Jump to content

רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות

Recommended Posts

פורסם ב

הגענו רשמית למאני טיים של העונה, 5 משחקים אחרונים לפלייאוף שכולנו יודעים שחייבים להביא מהם את מלוא הנקודות, משחקים שהם על הנייר יחסית קלים אבל הם בדיוק אותם משחקים בהם איבדנו נקודות (ובכמויות) בסיבוב הראשון. למרות ינואר המאכזב (בלשון המעטה) התקווה של ירידה בעומס המשחקים עם משחק בשבוע תביא את השינוי הנדרש ביכולת בישורת האחרונה.

לאזיטיץ' חסר את אסנטה הפצוע ומעלה את ההרכב שכולם ציפו שיעלה בהעדרו (מי שמבין את המחיקה של רז שלמה לפחות..) כך שאין הפתעות.

שופט/ת: (ספיר ברמן) סביר- (שופטת באמת חלשה מאוד, מפספסת פאולים שלא ניתן לפספס כמו על תורג'מן על סף הרחבה, לא נותנת צהובים במקומות שאין בהם דיון בכלל, עוצרת שרירותית על פציעות כשבה לה אבל אחר כך בצד השני לא עוצרת. לטובתה יאמר שהיא חלשה כללית לא נגדנו + בלי אגו בלי מניירות פשוט חסרת מושג נטו. זה הכל.)

שחקנים: סלוגה ממשיך להוכיח שהוא הכי טוב שיש לנו, יציאה אמיצה שלו במחצית הראשונה הובילה לפציעה שנקווה מאוד שלא רצינית ונראה אותו כבר מול סכנין בין הקורות | משפתי שהחליף אותו.. רק אגיד שלא היה אחד ביציע שלא ידע מה יקרה, זה באמת.. חסר תקדים. בעיה. רביבו לא במשחק טוב, חסר אחריות, לא מספיק מסוכן התקפית, מתחבא יותר מדי. חייב להתעורר אם רוצה את הקריירה שהוא חולם עליה. סטואיץ' המצטיין ללא ספק, לא רק שהחזיק את הגנת הטלאים הקשוחה בהיסטוריה אלא גם כבש, צמד. שניצח לנו את המשחק. ענק סטואיץ'!! למקין קשה מאוד, בצמד שחירב לנו את המשחק היום, רחוק קילומטרים ביכולת מרז שלמה, לא מבין למה מקבל את הקרדיט. נחמיאס באחד המשחקים הרעים שלו, בישל לסטואיץ' וכן חטף כמה כדורים טובים ותמיד מחוייב אבל כ"כ הרבה מסירות רעות ליריב, טעויות בכיסוי, איבודים בחצי שלנו. זוועה. יוריס לא זוכר אותו רע ככה הרבה זמן, זה לא רק המסירה שכמעט הפכה לגול בפציעה של סלוגה, היה במשחק פחדני, הלך יותר מדי אחורה, לא תרם התקפית כמעט בכלל. אך כן לפחות הרוויח כדורים, היה דינמי מאוד והתאבד על המגרש. גבי מהיותר חיוביים, איים יפה על השער, היה לא רע לרוב כשירד אחורה לשחק 6 (לפעמים כן רך מדי), הניע יחסית קדימה. פרץ החמיץ את ההחמצה הקבוצה שלו, היה פחות נוכח מבד"כ, כן תרם בכניסות לעומק וכ"ו אבל היום החוסר דיוק עלה על התועלת. דוידה רוצה להגיד שיש קצת חיובי אבל בתכלס קשה להחמיא על המשחק היום, רצה וניסה ופה ושם נתן קצת אבל רחוק מלהרשים. פטאצ'י אמנם סיים עם בישול וחצי ועדיין מחוייב ומנסה אבל לדעתי היום היה לא חכם בקבלת החלטות איים לא טוב על השער איזה 8 פעמים(?) ובכללי חסר תכלס מאוד. תורג'מן חבל שנפסל לו השער הנחמד, בסה"כ היה במשחק רע בעיקר כי לא קיבל כדורים. גם כשקיבל מיעט לעשות איתם דברים.

