Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

איך אף אחד לא רואה מה קורה כאן? מנסים לעשות משהו נגד הביזיון הזה? יאללה תעופו כבר מהחיים שלנו אם היה להם באמת אכפת מאלימות במגרשים כבר היה נפתר מזמן זה ניסוי כלים על אזרחים הדבר הזה. 

כמובן שאף אזרח מחוץ לכדורגל לא יגיד משהו כי הופכים כאן אוהדי כדורגל לבבונים אלימים אז מנרמלים את זה. מקווה שבגצ יביא להם בעיטה לתחת.

פורסם ב
4 דקות לפני, Saar said:

מה הבעיה?

אם אתה באמת שואל את זה ולא מבין מה קורה כאן אז אבדנו שיהיה בהצלחה במגרשים ובאופן כללי בחיים בארץ. 

נראה לך גם זה יעצר רק פה, לא תוכל להכניס צעיף, כל מי שילך עם קפוצ'ון בחורף זה עבריין בפוטנציה, לא תוכל למכור כרטיס, לא תוכל להיכנס בצורה מהירה למגרש, יגלוש לחיינו הפרטיים, חדירה לפרטיות, יכול להמשיך עם מה לא בסדר כאן.

פורסם ב

אני לא מבין איך זה שונה ממצלמות בכביש למשל, מי שאין לו מה להסתיר לא אמור להיות מודאג.

אני באמת שואל מה הבעיה בזה?

פורסם ב

מה זה משנה? לא יאכפו גם את החוק הזה, כמו שלא אוכפים פה 80% מהחוקים 

פורסם ב
3 דקות לפני, Saar said:

אני לא מבין איך זה שונה ממצלמות בכביש למשל, מי שאין לו מה להסתיר לא אמור להיות מודאג.

זה מתחיל כאן יגמר בבית קברות במגרשים כי שום דבר לא יכול להסתיר פנים, במקום לטפל בבעיית אלימות מנסים עליך ניסוי כלים שילך אחרי זה לאזרחות, מישהו חושב שמשהו יפתר עם החוק הזה? הם חבורת ליצנים חבל לי שאנשים לא רואים מה הולך כאן וצריכים הסבר לאן זה יתפתח. 

פורסם ב

אני בעד זיהוי פנים במגרשים
אני בעד איסור על רעולי פנים ביציע

אני בעד אכיפה מוגברת של איסור העישון ביציעים

לא חושב שזה יפגע בשום צורה בקהל או בעידוד

פורסם ב
8 דקות לפני, Arthur Read said:

אני בעד זיהוי פנים במגרשים
אני בעד איסור על רעולי פנים ביציע

אני בעד אכיפה מוגברת של איסור העישון ביציעים

לא חושב שזה יפגע בשום צורה בקהל או בעידוד

אפשר לפתור בעיות אלימות במגרשים גם בלי החרא שהדבר הזה יביא עלינו, זה לא באמת מעניין אותם נטו להעביר את החוק הזה.

פורסם ב
26 דקות לפני, Saar said:

זה בעולם אוטופי שכולו חדי קרן וטוליפים שצומחים במדבר.

בפועל, כולנו יודעים שהראשונים להיפגע מזה, זה האוהד והאזרח הממוצע.

פורסם ב
7 דקות לפני, הנדון said:

אפשר לפתור בעיות אלימות במגרשים גם בלי החרא שהדבר הזה יביא עלינו, זה לא באמת מעניין אותם נטו להעביר את החוק הזה.

איזה חרא זה יביא עלינו?

1 דקה לפני, אקיטה said:

זה בעולם אוטופי שכולו חדי קרן וטוליפים שצומחים במדבר.

בפועל, כולנו יודעים שהראשונים להיפגע מזה, זה האוהד והאזרח הממוצע.

איך האוהד והאזרח הממוצע יפגעו מזה?
בעצם לוקחים פה את הכוח של השוטר לקנוס אוהדים בקנסות מנהליים רק בגלל המילה של השוטר
הכל מצולם, יש זיהוי פנים - יש ראיות מי עשה מה ומי לא

פורסם ב
9 דקות לפני, Arthur Read said:

איזה חרא זה יביא עלינו?

איך האוהד והאזרח הממוצע יפגעו מזה?
בעצם לוקחים פה את הכוח של השוטר לקנוס אוהדים בקנסות מנהליים רק בגלל המילה של השוטר
הכל מצולם, יש זיהוי פנים - יש ראיות מי עשה מה ומי לא

נחיה ונראה.

פורסם ב

@Arthur Read אני מקווה שלא מפריע לך שמאיידים סיגריות אלקטרוניות ביציעים

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

נחיה ונראה.

התכוותי בראייתך...
אתה צופה שזה יביא עלינו חרא?
מה אתה חושב שיקרה?

שואל מתוך סקרנות, אני לא מתכוון להתווכח עם דעתך הלגיטימית

פורסם ב
1 דקה לפני, Replay said:

@Arthur Read אני מקווה שלא מפריע לך שמאיידים סיגריות אלקטרוניות ביציעים

זה תלוי ריח
האדים לפחות לא נדבקים לי לבגדים, וזה קצת יותר סביל למרות שזה רעיל באותה מידה (או אפילו יותר)
אבל אם זה לתוך הפרצוף שלי אני מבקש בנימוס להפסיק או לנשוף הצידה/למטה לאנשהו אחר

בתכלס, גם למי שמעשן סיגריות רגילות אני לא אומר לכבות... מבקש יפה לנשוף הצידה (למרות שזה ממש מפריע)

פורסם ב
32 דקות לפני, Saar said:

מה הבעיה?

