Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בסמי עופר | בושה וחרפה, משחק שהופסק במחצית. 3 נקודות וניצחון טכני שיגיעו רק בעתיד

Recommended Posts

פורסם ב

וואלה תכבדו אותי שאני לא הולך להכנס פה לטעוית שיפוט של אדלר (איך לא קיבלו משהו על דור פרץ לבד מול שוער אבוקות על הדשא פוגעות בכיוף והכל טוב) או לנחמיאס הכי גרוע על המגרש או כנפיים מתפקדות. שורה תחתונה חווינו היום ארוע שלא היה בכדורגל הישראלי (אני משקר, היה. הפועל) קבוצה אחת מנסה במכוון לפוצץ את המשחק (וואלה לא יודע למה, אבל קטונתי מלנסות להתיימר להבין את הקהל הטיפש בעולם) - שורה תחתונה ברורה מאוד. כל הארוע במעמד צד אחד. יכולים עכשיו לדבר בתקשורת ולנסות לבנות נראטיבים ולקפוץ מפה ועד הודעה חדשה. כל הדברים האלו לא משנים, הצדק איתנו לא ב100 אלא ב9999999999%. אין שום טענה ולו הקטנה ביותר נגדנו ולכן בסופו של דבר, במהרה או לאחר דיונים רבים, כל שלושת הנקודות יגיעו אלינו. העונש הנוסף שתקבל חיפה? לא מאוד מעניין אותי. הם מועדון בקריסה. לא אכפת לי מה יהיה איתם, שימותו כולם.

אין לי הרבה כוחת לפיקנטריה (וסליחה מראש על המשפט הנורא, אבל אי הכניסה של הפאנטיקס הצילה אותנו מ0:0 בלי נקודות כי היו לוקחים את הדבר הכי קטן ועושים פה סימטריה) או ציונים לקהל (עדר ללא רואה, אנחנו כלום בפיתה בלי הארגון). שורה תחתונה היא שאת שלושת הנקודות החשובות שלנו מהיום הבאנו או שנביא בהמשך ומכבי תלחם על זה עד טיפת הדם האחרונה (במידה ובכלל נצטרך). נקח את המנוחה שקיבלנו במחצית השניה ונתרכז בהמשך כי יש לנו פורטו ובית"ר עכשיו בצמד משחקים סופר קריטי (שוב, משקר. רק בית"ר חשוב תכלס)

חמישי, 22:00, הונגריה. בהצלחה לטסים!

פורסם ב

רמת האמון שלי שהמועדון יעשה את הדרוש נמוכה מאוד. מקווה להתבדות

פורסם ב

לעלות עם הנוער מול פורטו.

יש אליפות לקחת.

פורסם ב
7 דקות לפני, קמחי said:

*רועה

רמת האמון שלי שהמועדון יעשה את הדרוש נמוכה מאוד. מקווה להתבדות

חייבים חיזוק. גם אם לאזטיץ מתנגד

פורסם ב

אם המועדון הזה ייתן לשחר ולכלבלים שלו בהתאחדות להשחיל לנו 0-0 בלי נקודות אני מוכר את המנוי ומסיים עם הכדורגל

פורסם ב

האמת שלא ידעתי בכלל שהפנאטיקס לא נכנסו...

בגלל שאני מכיר את בית הדין, התאחדות, המנהלת ואת מי שמנהל את כל הכדורגל פה בעצם, נשאר לי רק לקוות שלפחות פעם אחת הדברים יתנהלו כמו שצריך - ניצחון טכני, הורדת נקודות לחיפה והרחקה ארוכה לבכר. 

פורסם ב

אהבתי איך שערן ניהל את האירוע על המגרש מבחינת התנהגות השחקנים. הרגיע איפה שצריך, אשכרה לקח פיקוד

פורסם ב
Just now, החתול הצהוב said:

אהבתי איך שערן ניהל את האירוע על המגרש מבחינת התנהגות השחקנים. הרגיע איפה שצריך, אשכרה לקח פיקוד

מכין את עצמו לתפקיד העתידי.

פורסם ב

כוס אמא של התוכי הגמד השמן ופכר 

פשוט חבורה של פחי אשפה.