*איזה טאץ' ומסירות של ערן בדקות שלו, ללקק את האצבעות. כשכולם היו מפגרים בדקות הסיום היחיד שהבין מה לעשות. אחלה ערן.

פיקנטריה:

- מועמד למשחק הקר בהיסטוריה (מוגזם, אבל אולי טופ10)

- סטואיץ' עם צמד(!)

- בלם עם 4 שערים ועוד בעונה הסדירה (מתי היה פעם אחרונה?)

- כל השערים במשחק בחופשיות (2 שלנו אחד שלהם)

- מלדה רואה דשא...

קהל:

קודם כל לא יאמן שלא היה היום סולד אאוט, איך במשחק כ"כ חשוב ושאתם יודעים שאנחנו הולכים לירוק דם אין לפחות את החצי מגרש שלנו מלא מפוצץ ואנשים מתאבדים על כרטיסים כדי שיפתחו לנו את הצד השני? איפה אתם בכיינים שרוצים אח"כ לבוא לדרבי/חיפה/ב"ש/אנערף? זה באמת בלתי יאמן. משחק חובה מבחינתי היום והזוי שאנשים הרשו לעצמם לא לבוא. אמרתי לעצמי לפחות זה אומר שיהיו רק אוהדים אמיתיים אבל וואלה ישבתי קצת יותר רחוק מהגוש מבד"כ ומשמאלי אלוהים ישמור, מדקה ראשונה אנשים מקללים את לאזיטיץ', שורקים בוז רק למכבי וכל המשחק, אנטי 100% פשוט גועל נפש. למה אתם באים למשחקים? אתם רק הורסים לנו.

יש לנו צ'אנס אמיתי להניף צלחת בסוף העונה, אבל עם איך שהקהל שלנו נראה.. לא יודע אם זה אפשרי. באמת. צריך אותכם כוח איתנו ואתם פשוט נגדנו, הקהל הכי מסריח וגרוע בעולם. רק הפאנטיקס מצילים אותנו קצת. מייאש. קחו את זה כחומר למחשבה עד שבוע הבא, משחק עונה הבאה.

ראשון, 20:15, בלומפילד. נתראה שם (אבל רק מי שבא לעודד!)

פורסם ב

לא יכול לראות עוד דקה את השיטה ההזויה של בלם או שוער שעומד עם הכדור בלי לזוז.

אין לזה ערך, זה לא מקדם, זה לא מרתיע קבוצות יריבות - הן באות ולוחצות אותנו כאילו אנחנו הפועל חדרה.

ואם כבר מצליחים ״לצאת״ מהלחץ אז מאבדים כדור שנייה אחרי.

עוד הפעם מקרן שלנו יוצאת התקפה מתפרצת שלהם (שוב צהוב ליוריס) ושוב פעם קרן קצרה שמגיעה חזרה עד לשוער שלנו.

על מה אתם מתאמנים?? (נכון גם בלי קשר לקרנות)

עד עכשיו מנסה להבין את החילוף ששם רביעיית התקפה מפחידה (זהבי פטאצ׳י תורג׳מן מדמון) דווקא כשאנחנו מובילים 2-1 וצריכים לשמור על היתרון.

הדקות האחרונות שכולם נעמדו במקום לשים עוד גול (כולל הגול שנפסל) עוד יחזרו אלינו כשהאליפות תוכרע על יחס שערים.

מאד לא מכביסטי מצידם.

נגמרו התירוצים - אין אירופה וטיסות, אני גביע ונסיעות.

לא רואה שום סיבה שמכבי לא יעלו בדקה הראשונה לטרוף את הדשא כדי לקחת אליפות. 

