Jump to content

יתר הליגה מחזור 22 - "גשם על חלון ביתי"

Recommended Posts

פורסם ב

החוכמה כאשר אתה בתקופה רעה זה להמשיך ולהביא נקודות. אנחנו גם כשטובים וגם כשרעים מגמגמים. ב"ש עם הגנה מסננת בחודש האחרון, נקווה שיתפסו שוב עם המכנסיים למטה.

פורסם ב

איזה עונה פסיכית זאת הייתה. ערן זהבי הגדול התמודד ראש בראש מול קבוצה פסיכית לחלוטין. פלא שהוא נשבר בפלייאוף.

אי אפשר להשוות לא את באר שבע של קוז'וק לבאר שבע ההיא ובטח לא את מכבי של לאזטיץ' לזו של פטר בוס.

פורסם ב

טבריה נתניה חיפה וביתר...

הכי קשה שיש, אם הם מסיימים ראשונים את הליגה הסדירה אז וואלה מגיע להם.

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

מדויק.

פורסם ב

אנחנו חייבים לסיים ראשונים את הליגה הסדירה, יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי אם לא.

פורסם ב
14 דקות לפני, קובי השועל said:

טבריה טיול, אח"כ מעניין.

אבל קודם שאנחנו נעשה את העבודה.

פורסם ב
7 דקות לפני, itanar said:

טבריה טיול, אח"כ מעניין.

אבל קודם שאנחנו נעשה את העבודה.

אנחנו לא הצלחנו וגם חיפה וביתר לא הצליחו לנצח אותם בקלות, טיול זה לא יהיה, אבל רוב הסיכויים שידעו להבקיע את השער הקבוע שלהם וידעו לשמור על זה.

המבחן יהיה כמו שכבר אמרתי כמה פעמים נגד חיפה וביתר.

פורסם ב
2 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אנחנו לא הצלחנו וגם חיפה וביתר לא הצליחו לנצח אותם בקלות, טיול זה לא יהיה, אבל רוב הסיכויים שידעו להבקיע את השער הקבוע שלהם וידעו לשמור על זה.

המבחן יהיה כמו שכבר אמרתי כמה פעמים נגד חיפה וביתר.

זה בטרנר, יטיילו.

פורסם ב
28 דקות לפני, קובי השועל said:

ק"ש, סכנין, ריינה, חדרה, ה.חיפה

אם אנחנו לא מנצחים את כל אלו, חבל על הזמן

פורסם ב

יודע שזה כבר מים מתחת לגשר, אבל אם ב"ש מסוגלת להביא את הזרים שמביאה, שמניח שבמכבי השמות של קנגאווה ומדרייש אינם זרים לה, אז שאפו לה, ופחות לאחרות.

וכמה חשוב לקבוצה שרוצה אליפות שיהיו לה גם שחקנים "אפורים" ומועילים, תורג'מן למשל שמנצח להם משחקים ולא פעם אחת. או בדש אצלנו בזמנו..

פורסם ב
1 hour ago, hen34 said:

מחילה אח

גם ככה אני חם אש מהחלון הביזיוני שעברנו ועכשיו לראות את עזו החום מתפוצץ.

זה חייב להיות שלנו!

חח הכל טוב

אם רגע אהיה אופטימי ואדבר מוישפול ת'ינקינג, אני רוצה להאמין שבתוך תוכם, למרות שכנראה לא יודו (כבר ראיתי כתבה של טוכמן השבוע על זה שמכבי מרוצים מההתקדמות של עזו באשדוד...מה שנקרא, זלזול באינטלגנציה), הם מבינים את הטעות.

זה די שפל המדרגה בעיניי בכל מה שקשור לאי ניצול המשאבים מהנוער, שזה אולי, אולי יגרום להם להגיד, טוב די מיצינו, הבנו מה יש לנו בידיים לעונות הבאות ואת איכות השחקנים שצומחים לנו במחלקה.

פורסם ב
16 דקות לפני, כהן said:

יודע שזה כבר מים מתחת לגשר, אבל אם ב"ש מסוגלת להביא את הזרים שמביאה, שמניח שבמכבי השמות של קנגאווה ומדרייש אינם זרים לה, אז שאפו לה, ופחות לאחרות.

וכמה חשוב לקבוצה שרוצה אליפות שיהיו לה גם שחקנים "אפורים" ומועילים, תורג'מן למשל שמנצח להם משחקים ולא פעם אחת. או בדש אצלנו בזמנו..

