Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
5 דקות לפני, Sawyer said:

מה טוחנים מים!!! יש בעיה אני מציע פתרון 

קח אחריות, תמצא את אותם אנשים מהמקומות הטובים בשער 13 (שערים 301-302 כסאות 15-30) שהם גם על הדרך ילדים עם דם חדש שרוצים לעודד ותביא אותם אליי, אני מחליף להם את המנויים דואג להכל מסדר הכל מול מכבי. רק תביא אותם כבר.

כאחד שהיה שם, הקהל בשער 13 אחרי המעבר לבלומפילד החדש לא דומה לקהל שישב שם קודם. הקהל הצעיר וכזה שיותר מגיע לעודד עבר לשער 11 או 8 תחתון /עליון.

הקהל היום בשער 13 לא מעודד לא עומד במהלך משחקים. מאוד דומה לקהל של שער 2. מי שיושב במקומות שרשמת בעיקר מדובר באנשים מבוגרים או בעלי משפחות שלא מגיעים לרוב המשחקים ובטח לא יוותרו על הכיסא הנוח והזויית הטובה, בשביל לשבת מאחורי השער. הכסף בכלל לא מהווה שיקול בשבילם. חלקם לא מתאמצים למכור ניקובים למשחקים מול הקטנות. משאירים כיסאות ריקים. זאת אחת הסיבות המרכזיות למה אתמול היו חסרים במגרש 9000 אוהדים בבלומפילד

פורסם ב
2 דקות לפני, duduha said:

כנראה ראש בראש הם כן מאפשרים, לא ידעתי

רק ראש בראש הם מסכימים (ובצדק כדי שלא תהייה ספסרות), וזה מאוד מסודר עם תעודות זהות יש טופס מיועד לזה. 

פורסם ב
8 דקות לפני, תגידי רק שעה ויום said:

למי שיש מנויים צמודים בשער 8 תחתון או 7 תחתון למשל, יכול בדקה אחת למצוא שני מנויי משער 11 שיחליפו איתן.  זה מאוד תלוי באיזה איזור. להחליף עם מנויים של 7 עליון או 8 עליון (מסומן ולא מסומן) זה מאוד קל, שם הביקוש יחסית נמוך. יש אוהדים  בשער 11 שמחזיקים כמה מנויים ובכלל לא הולכים לשם רק מוכרים ניקובים ומרוויחים 1000-2000 ש"ח בשנה רק ממכירת כרטיסים. 

תן לי שמות הוכחות ומחר אין להם מנויים.

פורסם ב
6 דקות לפני, תגידי רק שעה ויום said:

כאחד שהיה שם, הקהל בשער 13 אחרי המעבר לבלומפילד החדש לא דומה לקהל שישב שם קודם. הקהל הצעיר וכזה שיותר מגיע לעודד עבר לשער 11 או 8 תחתון /עליון.

הקהל היום בשער 13 לא מעודד לא עומד במהלך משחקים. מאוד דומה לקהל של שער 2. מי שיושב במקומות שרשמת בעיקר מדובר באנשים מבוגרים או בעלי משפחות שלא מגיעים לרוב המשחקים ובטח לא יוותרו על הכיסא הנוח והזויית הטובה, בשביל לשבת מאחורי השער. הכסף בכלל לא מהווה שיקול בשבילם. חלקם לא מתאמצים למכור ניקובים למשחקים מול הקטנות. משאירים כיסאות ריקים. זאת אחת הסיבות המרכזיות למה אתמול היו חסרים במגרש 9000 אוהדים בבלומפילד

זה ברור לי לחלוטין. זאת בדיוק הטענה האמיתית שלי.

אם אתה יושב בשער 11 אומר וואלה אני כבר בן 30, 35, 40. עשיתי את שלי בשער 11 אני וחברים שלי רוצים לעבור לשער 13 למקום טוב לפנות את המקום ב11 לדם חדש של ילדים רעבים לעידוד - זאת לא אופציה באמת. יש 0% סיכוי למצוא החלפה על מקום טוב לך ולחברים שלך (לא משנה אם זה 3 אנשים או 8) ועוד שמי שיכנס במקומך לשער 11 יהיה ילדים בני 14 רעבים לעידוד. זה פשוט בולשיט מפגר של הנדון וחבריו שמנסים להמציא פתרון פשוט לבעיה מסובכת.

