Jump to content

רשמים מהתיקו מול בית"ר בבלומפילד | 1-1, חלוקת נקודות אחריי רכבת הרים וסערת רגשות בסיום, עם הפנים קדימה

Recommended Posts

פורסם ב

הבושה מסמי עופר עוד מהדהדת חזק ואפילו לא קיבלנו עדיין את שלושת הנקודות שמגיעות לנו משם (מאמין שזה יקרה מחרתיים) ויחד עם הנקודות האלו ואחרי ההפסד של ב"ש לריינה אנחנו עומדים בעמדה שניצחון ואנחנו חוזרים לפסגה ביחד עם ב"ש, מה שהופך את המשחק הזה למשחק הכי חשוב שאפשר לדמיין, משחק שיכול לתת לנו בוסט עד סוף העונה ולהביא אותנו לפלייאוף בפסגה בנקודת זינוק אדירה, או לרסק לנו את הביטחון. היריבה היא בית"ר ירושלים, הקבוצת פלייאוף עליון עם המצ'אפ הכי טוב מולנו, במומנטום טוב עם הפדופיל שחזר ומוטיבציית שיא להביא נקודות מבלומפילד.

אצל לאזיטיץ'.. אין חדש..

שופט: (שניר לוי) סביר- (הוא אחד השופטים החלשים בליגה, ביחס לעצמו היה פחות נורא היום ועדיין. אווירה של שיפוט ביתי עבור בית"ר, שני ספק אדומים דקה 30 ו80 לא יוצאים לבית"ר אבל פנדל גבולי נשרק להם מיידית. דברים קטנים שמכריעים משחקים ותמיד ילכו נגדנו, כמובן התוספת זמן. שיחקו 2 דק מתוכה, למה לשרוק יא זין?)

שחקנים: סלוגה מצד אחד, משחק רגל בעייתי מאוד בלשון המעטה, מול לחץ כזה של בית"ר זה היה מוות. גם מלבד משחק הרגל היה לו משחק לא יציב במיוחד ולמרות הדיפלקשן מניות בגול, מצד שני לקח פנדל ברגע קריטי ומשרה הרבה (הרבה) יותר ביטחון ממשפתי בקרנות, חופשיות ומשחק גובה כללי. לא השוער לו פיללנו ועדיין אולי האופציה הכי פחות גרועה בנמצא? רביבו קשה לשפוט אותו כמגן (כי לא מתופקד ככה), היה במשחק לא טוב ועדיין הצליח לייצר כמה מהלכי כדורגל נפלאים עם סיומת לא מספיק טובה, יש לו איכויות אבל יותר מדי נפילות. נחמיאס כבש(?) שער חשוב, היה פחות חלש משמעותית מאשר במשחק מול חיפה מול הלחץ של בית"ר וגם בעבודתו כבלם, עשה מה שיכול. סטואיץ' היה טוב למעט טעות קריטית מיד לפני שנפצע, נאחל לו החלמה מהירה | למקין שהחליף אותו מפחיד מאוד, גם היום טעה ובגדול, עושה רושם שאין מה להפעיל את סעיף השחרור.. אסנטה לדעתי יחסית חיובי, היו לו 2-3 פספוסים בהגנה שזה בעייתי אבל קטף כמה מסירות טוב, יצא לא רע קדימה ועשה פעולות התקפיות סבירות. עדיין רחוק מלממש את הפוטנציאל. סיסוקו לדעתי החלש במכבי, מאוד לא אחראי, שני איבודים ששוים גול בצד השני עם קצת ריכוז של בית"ר, לא מספיק איכותי למה שהוא מנסה לעשות. כן היה דינמי וחטף קצת ודריבל נחמד פה ושם ואפילו מסירות סבירות אבל האיבודים החסרי אחריות, גומר אותי. יוריס הבחור שתמיד מגיע, לא היה אדיר ועדיין היה הכי טוב בקבוצה, נמצא בכל מקום, לוחץ את היריבה, מרוויח כדורים, עושה תנועה לעומק, מוסר כדורים טובים. מאוהב בו, חייבים להחתים לעוד הרבה. פרץ נכון הוא החמיץ, והחמיץ, והחמיץ. ועדיין הוא שחקן חשוב למועדון, עושה עבודה גדולה גם במרכז ובעיקר בתנועה לעומק. כך היה גם היום. דוידה היה במשחק חיובי יחסית, עשה כמה מהלכי כדורגל טובים, איים קצת על השער, עבר על הקו והוציא כדורים מסוכנים. היה חסר לו דיוק והביקורות עליו במקום, עדיין היה בסדר לדעתי. פטאצ'י גם כן במשחק חיובי יחסית, בישל(?) בקרן, הכניס 3-4 כדורים גדולים פנימה שהיו חייבים להסתיים ביותר, נותן את התחת בחילוצי כדור וירידה להגנה (גם אם פאול מפגר שהוביל לגול). אחלה נהוראי. זהבי היה לו קשה היום ועדיין, בעיטה נדירה בתרגיל קרן (איך לא קברת את זה??) ועקב של אל לדור פרץ מיד אחרי שספגנו במה שהיה חייב להיות בישול המחזור. אין עוד מלבדך מלך.