קנגאווה היה סגור כאן לפני ב"ש והעדיפו את סיסוקו

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

קנגאווה היה סגור כאן לפני ב"ש והעדיפו את סיסוקו

אם זה נכון אז אני לא חושב שבנקודת הזמן ההיא זו הייתה החלטה כזו רעה. כולנו חכמים בדיעבד.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלק נילאש said:

אם זה נכון אז אני לא חושב שבנקודת הזמן ההיא זו הייתה החלטה כזו רעה. כולנו חכמים בדיעבד.

כן, הנחת הבסיס כנראה היתה לחזק קישור של קבוצה אלופה(יוריס, גבי, פרץ). פחות להביא שחקן דומיננטי מאד. נראה לי. 

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

כן, הנחת הבסיס כנראה היתה לחזק קישור של קבוצה אלופה(יוריס, גבי, פרץ). פחות להביא שחקן דומיננטי מאד. נראה לי. 

עד עכשיו קנגאווה בעונה מטורפת מבחינת מספרים, הוא לא הביא מספרים כאלה בכוכב, שם הרבה יותר קל לבלוט התקפית. אני יכול להבין למה בקיץ העדיפו להביא זר 8/6 מהליגה הצרפתית השנייה על פני קנגאווה. בנקודת הזמן הנוכחית זו אכן נראית כמו החלטה רעה.

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

עד עכשיו קנגאווה בעונה מטורפת מבחינת מספרים, הוא לא הביא מספרים כאלה בכוכב, שם הרבה יותר קל לבלוט התקפית. אני יכול להבין למה בקיץ העדיפו להביא זר 8/6 מהליגה הצרפתית השנייה על פני קנגאווה. בנקודת הזמן הנוכחית זו אכן נראית כמו החלטה רעה.

צריך לומר בהקשר הזה שאומנם סיסוקו צעיר ובעמדה שונה מקנגוואה, אבל סיסוקו אפילו לא היה שחקן הרכב קבוע (הוא פתח בפחות מחצי מהמשחקים) בליגה הצרפתית השנייה ויש לו היסטוריה יפה של פציעות ביחס לגילו. 

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

נכון. הכל בדיעבד.

נגיד כך- אם יש כאן פדיחה הגדולה היא בכלל של בכר. הוא הכיר אותו מהנוער של בש, הוא כנראה לא חשב שהוא מספיק טוב לכוכב, והוא לא פעל לצרף אותו השנה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

נכון. הכל בדיעבד.

נגיד כך- אם יש כאן פדיחה הגדולה היא בכלל של בכר. הוא הכיר אותו מהנוער של בש, הוא כנראה לא חשב שהוא מספיק טוב לכוכב, והוא לא פעל לצרף אותו השנה. 

קנגוואה פתח אצל בכר עד הרגע שבו בכר החליט שהוא הסיבה שהוא לא מנצח, יצא מההרכב, הפסיק לשחק ואז הושאל. 

פורסם ב
7 דקות לפני, Brandon Roy said:

קנגוואה פתח אצל בכר עד הרגע שבו בכר החליט שהוא הסיבה שהוא לא מנצח, יצא מההרכב, הפסיק לשחק ואז הושאל. 

וואלה. אפילו מעצים את העניין. אם הוא רק היה רוצה, קנגוואה היה בחיפה. 

פורסם ב
8 דקות לפני, Brandon Roy said:

צריך לומר בהקשר הזה שאומנם סיסוקו צעיר ובעמדה שונה מקנגוואה, אבל סיסוקו אפילו לא היה שחקן הרכב קבוע (הוא פתח בפחות מחצי מהמשחקים) בליגה הצרפתית השנייה ויש לו היסטוריה יפה של פציעות ביחס לגילו. 

שנה שעברה כולנו התלוננו שליוריס אין מחליף ואז בינואר הביאו את קארצב, שעזב בקיץ. אני מבין למה מלכתחילה הביאו שחקן לעמדה הזו, בזמן שב-10 יש את גבי, פרץ ועידו שחר.

היום, עידו שחר בקושי פקטור, סיסוקו נראה לא ברמה וקנגאווה השחקן הכי טוב בליגה, מהפרספקטיבה הזו - זו נראית החלטה אומללה. אני בטוח שבקיץ אם היו מביאים את קנגאווה היו פה בפורום לא מעט הרמות גבה לגבי החתמה כזו.

