Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר התיקו מול בית"ר והניצחון הטכני על חיפה אנחנו עם הפנים קדימה ל-5 המשחקים האחרונים בעונה הרגילה, בלי אירופה בין לבין - כל משחק גמר גביע. מתחילים מול ק"ש.

קרית שמונה מגיעה לאחר הניצחון על סכנין בעכו שמיקם אותה כרגע במקום השמיני בטבלה, סה"כ 2 נק' מפלייאוף עליון ככה שגם מבחינתם כל נקודה חשובה והם יבואו להתאבד על זה.

במכבי החזרה של יחזקאל לא נראית באופק, לגבי סטואיץ' שנפצע והוחלף מול בית"ר עוד לא ראיתי עידכון באתרי הספורט השונים.

תורג'מן יחזור מההרחקה.

כולנו מאוכזבים מחלון החורף המביך ביותר בעידן מיטש, משחק ההגנה, לאזטיץ', מנספורד, החילופים, ניהול הסגל וכו' - לחפור על זה פה וברשתות זה משהו אחד, להביא את זה ליציע זה משהו אחר.

אלפי אוהדים הולכים לעזוב הכל באמצע היום כדי להגיע לאיצטדיון, שחררו את העצבים ואת הלחץ, מגיעים לדחוף את מכבי לניצחון.

יום ראשון 20:15, נתניה.

יאללה מכבי

פורסם ב

יש הסעות מסוקים לפואראבר או שצריך לעמוד בפקקים מהיום כדי להגיע בזמן?

פורסם ב

לאזטיץ כבר חצי שנה מאמן מתוך מטרה שכולנו נבין שהוא האירוע המרכזי.

אני מקווה שהוא קצת יוריד הילוך ויניח לנו עם ההמצאות ויחפש ללמד את העולם כדורגל בתחנה הבאה שלו.

אנחנו כרגע צריכים בעיקר פשטות. בהינתן מה שיש וזה שיש לנו רצף משחקים מול קבוצות חלשות על הנייר - 

Screen-Shot-06-02-2025-at-12-36.png

פורסם ב
12 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מקווה שהוא קצת יוריד הילוך ויניח לנו עם ההמצאות ויחפש ללמד את העולם כדורגל בתחנה הבאה שלו.

אנחנו כרגע צריכים בעיקר פשטות. בהינתן מה שיש וזה שיש לנו רצף משחקים מול קבוצות חלשות על הנייר - 

כל מילה

אין סיבה לא ללכת הכי חזק נגד קבוצות כאלה

וצריך להגיד לפרץ שבמערך כזה ישחק מאחורה כמו בעונה של פטריק ולא כחלוץ 9 כמו היום

ועוד מילה על אדו -עם כמה שהיה נראה חלש ממש בתחילת העונה, הווא הלך והשתפר ואז לזטאיץ' שרף אותו. לדעתי הוא טוב יותר מלאיוס.

פורסם ב
41 דקות לפני, Adir12 said:

ועוד מילה על אדו -עם כמה שהיה נראה חלש ממש בתחילת העונה, הווא הלך והשתפר ואז לזטאיץ' שרף אותו. לדעתי הוא טוב יותר מלאיוס.

תפוקה של שחקן זה הרבה יותר מכשרון כזה או אחר שיש לו ברגליים, זה מכלול שלם.

בתוך המכלול הזה יש פרמטר בשם בטחון.

אני לא יכול לקבוע כרגע מי יותר טוב, אבל אני כן יכול לקבוע שלדעתי שניהם לא טובים -למכבי- כרגע.

לא בגלל שהם שחקנים לא טובים, אלא בגלל ששניהם עם אפס בטחון. 

אני לא מצפה מהם לכלום ואין לי שום טענה אליהם אם הם לא מספקים את הסחורה (ע"ע לאיוס מחמיץ את שער הנצחון בטבריה).

ברגע שאתה חלק מהקבוצה רק באימונים והמאמן לא מסתכל עלייך בכלל

ומתוך 1000 דק' אפשריות אתה משחק 3 בלחץ אין שום סיבה שכשכן תעלה תוכל להפיק מעצמך משהו. בטח ובטח שאתה ילד שרק צריך שיאמינו בך ויתנו לך גב.