פורסם ב

אולי הפעם הסרבי יבין ש433 זה המערך איתו אנחנו הכי טובים? לראות את ערן ב10 היה מרגש. 

התחושה שהייתה לי בגוף כששרקו בוז למשפתי... עם כל הכבוד שהוא גרוע, בסיטואציה שנוצרה, מביש.

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

נהדר, התפללנו לזה שנים.

רק שנבקיע כבר את המצבים הנוחים כמו שהיו לנו במחצית השנייה.

פורסם ב

רק לי ממש קשה עם רביבו?

זה לא העניין שהוא לא טוב. 

זה לא ההצבה הבעייתית. 

אני מקבל טעויות ולפעמים גם חולשה. 

אבל האובר בטחון שלו שגורם לנו לבזבז מצבים זה ממש מעצבן. 

משפתי הביתה. 

נחמיאס חלש אבל אבל ממש חושב שהוא יכול להיות בלם סביר כל עוד לא צריך לצאת קדימה ובטח לא עם ימין. 

כל השאר פשוט מסכנים שיש להם מאמן שלא יודע מה לעשות איתם 

פורסם ב
4 דקות לפני, עמית ר said:

רק לי ממש קשה עם רביבו?

זה לא העניין שהוא לא טוב. 

זה לא ההצבה הבעייתית. 

אני מקבל טעויות ולפעמים גם חולשה. 

אבל האובר בטחון שלו שגורם לנו לבזבז מצבים זה ממש מעצבן. 

משפתי הביתה. 

נחמיאס חלש אבל אבל ממש חושב שהוא יכול להיות בלם סביר כל עוד לא צריך לצאת קדימה ובטח לא עם ימין. 

כל השאר פשוט מסכנים שיש להם מאמן שלא יודע מה לעשות איתם 

רביבו טועה בקבלת החלטות במצבים קלים  שאתה אומר, זה שחקן שלא מבין כדורגל אין משהו אחר.  

הוא פשוט לא יודע מה זה כדורגל, נקודה סוף. הקשר היחיד לאבא זה השם משפחה כרגע. 

פורסם ב

רביבו משחק את אחד התפקידים המורכבים שראיתי כשהוא משחק סוג של 10 בהתקפה, קצת יותר אחורה כמובן וכל הזמן חוזר ספרינטים להגנה כמגן שמאלי.

את האיכויות שלו ראינו הכי טוב כששיחק מגן נורמלי שיודע לעשות כניסות גם לעומק יחד עם שחקן הכנף שלידו. 

בהצבה הנוכחית הוא נראה מבולבל וגם המשחק כמעט לא עובר דרכו גם ככה.

פורסם ב
15 דקות לפני, Adam_m said:

Screen_Recording_20250209_234805_YouTube_1.gif

הכפפות של משפתי

UgmchOs.jpeg

פורסם ב

ניצחון קשה.

הרגיש לי מוקש רציני לפני המשחק, שמח שעבר בשלום.

כמה שחקנים חייבים ספסל קצת

לא מאמין שביכולת הזאת ניקח אליפות, משהו לא עובד וצריך שינוי כלשהו וזה תפקיד המאמן לעשות.

פורסם ב

כדורגל חלש, בואכה פלייאוף תחתון.

שחקנים לא יודעים מה לעשות בהתקפה, לא ברור בשביל מה אנחנו מנסים ללחוץ, גם אם חוטפים כדור לא יודעים לנצל את זה.

לא יודעים מה לעשות בהגנה, נראים כמו תרנגולים בלי ראש.

קבוצה לא מאומנת, כמו בחודש יולי.

פורסם ב

‏עוד 4 ואני חושב שיהיה בסדר. אבל עוד 4. לא לסטות מהפרוטוקול של עונה שעברה.

פורסם ב
6 דקות לפני, Saar said:

כדורגל חלש, בואכה פלייאוף תחתון.

