Jump to content

רשמים מהניצחון על נתניה בבלומפילד | חוזרים למסלול הנצחונות עם 4-1 מוחץ על החבורה של אבוקסיס

Recommended Posts

פורסם ב

הרגשה רעה בדרך לבלומפילד היום, ההדחה מהגביע הפכה לנוראית הרבה יותר בעקבות תגובת הקהל במשחק, בסוף המשחק, אחרי המשחק (ובקריית שלום השבוע..) וברור לכולנו שאנחנו מביאים את עצמנו לנקודה שהמשחק הזה יכול לפוצץ את העונה הזאת, ומה אנחנו מקבלים? את נתניה בתקופה נפלאה (לא סופגת ומחלקת רבעיות חופשי) ועוד עם אבוקסיס מאמן. מפלס הפחד? מקסימלי. האפשרות לאיבוד נקודות גבוהה מאוד ויש כ"כ הרבה על הכתפיים של השחקנים ולאזיטיץ'.

שופט: (גרינפלד) סביר+ (מעריך את זה ששרק את הפנדל הראשון למרות שלא היה חייב, לא קיבלנו כבר פנדלים גדולים מזה. מודה לו שלא החליט לפסול את הפנדל השני בלי סיבה. עדיין היה בשיפוט גרינפלדי מעצבן עם צהובים לפי החשק ולא לפי מה שבאמת חייב, הקיצון ומה שפגע בשיפוט היה כמות לא סבירה של חוצים/קרנות ששרק הפוך, אפילו לפעמים לטובתנו. משהו חריג. אבל סה"כ הרבה מעל המצופה)

שחקנים: משפתי לא אשם בשער, עדיין היה תקוע בכל הרמה שלהם. דיברנו עליו מספיק לפחות היום לא הוסיף סיבות חדשות לדבר עליו. רוסטם אוהב אותו מאוד, היה במשחק סולידי, קצת התעייף בסוף ואולי יכל להגיב טוב יותר בשער שלהם. נחמיאס לדעתי כבר תקופה שהוא בכושר יותר טוב, היום היה ממש סולידי. מקבל הרבה הייט וביקורת (גם ממני) ונראה שעושה הכל כדי להיות הכי טוב שיכול. סטואיץ' התחיל קצת רך את המשחק, ליווה שחקנים באיזה שני מצבים בצורה שאנחנו לא אוהבים לראות אבל מקבל ציון יחסית חיובי בעיקר תודות לנתניה שמיעטה לתקוף ולדקות מעניינות שלו כקשר אחורי. אסנטה לדעתי היה טוב היום, לא עשה שטויות בהגנה, יצא יותר פעמים מבד"כ קדימה והיה מעורב בצורה לא רעה. סיסוקו היום היה יותר טוב מרע, עדיין היו לו כמה איחורים וקצת חוסר אחריות מאחורה אבל בעיקר היה שם כשצריך, חטף כדורים, קרא את המשחק ומסר קדימה למי שצריך להוציא קדימה. יוריס לדעתי אדיר תמיד, מה לעשות פשוט שחקן גדול. מסר בפנדל הראשון, סחט את השני, היה שם בכ"כ הרבה עקיפות והתקפות. פשוט הלב שלנו. פרץ היה נוכח בקישור שזה הבונוס הגדול, בישל לערן את השער היפה במשחק, עשה עבודה טובה בסה"כ אבל לא היה סופר דומיננטי כמו שהוא יכול להיות. דוידה לא רע, סחט את הפנדל, איים כמה פעמים, מסר כמה כדורים פנימה. בסדר סה"כ. פטאצ'י אהבתי את המשחק שלו היום, המשיך להיות קצת מפוזר, לוקה בהחלטות ובבעיטה אבל המחויבות, הספרינטים להשיג כדורים אחרי איבודים משיגים לנו פוזשנים חשובים שלפעמים גם נגמרים בגולים. תורג'מן סופסוף רושם משחק טוב, זה לא רק הצמד (פנדל וטעות בהגנה שנוצלה נהדר), אלא גם משחק קיים עם הגב אל השער בכדורים שעפו אליו ומהלך לפנתאון שלא ברור איך לא נגמר בשער.

