Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

עזבו את זה שמאכזב שבלומפילד לא מלא אף פעם, עזבו את העניין של האווירה שחוץ מהגוש אף אחד לא שר, אבל היו אוהדים מעליי במשך כל המשחק לא מפסיקים לקלל את משפתי, את המאמן, ועוד שחקנים, מתחילת המשחק רק מקללים , לא מעניין אותם כלום, רק לבוא לשפוך תרעל שלהם וללכת הביתה, האמת נראה לי שאלו אנשים שסובלים בבית שלהם אולי מהאשה, אולי מהבוס, לא הגיוני שתבוא למשחק של הקבוצה שאתה אוהד ומתחילת המשחק ועד שנגמר אתה רק מקלל שחקנים ומאמן, עצוב. 

פורסם ב

מה חדש? זה היה תמיד ויהיה תמיד, זה אותם האנשים ששורקים בוז כשקצת לא הולך, גם כשיש הצלחות והתארים הם יודעים תוך כדי המשחק לקלל כל שחקן אחרי מסירה לא טובה או בעיטה לא למסגרת, זה לא ישתנה.

מעולם לא שרקתי בוז לקבוצה שלי ולא קיללתי שחקן שלובש את החולצה שלנו, גם לא לאף שחקן שהגיע מהפועל ישירות כדוגמת ורמוט.

פורסם ב

ברגע שיפסיקו עם חציצות מיותרות במשחקים נגד הקטנות שגורמות לדעתי לזה שאתה מפסיד את שער 4/5 על כלום בגלל המשטרה בלומפילד יראה יותר מלא.
לא הגיוני שאצל הכימיקלים לא רואים כמעט חציצה ואצלנו זה בולט לעין ונראה מטופש.
נמאס מהדבר הזה כבר.

פורסם ב
2 דקות לפני, Kenji.09 said:

ברגע שיפסיקו עם חציצות מיותרות במשחקים נגד הקטנות שגורמות לדעתי לזה שאתה מפסיד את שער 4/5 על כלום בגלל המשטרה בלומפילד יראה יותר מלא.
לא הגיוני שאצל הכימיקלים לא רואים כמעט חציצה ואצלנו זה בולט לעין ונראה מטופש.
נמאס מהדבר הזה כבר.

גם עניין התפאורות שהמשטרה לא מאשרת בבלומפילד מבחינת פריסות וכו, לא מצליח להבין איך הכל קורה רק אצל משטרת תל אביב

פורסם ב
1 hour ago, הרוסונרי said:

עזבו את זה שמאכזב שבלומפילד לא מלא אף פעם, עזבו את העניין של האווירה שחוץ מהגוש אף אחד לא שר, אבל היו אוהדים מעליי במשך כל המשחק לא מפסיקים לקלל את משפתי, את המאמן, ועוד שחקנים, מתחילת המשחק רק מקללים , לא מעניין אותם כלום, רק לבוא לשפוך תרעל שלהם וללכת הביתה, האמת נראה לי שאלו אנשים שסובלים בבית שלהם אולי מהאשה, אולי מהבוס, לא הגיוני שתבוא למשחק של הקבוצה שאתה אוהד ומתחילת המשחק ועד שנגמר אתה רק מקלל שחקנים ומאמן, עצוב. 

נכון גם לגבי אוהדים שאין להם מוח ושורקים בוז ללאיוס כשנכנס מחליף

פורסם ב

האמת ש 11 באופן כללי גוסס. אוכלוסייה שהתבגרה בתוך היציע וצריכה רענון. הארגון גם לא מחזיק מספיק את היציע ואפילו התפאורה מכסה רק חצי ממנו. 

הקהל הרחב בכלל מת אבל אם 11 נראה ככה מה יעשו איזובי הקיר.

פורסם ב

ההגדלה של 11 עשתה לו לא טוב. 

הרבה שהגיעו בגלל המחיר של השער ולא בגלל הייעוד שלו. 

פורסם ב
11 דקות לפני, zion8 said:

האמת ש 11 באופן כללי גוסס. אוכלוסייה שהתבגרה בתוך היציע וצריכה רענון. הארגון גם לא מחזיק מספיק את היציע ואפילו התפאורה מכסה רק חצי ממנו. 

הקהל הרחב בכלל מת אבל אם 11 נראה ככה מה יעשו איזובי הקיר.