שחקנים לא יודעים מה לעשות בהתקפה, לא ברור בשביל מה אנחנו מנסים ללחוץ, גם אם חוטפים כדור לא יודעים לנצל את זה.

לא יודעים מה לעשות בהגנה, נראים כמו תרנגולים בלי ראש.

קבוצה לא מאומנת, כמו בחודש יולי.

לדעתי מדובר בקבוצה מאוד מאומנת. למעשה מהמאומנות שהיו כאן. הקבוצה עושה בדיוק מה שהמאמן רוצה. 

היא פשוט מאומנת לרעיונות שהקשר ביניהם לבין קבוצה פייבוריטית כמו מכבי ת"א, הוא אפילו לא קלוש. 

יותר מעשור וחצי שלקבוצות תחתית לא היה כל כך קל מולך. 

וגם אין קשר בין השחקנים שיש לו לשיטה שעליה הוא מתעקש כבר כמה חודשים.

אין פה שחקן אחד שהשיטה הנוכחית מחמיאה לו. אבל זה כבר משהו אחר. 

פורסם ב

מה שהכי עצוב ושאנחנו שוכחים הוא שרצינו שיגיע שחקן זר במקום אדו או השוער ובסוף מסתבר שסלוגה עדיף על משפתי.

באמת שקשה לראות את מכבי שלנו.

השיטת משחק הזאת לא עובדת (ולהבדיל מכמה מאמנים שהיו פה רואים שיטת משחק די ברורה). למה לא לשלוח כל פעם את המגן לעקוף את הקיצוני שלנו ואז 2 אופציות פס למגן במצב נוח לתת רוחב או שהקיצוני שלנו יחתוך לאמצע ויהיה במצב נוח למסור או לבעוט.

מרגיש לי שהוא בונה יותר מידי על מהלכים אישיים של פטאצי ודוידה אבל יש גבול למה ששחקן יכול לעשות מהחצי שלנו כשיש עליו שמירה כפולה לכל הפחות.

המצבים הנייחים שלנו העונה בהחלט יותר טובים מבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית זה שערוריה שלא ראיתי הרבה זמן. אם אתה רואה שלמשפתי יש בעיות לצאת לכדורים ניייחים אז גם תעבוד על זה איתו באימונים המון וגם תגרום לכך שהקו הגנה שלנו יעמוד בצורה יותר טובה כדי לחפות על  זה.

חוץ מזה כל ניצחון חשוב 

פורסם ב
10 דקות לפני, tomer958 said:

מה שהכי עצוב ושאנחנו שוכחים הוא שרצינו שיגיע שחקן זר במקום אדו או השוער ובסוף מסתבר שסלוגה עדיף על משפתי.

באמת שקשה לראות את מכבי שלנו.

השיטת משחק הזאת לא עובדת (ולהבדיל מכמה מאמנים שהיו פה רואים שיטת משחק די ברורה). למה לא לשלוח כל פעם את המגן לעקוף את הקיצוני שלנו ואז 2 אופציות פס למגן במצב נוח לתת רוחב או שהקיצוני שלנו יחתוך לאמצע ויהיה במצב נוח למסור או לבעוט.

מרגיש לי שהוא בונה יותר מידי על מהלכים אישיים של פטאצי ודוידה אבל יש גבול למה ששחקן יכול לעשות מהחצי שלנו כשיש עליו שמירה כפולה לכל הפחות.

המצבים הנייחים שלנו העונה בהחלט יותר טובים מבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית זה שערוריה שלא ראיתי הרבה זמן. אם אתה רואה שלמשפתי יש בעיות לצאת לכדורים ניייחים אז גם תעבוד על זה איתו באימונים המון וגם תגרום לכך שהקו הגנה שלנו יעמוד בצורה יותר טובה כדי לחפות על  זה.

חוץ מזה כל ניצחון חשוב 

לאזטיץ החליט שהוא הגיע לארץ הקודש ללמד אותנו כדורגל - 

קבוצה פייבוריטית כמו מכבי שמשחקת ללא אגפים מול קבוצות מתגוננות זו המצאה. 