חשוב לציין גם את המוזהב שעלה נהדר, יכל לסיים עם שני בישולים אדירים אבל הסתפק בשער היפה במשחק. שלא יגמר לעולם.

פיקנטריה:

- מנצחים בלי מהפך(!)

- שירת "הכל בשביל מכבי" (מטורפת) בפתיחת המשחק

- מקבלים (וכובשים) שני פנדלים במחצית

- ערן זהבי עובר את מוטלה עם 169 שערים, בחמישייה הפותחת.

קהל:

פחות מ20,000 צהובים זאת מבחינתי בושה וחרפה, אין הסבר או סיבה לדבר כזה ביום שבת למשחק חשוב שנמצא במנוי ואפילו לדתיים אין תירוץ. פשוט לא מתקבל!! מי שהגיע דווקא באופן מפתיע "שינה פאזה" ונתן הזדמנות לקבוצה, אהבתי מאוד מאוד את הטירוף בתחילת המשחק, עם התפאורה הצבעונית והנהדרת ושירת "הכל בשביל מכבי" בפתיחת המשחק שהרעידה את בלומפילד ונתנה לקבוצה דחיפה אדירה לפתיחה חזקה למשחק. לא היה סיבה לרדת לחיים של השופט אז גם פה היינו בסדר (רק כי לא צריך) ובסה"כ קצת נרדמו בשלב מסויים אבל היה היום כיף בבלומפילד, משהו שלא חשבתי שיכול לקרות אחרי ההדחה מהגביע לפני כמה ימים בלבד.

שורה תחתונה, 3 נקודות סופר חשובות, יכולת לא רעה וחזרה למסלול הנצחונות בתחילת הרצף הכי חשוב שיהיה לנו העונה. אם הוא יגמר טוב, אנחנו בעמדת זינוק אדירה לעונה גדולה. תאמינו, תתמכו, תתנו הכל. זה אפשרי.

עכשיו לצערי יוצאים למסע מוגזם לשחק במינוס 15 מעלות בשלג, בתקווה שכולם יחזרו בשלום.

חמישי, 19:45, איי שם בשלג בנורבגיה.

פורסם ב

לדעתי ההרכב שעלה היום זה ההרכב שצריך לפתוח נגד חיפה. עם סיסוקו-יוריס-פרץ בקישור, עם דוידזאדה בשמאל ואסנטה בימין ולא מאמין שזה יוצא מהפה שלי, גם עם נחמיאס שהיה היום מעולה.

אה, ויוריס זה אהבה לא נגמרת.

פורסם ב

יוריס עושה את השחקנים מסביבו.

רכש טוב על סיסוקו וזה יראה עוד יותר טוב.

אהבתי גם את המשחק של נחמיאס.

הבוז בהתחלה של כמה ללאזטיץ' גועלי ממש.

פורסם ב

העידוד בפתיחה הכניס את נתניה לפאניקה!

הגיע הזמן שניתן את מה שאנחנו צריכים לקבוצה. אנחנו יכולים להרים ולהוריד אותם, הבחירה בסופו של דבר היא שלכם.

פורסם ב

נחמיאס היה טוב היום. 

סיסיקו לא ברור. יש לו איכויות ויכולת והוא ממשחרר אותנו מעולה קדימה. מצד שני יש לו גם טעויות של בית סוהר. 

מה הקטע שלא שרו היום לכובשים?

פורסם ב

אסנטה הוא שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצה.

הגישה היום הייתה בריאה ונכונה מקבוצה שרוצה לקחת אליפות. הרעב אחרי השער הנוסף היה לא קיים. טוב לראות שהוא התעורר.

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

הגישה היום הייתה בריאה ונכונה מקבוצה שרוצה לקחת אליפות. הרעב אחרי השער הנוסף היה לא קיים. טוב לראות שהוא התעורר.