פורסם ב
לפני3 שעות , Brandon Roy said:

אתה מתלונן על המצאות של המאמן ואז שם את רביבו מגן ימני ואסאנטה בלם בצד שמאל?
:nono2:

פורסם ב
33 דקות לפני, Arthur Read said:

אתה מתלונן על המצאות של המאמן ואז שם את רביבו מגן ימני ואסאנטה בלם בצד שמאל?
:nono2:

אין לנו מגן ימין. אסנטה הוא הרבה יותר בלם ממגן וראינו את זה גם בתחילת העונה ואנחנו רואים את זה גם עכשיו. בהינתן מה שיש, רביבו עשה אחלה פלייאוף עליון אשתקד בעמדת המגן הימני, אז זה סביר. היות וגם ככה הוא אוהב שאחד המגינים מושך לאמצע, אז זה יכול להיות בסדר. אף אחד מהבלמים שלנו לא הסתדר בעמדת הבלם השמאלי והיות ואני חושב שאסנטה יותר טכני מאחרים וגם לא נוסה שם, אז זה סביר. 

אני יכול לבוא לומר לך הרכב תלוש לחלוטין, אבל אני בוחר להיות יחסית ריאלי. 

הבעיה האמיתית היא שהמאמן אמר שהוא לא מאמין בשיטה של שני שחקני אגף.

וכולנו רואים מספיק זמן כדורגל בכדי לדעת שנגד קבוצות שמתגוננות, אם אין לך אגפים חזקים, זו בעיה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

ולהלן העובדות: אין לנו מגן ימין. אסנטה הוא הרבה יותר בלם ממגן וראינו את זה גם בתחילת העונה ואנחנו רואים את זה גם עכשיו. בהינתן מה שיש, רביבו עשה אחלה פלייאוף עליון אשתקד בעמדת המגן הימני, אז זה סביר. היות וגם ככה הוא אוהב שאחד המגינים מושך לאמצע, אז זה יכול להיות בסדר. והנה עוד עובדה, אף אחד מהבלמים שלנו לא הסתדר בעמדת הבלם השמאלי והיות ואני חושב שאסנטה יותר טכני מאחרים וגם לא נוסה שם, אז זה סביר. 

אני יכול לבוא לומר לך הרכב תלוש לחלוטין, אבל אני בוחר להיות יחסית ריאלי. 

הבעיה האמיתית היא שהמאמן אמר שהוא לא מאמין בשיטה של שני שחקני אגף.

וכולנו רואים מספיק זמן כדורגל בכדי לדעת שנגד קבוצות שמתגוננות, אם אין לך אגפים חזקים, זו בעיה. 

אז אתה זורם עם ההמצאות של המאמן על המערך והשיטה המוזרים ומנסה לכפות על השחקנים שלא מתאימים לזה את השיטה

אני אומר שאם מפסיקים עם ההמצאות, אז זה לא רק בהרכב אלא גם בשיטה
משחקים 4-3-3 וככה זה נקרא "בלי המצאות" ו-"פשטות"
זאדה מגן שמאל
אסאנטה מגן ימין
שלמה מגן בצד שמאל (עשה את זה מצויין בקו 4 בהגנה)
נחמיאס בימין

עם הקישור ומעלה שלך אני זורם 

פורסם ב
4 דקות לפני, Arthur Read said:

אז אתה זורם עם ההמצאות של המאמן על המערך והשיטה המוזרים ומנסה לכפות על השחקנים שלא מתאימים לזה את השיטה

אני אומר שאם מפסיקים עם ההמצאות, אז זה לא רק בהרכב אלא גם בשיטה
משחקים 4-3-3 וככה זה נקרא "בלי המצאות" ו-"פשטות"
זאדה מגן שמאל
אסאנטה מגן ימין
שלמה מגן בצד שמאל (עשה את זה מצויין בקו 4 בהגנה)
נחמיאס בימין

עם הקישור ומעלה שלך אני זורם 

כן אני מסכים איתך. בסוף זה ניואנסים.

