Jump to content

בודו/גלימט - מכבי | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב

מאוד קשה להגיע עד הסוף כשיש צורך בתוצאות טובות עקביות שכל הרמה לרחבה שלנו זה חצי גול.

מעבר לזה, אני חושב שמכבי דיי מגזימים, זה לא אייאקס בחוץ, אפשר להעמיד שיטה שבה אנחנו נוגעים יותר בכדור. 

בסוף השיטה הזו גם באה עם מחירים וזה שדוידה ולאיוס הם למעשה מגינים והם לא מגינים. 

פורסם ב

אין קשר למשפתי. שחקן בפינה הרחוקה מהקרן (!) עומד ונוגח חופשי. חוץ מלנסות הצלה נואשת (מה שמשפתי עשה), אין לשוער הרבה מה לעשות במקרה כזה.

התגובות הפבלוביות פה זה משהו.

פורסם ב
1 דקה לפני, Kenji.09 said:

ודי כבר לדחוף את רביבו לאמצע כאילו הוא קשר.
מעדיף את זאדה כל הוא עוד כשיר, לפחות הוא מנסה לרווח ולא נדחף בכוח.

זה לאזטיץ' מחליט - כשזאדה משחק הוא על הקו לבד. כשרביבו משחק הוא קשר. 

לאיוס חלש הגנתית ויש פה המון שטח. אם במשחק כזה אדו לא הועדף על פניו, אני אופתע אם אדו ישאר פה מעבר לינואר. זה אומר שהוא גמור. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

החלטה מטומטמת.
חלאס עם זה.
זה מביא לי עצבים וסתם איבודי כדור מיותרים.

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

מאוד קשה להגיע עד הסוף כשיש צורך בתוצאות טובות עקביות שכל הרמה לרחבה שלנו זה חצי גול.

מעבר לזה, אני חושב שמכבי דיי מגזימים, זה לא אייאקס בחוץ, אפשר להעמיד שיטה שבה אנחנו נוגעים יותר בכדור. 

בסוף השיטה הזו גם באה עם מחירים וזה שדוידה ולאיוס הם למעשה מגינים והם לא מגינים. 

לא קשור לשיטה. אולי זה המזג אוויר,  אולי הדשא, אולי הם פשוט טובים יותר ואולי זה כל השלושה ביחד, אבל הם משמעותית מהירים יותר מאיתנו, חזקים יותר מאיתנו ומשתלטים על כדור טוב מאיתנו. תעלה באיזה גישה ושיטה שאתה רוצה, אם אלה תנאי הפתיחה שלך זה לא משנה הרבה.

פורסם ב

משפתי שוער חלש ביותר שהראה לנו שעדיף שלא יצא מקו השער כי הוא פשוט לא יודע לעשות את זה. 

אבל הגול לא עליו, לא חושב שיכל לצאת שם

פורסם ב
4 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

לא קשור לשיטה. אולי זה המזג אוויר,  אולי הדשא, אולי הם פשוט טובים יותר ואולי זה כל השלושה ביחד, אבל הם משמעותית מהירים יותר מאיתנו, חזקים יותר מאיתנו ומשתלטים על כדור טוב מאיתנו. תעלה באיזה גישה ושיטה שאתה רוצה, אם אלה תנאי הפתיחה שלך זה לא משנה הרבה.

אז אני לא מסכים. יש לנו שפע של דוגמאות של קבוצות ישראליות שנראו ושיחקו טוב יותר מול קבוצות טובות יותר. 

ברגע שאתה משחק שלושה בלמים, כולם נדחפים פנימה, אז לאיוס ודוידה הם למעשה מגינים על כל הקו אז גם שאתה מרוויח את הכדור, קשה לך לצאת. בזה מזג האוויר לא אשם. 

לא אמרתי לשלוט, לא אמרתי להכתיב את הקצב. 

אמרתי להחזיק בכדור קצת יותר מ-19%. 

יש לנו 68 מסירות שהושלמו לעומת 379 שלהם. 

זה משחק חד צדדי באופן מוגזם מדי. 

פורסם ב
3 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

לגמרי

פורסם ב

היינו יכולים להחזיק יותר בכדור אבל הם קבוצה מעולה, אין מה להגיד. שטפו את הדשא.

לכן, קשה לי לבוא בתלונות ללאזטיץ' או למישהו מהשחקנים. בטח שהגול בא מנייח, שמשפתי לא יוצא לשום כדור ועוד מעז לא לסגור את הפינה הקרובה. סיוט.

