Jump to content

רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, yehonatan6597 said:

עם מאמן ושוער שפויים אנחנו משייטים לאליפות בדו ספרתי.

לא, לדעתי אתה לא. אין בקבוצה הזאת את הגדולה המדומיינת הזאת. 

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

לא, לדעתי אתה לא. אין בקבוצה הזאת את הגדולה המדומיינת הזאת. 

לגמרי. אנחנו סגורים על זה שאנחנו באותו אחוזי הצלחה של רובי כן?

פורסם ב

1. כמו שאמרתם הבוז זה בושה. בחיים לא שרקתי בוז וראיתי וידעתי כבר מאמנים גרועים בהרבה מלאזטיץ'. העובדה שלא היה סולד אאוט לגמריי עם מכות על כרטיס זה בושה עוד יותר גדולה.

2. יחד עם זאת, אני לא שורף את הקהל. מחצית שנייה מאיפה שאני הייתי הקהל היה מדהים, הרים את הקבוצה כמה פעמים.

3. לא משנה כמה האווירה השלילית של הקהל בעייתית והיא בעייתית מאוד זה לא הבעיה העיקרית שלנו.

4. הבעיה העיקרית שלנו היא שאנחנו תחת לאזטיץ' משחקים כדורגל שהוא לא.... הוא פשוט לא... איך אני אגיד את המילה הזאת נו... הוא פשוט לא טוב. ממש לא טוב. אפילו גרוע לפעמים. היום היה אחד המשחקים הכי גרועים שלנו העונה. צריך להגיד תודה רבה שקרית שמונה לא ניצלו את זה וסלוגה גמר להם את ז'ארדל סילבה במעברים.

פורסם ב

האמת אם נשים רגע את היכולת, המאמן, השחקנים ומה לא בצד, לא מבין שריקות בוז לקבוצה שלך...

מעולם לא שרקתי בוז גם לא בתקופת לוני, לא מבין את זה.

כמה פעמים זה נתן לשחקן כזה או אחר יותר דרייב ולאחר השריקות בוז פתאום הפך לשחקן אחר והרבה יותר טוב? 

חוץ מלגמור את אותו שחקן לגמרי זה לא עוזר בכלום. די עם זה.

פורסם ב

אגב, באנגורה של קריית שמונה אחלה שחקן. בין הטובים בליגה בעמדה שלו. התקרצץ על פטאצ'י כמעט כל המשחק ודי שיבש אותנו.

פורסם ב

מדברים על זה שהשחקן של ק"ש פרק את הכתף, לא בטוח שהביצים שרדו את האירוע.

עכשיו ראיתי הילוך חוזר, סלוגה הגיע לפניו ואז הברך שלו ריסקה לו את הביצים כאילו הוא ירה לו אותם עד הכתף, איזה כואב זה נראה.

פורסם ב

אם אפשר לדבר מקצועית שני דברים מפריעים לי כרגע מעבר לזה שאנחנו סופגים גול משחק. הראשון זה איך אנחנו לא שוברים קצת לחץ עם חצים לאגפים כמו שהיינו עושים בתחילת העונה, קצת לערער את היריב לחשוב.

הדבר השני זה האם פרץ וגבי באמת כל כך נחוצים בהרכב ביחד? הרי הדקות הטובות שלנו שהפכנו בטרנר היו כשפטאצ'י עבר לאמצע ושיחקנו עם דוידה ויחזקאל באגף.

פורסם ב

אגב, המשחק האחרון שלא ספגנו בו בליגה היה לפני סיבוב נגד סכנין. הגיע הזמן לסגור מעגל ולצאת לדרך הגנתית וקבוצתית טובה יותר.

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי השועל said:

הדבר השני זה האם פרץ וגבי באמת כל כך נחוצים בהרכב ביחד? הרי הדקות הטובות שלנו שהפכנו בטרנר היו כשפטאצ'י עבר לאמצע ושיחקנו עם דוידה ויחזקאל באגף.

הפקק כרגע זה כי הוא לא מוכן להוריד את פרץ מדרגה בכדי שיתחרה עם גבי וישאיר את המקום ב-10 לפאטצי' ומדמון. זה פשוט ייצור ההררכיה ברורה והגיונית יותר. 

מעבר למה שהזכרת נגד ב"ש בטרנר ששם פאטצ'י באמצע ודוידה בימין, גם נגד סכנין ב 4:0 פאטצי' שיחק באמצע כשלימינו דוידה ובצד השני אדו. 

אולי הוא חושש שאם הוא יעשה את זה וזה יצליח, לא יצטרכו את כל המאתיים הוראות ושינוי המערכים ואז הוא יקבל פחות קרדיט על האליפות הזו. אחרת אין לי הסבר אמיתי. 

