Jump to content

בודו/גלימט - מכבי | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב
24 דקות לפני, מנש שער 11 said:

גם עלה בהרכב הכי חזק, גם הפסדנו (הם יותר טובים מה לעשות) וגם דוידה מתח שם משהו בטי לא ישחק בשני ויש עוד משחקים חשובים. גם לא הגיב למשחק. אני עייף ממנו אבל זה מה שיש עד סוף העונה. 

עם דוידה זה על המאמן !!

החליף אותו רק כשכבר סחב רגל.

הוא פשוט הזוי להמתין לדקה הזאת כדי לעשות חילופים כשיש רצף קשה של משחקים.

אם לא ישחק בשני זה רק בגללו

פורסם ב

מי שעוד מגן על לאזטיץ רוצה שמכבי תיכשל לפחות כמו אוהדי הפועל.

חשבתי שאתם עיוורים למציאות, אבל להבין אותה ולהמשיך לרצות אותה? זה כבר רמה אחרת לגמרי..

קמפיין אירופאי מבוזבז שהיה אפשר להוציא ממנו הרבההה יותר,

קמפיין גביע המדינה עלוב ולוותר על הניצחון,

שלושה חודשים מזעזעים בליגה בלי רצון לשנות.

איך עוד אפשר להגן על הרוח הלא מכביסיטית הזאת??

פורסם ב

אין מה להגיד על השיטה היום כי הכדור לא היה אצלנו ליותר משתי שניות בשום שלב, אבל צריך היה לשמור על שחקני ההרכב שלנו לקראת יום שני, מקווה שלא נצא קירחים מפה ומפה.

פורסם ב
1 hour ago, osfeee said:

חשבתי שאתם עיוורים למציאות, אבל להבין אותה ולהמשיך לרצות אותה? זה כבר רמה אחרת לגמרי..

בסוף גם הם יבינו

פורסם ב
לפני4 שעות , מנש שער 11 said:

גם עלה בהרכב הכי חזק, גם הפסדנו (הם יותר טובים מה לעשות) וגם דוידה מתח שם משהו בטי לא ישחק בשני ויש עוד משחקים חשובים. גם לא הגיב למשחק. אני עייף ממנו אבל זה מה שיש עד סוף העונה. 

אנס את דוידה לעשות הגנה כל המשחק לא פלא שנפצע.

טקטית מבחינה הגנתית זו שערורייה שאין כדוגמתה ואולי הכי רעה מזה עשור+.

מאמן וצוות פח.

פורסם ב
לפני5 שעות , osfeee said:

אני חושב שחלק מהמגנים עליו לא עושים זאת מתוך אמונה בו, אלא מתוך השלמה עם זה שהוא פה עד סוף העונה וניסיון להנמיך את הלהבות כי וואלה, אם הוא פה עד הסוף מה יעזור לקלל במגרש ? 

אז זה מה שיש ונקווה לטוב עם סיום אירופה ועם מה שנותר עד הסוף בתקווה (למרות שעברנו חצי עונה) שדברים ישתפרו. 

פורסם ב
16 דקות לפני, מנש שער 11 said:

אני חושב שחלק מהמגנים עליו לא עושים זאת מתוך אמונה בו, אלא מתוך השלמה עם זה שהוא פה עד סוף העונה וניסיון להנמיך את הלהבות כי וואלה, אם הוא פה עד הסוף מה יעזור לקלל במגרש ? 

אז זה מה שיש ונקווה לטוב עם סיום אירופה ועם מה שנותר עד הסוף בתקווה (למרות שעברנו חצי עונה) שדברים ישתפרו. 

ברור שזה העניין

׳מגנים עליו׳ כאילו יש למישהו משהו איתו, כאילו יש מישהו שלא חושב שהיה אפשר וצריך להיות היום במקום וביכולת טובים יותר

פשוט לא מאמינים בדרך של לחרב את המועדון מבפנים ולקחת את המצב למקום עוד יותר גרוע בו המועדון מתנהל ע״פ צימאון הראשים של הקהל

פורסם ב
13 דקות לפני, gilad-b said:

ברור שזה העניין

׳מגנים עליו׳ כאילו יש למישהו משהו איתו, כאילו יש מישהו שלא חושב שהיה אפשר וצריך להיות היום במקום וביכולת טובים יותר

פשוט לא מאמינים בדרך של לחרב את המועדון מבפנים ולקחת את המצב למקום עוד יותר גרוע בו המועדון מתנהל ע״פ צימאון הראשים של הקהל

בהלם שצריך להסביר את מהות "ההגנה" על לאזטיץ' והמועדון

מן הסתם שזה העניין

פורסם ב
18 דקות לפני, gilad-b said:

