Jump to content

רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות

Recommended Posts

פורסם ב

טוכמן עם עוד כתבה חיפנית שגורמת לי אי נוחות. 

פורסם ב
לפני9 שעות , קובי השועל said:

יהיה קשה לקחת ככה אליפות עם האנרגיות המסריחות של הקהל. תתביישו לכם כל מי ששרק בוז, כל מי שקילל וכל מי שבא במטרה לדפוק את מכבי. 

ניצחנו כי הגיע לנו לנצח וה3 זה מה שחשוב.

אני נגד לקלל - אבל הבוז הוא לגיטימי לחלוטין עבור כל מי שמצפה לראות מכבי עוצמתית ודורסת, ולא עומדת עם הכדור בחצי שלה כאילו יש שעון 24 שצריך לבזבז.

הבוז הוא לשיטה של המאמן, ולא לשחקן כזה או אחר (כמו שמנסים להציג שהשוערים בפאניקה).

רואים על השחקנים שהם רוצים לשחק מהר יותר והתקפי יותר, ורואים שהוא צועק להם לעצור להרגיע את המשחק וללכת אחורה.

אגב, הגול הראשון שלנו הגיע אחרי השריקות בוז שליטרלו העירו את השחקנים מהשנ"צ שהם עשו שם.

פורסם ב

אין בוז לגיטימי לקבוצה שלך או לשחקן מהקבוצה שלך. ככה פשוט.

פורסם ב
32 דקות לפני, osfeee said:

אני אוהד זבל שלא אכפת לו מהקבוצה ובא כל משחק לשרוק בוז ולקלל את הקבוצה שלי, המאמן שלי, ההנהלה, המועדון. מה שיש.

המטרה שלי היא להלחיץ את השחקנים ולפגוע מועדון ולדעתי העונה זה מוצדק בגלל לאזיטיץ וזה שלא היה רכש בינואר ומשפתי ועוד כל מני סיבות

אני לא מסכים איתך ב10000%. אמיץ מאוד לכתוב את זה אבל אגיד לך בכל הכנות - אל תגיע למשחקים. תשאר בבית. תשרוק בוז לטלוויזיה. עדיף. באמת.

פורסם ב
27 דקות לפני, judymaccabi said:

אין בוז לגיטימי לקבוצה שלך או לשחקן מהקבוצה שלך. ככה פשוט.

2 דקות לפני, Sawyer said:

אני לא מסכים איתך ב10000%. אמיץ מאוד לכתוב את זה אבל אגיד לך בכל הכנות - אל תגיע למשחקים. תשאר בבית. תשרוק בוז לטלוויזיה. עדיף. באמת.

לשיטתכם, איך אוהד או אוהדים יכולים להביע את אי שביעות רצונם מהמאמן או משיטת המשחק?

@Sawyer למה זה היה לגיטימי לדעתך לקלל את יצחקי בתור מנהל מקצועי, אבל לא את לאזטיץ?

* אני לא שורק בוז למאמן או לשחקנים - לעולם
* אני כן חוטא לפעמים בקללות נקודתיות לשחקנים אחרי מהלכים מטומטמים ברגע של כעס מתפרץ ורגעי

פורסם ב
4 דקות לפני, Sawyer said:

חחחחחחח ברצינות המצאת ציטוט שלי כדי שאנשים יחשבו שזה מה שאמרתי????

שנינו כאן בפורום המון שנים, וואלה אני תופס אותך כאדם חכם יותר מזה.

אתה לא חייב לקבל דעות של אחרים - אתה כן חייב לקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ממך.

פורסם ב
7 דקות לפני, Arthur Read said:

לשיטתכם, איך אוהד או אוהדים יכולים להביע את אי שביעות רצונם מהמאמן או משיטת המשחק?

@Sawyer למה זה היה לגיטימי לדעתך לקלל את יצחקי בתור מנהל מקצועי, אבל לא את לאזטיץ?

