Jump to content

יתר הליגה מחזור 23 - "החיים כמו סרט"

Recommended Posts

פורסם ב

יצחקי עם חילופים של חסר מושג מקסימום. פיגור 3-2 והוא מוציא גם את אצילי וגם טוואמסי. חנק את בית"ר.

פורסם ב

בש תקבל את ביתר (וחיפה) כששתיהן בלי עניין בכלל

פורסם ב
8 דקות לפני, מנש שער 11 said:

מה שעזו עשה מתחילת החודש (באשדוד) אדו ולאיוס לא נתנו כל העונה.

סיכוי טוב שלא יתנו מהלכים כאלה כל הקריירה.

למעשה, כנראה שאין לנו שחקן אחד בסגל שמסוגל לעשות את זה בצורה הזאת בכזאת תכיפות.

פורסם ב
לפני1 שעה , YoniC said:

בש תקבל את ביתר (וחיפה) כששתיהן בלי עניין בכלל

פיצזדץ

פורסם ב
לפני9 שעות , car.garsia said:

יצחקי עם חילופים של חסר מושג מקסימום. פיגור 3-2 והוא מוציא גם את אצילי וגם טוואמסי. חנק את בית"ר.

יצחקי היה בבית אתמול עם שפעת (וגם עוד 2/3 אנשי צוות) 

לא חושב שהוא לקח את ההחלטות מרחוק 

פורסם ב
10 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

יצחקי היה בבית אתמול עם שפעת (וגם עוד 2/3 אנשי צוות) 

לא חושב שהוא לקח את ההחלטות מרחוק 

ניחוש שלי הוא לקח. קשה שלא להתערב במשחק, גם עם שפעת. בכל אופן לא פעם ראשונה שביתר עושים חילופים לא נכונים במשחק סתם.

פורסם ב
לפני9 שעות , car.garsia said:

משה אוחיון עמד על הקווים אתמול

רואים הבדלים בין מאמנים

אני כבר אמרתי את זה

פורסם ב

אגב אני כאן להזכיר שכולם הבטיחו שעוד יהיה משבר בב"ש

לצערי הרב בינתיים זה לא נראה באופק, הקבוצה הזאת יציבה מאוד ולא נראה לי שהיא בכלל הולכת לאבד נקודות בזמן הקרוב ויש לה קצב צבירה של אליפות והם גם משחקים יפה מאוד, הם גם התחזקו יפה מאוד בינואר בניגוד אלינו.

פורסם ב
35 דקות לפני, erantheking21 said:

לצערי הרב בינתיים זה לא נראה באופק, הקבוצה הזאת יציבה מאוד ולא נראה לי שהיא בכלל הולכת לאבד נקודות בזמן הקרוב ויש לה קצב צבירה של אליפות והם גם משחקים יפה מאוד, הם גם התחזקו יפה מאוד בינואר בניגוד אלינו.

מאז ההפסד לנו בבלומפילד

3 תיקו (אחד מולנו) והפסד אחד זה באמת הזייה גדולה.

ועדיין אהמר בזהירות שב39 נק' אחרונות להם הם לא יעשו את אותם אחוזי הצלחה.

אגב כבר היה נראה שמתחיל ללכת להם יותר קשה, נצחונות בשיניים ואפילו הפסד בסריה של משחקים שלא נראו טוב וחשבנו שהנה הגרף ממשיך למטה ואז באה להם אתמול כל כך חלשה אפשר להגיד י בהזמנה (שאני בהלם שלא ניצחנו אותם העונה) ונתנה להם שוב רוח גבית.

נהיה יותר חכמים אחרי הרצף של שלושת המשחקים הבאים שלהם. פעם קודמת עשו 9 מ9 שם. נקווה שלא יקרה גם הפעם.

פורסם ב

אני מאמין שבגלל שלא ניצחו אותנו הם יבואו באטרף וזה יהיה בעוכריהם 

פורסם ב
52 דקות לפני, erantheking21 said:

הם עושים עונה של אלופה. כל המספרים מראים את זה, היכולת מראה את זה, היציבות, כמות הספיגות ואפילו המדעים. הכל הולך לכיוון שלהם

פורסם ב

עם כל האיבודי נקודות ההזויים שלנו הפספוס הגדול זה הגול המסריח שהם שדדו לנו בטרנר דקה 93, חבל ממש.

פורסם ב

ב"ש מנסה לאנוס את ההתאחדות למשחק חוזר נגד סכנין כדי להחזיר את ה 3 הנקודות שפיספסו בגלל הקהל, דרך עתירה

למחוזי כולל בקשה להקפאת הפייאוף, משמע שהם רוצים לרוקן מתוכן את החלטת בית הדין . אם חלילה זה יקרה, זה יהווה תקדים חמור לכל קבוצה 

שמרגישה שקופחה במשחק זה או אחר וייתר את בית הדין, חמור מאוד!!

פורסם ב
5 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

ב"ש מנסה לאנוס את ההתאחדות למשחק חוזר נגד סכנין כדי להחזיר את ה 3 הנקודות שפיספסו בגלל הקהל, דרך עתירה

למחוזי כולל בקשה להקפאת הפייאוף, משמע שהם רוצים לרוקן מתוכן את החלטת בית הדין . אם חלילה זה יקרה, זה יהווה תקדים חמור לכל קבוצה 

שמרגישה שקופחה במשחק זה או אחר וייתר את בית הדין, חמור מאוד!!

ואז חיפה תפנה גם למשחק חוזר ותגיד שזה לא היא, זה הקהל שלה.