פורסם ב
15 דקות לפני, אלק נילאש said:

שנה שעברה כולנו התלוננו שליוריס אין מחליף ואז בינואר הביאו את קארצב, שעזב בקיץ. אני מבין למה מלכתחילה הביאו שחקן לעמדה הזו, בזמן שב-10 יש את גבי, פרץ ועידו שחר.

היום, עידו שחר בקושי פקטור, סיסוקו נראה לא ברמה וקנגאווה השחקן הכי טוב בליגה, מהפרספקטיבה הזו - זו נראית החלטה אומללה. אני בטוח שבקיץ אם היו מביאים את קנגאווה היו פה בפורום לא מעט הרמות גבה לגבי החתמה כזו.

אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אני פשוט חושב שמכבי התאהבו מדי בפוטנציאל האקזיטים. 

הפוטנציאל מכירה העתידי הפך לגורם משמעותי מדי, בעיניי, להחתמה של שחקנים זרים. אם למכבי היה שלד ישראלי יותר מנוסה ויציב, אז מילא, אבל השלד הישראלי עצמו מורכב משחקנים צעירים גם כן - דוידה, רביבו, תורג'מן, מדמון ועוד. 

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אני פשוט חושב שמכבי התאהבו מדי בפוטנציאל האקזיטים. 

הפוטנציאל מכירה העתידי הפך לגורם משמעותי מדי, בעיניי, להחתמה של שחקנים זרים. אם למכבי היה שלד ישראלי יותר מנוסה ויציב, אז מילא, אבל השלד הישראלי עצמו מורכב משחקנים צעירים גם כן - דוידה, רביבו, תורג'מן, מדמון ועוד. 

תשמע כל פרופיל יכול ליפול פה בסופו של דבר. גם שחקנים אדירים כמו סקאריונה לא כל כך הצליחו במכבי. כך גם הפרוספקטים לפעמים זה מצליח ולפעמים לא, בכדורגל אין גרנטי לכלום את זה כבר למדנו. להביא שחקנים כמו מילסון ופטאצ'י זה רק בשלב הזה של הקרירה.

פורסם ב
1 hour ago, קובי השועל said:

תשמע כל פרופיל יכול ליפול פה בסופו של דבר. גם שחקנים אדירים כמו סקאריונה לא כל כך הצליחו במכבי. כך גם הפרוספקטים לפעמים זה מצליח ולפעמים לא, בכדורגל אין גרנטי לכלום את זה כבר למדנו. להביא שחקנים כמו מילסון ופטאצ'י זה רק בשלב הזה של הקרירה.

לא נתפס לדוגמאות בודדות, אבל גם סקאריונה שהיה פה לא מספיק טוב, הבקיע 10 שערים ב-35 הופעות בכל המסגרות. 

אני לא אומר לא להמר כמו פאטצ'י או אדו, פשוט תקציב לזה מקסימום שתי מקומות בזרים. בכל השאר, כל עוד אתה עם ישראלים צעירים, נצל את המערך סקאוטינג להביא שחקנים בשלים יותר. אגב מילסון היה בן 25 שיחק קצת בטורקיה, שיחק קצת ברוסיה. זה לא כמו להביא אסנטה ליגה שניה בהולנד או סיסוקו ליגה שנייה בצרפת ושניהם לראשונה תאכלס יוצאים מהמדינה בגיל 21-22. 

פורסם ב
לפני10 שעות , car.garsia said:

איזה עונה פסיכית זאת הייתה. ערן זהבי הגדול התמודד ראש בראש מול קבוצה פסיכית לחלוטין. פלא שהוא נשבר בפלייאוף.

אי אפשר להשוות לא את באר שבע של קוז'וק לבאר שבע ההיא ובטח לא את מכבי של לאזטיץ' לזו של פטר בוס.

אז היה לנו מאמן שבסופו של דבר התברר כמאמן טופ אירופה והיום יש לנו מורה מחליף להתעמלות

פורסם ב
38 דקות לפני, YoniC said:

אז היה לנו מאמן שבסופו של דבר התברר כמאמן טופ אירופה והיום יש לנו מורה מחליף להתעמלות

אח שלי נהיה מביך כל העניין המורה לספורט,יש קבוצה בפייסבוק או משהו שאומרת לכם לרשום בכל מקום אפשרי מורה לספורט,3-6-1 וכו'?