*גבי עלה לא טוב מהספסל אבל נתן כדור נדיר לדוידה, את ההחטאה של מדמון אני אזכור עוד הרבה זמן.

פיקנטריה:

- אמילי דמארי המלכה בוידאו מרגש

- למען גלי וזיוי ברמן, שיחזרו כבר מהגהנום

- טקס לחטופים אוהדי מכבי לפני המשחק

- בית"ר עולה בכתום לכבוד הביבסים.

- בית"ר בעונש בלי קהל, קומץ של כ300 אוהדים שלהם מסתנן לשער 5

קהל:

אמנם בלומפילד מלא, אבל כמו שחששתי משחקים גדולים ללא קהל יריבה איכשהו מוציאים את הכי רע שאפשר מאיתנו. ביחס למעמד ולכמה שהמועדון היה צריך אותנו לא הופענו ל60 דקות הראשונות של המשחק, כשבלומפילד נדלק בשליש השלישי של המשחק היה אפשר לראות מה פספסנו וכמה יכלנו להשפיע גם בדחיפת הקבוצה וגם בלחץ על השופט שלקח כמה שריקות מכריעות שיכל לקחת הפוך. תפאורה יפה, טירוף בהתחלה אבל תרומה בבלומפילד של הקהל פשוט לא מספיקה. זאת דעתי לפחות. בכל מקרה זה מאחורינו ועכשיו חוזרים למשחק בשבוע, בלי אירופה בלי גביע, רק ליגה, כל משחק הוא משחק על אליפות. חייבים להביא את כל הנקודות עד הפלייאוף ואז לראות איפה נמצאים ומה קורה, נשאר עוד דקה וחצי בערך לחלון, אולי יבוא משהו, נקווה לטוב. כך או אחרת..

ראשון, 20:15, נתניה. נתראה שם!

פורסם ב

בגול של בית״ר יש שחקן התקפה שלהם בנבדל שמסתיר לסלוגה 

לא ברור למה זה לא דובר אפילו 

פורסם ב
4 דקות לפני, Meron's said:

בדו״ח של בית״ר יש שחקן התקפה שלהם בנבדל שמסתיר לסלוגה 

לא ברור למה זה לא דובר אפילו 

לא היה נבדל. 

ג'ורג' עומד בנבדל לא בנתיב של הכדור

ומי שכן עומד בנתיב (אפילו הכדור עובר מתחתיו אאלט) של הכדור לא בנבדל.

פורסם ב

תחת שופט חייב לציין את החזרת הכדור הברורה לשוער שתפס.

לא שנעשה מזה אי פעם גול אבל זה היה ביזיון

פורסם ב

חייב להגיד שנהיה לי יותר ויותר קשה לראות את רביבו. 

לא כועס עליו שהוא לא מספיק טוב. כי זו אשמת המערך המטומטם. 

אבל יש לו אובר בטחון שעולה לנו באיבודי כדור, התקפות נגד ובזבוז מצבים מעולים. 

מדמון בחיים לא יכול לשים גול כשמגיע למצב אחד כל חודשיים. 

גם למקין לא יכול להציל את המולדת כשמקבל מעט דקות. 

פורסם ב

חושב שזו מכבי הכי מבולבלת שראינו בעידן גולדהאר. כמות הטעויות מאחור פשוט הזויה. לראות את התקציר, ואוו. זה פשוט מדאיג.

לא חושב שיש תקדים לקבוצה שמצליחה לחרבן כל כך הרבה פעמים בדקה ה90, וכל כך הרבה פעמים מאותה קרן של קניקובסקי בשמאל. מדהים בעיניי.

פורסם ב
7 דקות לפני, barak said:

לא היה נבדל. 

ג'ורג' עומד בנבדל לא בנתיב של הכדור

ומי שכן עומד בנתיב (אפילו הכדור עובר מתחתיו אאלט) של הכדור לא בנבדל.

לא מתחתיו, נוגע ומשנה כיוון. אם לא זה לא נכנס. אך אכן לא בנבדל.

