Jump to content

בודו/גלימט - מכבי | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב

נחטוף כאן שלושה שערים לפחות אם המשחק יימשך ככה. פרץ ותורג'מן נראים היחידים שברמה, והנורבגים קבוצה מהירה וחזקה. לא יודע כמה זמן נצליח להחזיק ככה. 

פורסם ב

חאלס כבר כל נייח זה גול. ומשפטי, די איתו כבר באמת, מעדיף את ייני חוזר מפרישה בשער.

פורסם ב

עמידה בקרן/נייח שמוכיחה שאין עבודה על בעיות באימונים.

הגול הכי נפוץ שלנו

פורסם ב

אני יכול להבין את הקונספט הכללי מבחינת עמידה בשליש אחורי אבל דחילעק אנחנו קבוצת הגנה רעה, אי אפשר לחזור על אותו טעויות ולהמשיך לעבוד באותה הצורה

פורסם ב

לא מסוגלים לשמור בבעיטות חופשיות זה משהו. אשכרה התחלנו את העונה גרועים ולאט ולאט נהיינו עוד יותר גרועים

פורסם ב

וגם דוידה מה זה הפאול הטיפשי הזה לרוץ באמוק לעשות ככה פאול, נו בחייאת.

פורסם ב

דוידה עבירה מפגרת

מצב נייח מולנו זה 80 אחוז גול

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

אני יכול להבין את הקונספט הכללי מבחינת עמידה בשליש אחורי אבל דחילעק אנחנו קבוצת הגנה רעה, אי אפשר לחזור על אותו טעויות ולהמשיך לעבוד באותה הצורה

קבוצת הגנה רעה זה התיאור. לא חושב שזה רק משפתי או שחקן כזה או אחר. אנחנו פשוט לא עומדים טוב ולא מקבלים החלטות נכונות בהגנה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, מנג'ר יונייטד said:

קבוצת הגנה רעה זה התיאור. לא חושב שזה רק משפתי או שחקן כזה או אחר. אנחנו פשוט לא עומדים טוב ולא מקבלים החלטות נכונות בהגנה. 

אנחנו לא קבוצת כדורגל טובה. אין שום אספקט קבוצתי שאנחנו טובים בו. מצטער, אבל אין כאן גרם של הגזמה.

פורסם ב
1 דקה לפני, מנג'ר יונייטד said:

זה משפתי + חוסר הפקת לקחים. 90% מהגולים שקיבלנו לאחרונה הם בנייחים. אולי שמישהו בצוות המקצועי יבין שמשהו שם לא בסדר?

פורסם ב
1 דקה לפני, בראון said:

זה משפתי + חוסר הפקת לקחים. 90% מהגולים שקיבלנו לאחרונה הם בנייחים. אולי שמישהו בצוות המקצועי יבין שמשהו שם לא בסדר?

לאזא אחראי על הנייחים

פורסם ב
1 דקה לפני, בראון said:

זה נוח להאשים את משפתי אבל אני לא חושב שזה רק עליו. חלק משחקני ההגנה עושים טעויות בסיסיות ברמה של נוער מבחינת מיקום, סגירת מסירות ובעיטות ואיבודי כדור.

פרץ ותורג'מן נראים כמו היחידים ששייכים לרמה הזאת. כל היתר לא ממש היום.  

פורסם ב

אני לא מתחבר לרעל שהולך פה.
משחקים נסוג מול קבוצה טובה מאיתנו ב3 דרגות בקור של מינוס 5 ועם דשא סינטטי שרואים שהכדורים לא נופלים לשחקנים איפה שהם רגילים.

הבעיה היחידה שאנחנו גרועים בנייחי הגנה בצורה מחפירה, אם היה לנו שוער יותר טוב בנייחים היינו יורדים ביתרון במגרש קשה מאוד. אבל זאת בעיה שיש כל העונה וזה לצערי לא הולך להשתנות.

גם אם נפסיד - זה מה שאנחנו שווים. בנתיים מחצית ראשונה הבחורים מביאים הרבה כבוד

פורסם ב

הנורבגים חיות ובלתי אפשרי לשחק שם משחק כדורגל.

פורסם ב
Just now, מנג'ר יונייטד said:

זה נוח להאשים את משפתי אבל אני לא חושב שזה רק עליו. חלק משחקני ההגנה עושים טעויות בסיסיות ברמה של נוער מבחינת מיקום, סגירת מסירות ובעיטות ואיבודי כדור.

פרץ ותורג'מן נראים כמו היחידים ששייכים לרמה הזאת. כל היתר לא ממש היום.  

נוח? מתוך 10 כדורים שמוגבהים לאיזור ה5 הוא לא יוצא ל8 מהם. לשניים שנותרו הוא יוצא גרוע ומפספס.

שחקני ההגנה בנייחים עומדים לפי תבנית שעובדים עליה באימונים.

פורסם ב

הכנפיים לא קיימים. לא לאיוס ולא דוידה מנסים קצת להחזיר בכדור ולתת אוויר להגנה, תורג'מן עוד מנסה, אבל לא יכול לעשות את זה לבד

פטאצ'י חסר היום

פורסם ב

לא ציפיתי לשליטה במשחק.
אבל אין אפילו משחק מעברים.
שוער שלא מסוגל להוציא בעיטת שוער.
לא עולה לכדורי גובה.
כל נייח זה התקף לב.
ודי כבר לדחוף את רביבו לאמצע כאילו הוא קשר.
מעדיף את זאדה כל הוא עוד כשיר, לפחות הוא מנסה לרווח ולא נדחף בכוח.