פורסם ב
6 דקות לפני, Sawyer said:

תן לי שמות הוכחות ומחר אין להם מנויים.

תחושה לא יותר,  מכמות הפרסומים למכירות למשחקים. צריך לבדוק אילו אוהדים (בפייסבוק או מספרי טלפון) מפרסמים מכירה קבועה ליציעים מסויימים כל משחק.

פורסם ב
5 דקות לפני, Sawyer said:

אם אתה יושב בשער 11 אומר וואלה אני כבר בן 30, 35, 40. עשיתי את שלי בשער 11 אני וחברים שלי רוצים לעבור לשער 13 למקום טוב לפנות את המקום ב11 לדם חדש של ילדים רעבים לעידוד - זאת לא אופציה באמת. יש 0% סיכוי למצוא החלפה על מקום טוב לך ולחברים שלך (לא משנה אם זה 3 אנשים או 8) ועוד שמי שיכנס במקומך לשער 11 יהיה ילדים בני 14 רעבים לעידוד. זה פשוט בולשיט מפגר של הנדון וחבריו שמנסים להמציא פתרון פשוט לבעיה מסובכת.

אמת  מאוד מורכב. 8 מנויים להעביר אין מה לדבר. בין 1 ל-4  זה אפשרי, שוב תלוי לאן.  אגב גילאים 30-40 ממש לא עשו את שלהם אפילו 50. זה לאו דוקא תלוי בגיל זה תלוי באופי באהבה למכבי ורצון לעודד.  אני מכיר אוהדים צעירים שלא מעודדים שעומדים בשער 11. זה מאוד תלוי באופי. חלק מהמנויים בעיקר במקומות המסומנים זה אבא ובן שפתאום רוצה ללכת עם חברים ל11. והאבא לא רוצה לאבד את המקום הנוח והמסומן. לא מתמיד זה מסתדר. 

פורסם ב
3 דקות לפני, מכביסט לעד said:

האצטדיון הזה מסריח, העידוד בו חרא, התפאורות בו חרא. חייבים אצטדיון משלנו.  

הכל תירוצים עזוב. בנתניה לא היה עידוד טוב חוץ ממזרחי עליון. בטדי השנה היה עידוד טוב וכן האקוסטיקה עוזרת. . הקהל שלנו ברובו מאוד מפונק. כאילו מתעצל לקום לצעוק לעודד. אתה רואה את זה בכמות האוהדים שעומדים 90 דקות. רק שער 11 ( גם לא בכולו בעיקר באמצע) ,ובשערים 329-331 ב8 תחתון ובשער 8 עליון בחלק לא מסומן יציעים 431-428.

פורסם ב
לפני3 שעות , Kenji.09 said:

ברגע שיפסיקו עם חציצות מיותרות במשחקים נגד הקטנות שגורמות לדעתי לזה שאתה מפסיד את שער 4/5 על כלום בגלל המשטרה בלומפילד יראה יותר מלא.
לא הגיוני שאצל הכימיקלים לא רואים כמעט חציצה ואצלנו זה בולט לעין ונראה מטופש.
נמאס מהדבר הזה כבר.

נקודה נכונה וחשובה. זוכר אפילו שהיה פעם או פעמיים שחיפה העבירו כרטיסים ליריבה ליציעים אחרים שלא בד"כ יושב שם קהל החוץ (דווח פעם אפילו ליציע הכבוד, לא זוכר נגד מי שיחקו והאם באמת זה מה שקרה). חבל לאבד עוד מאות של מושבים פנויים שיכולים להיות מאוכלסים לחינם..

פורסם ב

גג אין
שירים מיותרים בחימום לפני המשחק
לא שיפרו את חוויית השהייה באיצטדיון, הבטיחו מסעדות ברים ומה לא
היציאה מבלומפילד למי שחנה קרוב, שה׳ יעזור לו
אבל האות אחרי הגול של זהבי?!?!!!!!!
מי אתה?!? אם אתה קורא פה, שיהיה לך ברור שאני אמצא אותך ואני אדאג שלא תלחץ על שום כפתור בבלומיפלד לכל שארית חייך
אתה לכל הפחות אוהד הפועל מסריח ובטוח עם אפס הבנה מה זה כדורגל ואוהדים
ההנהלה צריכה ליצור משהו שיעזור לכפר על האקוסטיקה המסריחה בשער 11
לא יודע איך, שימציאו את הגלגל מצדי
עד אז, אני לא בא בטענות לקהל. מה שיש זה טוב וזהו.