5 דקות לפני, Art Vandelay said:

תחת שופט חייב לציין את החזרת הכדור הברורה לשוער שתפס.

לא שנעשה מזה אי פעם גול אבל זה היה ביזיון

מטורף. לא מבין איך הצליח לא לשרוק את זה. ואיך השוער מרים כדור כזה. הזויייייי

פורסם ב
Just now, Wade said:

חושב שזו מכבי הכי מבולבלת שראינו בעידן גולדהאר. כמות הטעויות מאחור פשוט הזויה. לראות את התקציר, ואוו. זה פשוט מדאיג. אין תקדים לקבוצה שמצליחה לחרבן כל כך הרבה פעמים בדקה ה90, וכל כך הרבה פעמים מאותה קרן של קניקובסקי משמאל. מדהים בעיניי.

יפה שהיו לך כוחות לראות את התקציר, אני לא מסוגל.

זה נראה שלא משנה גם מי הבלמים או השוער, הטעויות הן אותן הטעויות בכל משחק, לפעמים סתם עניין של מזל שאנחנו לא מקבלים גולים מזה...

נשאר רק לקוות לאיזשהו שינוי בכל זאת בעניין הזה.

פורסם ב
1 דקה לפני, Wade said:

חושב שזו מכבי הכי מבולבלת שראינו בעידן גולדהאר. כמות הטעויות מאחור פשוט הזויה. לראות את התקציר, ואוו. זה פשוט מדאיג.

לא חושב שיש תקדים לקבוצה שמצליחה לחרבן כל כך הרבה פעמים בדקה ה90, וכל כך הרבה פעמים מאותה קרן של קניקובסקי בשמאל. מדהים בעיניי.

בול

אין סדר במשחק, הרבה בלבול, ההזדמניות של היריבות באות מטעויות ענקיות שלנו. זה בבדיוק מה שקרה היום.

שוב הסיפור של גול/כמעט גול אחרי קרן שלנו, מדהים.

אני אומר את זה שבוע אחרי שבוע - למרות המאמן, אנחנו מרחק חיזוק של 2 שחקנים מאליפות.

חבל על החלון הזה,

פורסם ב

סטואיץ די חכם עם הכדור יודע להזיז אותו. בחוץ, רז שלמה מבחינת הזזה של בכדור מאחורה קדימה , בטח עם רגל שמאל, נשרף. תוסיפו את המשחק רגל החלש של השוער..אז נשארנו עם למקין, שהוא כנראה הכי חלש באספקט  הזה ונחמיאס( שהיה סביר+ היום בהקשר הזה, בשונה נגד חיפה). המסקנה, קל מאד ללחוץ אותנו, משתלם ללחוץ את הקו האחורי. מה שעשינו דווקא בצורה מעולה משחק שעבר נגד ביתר בחצי הראשון  היה  לבעוט כדורים ארוכים לפרץ ששיחק כמעט על הקו וריווח של שני האגפים ממש ששיחקו על הקו. זה פחות קרה היום לצערי. אני לא מבין את ההתעקשות על הפס בהתחלה בין הבלם לשוער, זה כאילו במכוון וזה התקפי לב כל פעם מחדש. אין לנו בלי שלמה וסטואיץ צמד בלמים שמסוגל לפתח התקפה מאחורה, מדוע ההתעקשות על זה?. 

פורסם ב

ראיתי הרבה אנשים אובייקטיבים אומרים שהיה משחק ניטרלי טוב. ממש לא. אולי היה משחק מעניין אבל כדורגל נוראי של 2 הקבוצות. נסיונות להתחכם מול לחץ גבוה, אינספור איבודי כדור, קבלת החלטות איומה ברוב המקרים.

מה קרה ללהעיף כדור קדימה שהקבוצה השנייה לוחצת? למה זה נהיה בושה? למה לאזטיץ' עשה את זה נגד באר שבע ופה הוא התבייש? כי אז זה היה בטרנר? שני המאמנים התחכמו היום אבל את הצרות של בית"ר נשאיר להם.

כמה נקודות נוספות:

1. מי שהכי נפגעים במערך הזה אלה רביבו ואסנטה. אחד מתפקד לי קשר 50/50 במקום לשחק על הקו ואחד הוא מגן ימני מעולה שמשחק בלם ומותר לו לעבור את החצי פעם במשחק.

2. לך תישאר בראש ההמחצה של מדמון. לי ישאר בראש הפספוס של דוידה. איזה כדור של גבי לדוידה יאללה, מסירת פוטבול. איך דוידה לא ייצר מזה כלום.