הבעיה היא שהותיקים שמחזיקים מנוי ב11 לא ישחררו אותו למרות שיכולים לעבור לכל מקום באצטדיון

פורסם ב
14 דקות לפני, הנדון said:

הבעיה היא שהותיקים שמחזיקים מנוי ב11 לא ישחררו אותו למרות שיכולים לעבור לכל מקום באצטדיון

כיצד הם יכולים לעבור לכל מקום באצטדיון?

פורסם ב
3 דקות לפני, Sawyer said:

כיצד הם יכולים לעבור לכל מקום באצטדיון?

כל מי שמ11 שיפרסם את המנוי שלו למעבר ימצא מיקום טוב להחלפה באיזה יציע שהוא רוצה זה פשוט כוחו של הרגל.

פורסם ב

זה נושא שקופץ כמעט כל שנה

יש ים מחמאות לארגון, על תפאורות, מרצ' ושירים ברמות הכי גבוהות, אין ספק

אבל משהו עדיין לא עובד פיקס וצריך לדעת מה

אם באמת הותיקים ב-11 הם הסיבה שהיציע עייף אז למה לא להבריח אותם עם 30-40 דגלים כל משחק?

למה ב-2025 יש לנו 2-3 דגלים באוויר? כי זה מסתיר? 

חלאס כל אולטראס בעולם הוא שטיח של דגלים, שלטים ומה לא

כמו שכתבו פה, הארגון צריך לקחת שטח יותר גדול ביציע, להוסיף צבע ועידוד בצדדים של 11, אולי אפילו להוסיף שם תופים

פורסם ב

תמיד הגוש שלנו היה קטן, זה לא חדש

תמיד יש את אלה שיקללו

אתמול דווקא היה עידוד מעולה לאורך כל המשחק

פורסם ב
22 דקות לפני, הנדון said:

כל מי שמ11 שיפרסם את המנוי שלו למעבר ימצא מיקום טוב להחלפה באיזה יציע שהוא רוצה זה פשוט כוחו של הרגל.

חחחח מה?

אם חבורה של 3-5 אנשים רוצה לעבור משער 11 לשער 13 לצורך העניין, למקומות טובים. אתה חושב שהם ימצאו בקלות מי שיחליף איתם?

אני מאתגר אותך למצוא את האנשים האלו. כי אתה מדמיין. 

לעבור משער 11 למקום טוב זאת משימה קשה מאוד.

פורסם ב
11 דקות לפני, Sawyer said:

חחחח מה?

אם חבורה של 3-5 אנשים רוצה לעבור משער 11 לשער 13 לצורך העניין, למקומות טובים. אתה חושב שהם ימצאו בקלות מי שיחליף איתם?

אני מאתגר אותך למצוא את האנשים האלו. כי אתה מדמיין. 

לעבור משער 11 למקום טוב זאת משימה קשה מאוד.

אל תלך על קטנות עכשיו, אני החלפתי מ8 עליון ל13 אז מאה אחוז שמי שב11 יכול לעשות את זה אם הוא 3-4 מנויים פחות זה אפילו יותר מהר. בטוח מאה אחוז שימצאו אל תדבר איתי עכשיו על משהו לא הגיוני כמו 12 מנויים, סתם בשביל הספורט תעשה ניסיון תרשום בכרטיס צהוב מנוי11 להחלפה תוך פחות מרבע שעה אתה מוצא מקום ליד מנספורד. 11 זה היציע הכי מבוקש באצטדיון תמיד היה ותמיד ויהיה. 

פורסם ב
17 דקות לפני, הנדון said:

אל תלך על קטנות עכשיו, אני החלפתי מ8 עליון ל13 אז מאה אחוז שמי שב11 יכול לעשות את זה אם הוא 3-4 מנויים פחות זה אפילו יותר מהר. בטוח מאה אחוז שימצאו אל תדבר איתי עכשיו על משהו לא הגיוני כמו 12 מנויים, סתם בשביל הספורט תעשה ניסיון תרשום בכרטיס צהוב מנוי11 להחלפה תוך פחות מרבע שעה אתה מוצא מקום ליד מנספורד. 11 זה היציע הכי מבוקש באצטדיון תמיד היה ותמיד ויהיה. 

עזוב נו למה לדבר שטויות, בוא נפעל.

אתה תסתדר לי אנשים שמוכנים להחליף מנויים משער 13 למקומות טובים (יציעים 302-303 שורות 15-30) ואני אביא לך אנשים מ11 שמחליפים איתם לעונה הבאה. כמה שיותר, יותר טוב.

צא לדרך.

פורסם ב
22 דקות לפני, Sawyer said:

עזוב נו למה לדבר שטויות, בוא נפעל.