פורסם ב

לא מתיימר להיות זה שמוצא פתרונות, רק משקף את המציאות. המציאות היא שאין לנו יציע אולטראס בבלומפילד. יש לנו במקסימום גוש וחצי- 2 שהם באמת יציעי אולטראס. בתור אחד שהוא מנוי ב8 עליון מהחוויות שלי ב11 רק גוש 105 ואולי חלקים מ106 ו104 מעודדים. וגם זה בעיקר למטה.

זאת הבעיה המרכזית ואני לא יודע איך הארגון יכול לפתור אותה אולי למעט העובדה שהם צריכים לנסו  להתפרש בצורה יותר רחבה ביציע.

זאת הסיבה המרכזית בעיניי (לפני הגג שאין, הברים שהיו אמורים להיות בטבעת של האצטדיון, סידי המחריש אוזניים) שאני נהנה יותר לבוא למשחק חוץ של מכבי מאשר משחק בית. 

אנחנו קל חוץ אולי הכי טוב בליגה מבחינת אווירה לא סתם, האנשים שבאים למשחקי חוץ לטבעת שמסביב לארגון אשכרה באים לשבת שם כדי לעודד ולא לשבת שם כי זה המקום שלהם בטאבו 15 שנה.

בתור אחד שיושב הרבה העונה בשער 8 עליון אני יכול להגיד לכם משהו בוודאות. שב11 כולם פותחים את הפה, אז בשער 8 כולם אחריהם ואז נוצרים פיקים פסיכיים לחלוטין (גם אתמול היו הרבה כאלה). ש11 חצי מת או תקוע על אותו שיר 3-4 דקות אז 8 מת לחלוטין.

פורסם ב

שער 11 עייפים שבורים גמורים

עוד בעבר ניסיתי עלאק להעיר את מי שלידי ב10

היום אני מתעסק בלעודד ולהנות מהמשחק ופחות לחנך את כל הותיקי שבט (ובואו אני 21 שנים מנוי ל11) שמסביבי

פורסם ב
לפני2 שעות , Sawyer said:

חחחח מה?

אם חבורה של 3-5 אנשים רוצה לעבור משער 11 לשער 13 לצורך העניין, למקומות טובים. אתה חושב שהם ימצאו בקלות מי שיחליף איתם?

אני מאתגר אותך למצוא את האנשים האלו. כי אתה מדמיין. 

לעבור משער 11 למקום טוב זאת משימה קשה מאוד.

חייב להודות שאני אחד כזה, שנה שעברה עברתי לראשונה מ11 ל13 למקום טוב מתחת לגג גם, אמנם לא בגלל חוסר עידוד שלי אלא בגלל סיבות אחרות.

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

למה אתה נתפס על שער 13, חסר יציעים? 2 למשל, שער 7 תחתון..

פורסם ב
לפני2 שעות , תגידי רק שעה ויום said:

תחושה לא יותר,  מכמות הפרסומים למכירות למשחקים. צריך לבדוק אילו אוהדים (בפייסבוק או מספרי טלפון) מפרסמים מכירה קבועה ליציעים מסויימים כל משחק.

אז אם אתה או מישהו אחר יכול לקחת על עצמו לצוד אותם, לבדוק מי האנשים ולהוכיח שהם באמת עושים את זה באופן קבוע, אני אקח את זה משם. רק תתנו לי עם מה לעבוד

לפני1 שעה , תגידי רק שעה ויום said:

אמת  מאוד מורכב. 8 מנויים להעביר אין מה לדבר. בין 1 ל-4  זה אפשרי, שוב תלוי לאן.  אגב גילאים 30-40 ממש לא עשו את שלהם אפילו 50. זה לאו דוקא תלוי בגיל זה תלוי באופי באהבה למכבי ורצון לעודד.  אני מכיר אוהדים צעירים שלא מעודדים שעומדים בשער 11. זה מאוד תלוי באופי. חלק מהמנויים בעיקר במקומות המסומנים זה אבא ובן שפתאום רוצה ללכת עם חברים ל11. והאבא לא רוצה לאבד את המקום הנוח והמסומן. לא מתמיד זה מסתדר. 