3. מישהו יכול להסביר למה רז שלמה הוא הנמחק התורן הפעם? מה הוא כבר עשה?

פורסם ב
19 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

יפה שהיו לך כוחות לראות את התקציר, אני לא מסוגל.

זה נראה שלא משנה גם מי הבלמים או השוער, הטעויות הן אותן הטעויות בכל משחק, לפעמים סתם עניין של מזל שאנחנו לא מקבלים גולים מזה...

נשאר רק לקוות לאיזשהו שינוי בכל זאת בעניין הזה.

אמממממממ או שכל השחקנים בסגל מהאמצע ואחורה חלשים וחא ברמה או ש.... יש בעיה אחרת משותפת. כל אחד יסיק מה שהוא רוצה. בעיניי התשובה ברורה. מקווה לנס או לחיזוק בדקה ה-90 של החלון שיהפוך את הכל לקל יותר.

פורסם ב

באמת שלזיטיץ' גאון, הזין הזה בכל ראיון ממציא איזה שטות, על הקהל באת? בעיני שרקו בוז על איבודים מסוכנים שחזרו פעם אחר פעם וגם על בעיטות שוער החוצה, ובמקום שידברו על זה שהוא ורק הוא אשם, שמכבי השנה נטולת קישור ונטולת בילד אפ, כי הקישור כל כך רחו' מהבלמים. כמה איבודי כדור של הקישור להתקפות סופר מסוכנות, מה הוא חושב שהקהל מטומטם? 

למרות הכל, כמה מצבים הגענו פשוט הזיה שלא נגמר כאן איזה 6-3 למכבי, לצערי כל עוד גור פרץ הוא החלוץ השני במערך, לא נגיע לכלום, רמת הנגרות שלו מטורפת. 

ועוד נקודה, אני חושב שבלי גבי בקישור אין לנו כלום התקפי שם ובראיה הזאת מכבי חייבת גם קשר עשר התקפי טוב וגם כנף שמאל דחוף. 

פורסם ב

אגב, כבוד אדיר לפאנטיקס שלא התחכמו היום עם פירו. דגל פריסה (גם אם הוא יחסית קטן וגם זה אני מניח קשור למשטרה הגרועה שלנו) עדיף פי 10. אחלה תפאורה.

פורסם ב

אם אחרי חצי שנה פה רעיון הכדורגל של לאזטיץ' מושתת על שוער שצריך צ'יפ קשה מאוד ב-30 מטר מעל שחקן התקפה של היריב, אבל שיירד מספיק מהר בכדי שמגן שנמצא עם הגב למגרש, יוכל להשתלט עליו מול שחקן הגנה, אז זה רעיון כדורגל ברמה נמוכה מאוד. ועצם על הקהל בהקשר הזה, אומר שהפתרונות מתחילים להיגמר לו. 

אני לא מדבר על כך שהיום קיבלנו פנדל על טעות שרודפת אותנו כבר חצי שנה, עוד מסטיאווה בוקרשט, וזה בכלל עבודת אימון רעה שלא מצליחה למנוע משחק מופקר. 

פורסם ב

ויתרתי על הכרטיס במנוי (הבאתי לקרוב משפחה) כדי לבוא עם הבת זוג ואח שלה לראות את מכבי בשער 5. בידוקים קפדניים בכניסה שגרמו לכניסה באיחור של 10 דקות למשחק לא הספיקו למנוע מאלף אוהדי בית״ר להיכנס לאותו יציע כמוני. הנחמה הייתה שכמעט ולא שמעו אותם במשחק. גילוי נאות, עשיתי דברים דומים במשחקי דרבי חוץ.

השאלה בעקבות האירוע הזה, ואירועים אחרים שאנחנו כאוהדי מכבי מומחים בהם - יבינו שאיסור קהל חוץ אומר דה פקטו לסגור את היציע? אחרת אנחנו נראה מראות כמו הערב גם בעתיד. 

פורסם ב
42 דקות לפני, עמית ר said:

ממש מסכים על רביבו. הוא משחק במין נונשלנטיות שלפעמים הפעולה גדולה ולפעמים זה עולה לו באיבודי כדור קריטי, מזכיר לי את סבוריט של הסוף.

פורסם ב
4 דקות לפני, Coolio said:

ויתרתי על הכרטיס במנוי (הבאתי לקרוב משפחה) כדי לבוא עם הבת זוג ואח שלה לראות את מכבי בשער 5. בידוקים קפדניים בכניסה שגרמו לכניסה באיחור של 10 דקות למשחק לא הספיקו למנוע מאלף אוהדי בית״ר להיכנס לאותו יציע כמוני. הנחמה הייתה שכמעט ולא שמעו אותם במשחק. גילוי נאות, עשיתי דברים דומים במשחקי דרבי חוץ.

