Jump to content

בודו/גלימט - מכבי | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב

מאמן שבונה תזה על משחק הגנתי קבוצתי טוב שיגביל את היריבה לא מכיר את הקבוצה שלו ולא מאמן

פורסם ב
1 דקה לפני, cassano said:

הם קבוצה מטורפת

הם קבוצה מצוינת. אני כן הייתי שמח אם היינו מפסידים אחרי שניסינו לשחק קצת יותר כדורגל. 

פורסם ב

בלם מוביל כדור 90 מטר נגד קבוצה שמשאירה 11; שחקנים ברחבה שלה והוא מכניס עומק בכזוקלות. גול מביש אין לי מילים כמה זה מביש

פורסם ב
Just now, קמחי said:

מאמן שבונה תזה על משחק הגנתי קבוצתי טוב שיגביל את היריבה לא מכיר את הקבוצה שלו ולא מאמן

זה תמיד ככה שמשחקים עם 200 שחקני הגנה. תמיד יש רגע שבו כל אחד בטוח שהשני לוקח את השחקן שעושה תנועה. 

פורסם ב

אחת מקבוצות ההגנה הכי חלשות שהיו כאן מזה שנים, העיקר מחזיקים 15 בלמים.

פורסם ב

אם כבר משחקים ככה, למה לטחון את ההרכב הראשון?

גם הרכב שלישי היה יכול לשחק בונקר ולהעיף כדורים.

פורסם ב

אם כמה שמכבי יכלה לשחק טוב יותר במשחק כזה, הבודו העלה 3 רמות מעל מכבי, זה קבוצה שמסיימת מקום ראשון בליה שלנו בפער של 40 הפרש

פורסם ב

מאמן דביל, תעשה כבר חילופים

פורסם ב

באצקה טופולה, קווים לדמותה. אוטובוס ברחבה ללא שום שאיפות התקפיות, וכשזה קורס הכל קורס. ברגיל, גם באירופה.

פורסם ב
1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said:

מאמן מביך, לא רוצה חיזוק, נו באמת... זרים שלא משדרגים אותך, רק פטאצ'י בינגו.

חוץ מפטאצי כל הזרים נפילה

כולל היצור בקווים

פורסם ב

אם כמה שמכבי יכלה לשחק טוב יותר במשחק כזה, הבודו העלה 3 רמות מעל מכבי, זה קבוצה שמסיימת מקום ראשון בליה שלנו בפער של 40 הפרש

פורסם ב
46 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

נחטוף כאן שלושה שערים לפחות אם המשחק יימשך ככה. פרץ ותורג'מן נראים היחידים שברמה, והנורבגים קבוצה מהירה וחזקה. לא יודע כמה זמן נצליח להחזיק ככה. 

כאמור

פורסם ב

פורסם ב

איזה באסה של משחק. לפחות מסיימים עם העומס של אירופה

פורסם ב
1 דקה לפני, liron981s said:

חוץ מפטאצי כל הזרים נפילה

כולל היצור בקווים

הם ממש לא נפילה. אסנטה שחקן טוב, סיסוקו שחקן טוב.

פשוט במכבי הגזימו, הם משחקים עם ישראלים צעירים וגם עם זרים מאוד צעירים.

אם אתה הולך בשיטה הזו, תביא לפחות 3 זרים בפרופיל של סטואיץ' ועם השאר תעשה נסיונות. 

פורסם ב

אם אנחנו לא מביאים מגן ימני טבעי וכנף שמאל אני לא רואה איך אנחנו לוקחים את זה השנה

פורסם ב
2 דקות לפני, סבסטנו said:

אין צורך להתבטל ככה נגדם. בוא לא עלינו נגד סיטי

פורסם ב
18 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

לכתוב זה קל, אבל בשום משחק נגד שום קבוצה ישראלית, ואני חושב שגם לא ארופאית, זה לא היה כמו היום. באופן מפתיע גם לא שיחקנו בשום שלב (או אי פעם?) בקור כזה. ובלי קשר לזה, הם קבוצה טובה יותר גם מב"ש וגם מחיפה.

במילים אחרות - חוץ מזה שמכבי ת"א מעורבת בכל הארועים האלה, מתיחת קו מקשר בין מה שהיה אז למה שיש היום זה עניין מאולץ למדי.

הקור? באמת? איזה בולשיט טהור סלח לי

פורסם ב

פסיכי שאנחנו לא מביאים חיזוק, הסגל בינוני להחריד. לא רק שטעו בבניית הקבוצה, גם מתעקשים שלא לתקן. לאורי עזו אין מקום בסגל הזה...? לך תבין.

קבוצה שהניהול שלה הוא לא פחות מביזיוני.

ואף מילה על המאמן החלש הזה, פשוט בושה איך שאנחנו נראים.

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

הם ממש לא נפילה. אסנטה שחקן טוב, סיסוקו שחקן טוב.

פשוט במכבי הגזימו, הם משחקים עם ישראלים צעירים וגם עם זרים מאוד צעירים.

אם אתה הולך בשיטה הזו, תביא לפחות 3 זרים בפרופיל של סטואיץ' ועם השאר תעשה נסיונות. 

כמובן שזו דעתי

לדעתי אפשר להשיג שדרוג לאסנטה וסיסוקו

אבל בלי להחליף את הליצן בקווים לא יעזור כלום

דקב 71 ו0 חילופים

פורסם ב

הכי מצחיק שמדברים פה על מאמן שיודע להעמיד קבוצה כשצריך לשחק נסוג וסגור הגנתית. קצת שוכחים שאנחנו קבוצת הגנה מזעזעת. מהרעות שהיו בתקופת מיץ׳.