בדיוק, המציאות מסובכת יותר. וזאת בעיה שאני לא חושב שיש לה פתרון, אם למישהו יש תציעו ונראה איך אפשר להתחיל לקדם את זה, כי הבעיה ב11 קיימת.

לגבי הגילאים, אני חושב שאני בגילאי 15-30 הייתי האוהד שמעודד הכי הרבה והכי חזק בגוש ולאט לאט עם ההזדקנות התרחקתי מהגוש ואני עדיין מעודד וכו' אבל אין מה להשוות לפעם. אין לי את היכולות גם אם אני מאוד רוצה. זה טבעי. 

46 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

חייב להודות שאני אחד כזה, שנה שעברה עברתי לראשונה מ11 ל13 למקום טוב מתחת לגג גם, אמנם לא בגלל חוסר עידוד שלי אלא בגלל סיבות אחרות.

בטוח שאתם חבורה של 3-4 אנשים לכל היותר..ולא אמרתי שזה לא אפשרי אבל זה קשה למצוא. מי שהחליף אותך ב11 זה ילדים בני 16- שבאים לתת את הגרון?

9 דקות לפני, צ'אקי said:

למה אתה נתפס על שער 13, חסר יציעים? 2 למשל, שער 7 תחתון..

למה שמישהו עם מנוי ב11 ירצה לעבור ליציע 2 או 7 שיותר קרובים ליציעי היריבה ושומעים במשחקים גדולים את היריבה יותר מאת 11. 

וזה בלי לדבר על זה שהאוכלוסייה באופן כללי ב7 ו2 פחות ותיקה/פנאטית משער 13 ואפילו 8.

כשאני עוזב את שער 11 אני עוזב לשער 13. מוקף באנשי השחקן ה12 לשעבר ואוהדים מיתולוגיים של הקבוצה, במקום טוב עם זווית צפיה מיטבית. למה שאעזוב את 11 בשביל פחות מזה?

פורסם ב
לפני5 שעות , עידן מוסקונה said:

גם עניין התפאורות שהמשטרה לא מאשרת בבלומפילד מבחינת פריסות וכו, לא מצליח להבין איך הכל קורה רק אצל משטרת תל אביב

בול.

פורסם ב
לפני2 שעות , כהן said:

נקודה נכונה וחשובה. זוכר אפילו שהיה פעם או פעמיים שחיפה העבירו כרטיסים ליריבה ליציעים אחרים שלא בד"כ יושב שם קהל החוץ (דווח פעם אפילו ליציע הכבוד, לא זוכר נגד מי שיחקו והאם באמת זה מה שקרה). חבל לאבד עוד מאות של מושבים פנויים שיכולים להיות מאוכלסים לחינם..

לגמרי חבל.
ראיתי את החציצה אתמול ביציע ואני כזה אלוהים יעזור לי.
גם מול ריינה אותו דבר.
מכבי חייבת להתעורר.

פורסם ב
לפני3 שעות , Kenji.09 said:

לגמרי חבל.
ראיתי את החציצה אתמול ביציע ואני כזה אלוהים יעזור לי.
גם מול ריינה אותו דבר.
מכבי חייבת להתעורר.

הייתי בטרנר מול ב"ש ממש קרוב לאוהדי ב"ש הזוי כמה הם היו קרובים מאיתנו בערך 10 מטר. למה בבלומפילד לא ניתן להכניס קהל ביחד? למה לא ניתן לצמצם את שטח ההפרדה במשחקים מול קבוצות קטנות? אין סיבה

פורסם ב
20 דקות לפני, תגידי רק שעה ויום said:

הייתי בטרנר מול ב"ש ממש קרוב לאוהדי ב"ש הזוי כמה הם היו קרובים מאיתנו בערך 10 מטר. למה בבלומפילד לא ניתן להכניס קהל ביחד? למה לא ניתן לצמצם את שטח ההפרדה במשחקים מול קבוצות קטנות? אין סיבה

כי משטרת תל אביב ומשטרת ב"ש הם ארגונים שונים.
טמטום שאין כמותו.
גם נגד הגדולות אין סיבה לחציצה.
דוחף את כולם על הגדר לכיוון שער 7,עושה חציצה קטנה באמצע ונותן לאוהדים שלנו להנות משער 4 למרות שהוא אדום.