חיפה גברים רק כאשר עדין יש זמן לשחק. נגד ב״ש כשהמשחק כבר נגמר ברחו כמו כלבים (לפחות האלה שמתריסים תמיד)

התוכי חיפש כל הזדמנות להתגרות בשחקנים שלו ולפתח מריבה (סטואיץ רב איתו במהלך הבלאגן שהיה )

הגמד השמן מקלל בטירוף את תורגמן לפני הפנדל ולא מקבל כלום. גם בכל הבלאגן הוא מעורב בכל מה שהיה שם ומשתולל בלי הרף.

פכר רץ בתנועות מאיימות לשחקן שלנו וכלום. אם זה היה מאמן זר כבר היו אומרים לשלוח אותו בטיסה הראשונה.

ועכשיו נעבור לראשים הקטנים ביציע. ב 5 מקרים שונים הם זרקו אבוקות או מה שזה לא יהיה לדשא. 3-4 פעמים כדי למנוע התקפות שלנו (למישהו פה יש ספק שאם פרץ מבקיע את זה מבטלים את השער?) ואשכרה המשחק ממשיך.

במדינה נורמלית כל השלושה שכתבתי אמורים להיות מורחקים.

בלי קשר לזה מה שקרה במשחק של  הפועל ביזיון, איך 3 אוהדים פשוט מגיעים בזה אחר זה לתקוף את השוער והמאבטחים לא זזים.

פורסם ב
42 דקות לפני, Sawyer said:

וואלה תכבדו אותי שאני לא הולך להכנס פה לטעוית שיפוט של אדלר (איך לא קיבלו משהו על דור פרץ לבד מול שוער אבוקות על הדשא פוגעות בכיוף והכל טוב) או לנחמיאס הכי גרוע על המגרש או כנפיים מתפקדות. שורה תחתונה חווינו היום ארוע שלא היה בכדורגל הישראלי (אני משקר, היה. הפועל) קבוצה אחת מנסה במכוון לפוצץ את המשחק (וואלה לא יודע למה, אבל קטונתי מלנסות להתיימר להבין את הקהל הטיפש בעולם) - שורה תחתונה ברורה מאוד. כל הארוע במעמד צד אחד. יכולים עכשיו לדבר בתקשורת ולנסות לבנות נראטיבים ולקפוץ מפה ועד הודעה חדשה. כל הדברים האלו לא משנים, הצדק איתנו לא ב100 אלא ב9999999999%. אין שום טענה ולו הקטנה ביותר נגדנו ולכן בסופו של דבר, במהרה או לאחר דיונים רבים, כל שלושת הנקודות יגיעו אלינו. העונש הנוסף שתקבל חיפה? לא מאוד מעניין אותי. הם מועדון בקריסה. לא אכפת לי מה יהיה איתם, שימותו כולם.

אין לי הרבה כוחת לפיקנטריה (וסליחה מראש על המשפט הנורא, אבל אי הכניסה של הפאנטיקס הצילה אותנו מ0:0 בלי נקודות כי היו לוקחים את הדבר הכי קטן ועושים פה סימטריה) או ציונים לקהל (עדר ללא רואה, אנחנו כלום בפיתה בלי הארגון). שורה תחתונה היא שאת שלושת הנקודות החשובות שלנו מהיום הבאנו או שנביא בהמשך ומכבי תלחם על זה עד טיפת הדם האחרונה (במידה ובכלל נצטרך). נקח את המנוחה שקיבלנו במחצית השניה ונתרכז בהמשך כי יש לנו פורטו ובית"ר עכשיו בצמד משחקים סופר קריטי (שוב, משקר. רק בית"ר חשוב תכלס)

חמישי, 22:00, הונגריה. בהצלחה לטסים!

בדיוק חשבתי על זה שהמשטרה הצילה אותנו בזה הפאנטיקס לא נכנסו. 

פורסם ב

דור תורג'מן, חמישה צהובים, לא ישחק נגד בית"ר. 

זה המקום לציין, אף אחד מהצהובים(וזה בדוק) לא קשור לכדורגל, אפס עבירות. חמישה צהובים כולם על דיבורים מיותרים, מחאות ושאר טמטום שיושב לו בראש. 

כתבתי כאן כבר בעבר, מישהו היה צריך לקנוס אותו אחרי השני. 