מצטרף לתהייה. רק לעבריינים בפוטנציה אמורה להיות בעיה עם הפתרון הזה ליציעים. 

פורסם ב

לדעתי זה כיוון מעולה, תומך בזה, תומך גם בענישה כבדה מאוד למי שחושב שהוא מורם מכל סביבתו

פורסם ב
18 דקות לפני, Arthur Read said:

התכוותי בראייתך...
מה אתה חושב שיקרה?

אני מודה שהתגובה שלי היא אוטומטית אנטי לכל מה שנעשה כאקט פופוליסטי זול כך שאין לי בהכרח טיעון מנומק היטב ספציפית על החוק הזה.

כך שנצטרך לחכות ולראות אבל אם נתבסס על ההתנהלות במדינה הזו רוב הסיכויים שאצא צודק ומדובר בבלוף אחד גדול שבעיקר יטרטר בעתיד את אלו שלא עשו כלום לשווא.

פורסם ב

נמצא בשימוש בכבישים, בערים גדולות במרכזים מסחריים גדולים וכמעט בכל אשכול ממשלתי. איחרתם את הרכבת, האח הגדול בכל מקום.

אני כמובן מתנגד. אדם זכאי לפרטיות. חוסר התפקוד של זרועות החוק לא אמור להיפתר על ידי רמיסה של זכויות יסוד שלנו.

פורסם ב

כאילו זה משהו חדש, זה מיושם בכל שטח ציבורי בכל מקום בעולם, זה שאומרים לי שפה זה קיים לא אומר שלא קיים במקומות אחרים.

בעבודה שלי הכניסה היא עם זיהוי פנים, אי אפשר להיכנס בלי.

ואם זה ימנע עבריינות ו/או פגיעה בקבוצה שלי אני בעד, בדיוק כמו שאני בעד שלא יפגעו במקום העבודה שלי.

חלאס עם עצימת העיניים כאילו זה לא קורה.

כשהוציאו את תעודות הזהות הביומטריות חבר לא הסכים לתת טביעת אצבע, אבל כשרצה להוציא ויזה לארה״ב נתן את שתי הידיים.

מספיק עם השקר הזה!

בואו, תזהו אותי, תראו שאני פיקס ותתפסו את העבריינים.

פורסם ב
37 דקות לפני, Arthur Read said:

התכוותי בראייתך...
מה אתה חושב שיקרה?

אכן צופה שזה הולך להביא עלינו חרא גדול, כמו שכבר רשמתי, אני לא רואה איך זה לא גולש לתחומים ואיסורים אחרים, עוד לא מדבר בכלל על הסירבול שזה יעשה בכניסה לאצטדיון.

למה לעצור כאן, מה מונע מישהו לשים צעיף או כל דבר ולהסתיר את הפנים שלו או שגם את זה יאסרו בסוף בנוסף יהיה להם הרבה יותר קל לאסור כל הכנסת תפאורה לאצטדיון כי צריך זיהוי פנים.

פורסם ב
1 hour ago, Saar said:

אחלה סין מה הבעיה, נהדר

פורסם ב

ממליץ לכם לראות Minority Report, אנחנו כבר שם ואי אפשר לעצור את הגלגל.

ובאמת למי שלא ראה שיראה, אחד מהטובים ביותר של שפילברג!

פורסם ב
55 דקות לפני, הנדון said:

אתה כל הזמן אומר שזה אסון ויביא עלינו חרא בלי באמת להסביר למה.

כמו שמצלמים אותך ברכב בכביש, שיצלמו אותך ביציע...

איך אתה רוצה שימגרו אלימות אם קודם כל כדי לתפוס מישהו ולהוכיח שזה הוא צריך ראייה פורנזית, בשביל זה יש מצלמות.

פורסם ב
8 דקות לפני, הנדון said:

אכן צופה שזה הולך להביא עלינו חרא גדול, כמו שכבר רשמתי, אני לא רואה איך זה לא גולש לתחומים ואיסורים אחרים, עוד לא מדבר בכלל על הסירבול שזה יעשה בכניסה לאצטדיון.

למה לעצור כאן, מה מונע מישהו לשים צעיף או כל דבר ולהסתיר את הפנים שלו או שגם את זה יאסרו בסוף בנוסף יהיה להם הרבה יותר קל לאסור כל הכנסת תפאורה לאצטדיון כי צריך זיהוי פנים.

זה לא אמור לייצר שום סרבול
זאת מצלמה שממוקמת מעל/מול כל קרוסלה בכניסה לאיצטדיון, ורואה מי נכנס
מאוד לא מסובך להגיד למי שנכנס בבידוק הבטחוני שיוריד את מה שמסתיר לו את הפרצוף גם אם זה צעיף או חם-צוואר. 
זה הכל, חוצמזה מצלמות האבטחה הרגילות של האיצטדיון אמורות לעשות את העבודה שלהן. אם יהיה אירוע חריג, אז המערכת אמורה לפשט את מלאכת הזיהוי של מי שביצע עבירה.