כל עוד הפילוסופיה שלו לגבי משחק אגפים תחזור להיות כמו במשחקים הראשונים של העונה (מכבי פ"ת, סכנין בגביע הטוטו, בראגה בחוץ, מיוטילנד) אנחנו נהיה בסדר ללא תלות מהותית במי בדיוק יהיה איפה. 

פורסם ב
לפני3 שעות , barak said:

תפוקה של שחקן זה הרבה יותר מכשרון כזה או אחר שיש לו ברגליים, זה מכלול שלם.

בתוך המכלול הזה יש פרמטר בשם בטחון.

אני לא יכול לקבוע כרגע מי יותר טוב, אבל אני כן יכול לקבוע שלדעתי שניהם לא טובים -למכבי- כרגע.

לא בגלל שהם שחקנים לא טובים, אלא בגלל ששניהם עם אפס בטחון. 

אני לא מצפה מהם לכלום ואין לי שום טענה אליהם אם הם לא מספקים את הסחורה (ע"ע לאיוס מחמיץ את שער הנצחון בטבריה).

ברגע שאתה חלק מהקבוצה רק באימונים והמאמן לא מסתכל עלייך בכלל

ומתוך 1000 דק' אפשריות אתה משחק 3 בלחץ אין שום סיבה שכשכן תעלה תוכל להפיק מעצמך משהו. בטח ובטח שאתה ילד שרק צריך שיאמינו בך ויתנו לך גב.

אתה צודק. אי אפשר לייבש שחקנים על הספסל או ביציע, לתת להם 5-10 דק' פה ושם ואז לצפות מהם שהם יהיו טובים כשהם משחקים.

לדוגמה ההחמצה של מדמון בסוף המשחק. אם אתה נותן לו לשחק כל שבוע לפחות חצי שעה הוא שם את זה בשער, אבל כשאתה מייבש אותו בלי סוף אז איך הוא יהיה חד מול השער?

ואדו ולאיוס שניהם לא ברמה כרגע למכבי, אבל אם הייתי הולך עם אחד מהם ונותן לו תביטחון זה אדו. גם ככה שמו עליו מלא כסף והיו משחקים שנראה טוב, רק צריך ביטחון.

פורסם ב

גם אדו וגם לאיוס שווים יותר. זה הכל עניין של דקות משחק.

פורסם ב

לאזטיץ': נמניה סטואיץ’ וטייריס אסאנטה לא התאמנו אתמול והיום אנחנו נראה מה איתם.

פורסם ב
On 6.2.2025 at 09:26, דקסטר said:

במכבי החזרה של יחזקאל לא נראית באופק, לגבי סטואיץ' שנפצע והוחלף מול בית"ר עוד לא ראיתי עידכון באתרי הספורט השונים.

צטט

למעט שגיב ואסנטה כולם כשירים לגמרי

עריכה: הקדמת אותי, בוואלה לא התייחסו לסטואיץ'

פורסם ב
לפני18 שעות , PLASTOMAN said:

גם אדו וגם לאיוס שווים יותר. זה הכל עניין של דקות משחק.

לא מסכים לגבי לאיוס, שחקן חלש מאוד, מתאים לחדרה.

פורסם ב
לפני8 שעות , פנחס שוף said:

זה שלנו

lineup

הרגת אותי מצחוק פנחס

פורסם ב

עזבו שטויות מה מצב הכרטיסים? יהיה מלא המזרחי? 

פורסם ב
לפני4 שעות , car.garsia said:

עזבו שטויות מה מצב הכרטיסים? יהיה מלא המזרחי? 

נשארו לא מעט כרטיסים בתחתון, גבולי.

פורסם ב
לפני21 שעות , פנחס שוף said:

זה שלנו

lineup

לרוב אתה לא מצחיק אותי ואפילו קצת מעצבן אבל הפעם קרעת

פורסם ב
On 7.2.2025 at 10:29, פנחס שוף said:

זה שלנו

lineup

הנה לכל החמוצים, אנחנו 451 

פורסם ב

אני מבקש לא ללבות את פנחס החמוץ

את האמא שלהם נזיין 

פורסם ב
On 6.2.2025 at 12:37, Brandon Roy said:

סלוגה

שלמה, למקין, נחמיאס

רביבו, גבי, יוריס, דוידה

פטאצ׳י, פרץ

תורג׳מן

בהצלחה לנו.