פורסם ב
12 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

בדיוק חשבתי על זה שהמשטרה הצילה אותנו בזה הפאנטיקס לא נכנסו. 

לגמרי.

2 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זה המקום לציין, אף אחד מהצהובים(וזה בדוק) לא קשור לכדורגל, אפס עבירות. חמישה צהובים כולם על דיבורים מיותרים, מחאות ושאר טמטום שיושב לו בראש. 

לא יאמן. ככ מבוזבז. ככ חבל.

יחסר לנו מול ביתר.

29 דקות לפני, החתול הצהוב said:

ממש. מדהים. למופת. גאווה.

אין על ערן.

פורסם ב
5 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

הכרטיס של היום, היה הכרטיס הכי חכם בהיסטוריה, שאפו לדור. וזה ללא קשר שצריך להרגיע לפעמים כפי שציינת.

ועוד שאלת תם- אם המשחק היום לא נחשב לבינתיים עד שיתקבלו החלטות אז למה שיורחק נגד בית"ר? בעיקרון כל מה שקרה במשחק הזה צריך להתבטל או להידחות עד לאחרי פסיקה בנושא..

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

הכרטיס של היום, היה הכרטיס הכי חכם בהיסטוריה, שאפו לדור. וזה ללא קשר שצריך להרגיע לפעמים כפי שציינת.

ועוד שאלת תם- אם המשחק היום לא נחשב לבינתיים עד שיתקבלו החלטות אז למה שיורחק נגד בית"ר? בעיקרון כל מה שקרה במשחק הזה צריך להתבטל או להידחות עד לאחרי פסיקה בנושא..

נספר כמו שההרחקה של חזיזה ומוחמד נספרו והיום הם יכלו לשחק נגדנו, למרות שאולי יקבלו טכני נגד סכנין ובכל מקרה עדיין אין החלטה

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

נספר כמו שההרחקה של חזיזה ומוחמד נספרו והיום הם יכלו לשחק נגדנו, למרות שאולי יקבלו טכני נגד סכנין ובכל מקרה עדיין אין החלטה

הבנתי, תודה על ההסבר.

אז יחסר לנו מאוד נגד בית"ר, ולחשוב שבלי ההשתוללות של בכר, היה יורד למחצית בלי כלום, כמו כל שחקן שטיפונת חוגג מול קהל היריבה שזה נפוץ הרבה יותר ממה שחושבים..

פורסם ב

אגב, חוץ מניצחון טכני שצריך להיות כאן. לפי התקנון היבש הייתה פגיעה כפולה בכיוף עם אבוקות, המשמעות לפי התקנון זה מינוס שתיים ישיר. 

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי השועל said:

איפה יענקי?? קח אחריות יקוקסינללל

LhAwj9o.jpeg

פורסם ב
12 דקות לפני, קובי השועל said:

איפה יענקי?? קח אחריות יקוקסינללל

מתחילים להריץ קמפיין בשביל לא להעניש אותם בחומרה כי "זה יגרום לו לעזוב". בסוף הוא עוד ייצא המסכן וזה שצריך לרחם עליו בכל הסיפור..

פורסם ב
Just now, כהן said:

מתחילים להריץ קמפיין בשביל לא להעניש אותם בחומרה כי "זה יגרום לו לעזוב". בסוף הוא עוד ייצא המסכן וזה שצריך לרחם עליו בכל הסיפור..

שיקח אחריות

צרצרים בנתיים

פורסם ב

בשולי, מה הקטע שיואב זיו תמיד מסיים עם אדום?

פורסם ב
1 דקה לפני, בראון said:

בשולי, מה הקטע שיואב זיו תמיד מסיים עם אדום?

הזוי בעיניי שמחלקים אדומים לאנשים במועדון שהם לא המאמן או מקסימום עוזרי המאמן, במה זה מועיל? 

פורסם ב

לא מעניין אותי כרגע אם חיפה תקבל 1- או 4- או 10-. אני מקבל את שלושת הנקודות שלי וממשיך להתרכז במאבק האליפות מול בש

לא דואג למאבק של חיפה וביתר על המקום השלישי.

פורסם ב
1 hour ago, החתול הצהוב said:

מכיר את הנוהל