השאלה בעקבות האירוע הזה, ואירועים אחרים שאנחנו כאוהדי מכבי מומחים בהם - יבינו שאיסור קהל חוץ אומר דה פקטו לסגור את היציע? אחרת אנחנו נראה מראות כמו הערב גם בעתיד. 

אז הם יכנסו לשער 7/2 

מי שרוצה להיכנס בסוף נכנס.

פורסם ב
7 דקות לפני, Coolio said:

גם אני עשיתי את זה פעם אחת בדרבי ואני לא רואה שום בעיה עם זה שביתר הסתננו למשחק. העונש הזה הוא שערורייה אחת גדולה ואם הייתי אוהד בית"ר ואחרי שנים יש לי סוף סוף קבוצה טובה ופתאום אומרים לי אל תבוא לראות אותה כי שרתם "תנו לנצל לנצח לזיין את הערבים" או "שישרף לכם הכפר" גם אני הייתי מסתנן לאצטדיון.

הדבר היחיד שמבאס פה ממש שסיפרת זה שנכנסתם למשחק באיחור בשביל העאלק בידוק קפדני עם העאלק היסטוריית רכישה. סתם גררו אתכם לביורוקרטיה מיותרת במקום לשחרר.

פורסם ב

כמה נקודות

- באמת לא ברור הקטע עם רז שלמה. המון פעמים הכדורים הארוכים שלו גרמו למצבים טובים שפתחו לנו את המשחק. חבל שהוא לא משחק

- זה נראה שנחמיאס הבלם היחיד שלנו שתוקף את השחקן התקפה של היריבה וזה פשוט מחרפן.

- כמה שגבי היה חסר לנו בקישור. חבל שבמצב כזה פטאצי לא היה 10 ועלינו עם עוד שחקן אגף כמו לאיוס או אדו (עזבו שבמצב נורמלי עזו היום במכבי פותח בשמאל ומסובב כדור לחיבור של סילבה)

- גבי לא צריך להרים קרנות במכבי. רק פטאצי גם מצד שמאל. לא מובן הקטע הזה שכל פעם שחקן מרים רק אם הוא יכול לסובב פנימה (בעונה של איביץ הבקענו המון מקרנות וזה דווקא היה כשהכדור מסתובב החוצה)

- חייבים כנף שמאל פשוט חייבים.

- דוידה היום הגיע לכמה כדורים בזכות המהירות המטורפת שלו אבל הקבלת החלטות כל כך לוקה בחסר. באחד המקרים הוא לא החליט אם הוא רוצה לבעוט או למסור ופשוט התקדם עוד ועוד עד שסגרו לו את כל הנתיבים וחבל.

- מי שמכר כרטיסים לאוהדי ביתר הוא בן **** . שום סיבה לתת לאוהדי יריבה שלך כרטיסים לא משנה כמה כסף אתה רוצה לעשות מהצד

פורסם ב

אנחנו לא מספיק מעריכים את המצבים שאנחנו מגיעים אליהם. אפילו מצב טוב לצאת למתפרצת אנחנו מחמיצים בפס שבור. יכול להיות שזה העייפות. ביתר קבוצה טובה מאוד ועכשיו כשאין תירוצים אני מצפה לראות מכבי הרבה יותר חדה וטובה.

פורסם ב

המאמן שאני הכי פחות מבין את ההחלטות שלו - 

מצד אחד אומר שמאמין בסגל ולא חייב חיזוק, אבל מצד שני שורף את השחקנים שלו גם במשחקים שהם לפורטוקול ואז מתפלא שהם שופכים לאגר עם תחילת המחצית השנייה. 

פורסם ב
לפני1 שעה , עמית ר said:

עשה עבודה לא רעה בכלל על אצילי היום. כן היו לו כמה רגעים של פיזור. זה השחקן. 

אני חושב שהתקפית הוא נכס. 

פורסם ב
51 דקות לפני, tomer958 said:

- מי שמכר כרטיסים לאוהדי ביתר הוא בן **** . שום סיבה לתת לאוהדי יריבה שלך כרטיסים לא משנה כמה כסף אתה רוצה לעשות מהצד

הנקודה החשובה באמת מכל מה שכתבת כאן.

@המכבייה גם הקהל עשה עבודה יפה על אצילי(האמת ששמעתי אפילו קצת בוז גם למיכה שזה מרענן).