Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

משחקים ראשונים שלו, הייתי בהלם, מה, שוער זר שהוא יותר חלש ממשפתי? באמת?

אבל היום נתן הופעה טובה והביא נקודות, יש לו משחק רגל בעייתי, הוא עושה התקפי לב סטייל חואן פאבלו.

אבל אני אומר לעצמי, אולי הוא ישתפר עם הזמן, היום לפחות - אחלה סלוגה, אמן ויהיה יציב ויביא לנו עוד נקודות.

פורסם ב

אחלה שוער עד כה. גם שוערים עם משחק רגל טוב כמו דניאל פרץ וראייקוביץ היו מלחיצים בעיני הקהל (וזכו לביקורות בפורום) שמלחיץ עוד יותר עם כל הקולות והרחשים. השלים 13/24 (54%) כדורים ארוכים. מה שכן על מסירות קצרות דרך האמצע חייב לוותר

פורסם ב

עושה המון שטויות, גורם לחוסר ביטחון ומלחיץ את ההגנה, מסירות מיותרות, לא יודע להוציא כדור בזמן ועד שמוציא אז זה לא בכיוון. 

שוער בינוני מאוד, לא מתאים להיות שוער ראשון אצלנו בדיוק כמו משפתי.

לא מבין איך לא הביאו שוער בקיץ וגם לא עכשיו...

פורסם ב

זה הוראות שמקבל מהמאמן.

הייתי איתו היום יותר רגוע מאשר משפתי, הקהל שלנו היום לא עזר לו (אבל לאזטיץ לא היה צריך להגיד את זה).

פורסם ב

לאזטיץ חכם מפנה את האצבע על הקהל שמפנה לסלוגה.

בעוד האשם הבלעדי בכך שלא הצלחנו מספר דו-ספרתי של פעמים להוציא כדור שוער זה רק לאזטיץ'.

אם אחרי חצי שנה פה הרעיון כדורגל שלך זה שוער שצריך להתמודד פעם אחר פעם עם אחד הפסים הכי קשים במשחק - 

30-40 מטר שהכדור גם צריך להיות מעל קו הלחץ של היריבה אבל לרדת מהר למטה בכדי שהמגן יוכל להשתלט ועל כל זה בנוי התחלת ההתקפה שלך,

אז זו רמה מאוד נמוכה של מחשבה ואימון. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

בעוד האשם הבלעדי בכך שלא הצלחנו מספר דו-ספרתי של פעמים להוציא כדור שוער זה רק לאזטיץ'.

אם אחרי חצי שנה פה הרעיון כדורגל שלך זה שוער שצריך להתמודד פעם אחר פעם עם אחד הפסים הכי קשים במשחק - 

30-40 מטר שהכדור גם צריך להיות מעל קו הלחץ של היריבה אבל לרדת מהר למטה בכדי שהמגן יוכל להשתלט ועל כל זה בנוי התחלת ההתקפה שלך,

למה ככה? אם לא זה האופציה הנוספת היא לסבך את רביבו בכדורים בלתי אפשריים. זה עבד 1 מתוך 10, אבל מה זה סטטיסטיקה בכלל

פורסם ב
11 דקות לפני, Brandon Roy said:

למה לא גם וגם? לאזאטיץ' חרא מאמן והקהל של מכבי חרא של קהל? כאילו אני באמת פחות בקטע של לתת ציונים לקהל אבל ראבק כמעט משחק עונה, בלי קהל חוץ, הזדמנות (נדירה) להצמד

לב"ש, לא יכול להיות שלא דוחפים את הקבוצה 90 דקות כשהכסף על השולחן. לא מדובר על משחק בית נגד חדרה או אפילו ריינה, כמה טרוניות ולחשושים.... חלאס.

פורסם ב

אמנם לא הייתי ב100 אחוז ריכוז במשחק אבל חשבתי שהיתה לו אחלה הופעה. ממש מופתע מהביקורות פה

פורסם ב

חוץ מהפנדל לקח עוד 2 גולים לפחות. הופעה טובה 

פורסם ב

היתרון המרכזי אל מול משפתי הוא הרוגע והתקשורת החיובית מול החלק האחורי. כל השאר די דומה.

פורסם ב

הוא ממש לא הבעיה אלא השיטה. שיטת המשחק מוציאה מההגנה הזו הרבה טעויות.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

היתרון המרכזי אל מול משפתי הוא הרוגע והתקשורת החיובית מול החלק האחורי. כל השאר די דומה.

ואוו. רוגע? ראיתי בדיוק את ההפך. לא חושב שהייתה דקה בה הייתי רגוע כשהכדור היה אצלו. נאדה. מדאיג בכל נגיעה בכדור שלא עם היד.

פורסם ב

היה היום מס' 1 על המגרש. הביא את הנקודה הזאת לבד.

אחלה שמעון סגולה

פורסם ב

ההתעקשות של המסירות בהגנה ושלו זה בא מהמאמן, זו הוראה שלו הוא לא עושה את זה על דעת עצמו.

בכל מקרה אני מרגיש איתו ביטחון, עדיף על משפתי

פורסם ב
8 דקות לפני, Wade said:

ואוו. רוגע? ראיתי בדיוק את ההפך. לא חושב שהייתה דקה בה הייתי רגוע כשהכדור היה אצלו. נאדה. מדאיג בכל נגיעה בכדור שלא עם היד.

זה שונה אח. הוא לא טוב במשחק הרגל. בניגוד למשפתי הוא לא מאבד את הצפון בטעות, לא צורח כמו משוגע ומצליח לכוון היטב את החלק האחורי. זה נראה טוב בתקשורת ביניהם.

פורסם ב

לא ברמה שלנו ועדיין הוא עדיף 

פורסם ב

אחרי חצי שנה, הכדורגל שלנו בנוי על שוער שיצליח לתת צ'יפים של 30 מטר שבהם הכדור גם יעלה מעל הקו לחץ הראשון של היריב וגם יירד מספיק מהר כדי שמגן שבכלל עם הגב למגרש, ישתלט על הכדור מול לחץ של מגן יריב. זה אחד הפסים הקשים בכדורגל ברמה שגם קניקובסקי לא עושה יותר מ 8 מ-10 בפסים כאלה לדעתי. אז בטח שוער. זה דיי עלוב אם זה הרעיון של המאמן אחרי כל כך הרבה זמן. 

פורסם ב

לא מבין, היום כל הכדורגל העולמי מתחיל עם כדור קצר, הבינו שהכדורים הארוכים הם 50/50 ואין סיבה להפסיד אותם.

הקבוצה היריבה הבינה את זה ומנסים ללחוץ, זה עניין של תרגול עד שנשתפר (על מי אני עובד, אפילו חוץ אנחנו לא יודעים להוציא בלי לאבד/לעשות התקף לב, כבר שנים וללא קשר למאמן).

ככה או ככה, עם כל הלחץ כרגע (לרוב) זה עובד.

פורסם ב

הקבוצה הכי חלשה בארץ בבילד אפ ואתם רוצים שהוא יוציא פס להגנה.