פורסם ב

לגבי ספיר ברמן, מעדיף אותה שופטת כל שבוע במקום כל הכלבים האחרים שמהדקה הראשונה יש לך תחושה שבאו לזיין אותך.

פורסם ב

הקהל היום היה עוצמתי פי אלף יותר מבבלומפילד. למעט שריקות הבוז (למה? מה זה נותן?), עידוד מפחיד לפרקים ואווירה של משחק בית עם קהל תומך ברובו.

משפתי פשוט סובל מחוסר ביטחון קיצוני ואני לא חושב שהוא מסוגל לפתור את הבעיה שלו ביציאה לכדורי גובה. ההגנה באופן כללי טעונה שיפור.

רביבו שחקן נהדר אבל צריך לשחק בעמדה שלו. בכל פעם שהוא מתופקד כמגן שמאלי, עם דרישות סבירות ורגילות ממגן שמאלי, הוא נהדר. הוא לא מתאים להיות קשר קדמי בהתקפה וקיצוני בהגנה בו-זמנית.

אנחנו לא מייצרים מצבים (למעט הברקות אישיות) מהמערך החביב על לאזטיץ', ובלי פאטצ'י לא חושב שהיינו בכלל במירוץ. 

יוריס באמת היה היום במשחק חלש מאוד. 

שלוש נקודות חשובות. צריך להמשיך לנצח בשיניים ולקוות שלאזטיץ' יאפשר לסגל הזה לשחק כדורגל פשוט יותר וימצא דרכים לייצב את ההגנה. 

פורסם ב

אחלה ספיר ברמן שבעולם

אין לה אגו, נותנת למשחק לרוץ ולא עוצרת כל רגע 

נתנה מספיק זמן ב2 המחציות תוספת

לגבי הכרטיסים, נכון שלא נותנת גם כרטיסים ברורים זה גם לי מציק

אבל כנראה השופט/ת הכי טובה בליגה (פשוט לא הורסת)

פורסם ב

האירוע של משפתי מאז ב"ש לא נגמר ולא יגמר

אני אמרתי שהגול באשמתו הישירה אז 

הבן אדם או שהוא שכח לעמוד בשער או שהוא פשוט לא יודע, נראה מוכר.

לא יתכן שהבן אדם לא מצליח לצאת לכדורים ולא יודע מתי לצאת, אתמול חוץ מהגול היו כמה הרמות שהוא פשוט קפא, לא ידע מתי לצאת ואם לצאת כל כדור חצי הגבהה זה סכנה.

פורסם ב
לפני1 שעה , מנג'ר יונייטד said:

הקהל היום היה עוצמתי פי אלף יותר מבבלומפילד. למעט שריקות הבוז (למה? מה זה נותן?), עידוד מפחיד לפרקים ואווירה של משחק בית עם קהל תומך ברובו.

משפתי פשוט סובל מחוסר ביטחון קיצוני ואני לא חושב שהוא מסוגל לפתור את הבעיה שלו ביציאה לכדורי גובה. ההגנה באופן כללי טעונה שיפור.

רביבו שחקן נהדר אבל צריך לשחק בעמדה שלו. בכל פעם שהוא מתופקד כמגן שמאלי, עם דרישות סבירות ורגילות ממגן שמאלי, הוא נהדר. הוא לא מתאים להיות קשר קדמי בהתקפה וקיצוני בהגנה בו-זמנית.

אנחנו לא מייצרים מצבים (למעט הברקות אישיות) מהמערך החביב על לאזטיץ', ובלי פאטצ'י לא חושב שהיינו בכלל במירוץ. 

יוריס באמת היה היום במשחק חלש מאוד. 

שלוש נקודות חשובות. צריך להמשיך לנצח בשיניים ולקוות שלאזטיץ' יאפשר לסגל הזה לשחק כדורגל פשוט יותר וימצא דרכים לייצב את ההגנה. 

אקוסטיקה טובה בנתניה

האמת יותר ביתי מבלומפילד

פורסם ב

אם זה לא גול זה פנדל של משפתי?

אגב, מה שחקני קש רצו שם שקפצו שם על ספיר?

חשבתי בהתחלה שהיא לא אישרה את הגול 

פורסם ב
1 דקה לפני, עמית ר said:

אגב, מה שחקני קש רצו שם שקפצו שם על ספיר?

חשבתי בהתחלה שהיא לא אישרה את הגול 

נראה לי רצו פנדל ואדום.

פורסם ב
Just now, yello said:

נראה לי רצו פנדל ואדום.