החולשה של הכנפיים מורגשת, ללאיוס מאוד קשה ודוידה גם לא באירוע (ואיזה עבירה של טיפש יאללה, היה כתוב עליה גול). העיקר לא צריך זר לשם.

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

אז אני לא מסכים. יש לנו שפע של דוגמאות של קבוצות ישראליות שנראו ושיחקו טוב יותר מול קבוצות טובות יותר. 

ברגע שאתה משחק שלושה בלמים, כולם נדחפים פנימה, אז לאיוס ודוידה הם למעשה מגינים על כל הקו אז גם שאתה מרוויח את הכדור, קשה לך לצאת. 

בזה מזג האוויר לא אשם. 

אל תדאג, כשאנחנו משחקים ככה נגד ב"ש וחיפה ב-4 משחקים שונים התירוצים על איכות היריבה נוחים מאוד

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

היינו יכולים להחזיק יותר בכדור אבל הם קבוצה מעולה, אין מה להגיד. שטפו את הדשא.

לכן, קשה לי לבוא בתלונות ללאזטיץ' או למישהו מהשחקנים. בטח שהגול בא מנייח, שמשפתי לא יוצא לשום כדור ועוד מעז לא לסגור את הפינה הקרובה. סיוט.

החולשה של הכנפיים מורגשת, ללאיוס מאוד קשה ודוידה גם לא באירוע (ואיזה עבירה של טיפש יאללה, היה כתוב עליה גול). העיקר לא צריך זר לשם.

כן, חסר לנו זר על בכנף שירים את הקבוצה.

פורסם ב
8 דקות לפני, Brandon Roy said:

לאיוס חלש הגנתית ויש פה המון שטח. אם במשחק כזה אדו לא הועדף על פניו, אני אופתע אם אדו ישאר פה מעבר לינואר. זה אומר שהוא גמור. 

התעייפתי מלהבין את הקבלת החלטות של המאמן הזה לפעמים.
בינתיים זה נראה שגם אדו וגם לאיוס פה עד הקיץ.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

אל תדאג, כשאנחנו משחקים ככה נגד ב"ש וחיפה ב-4 משחקים שונים התירוצים על איכות היריבה נוחים מאוד

אולי זו חלק מהתוכנית. לשרוד עד המחצית. אז אנחנו ב 1:1, תוצאה מצוינת. בוא נראה מה יהיה החל מעכשיו. 

כי יהיה קשה להחזיק מעמד בצורה הזו. תראה את הסטט' - 68 מסירות שהושלמו ו-19% החזקת כדור. 

Screen-Shot-23-01-2025-at-20-46.png

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

אולי זו חלק מהתוכנית. לשרוד עד המחצית. אז אנחנו ב 1:1, תוצאה מצוינת. בוא נראה מה יהיה החל מעכשיו. 

כי יהיה קשה להחזיק מעמד בצורה הזו. תראה את הסטט' - 68 מסירות שהושלמו ו-19% החזקת כדור. 

Screen-Shot-23-01-2025-at-20-46.png

אי אפשר לשרוד ככה משחק.

אני מעדיף את אדו בקו על פני ליוס, פיזי יותר ומהיר יותר

פורסם ב
19 דקות לפני, קמחי said:

לאזא אחראי על הנייחים

לאזטיץ גם אחראי על סוג הנייר טואלט במועדון?

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

לכתוב זה קל, אבל בשום משחק נגד שום קבוצה ישראלית, ואני חושב שגם לא ארופאית, זה לא היה כמו היום. באופן מפתיע גם לא שיחקנו בשום שלב (או אי פעם?) בקור כזה. ובלי קשר לזה, הם קבוצה טובה יותר גם מב"ש וגם מחיפה.

במילים אחרות - חוץ מזה שמכבי ת"א מעורבת בכל הארועים האלה, מתיחת קו מקשר בין מה שהיה אז למה שיש היום זה עניין מאולץ למדי.

פורסם ב
6 דקות לפני, פנחס שוף said:

לאזטיץ גם אחראי על סוג הנייר טואלט במועדון?

כן רק שכבה אחת

מה הקטע עם הבדיחות של השמנים היום גבר

פורסם ב

ואן אובריים הורג אותנו היום

פורסם ב

עדיין לא צריך חיזוק? רד מהעץ יא עקשן