אסור לתת להם משחק חוזר 

למכבי והפועל היה מקרה דומה, לא נתנו משחק חוזר, 0-0 ללא נקודות, סטו.

פורסם ב
41 דקות לפני, snufkin said:

הם עושים עונה של אלופה. כל המספרים מראים את זה, היכולת מראה את זה, היציבות, כמות הספיגות ואפילו המדעים. הכל הולך לכיוון שלהם

בדרך כלל שאתה משחק נגד קבוצה כזאת, אתה צריך לעבוד יותר קשה או לשנות משהו בינואר, אני מתעצבן בעיקר שבינואר לא עשינו כלום, או שאנחנו מנותקים עם עודף בטחון עצמי או שהשלמנו עם המצב, לא מצליח להבין איך נשארנו עם אדו ולאיוס על אגף שמאל למשל.

פורסם ב
41 דקות לפני, snufkin said:

עם כל זה ההפרש יכול להיות רק 2 שוב אחרי המשחק היום.

כמו שכבר רשמתי כמה פעמים ה3 משחקים הקרובים יקבעו הרבה לאן העונה הזאת הולכת. 

פורסם ב
1 hour ago, עידן מוסקונה said:

עם כל זה ההפרש יכול להיות רק 2 שוב אחרי המשחק היום.

כמו שכבר רשמתי כמה פעמים ה3 משחקים הקרובים יקבעו הרבה לאן העונה הזאת הולכת. 

2 עם משחק חסר שלהם, כלומר זה סביר ש"על הדשא" היה 3-5 לכיוון ה 5. 

הם עדין לא קבוצה מושלמת וברור שהתוצאות עד הפלייאוף יקבעו הרבה אבל הם כן מאוד יציבים.

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

הם כן מאוד יציבים.

זה כל מה שצריך העונה, אה וגם יש להם משהו שולי בכדורגל שנקרא הגנה 

פורסם ב
9 דקות לפני, הנדון said:

זה כל מה שצריך העונה, אה וגם יש להם משהו שולי בכדורגל שנקרא הגנה 

אחד על אחד שחקני הגנה שלהם מול שלנו, אני בספק אם אתה לוקח אפילו אחד שלהם. 

הם פשוט עומדים בצורה נכונה על המגרש, שזה כמובן מתחיל מהחלק ההתקפי.

אצלנו 6-7 שחקנים עומדים כולם באמצע על משבצת של 30 מטר, בפס אחד משאירים את כולם מאחור ואז מה זה משנה כבר מי נמצא בהגנה שלנו. 

פורסם ב

גילוי נאות, אני חשבתי בזמנו שמגיע לבאר שבע לכל הפחות משחק חוזר נגד סכנין. שלא נאמר ניצחון טכני עפ"י התקנון. שדדו אותם וזה לא סבבה.

אבל עכשיו זה די בדיחה שרוצים לשחזר משחק מהמחזור השני, אחרי ששתי הקבוצות צריכות את הנקודות ואחרי ששתי הקבוצות השתנו מתחילת העונה ועברו חלון ינואר.

ועוד הקטע שהם הואילו בטובם להסכים ביניהם למשחק חוזר, מביך מאוד.

ספק אם זה יעבור בין דין אזרחי שנוהג לשנות החלטות של ההתאחדות רק אם הם ממש נתפרו גרוע ומנוגדות להליך משפטי תקין (ראייקוביץ' והעובדה שלא היה לו מתורגמן לדוגמא).

פורסם ב
24 דקות לפני, Brandon Roy said:

הדרבי הירושלמי יום שישי 13:30 

שעה מוזרה

פורסם ב
On 16.2.2025 at 12:29, car.garsia said:

גילוי נאות, אני חשבתי בזמנו שמגיע לבאר שבע לכל הפחות משחק חוזר נגד סכנין. שלא נאמר ניצחון טכני עפ"י התקנון. שדדו אותם וזה לא סבבה.

תסביר לי למה מגיע להם משחק חוזר אחרי שקהל שלהם פוצץ את המשחק?

מה זה שונה ממה שהיה לנו עם חיפה.

בהתעלם מהעובדה שהמחבלים לא רצו לעלות כי זה היה נוח להם ולו מהסיבה שהיה להם תירוץ טוב.

פורסם ב
8 דקות לפני, duduha said:

תסביר לי למה מגיע להם משחק חוזר אחרי שקהל שלהם פוצץ את המשחק?

מה זה שונה ממה שהיה לנו עם חיפה.

בהתעלם מהעובדה שהמחבלים לא רצו לעלות כי זה היה נוח להם ולו מהסיבה שהיה להם תירוץ טוב.

כי אנחנו לא הייתה לנו בעיה לעלות לשחק ואצלינו המשטרה לא אישרה להמשיך את ההתמודדות מסכנה של פגיעה בשחקנים שלנו במחצית השנייה. אז המשחק פוצץ בגלל הקהל שלהם ואנחנו זכינו בטכני. 

בבאר שבע השחקנים ירדו מהדשא אחרי הפריצה של הקהל ואז המשטרה אמרה שהיא שולטת באירוע ואישרה לשופט לחדש את המשחק. השופט רצה לחזור לשחק וסכנין סירבו לשחק. ברגע הזה זה אמור להיות אוטומטי טכני לבאר שבע (או לכל הפחות משחק חוזר).

על הנקודה שהופחתה לבאר שבע על הקהל המטומטם שלהם אין עוררין (ואפילו היה צריך להיות שם יותר מנקודה).