Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

כנראה שלא יקח אליפות, ולא אופתע באם לא נסיים בשלישייה. וכנראה שככה או ככה ימשיך לעונה הבאה. יסבירו לנו שהיינו תחרותיים, בעונה עמוסה, בלי בית, ובלה בלה בלה..

העניין של העומס היה עניין אמיתי ובאמת בלתי אפשרי לנהל קבוצה סגל ומשחקים ככה. אבל בסוף אירופה נגמרה כשאנחנו במרחק שתי נקודות. אם לא נקח אליפות לא יוכלו להשתמש בזה.

פורסם ב

בשורה תחתונה- על יד אחת את כמות המשחקים הטובים העונה, את המשחקים הגרועים אפשר באמת לציין מפה עד לונדון. קבוצת כדורגל לא טובה, ולא רק שלא טובה אלא לא משתפרת בשום צורה. נאדה.

פורסם ב

יא רבי איזה מאמן עקשן

תשנה משהו כבר 

אם נבקיע זה רק ממהלך אישי של אחד השחקנים 

פורסם ב
Just now, פנחס שוף said:

יש תירוץ, קוראים לו לאזטיץ

מה פתאום? זה השחקנים, זה אירופה, זה מנספורד ופרייס, זה כוכב הצפון

פורסם ב

אפשר לשקר לחלק מהאנשים כל הזמן, אפשר לשקר לכל האנשים חלק מהזמן, אבל אי אפשר לשקר לכולם כל הזמן

פורסם ב

אף אחד לא ישכנע אותי שאי אפשר להוציא יותר מהסגל הזה. המאמן הזה מהחלשים שהיו פה בעשור האחרון וכבר מהטרום עונה היה קל לראות את זה.

פורסם ב

נראה לי שמספיקות 20-25 דקות בשביל להבין שלהכניס את רביבו לאמצע פוגע בבילדאפ ולא תורם לו, קש משחקים נמוך, כנף שמאל לא יכול באמת לעשות עקיפה, אז נשארת לו אופציה להחזיר אחורה פס חלש. באגף ימין הם בדאבל אפ והקישור מפוזר במרחקים של 60 מטר. 

וואלה מבאס ממש

פורסם ב

תרשו לי לסכם את הטענות לשחקנים : אין שחקן אחד של ק"ש מתאים לסגל הרחב של מכבי 
אז או שזה אשמת האוהדים, או אשמת האיצטדיון או אולי מי שהוא אחר לא עושה עבודה טובה כל כך 

פורסם ב
1 דקה לפני, סזאר מנדיונדו said:

העניין של העומס היה עניין אמיתי ובאמת בלתי אפשרי לנהל קבוצה סגל ומשחקים ככה. אבל בסוף אירופה נגמרה כשאנחנו במרחק שתי נקודות. אם לא נקח אליפות לא יוכלו להשתמש בזה.

התפקיד של המועדון זה לבנות סגל עמוק ואיכותי, ולדאוג למאמן שיודע לשלב בין המפעלים, גם מבחינת חלוקת עומס. השאיפה של מיץ' כפי שהוא אמר כבר בתחילת דרכו, זה אליפות כל עונה ולתקוע יתד במסגרות אירופיות, אז כמו שאמרת אי אפשר יהיה להשתמש בזה כתירוץ לאורך זמן. אבל לדעתי בהנהלה בונים עליו קדימה מעבר לעונה זו, ויספקו לו את "האליבי" ללמה העונה הזו מספקת ומשובחת, גם אם נסיים ללא כלום..

פורסם ב

עד שלא יזרקו אותו לא נגיע לכלום. מבחינת יכולת זאת המכבי הכי זבל שראינו ב13 שנים האחרונות בערך. ביחד עם מכבי של קראנקה. 

כנראה שנצטרך גם מנהל מקצועי ביחד עם זה כי מנספורד ופרייס אחראים על ההגעה שלו, אחראים על ההישארות שלו ועל אי הבאת רכש. 

פורסם ב

היו כאלה שהצליחו יותר והיו כאלה שהצליחו פחות, אבל זה המאמן עם הפער הכי גדול בין איך הוא חושב שהרעיונות כדורגל שלו נראים, לבין איך שהם נראים בפועל. 

קבוצה פייבוריטית שמשחקת רק עם שחקן אחד על כל הקו תוך כדי שהיא מעמיסה שחקנים לרחבה, זה למעשה מאמן שאומר אני יודע שאתם רואים כדורגל של קבוצה פייבוריטית כבר 30 שנים, אבל אני אלמד אתכם כדורגל. 

פורסם ב

וואוו, לדעתי גם ביחס לשיטה שלו זה הכי גרוע והכי מופקר שהיא. כל מתפרצת חצי גול. נשבר הזין שרביבו פליימקר.

נשבר הזין שכל משחק ההתקפה שלנו מתבבס על לבעוט כדור מהבלמים לדוידה או פטאצ'י ולהתפלל. וברדה קרא את זה בפתיחת המשחק, מצמיד את בנגורה בצד אחד ואץ מרטינס בצד שני והופ, אין לנו משחק התקפה.

אני פה בנתניה ומבאס השריקות בוז, מיותרות מאוד אבל ביחס לפוטנציאל שיש, זה פשוט מבאס את התחת הכדורגל שלנו. ומבאס ששום דבר לא משתנה.

פורסם ב
Just now, Almogl said:

נראה לי שמספיקות 20-25 דקות בשביל להבין שלהכניס את רביבו לאמצע פוגע בבילדאפ ולא תורם לו, קש משחקים נמוך, כנף שמאל לא יכול באמת לעשות עקיפה, אז נשארת לו אופציה להחזיר אחורה פס חלש. באגף ימין הם בדאבל אפ והקישור מפוזר במרחקים של 60 מטר. 

וואלה מבאס ממש

ממה אתה מתבאס? אמיתי אני שואל. אתה מופתע? יש פה אנשים שצועקים כבר ארבעה חודשים שמשהו פה לא מסתדר. אנחנו משחקים ככה מהיום? אנחנו ככה לפחות כמה חודשים טובים. שום הפתעה, שום אכזבה. זה המוצר.