אתה תסתדר לי אנשים שמוכנים להחליף מנויים משער 13 למקומות טובים (יציעים 302-303 שורות 15-30) ואני אביא לך אנשים מ11 שמחליפים איתם לעונה הבאה. כמה שיותר, יותר טוב.

צא לדרך.

אנחנו טוחנים מים ולא מבין למה, שנה שעברה הציעו בקיץ לחברים מ11 2 מוקמות טובים באזור הגג והם לא רצו לעבור. הרבה מ11 נמצאים שם בשביל סמל סטטוס, מחיר, הרגל והחזקת נכס ביד, עזוב שטויות מי שירצה לצאת מ11 יוכל לעשות את זה בלי הרבה בעיה ושוב אין כאן איזה דיון כי לא ממש אכפת לי.  

פורסם ב
לפני2 שעות , הרוסונרי said:

חלאות אלה לא אוהדים. באיזה שער ישבת ובאיזה איזור?

פורסם ב
32 דקות לפני, הנדון said:

בהתעלם מהעובדה שמכבי לא מוכנים לעשות העברת בעלות של מנויים

פורסם ב
1 דקה לפני, duduha said:

סתם בלבול מוח של מכבי, כשזה ראש על ראש אפשר לעשות העברת בעלות בלי בעיה רק צריך פוראבר. 

פורסם ב
5 דקות לפני, הנדון said:

אנחנו טוחנים מים ולא מבין למה, שנה שעברה הציעו בקיץ לחברים מ11 2 מוקמות טובים באזור הגג והם לא רצו לעבור. הרבה מ11 נמצאים שם בשביל סמל סטטוס, מחיר, הרגל והחזקת נכס ביחד, עזוב שטויות מי שירצה לצאת מ11 יוכל לעשות את זה בלי הרבה בעיה ושוב אין כאן איזה דיון כי לא ממש אכפת לי.  

מה טוחנים מים!!! יש בעיה אני מציע פתרון 

קח אחריות, תמצא את אותם אנשים מהמקומות הטובים בשער 13 (שערים 301-302 כסאות 15-30) שהם גם על הדרך ילדים עם דם חדש שרוצים לעודד ותביא אותם אליי, אני מחליף להם את המנויים דואג להכל מסדר הכל מול מכבי. רק תביא אותם כבר.

פורסם ב
Just now, הנדון said:

סתם בלבול מוח, אפשר לעשות העברה ראש בראש בלי בעיה. 

לא יודע על ראש בראש, יש מישהו שיושב לידנו, אחד מהחברים רצה לקנות את המנוי שלו, מכבי ענו שעושים העברת בעלות רק למשפחה מקרבה ראשונה

פורסם ב
34 דקות לפני, הנדון said:

למי שיש מנויים צמודים בשער 8 תחתון או 7 תחתון למשל, יכול בדקה אחת למצוא שני מנויי משער 11 שיחליפו איתן.  זה מאוד תלוי באיזה איזור. להחליף עם מנויים של 7 עליון או 8 עליון (מסומן ולא מסומן) זה מאוד קל, שם הביקוש יחסית נמוך. יש אוהדים  בשער 11 שמחזיקים כמה מנויים ובכלל לא הולכים לשם רק מוכרים ניקובים ומרוויחים 1000-2000 ש"ח בשנה רק ממכירת כרטיסים. 

פורסם ב
5 דקות לפני, duduha said:

לא נכון, מכבי כן מחליפים מקומת בין שני בעלי מנוייםץ יש לי כבר שהיה לו שני מנויים בשער 8 תחתון (אחד מעל השני)  והחליף עם 2 מנויים שער 11. 

פורסם ב
1 דקה לפני, duduha said:

מכבי ענו שעושים העברת בעלות רק למשפחה מקרבה ראשונה

לא יודע מי ענה לו החלפנו כולם ראש בראש בלי בעיה רק אמרו שצריך פוראבר בשביל לעשות את זה

פורסם ב
1 דקה לפני, תגידי רק שעה ויום said:

לא נכון, מכבי כן מחליפים מקומת בין שני בעלי מנוייםץ יש לי כבר שהיה לו שני מנויים בשער 8 תחתון (אחד מעל השני)  והחליף עם 2 מנויים שער 11. 

1 דקה לפני, הנדון said:

לא יודע מי ענה לו החלפנו כולם ראש בראש בלי בעיה רק אמרו שצריך פוראבר בשביל לעשות את זה

כנראה ראש בראש הם כן מאפשרים, לא ידעתי