* אני כן חוטא לפעמים בקללות נקודתיות לשחקנים אחרי מהלכים מטומטמים ברגע של כעס מתפרץ ורגעי

אני גם חוטאת בקללות לשחקנים ואפילו למאמן וגם בטרוניות ובחוסר שביעות רצון בקול רם, אבל מעולם לא שרקתי בוז, מעולם לא הבנתי במה זה תורם ועל מי זה בכלל משפיע חוץ מעל היכולת של הקבוצה שלך. בעיניי, זה ניגוד אינטרסים.

פורסם ב

אין שום הצדקה לשרוק בוז אלא אם הקבוצה באמת מתבזה ברמה קיצונית, משהו שלא קרה הרבה שנים.

פורסם ב
1 hour ago, osfeee said:

אני נגד לקלל - אבל הבוז הוא לגיטימי לחלוטין עבור כל מי שמצפה לראות מכבי עוצמתית ודורסת, ולא עומדת עם הכדור בחצי שלה כאילו יש שעון 24 שצריך לבזבז.

הבוז הוא לשיטה של המאמן, ולא לשחקן כזה או אחר (כמו שמנסים להציג שהשוערים בפאניקה).

רואים על השחקנים שהם רוצים לשחק מהר יותר והתקפי יותר, ורואים שהוא צועק להם לעצור להרגיע את המשחק וללכת אחורה.

אגב, הגול הראשון שלנו הגיע אחרי השריקות בוז שליטרלו העירו את השחקנים מהשנ"צ שהם עשו שם.

לא רואים שהם רוצים לשחק מהר הוא מאט אותם. זאת המצאה מוחלטת. 

פורסם ב
27 דקות לפני, Arthur Read said:

צריך להבין, בוז לקבוצה/קללות למאמן זה דבר שלא הגיוני שיקרה במכבי של מיטש. זה שמור לרגעים שבו אתה קבוצה של בעלים נוכל עם מאמן מתחזה שכבר 3 שנים כמעט מוריד אותך ליגה וכו', זה פתרון אחרון במצב קיצוני שאנחנו לא היינו ולא ניהיה קרובים להגיע אליו בתקופת מיטש. זה קודם כל.

הפתרון? לא יודע אם יש פתרון. אפשר לפנות לאנשים חזקים בקהל לוודא שהם מעבירים את המידע למקבלי ההחלטות באופן ישיר ותקיף או להתאגד הרבה אוהדים ברשת ולדרוש שיחה עם המנכל או כל שטות אחרת שלא שווה כלום

העניין פה הוא להבין שהמטרה שלך בתור אוהד היא לעודד, לא לתקוע מקלות הגלגלים של הקבוצה שלך. ההתנהגות של הקהל פוגעת בקבוצה חד משמעית. הרחשים, הקללות, הבוז מהדקה הראשונה - זה משפיע ורואים את זה וזה פשוט מביך ועלוב. אנחנו הקהל הכי חלש בעולם. זה מעציב אותי עד עמקי נשמתי.

(גם אני מקלל נקודתית לעצמי, לא הצרחות החוצה, כששחקנים עושים דברים שמטריפים אותי, זה טבעי ולגיטימי)

פורסם ב
30 דקות לפני, osfeee said:

חחחחחחח ברצינות המצאת ציטוט שלי כדי שאנשים יחשבו שזה מה שאמרתי????

שנינו כאן בפורום המון שנים, וואלה אני תופס אותך כאדם חכם יותר מזה.

אתה לא חייב לקבל דעות של אחרים - אתה כן חייב לקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ממך.

לא יודע, אתה כתבת משהו אבל ככה זה היה נראה לי שהגבתי, אז סהכ הרגשתי שאני מנקה חארטות מההודעה ומשאיר את התכלס. 

אין בעיה שיחשבו אחרת ממני, בלב. כל עוד אתם מביאים את זה למגרש ודופקים את הקבוצה שלי אני אעשה מה שאני יכול כדי להלחם בתופעה.

פורסם ב

אתמול היו שני מקרים מאוד מאוד בעייתיים שחורגים מבוז למאמן האפס הזה. היה בוז למשפתי כשהוא בא לכדור אחרי הגול, משל היה עומר אצילי בבלומפילד, רציני, איך הצלחתם לחשוב על זה?

אחר כך היה עוד מחיאות כפיים כשהצליח לקלוט כדור פשוט, כאן זה חד וחלק מיועד לשחקן וזה פוגע ומעליב, לא לעניין בשום צורה שהיא. 