לראייה, כל פעם שהוא משחרר קצת את הרסן כמו במחצית השנייה שבה פתאום נחמיאס הופך לשחק כמו מגן, אז הדברים נראים קצת יותר טוב.

לא בגללו, פשוט כי מכבי היא קבוצה טובה מ-95% מהקבוצות ולא צריכה המצאות בכדי לנצח אותן בכל יום נתון. 

הוא כרגע במצב שבו התחוור לו שבסוף לא הוא זה שימציא את הכדורגל מחדש, אז לוקח זמן להודות בטעויות. אנחנו אופטימיים. 

פורסם ב
1 hour ago, Adam_m said:

Screen_Recording_20250209_234805_YouTube_1.gif

הוא פיגוע מהלך, אם הייתי שחקן הגנה עם משפתי באותה קבוצה הייתי מפחד פחד מוות לצאת נכה מהאירוע.

פורסם ב

יהיה קשה לקחת ככה אליפות עם האנרגיות המסריחות של הקהל. תתביישו לכם כל מי ששרק בוז, כל מי שקילל וכל מי שבא במטרה לדפוק את מכבי. 

ניצחנו כי הגיע לנו לנצח וה3 זה מה שחשוב.

פורסם ב

זו יציאה שרואים שעוד לפני שהכדור נבעט, הוא אמר שהוא יוצא אליו לא משנה מה. 

זה אומר שהביקורות מגיעות אליו ומשפיעות עליו ולדעתי גם הוא מבין שברגע שזה קורה, הוא סיים בקבוצות גדולות. 

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי השועל said:

יהיה קשה לקחת ככה אליפות עם האנרגיות המסריחות של הקהל. תתביישו לכם כל מי ששרק בוז, כל מי שקילל וכל מי שבא במטרה לדפוק את מכבי. 

ניצחנו כי הגיע לנו לנצח וה3 זה מה שחשוב.

ותחשוב שזה עוד היה בנתניה, אנשים שהשקיעו קנו כרטיס חוץ, נסעו.

אני חושש שבבלומפילד זה יהיה הרבה יותר בעייתי. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

ותחשוב שזה עוד היה בנתניה, אנשים שהשקיעו קנו כרטיס חוץ, נסעו.

אני חושש שבבלומפילד זה יהיה הרבה יותר בעייתי. 

כאילו היינו בפיגור 3-0 היום וגם אז אני לא לעולם לא התנהג בצורה כזאת, כמו חיות.

יש בעיות כמו לכל אירגון או קבוצה בעולם, מכאן ועד לנסות להרוס את הקבוצה?

פורסם ב
5 דקות לפני, Brandon Roy said:

זו יציאה שרואים שעוד לפני שהכדור נבעט, הוא אמר שהוא יוצא אליו לא משנה מה. 

זה אומר שהביקורות מגיעות אליו ומשפיעות עליו ולדעתי גם הוא מבין שברגע שזה קורה, הוא סיים בקבוצות גדולות. 

יציאה רעה מאוד

אבל היה חייב לצאת, השחקן שם היה חופשי לחלוטין אם לא היה יוצא הוא היה חופשי לנגיחה קלה מול השער.

הוא בתקופה ממש רעה

אבל אני שואל, איפה לעזאזל הייתה ההגנה? איך יכול להיות ששחקן חופשי ככה לנגיחה במצב נייח???

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

כאילו היינו בפיגור 3-0 היום וגם אז אני לא לעולם לא התנהג בצורה כזאת, כמו חיות.

יש בעיות כמו לכל אירגון או קבוצה בעולם, מכאן ועד לנסות להרוס את הקבוצה?

כל מילה. "לכתר נולדנו". בשביל לזכות בכתר עובדים קשה, בשביל לזכות בכתר, פשוט תומכים.