פורסם ב
לפני7 שעות , תגידי רק שעה ויום said:

הכל תירוצים עזוב. בנתניה לא היה עידוד טוב חוץ ממזרחי עליון. בטדי השנה היה עידוד טוב וכן האקוסטיקה עוזרת. . הקהל שלנו ברובו מאוד מפונק. כאילו מתעצל לקום לצעוק לעודד. אתה רואה את זה בכמות האוהדים שעומדים 90 דקות. רק שער 11 ( גם לא בכולו בעיקר באמצע) ,ובשערים 329-331 ב8 תחתון ובשער 8 עליון בחלק לא מסומן יציעים 431-428.

הקהל שלנו רחוק מלהיות מדהים, אבל זה לא אומר שזה לא נכון. 

במשחקי החוץ לרוב אנחנו נותנים תצוגות ובמשחקים כמו בגביע טוטו אנחנו גוברים על חיפה גם בעידוד. 

בבלומפילד העידוד נבלע באקוסטיקה שלא קיימת. אצטדיון כזה גדול בלי גג ועם מבנה כזה נורא זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות לקהל. 

גם במשחקים גדולים שנראנו בהם מדהים העידוד לא היה מטורף כי פשוט אי אפשר לייצר עידוד טוב באצטדיון הזה. 

פורסם ב
לפני9 שעות , מכביסט לעד said:

האצטדיון הזה מסריח, העידוד בו חרא, התפאורות בו חרא. חייבים אצטדיון משלנו.  

גם הקהל חרא.

פורסם ב

@Sawyer @אחים לסמל

הפתרון הכי ריאלי שאני יכול להציע בלי לטחון מים זה שלפני כל סוף עונה אחים לסמל יפתחו את 'כרטיס צהוב' או איזו הרשמה רק לאנשים שמנויים ל11 ורוצים לעבור מקום, (נראה לי ניסו פעם לא יודע למה הפסיקו).

הרשמה שנייה בלבד של יושבי שער 8 תחתון ושער 13 שאלו היציעים עם הביקוש השני ( נראה לי 8 תחתון אפילו אותו מחיר).

לצערנו לא אפשרי לעשות אודישן על עידוד אולי לתעדף מעברים לפי גילאים. לא אמרתי שיש פתרון קסם, מבין גם מי שלא רוצה לעבור בגילאים שלנו ומכבד את זה, אבל כן צריך לחשוב על דרך שתעודד אנשים לעשות את זה וגם יכניס יותר חיים ליציעים האלה. 

פורסם ב

בגדול זה +- הרעיון שלי

שמכבי תודיע על מבצע העברה חינמי בין שער 11 לשערים אחרים.

כל קבוצה מ11 תוכל להרשם ביחד כקבוצה ולהגדיר כמה מקומות היא רוצה ולאיזה יציע

מצד שני אנשים עד גיל 20 או כל גיל שיבחר שברור להם שהם עוברים כדי לעודד ולהרים את היציע.

אפשר לדאוג לזה, לא מופרך.

אבל זה לא פתרון, אם יהיה לנו מזל והצלחה מטורפת נעביר 30 אנשים. אתה חושב שזה יפתור משהו?

פורסם ב
לפני23 שעות , Sawyer said:

בדיוק אני ו3 חברים שלי. חשבנו לעבור ל13 לדוגמה אחרי יותר מעשור בשער 11, ניסינו למצוא בכמה עונות ופשוט אין. לך תמצא 4 מקומות צמודים במיקום טוב.

אז נשארנו ב11 וזזנו קצת מהגוש לכיוון שער 13.

פורסם ב

כל התירוצים על העידוד בגלל בלומפילד החדש חארטה בארטה.

מת עליו, אין על איך שהיציעים מאחורי השערים בנויים (כל האפקט של מפלס אחד והקיר שמוסיף לאפקט של בונקר וצבא מאחורי הקבוצה) אין מפחיד כמו ההד של בלומפילד כשהקהל של מכבי בפיק. 

ע"ע פתיחת המשחק נגד חיפה לפני כמה שנים.

היה נחמד אם היה גג, אבל זה לא תירוץ, תפתחו את הפה ויהיה אש.