לעומת זאת, אני חושב שיש כאן הרבה צדקנים. מצטער, סוייר, שום דרך ממה שהצעת לא תקרה, רציני אחי? אתה חושב שההנהלה או המאמן ישב עם קבוצת אוהדים שיבהירו לו כמה הקהל מזועזע נשיטת המשחק המטופשת , הצפויה, השבלונית, המעמיסה על האמצע שלנו?

במחצית כמו אתמול, כשהאדיוט הזה מתעקש לשחק דרך האמצע, עם רביבו קשר (הוא בקושי מגן שמאלי לגיטימי), ישר לרגליים של קריית שמונה, וואלה מגיע לו בוז, כן שיתעורר על החיים שלו ויבין כבר לאן הוא הגיע. 

חושב שיקח אליפות עם 11 שחקנים? דווידה ופטאצי כבר לא יודעים איך לנשום , מתעקש על דור פרץ מתחת לחלוץ, הבן אדם לא מסוגל לתת גול והוא לא כזה עילוי הגנתי בלשון ממש המעטה. 

למרות הכל, אני לא שורק בוז, אבל בהחלט מבין. 

פורסם ב

מנסה לחשוב על היתרון בלשרוק בוז לשחקנים ולמאמן ולא מוצא אפילו אחד,כאילו מה אותם אוהדים חושבים,שהקללות והבוז יגרמו לשחקנים להיות טובים יותר,כנראה ששכחו מימי לוני.

פורסם ב

הבוז למשפתי מובן כי הוא מוכר אותנו כל פעם.

מותר לאוהדים להביע דעה עליו ולא לרצות לראות אותו עולה לשחק במכבי.

אני אישית מעולם לא החזקתי ממנו.

הייתי בעד לתת לו צ'אנס כשוער ראשון אחרי העזיבה של פרץ, אבל זה מרגיש כמו חלטורה מתמשכת, צריך לחשוב מקצועי - כמו ג'ורדי שחתך את חואן פאבלו כשעלינו לאלופות.

פורסם ב

הבעת דעה זה לא הדבר הקדוש ולא המטרה, תבלעו את הגלולה ואת המרמור ותעודדו את מכבי, זה חלק מלהיות קהל איכותי שמבין את המשחק.

זה פשוט מאוד להבנה, שכל אחד יחשוב מה חשוב לו יותר.

פורסם ב

אנשים לא פותחים את הפה כל המשחק אבל לשרוק בוז ולהעכיר את האווירה לאורך כל המשחק הם יודעים יפה יפה.

קהל מפונק

פורסם ב

אני גם לא מבין את הרציונל שבבוז אחרי פס שלא מצליח

כאילו השחקן יגיד לעצמו וואי וואי פס הבא אני חייב להצליח אז 

פורסם ב

קהל הצלחות מפונק.

היו ימים שהיינו הבדיחה של הליגה ולא מבינים איך  הקהל מפונק של חיפה שורק בוז לרוני לוי כשהם רצים לאליפות.

מיץ׳ הרגיל אתכם לטוב מידי וכנראה שהדור שחווה את מכבי הזו כבר לא הרוב ביציעים.

פורסם ב
1 hour ago, פרנק סינטרה said:

קהל הצלחות מפונק.

היו ימים שהיינו הבדיחה של הליגה ולא מבינים איך  הקהל מפונק של חיפה שורק בוז לרוני לוי כשהם רצים לאליפות.

מיץ׳ הרגיל אתכם לטוב מידי וכנראה שהדור שחווה את מכבי הזו כבר לא הרוב ביציעים.

אגיד לך מה מקומם אותי-"לאזטיץ לא יודע לאן הוא הגיע".

לאזטיץ(או כל מאמן אחר שמגיע למכבי) יודע מעולה לאן הוא הגיע. טוב מאיתנו. אין אפשרות לעבוד במכבי ולא להבין לאן הגעת. אין חיה כזאת. זה זילזול מופרך בתרבות הארגונית של המועדון. זה כל כך מגוחך. 

כמו שכתבת, התרגלו לטוב. 