היה גול אחרי שניה. מה יש להם לבקש פנדל?

וזה ברור שלא יהיה אדום אם היה גול. 

לא יודע מה רצו שם 

פורסם ב
לפני7 שעות , קובי השועל said:

אם אפשר לדבר מקצועית שני דברים מפריעים לי כרגע מעבר לזה שאנחנו סופגים גול משחק. הראשון זה איך אנחנו לא שוברים קצת לחץ עם חצים לאגפים כמו שהיינו עושים בתחילת העונה, קצת לערער את היריב לחשוב.

עוד נקודה

מתי יחזירו את פרץ לעבוד במגרש

הבן אדם על תקן פקיד

גם בעבירה שנחמיאס עשה, האיש עמד סטטית ליד השחקן עד שנחמיאס היה צריך לצאת לשם ולעשות עבירה טיפשית.

פורסם ב

זאת הקבוצה הכי לא ברורה של מכבי שראיתי בעשור האחרון.

היו עונת שהקבוצה רצה כמו טיל, היו עונות שידעת שאתה כישלון ולא מספיק טוב. פה אתה לא יודע איך לאכול את זה, לצד משחקים נהדרים שאתה רואה תבניות משחק וקצב פתאום אתה נופל למשחקים שנראה כאילו אין כלום לא שיטה לא מהלכים השחקנים לא יודעים מה לעשות עם עצמם. זה פשוט הזיה. 

מה שהכי מרתיח אותי, וזה באופן כללי במכבי לאורך עונות שלמות ולא משנה מי המאמן, זה האיטיות והאדישות. כל חוץ/פאול/כדור 5 לוקח שנתיים להוציא. שים כדור ורוץ כבר יאללה אתה לא מוביל 5-0 מה זה האדישות הזאת. זה הכי מחרפן שיש. שחקנים הולכים על המגרש כאילו מצפים שהשער יפול להם ככה במקרה משום מקום. 

המזל שלנו העונה שהיריבות שלנו לצמרת מקרטעות גם, ושבמשחקים מולן אנחנו פתאום מתעלים על עצמנו ומשיגים את הנקודות. 

עכשיו יש לנו שבועות שלמים של מנוחה בין משחק למשחק, חייב לראות גרם כלשהו של שיפור. ויותר מזה, יציבות. 

קצת על השחקנים. 

סלוגה הציל לנו שער ביציאה מאוד אמיצה שאני בספק אם משפתי בכלל יוצא אליה ובטח לא דופק גליץ' כזה. משחק הרגל שלו קצת מפחיד והעצירות כדור שלו לא עוברות חלק 100% אבל הוא הכי טוב שיש לנו כרגע. על משפתי אין כבר מה להוסיף. אם מליקה חוזר לכושר שם אותו שוער מחליף לפחות עד סוף העונה. 

רביבו זה חושך לעיניים. גם בלי המשימות המיוחדות שלאזטיץ' מפיל עליו עם כניסות לאמצע. הוא פשוט לא שחקן חכם. אין מצב שדודזאדה כשיר ורביבו מועדף עליו בהרכב. 

פטאצ'י החליט שבמשחק הזה הוא כובש ויהי מה כאילו כל המשפחה שלו הגיע אתמול לישראל לצפות בו ביציע. כן אולי יש שיגידו שהיה קצת אגואיסט ופה ושם יכל למסור אבל אני אישית אהבתי את זה שהוא לוקח על עצמו ומנסה בכח לעשות את מה ששאר ההתקפה שלנו בקושי עושה - לבעוט לשער. מכל בעיטה גם אם לא שער יכול לצאת משהו, פעם שוער ימעד, או יפספס או איזה ריבאונד. זה עדיף מעוד רוחב ועוד רוחב ועוד הגבהה חסרת תכלית. 

אהבתי את הכניסה של מלדה, חייבים עוד גיוון התקפי, הוא לא שחקן כל כך גרוע כמו שעשו ממנו. ועוד יותר אהבתי את הכניסה של זהבי בתור 10. מתחלת העונה אני אומר שזה התפקיד שהכי יתאים לזהבי בכושרו הנוכחי, אולי זה התחלה של משהו חדש. 

ופיקנטריה לסיום - שער שני שהגיע בדיוק כששרנו את השורה "תנו הכל, שימו גול" היה משעשע. 

3 נק' ראשונות בדרך ל15/15 עד תחילת הפלייאוף. עכשיו לזיין את העמלק. 

פורסם ב
18 דקות לפני, עמית ר said:

לא

פורסם ב

מרגיש כאילו הבקענו השנה יותר שערים מנייחים מאשר בכל שאר העונות של מיץ׳ ביחד

פורסם ב

העיניים שלי דיממו במחצית הראשונה, מאמן בלתי נסבל שבטוח שהוא פפ.