ברור שזה העניין

חושב שמהות הפורום קצת בורחת פה. אני רוצה להאמין שכולנו כאן מתוך אהבה גדולה למכבי ורצון לדבר כדורגל. הדעות שלנו יכולות להיות שונות- בעיניי, אפילו רצוי, זה המהות של כל הדבר שקורה פה. זעקות השבר שהולכות פה כל פעם שמישהו בטעות מעביר ביקורת, ואוו. דיון מקצועי על מה שקורה במכבי לא צריך להביא למצב של ״חירוב המועדון״ או מעיד על צימאון ראשים, זה מעיד על יכולת בריאה לראות גם את הטוב וגם את הפחות טוב לפעמים. בעסקים הגדולים ביותר יש אשכרה צוותים שלמים שמחפשים את מה שפחות טוב כדי לחפש מה אפשר לתקן, מזמינים לקוחות לבקר כדי שיהיה תמיד לאן להשתפר; ותהיה בטוח שגם בהנהלה שלנו יש גם ביקורת לפעמים. שום קריסה.

פורסם ב

אין לי שום בעיה עם דיונים וביקורת של אוהדים בפורום, ברשתות, בפרלמנטים ואיפה שתרצה זה חלק בלתי נפרד מלהיות אוהד אני האחרון שיערער על זה

ההתנגדות היא לאקטיביזם הרעיל בדמות בוז לחילופים, קללות למאמן בזמן משחק, שלטי מערכים בקריית שלום (חח..) וכל השיט הזה שעובדתית מעולם לא תרם במילימטר רק ההפך

מי שחווה את השנים השחורות אוטומטית חרד מכל פעולה כזו ומכיר בהרסניות של האטמוספירה הזאת אז אוטומטית הוא מתוייג כ׳מגן המאמן׳ או כ׳משתיק ביקורת׳. 

פורסם ב

לא אוהב את ההגנה היותר מדי אזורית הזאת.

אתמול שחקני גלימט הלכו חופשי בין שחקני מכבי. ואף אחד לא התנפל עליהם.

6 פאולים במשחק כזה, זה מחדל.

עשינו הגנה בלי לעשות הגנה.

• מנהלים ראשיים
פורסם ב

זהו? נרגעתם? אני שמח 

מי שחושב שלאזטיץ עושה עבודה רעה, צודק. מי שחושב שהוא עושה עבודה טובה, צודק. מי שחושב שלא הוא אשם, צודק.

כל אחד ראשי שתיהיה לו דעה משלו אבל אני לא אתן לשיח כאן לרדת לפסים אישיים וגם לצורה לא לעניין לא משנה כמה אתם מכירים או לא מכירים את הצד השני כי יש מספיק חרא במדינה ומספיק דו שיח לא מכבד, אז כאן זה לא יהיה וזאת אזהרה אחרונה.

ועכשיו לעובדות:

1. מאמן זר שפעם ראשונה מאמן קבוצה גדולה.

2. מאמן זר שהגיע לכאן בזמן מלחמה אחרי שהקודם ברח מכאן (וגם היינו הקבוצה הראשונה שהוא אימן).

3. מכבי וגם הסל בעונות קשות באירופה, לא יודע כמה אנשים טסים פה ומבינים את המשמעויות אבל זה מתיש בטירוף. זה לא שיש להם מטוס פרטי שלוקח אותם לכל מקום.

4. המגרש בבודו גלימט הוא חרא, יש מספיק קבוצות שהפסידו שם כי הוא נותן להם יתרון משמעותי.

5. כולנו היינו קונים שם הפסד וניצחון היום בסמי בורקס.

ועכשיו בנימה אישית, קשה לי איתו, הוא ממש מקובע, לא יצרתי ולא משנה. אבל אני לא אשרוק בוז ולא אקלל ולא מבין את השלטים. ראבק, 2 תארים יש העונה, מאחד הודחנו נכון ואנחנו עדיין רצים לאליפות ביחד עם בש. לא מבין את הקטע הזה, באמת כל מי שמקלל מגיע לו מאמן כמו טון קאנן.

האמת, לי ממש ממש ממש כואב כל ההתנהלות של המועדון, כואב לי הרפיסות בהתנהלות מול המשטרה, לאן וההתאחדות. כואב לי שלקופים יש מוזיאון ולנו נאדה. כואב לי שאני רואה מאמן כמו ברק בכר שעושה את הדבר הכי חשוב היום בעולם וזה לדבר קודם כל על אוהד חייל שנפל במלחמה הארורה הזאת. 

אז יש קבוצה, אבל הגיע הזמן להחזיר את המועדון.