פורסם ב

שוב אני לא שורק בוז ולא שרקתי בוז מעולם גם בתקופות קשות יותר. אבל אי אפשר לחנך את כל הקהל. והקהל זו לא הבעיה העיקרית של מכבי. לא בטופ 3 בעיות.

שאגב, אתמול הקהל של מכבי היה מעולה, בטח במחצית השנייה ועזר מאוד להרים את הקבוצה.

כאילו חדש שחלק מהקהל הוא טיפש. וזה נכון אגב לכל קהל, אנחנו לא מיוחדים. כאילו לא שרקו פה בוז לגלזר, נוסא, פאקו או קראנקה. גם אותי מעצבן שלוקחים שחקן והופכים אותו לשעיר לעזאזל. אבל זה לא באמת משפיע על האליפות. את האליפות לדעתי לא ניקח כי אנחנו לא מספיק טובים בכדורגל וזהו.

כאילו באר שבע לא ניסו לשלוח הביתה את קוז'וק בתחילת העונה, חיפה לא שרקו בוז לקבוצה שלהם או הפועל תל אביב כדורסל שנמצאת באחת העונות הכי טובות שלה לא שרקו בוז לבברלי. זה קורה תמיד ולהרגשתי אתמול למעט רגעים קטנים מאוד, העידוד גבר על הבוז באופן משמעותי.

פורסם ב

כמו שכתבתי בנושא המשחק- המזל הכי גדול שלנו אתמול הוא שנתקלנו בקבוצה שגרועה בנייחים כמעט כמונו. מעבר לכך היינו (שוב) מזעזעים, ואני חושב שלא חיברנו משחק ראוי לציון חודשים על גבי חודשים.  תוצאות וייז אנחנו עוד בסדר (תחזירו לב״ש את הנקודות ואנחנו במקום אחר) אבל אנחנו נכנסים לפלייאוף עם בעיה רצינית בהגנה (23 ספיגות מול 13 של ב״ש) ועם שמיכה קצרה מאוד מבחינת רוטציה. עכשיו נזכרת במלדה? עכשיו זה הזמן לאיקס על רז שלמה? 

נחזיק אצבעות

פורסם ב

אחד המשחקים הכי מבישים שאני זוכר בתור אוהד ביציע. 

המחיאות כפיים למשפתי והבוז הזה כל כמה דקות, להקיא על האוהדים האלה.

ואני לא מאלה שחושבים שכאן זה בוקה וחובה לעודד כמו חולים 90 דקות גם אם 4-0 ליריבה, אבל באמת שאין מביך כמו ההתנהגות של הקהל שלנו אתמול. 

מי שמכבי חשובה לו והאווירה ביציע חשובה לו, תעירו לחברים שלכם, תחנכו את החברים הזבאללה שלכם, לכולנו יש איזה 1-2 כאלה שחושבים שזה מגניב לקלל שחקנים שלנו. 

ואם אתה ממש חייבים אז תביעו את דעתכם בסוף המשחק, באימון, שחררו לי את ה90 דקות מהרפש הזה שיוצא לכם מהפה, נגעלתי לעמוד איתכם ביציע היום.

פורסם ב
לפני6 שעות , Brandon Roy said:

אני גם לא מבין את הרציונל שבבוז אחרי פס שלא מצליח

כאילו השחקן יגיד לעצמו וואי וואי פס הבא אני חייב להצליח אז 

זהו, שהוא כן יגיד את זה. 

אבל זה לא יגרום לו לעשות את זה יותר טוב אלא להיות יותר בלחץ 

פורסם ב
לפני9 שעות , osfeee said:

בלבול קלאסי של חשיבות עצמית מדומיינת.

הגול הגיע כי אנחנו קבוצת נייחים (התקפית) טובה, קטע, יש לפחות משהו אחד שהמאמן הזה עושה טוב, אבל לא, אתה מתעקש שאיכשהו הכל שחור ועוד בא לעמת אנשים עם המציאות כאילו הם המנותקים ואנחנו לא חזק מאוד במאבק האליפות ובשלב מספיק מתקדם של העונה שהדעה שלך ושל אחרים ששורקים בוז ביציע, אגיד הכי בעדינות, מרטיטה את הביצה השמאלית.