פורסם ב
1 hour ago, Krishi said:

זאת הקבוצה הכי לא ברורה של מכבי שראיתי בעשור האחרון.

היו עונת שהקבוצה רצה כמו טיל, היו עונות שידעת שאתה כישלון ולא מספיק טוב. פה אתה לא יודע איך לאכול את זה, לצד משחקים נהדרים שאתה רואה תבניות משחק וקצב פתאום אתה נופל למשחקים שנראה כאילו אין כלום לא שיטה לא מהלכים השחקנים לא יודעים מה לעשות עם עצמם. זה פשוט הזיה. 

מה שהכי מרתיח אותי, וזה באופן כללי במכבי לאורך עונות שלמות ולא משנה מי המאמן, זה האיטיות והאדישות. כל חוץ/פאול/כדור 5 לוקח שנתיים להוציא. שים כדור ורוץ כבר יאללה אתה לא מוביל 5-0 מה זה האדישות הזאת. זה הכי מחרפן שיש. שחקנים הולכים על המגרש כאילו מצפים שהשער יפול להם ככה במקרה משום מקום. 

המזל שלנו העונה שהיריבות שלנו לצמרת מקרטעות גם, ושבמשחקים מולן אנחנו פתאום מתעלים על עצמנו ומשיגים את הנקודות. 

עכשיו יש לנו שבועות שלמים של מנוחה בין משחק למשחק, חייב לראות גרם כלשהו של שיפור. ויותר מזה, יציבות. 

קצת על השחקנים. 

סלוגה הציל לנו שער ביציאה מאוד אמיצה שאני בספק אם משפתי בכלל יוצא אליה ובטח לא דופק גליץ' כזה. משחק הרגל שלו קצת מפחיד והעצירות כדור שלו לא עוברות חלק 100% אבל הוא הכי טוב שיש לנו כרגע. על משפתי אין כבר מה להוסיף. אם מליקה חוזר לכושר שם אותו שוער מחליף לפחות עד סוף העונה. 

רביבו זה חושך לעיניים. גם בלי המשימות המיוחדות שלאזטיץ' מפיל עליו עם כניסות לאמצע. הוא פשוט לא שחקן חכם. אין מצב שדודזאדה כשיר ורביבו מועדף עליו בהרכב. 

פטאצ'י החליט שבמשחק הזה הוא כובש ויהי מה כאילו כל המשפחה שלו הגיע אתמול לישראל לצפות בו ביציע. כן אולי יש שיגידו שהיה קצת אגואיסט ופה ושם יכל למסור אבל אני אישית אהבתי את זה שהוא לוקח על עצמו ומנסה בכח לעשות את מה ששאר ההתקפה שלנו בקושי עושה - לבעוט לשער. מכל בעיטה גם אם לא שער יכול לצאת משהו, פעם שוער ימעד, או יפספס או איזה ריבאונד. זה עדיף מעוד רוחב ועוד רוחב ועוד הגבהה חסרת תכלית. 

אהבתי את הכניסה של מלדה, חייבים עוד גיוון התקפי, הוא לא שחקן כל כך גרוע כמו שעשו ממנו. ועוד יותר אהבתי את הכניסה של זהבי בתור 10. מתחלת העונה אני אומר שזה התפקיד שהכי יתאים לזהבי בכושרו הנוכחי, אולי זה התחלה של משהו חדש. 

ופיקנטריה לסיום - שער שני שהגיע בדיוק כששרנו את השורה "תנו הכל, שימו גול" היה משעשע. 

3 נק' ראשונות בדרך ל15/15 עד תחילת הפלייאוף. עכשיו לזיין את העמלק. 

כל מילה ועוד:

1.סלוגה עד סוף העונה בשער, תודה. משפתי לא יכול להיות שוער פה וצריך להפנים את זה
2. כנ"ל לגבי דוידזאדה, אם הוא כשיר אני מעדיף יציבות וקשיחות ע"פ הנוירוטיות וחוסר האחריות של רביבו
3. תפסיקו ללוות שחקנים בהגנה, שימו גוף, תחסמו רגליים חזקות של השחקנים ואל תאפשרו את הרכות הזו יותר
4. לא רק להוציא אאוט מהר, תתחילו לדייק באאוטים
5. אף אחד כמעט חוץ מזהבי פטאצי וגבי לא עושים תנועה ללא כדור ומחכים לכדורים לרגל, תתחילו לזוז

רוצה לראות את מכבי מסודרת ודורסת. זה חייב להיות שלנו!