לדעתי השחקן הראשון שמגיע לישראל כשתוך כדי הוא נמנה על סגל הולנד הצעירה. היו פה כל מיני כאלה שהגיעו אחרי עשור, לא בזמן אמת. 

אז נשגב מבינתי איך בהינתן זה שאין לנו קצת בצדדים בהגנה, הוא לא מולחם להרכב. כשעוד שיחקנו עם רביעייה בהגנה, היחיד שהיה טוב ממנו בבראגה בחוץ היה סטואיץ'. נכון שהוא צעיר ולעיתים מפוזר, אבל בהיעדר אתלטיות ומהירות במרכז ההגנה, בלתי אפשרי לוותר עליו. 

פורסם ב

אפשר לקרוא לזה סוף סוף ניצחון משכנע? 

היה אחלה משחק, עידוד מעולה..

גם במשחק היום משפתי הספיק לעשות שטויות, גם בזבוז זמן מיותר כמעט בכל כדור שוער ושוב פעם לא יצא לאחת ההרמות שאם זו קבוצה אחרת זה כבר היה בפנים.

מחכים לנו משחקים קשים בזמן הקרוב, מקווה ליציבות.

פורסם ב

יוריס אליל. מופת ודוגמא לכולם. 

אני מאד מכבד את הספיריט של נחמיאס, באמת, אבל הכדור הוא קצת אויב שלו וקשה לי עם כאלה. 

אותו הדבר אבל הפוך-רביבו. למרות התחרות הקשה שזאדה נותן לו וההרגשה שהוא שאנטי מידי,  אני אוהב שחקנים

שנוחים עם הכדור ופתיחת הרגליים בשער היפה במשחק היא איכות מוכחת. 

פטאצ'י רק מרשים אותי יותר ויותר, גם במשחק יחסית בינוני שלו. 

תורג'מן כובש ובכושר זה סיפור אחר לגמרי. 

אסאנטה נפתח והשתחרר ככל שהמשחק התקדם. 

יאללה, תביאו את זה בנורבגיה. 

פורסם ב

דוידה פושע, הרס שם בישול פשוט מושלם של תורג'מן שהיה מיועד ליוריס.

מה שתורג'מן עשה שם בדקות האלה זה עוד כמה מליוני יורו למכירה.

פורסם ב

באופן מוזר שפיגלר ואפק היו נסבלים פלוס (שפיגלר הרג את המשחק כרגיל אבל לפחות לא היו נגדינו בכל בדיקת ואר).

גם צוות השיפוט והואר העניקו לנו שני פנדלים גבוליים מאוד. הואר לא מתקן אם גרינפלד לא שורק.

פורסם ב

לא מעט דקות במחצית שנייה של קבלת החלטות יהירה (חוץ מתורג'מן) בהתקפה.

היינו צריכים לצמצם יותר את הפער בהפרש השערים היום.

פורסם ב
36 דקות לפני, הילד בן 30 said:

באופן מוזר שפיגלר ואפק היו נסבלים פלוס (שפיגלר הרג את המשחק כרגיל אבל לפחות לא היו נגדינו בכל בדיקת ואר).

גם צוות השיפוט והואר העניקו לנו שני פנדלים גבוליים מאוד. הואר לא מתקן אם גרינפלד לא שורק.

לא יודע אם השני כזה גבולי. הוא נפל שם כמו טיפש השחקן שלהם.

הפנדל הראשון לא פנדל פשוט מצטער, לא בעיטה, תפיסות די הדדיות. פנדל שאני משתגע אם שורקים נגדינו. נכון שזה מתקזז עם הלא פנדל על מלמד שגרינפלד שרק בסמי עופר שהיה יותר גרוע וגם לקח לנו נקודות.

בכללי לא יכול לראות את גרינפלד גם כשהוא שורק לטובתנו. שופט כזה שחצן ומעצבן. מבחינתו, משחק טוב זה משחק שמזכירים את השם שלו 3-4 פעמים.

פורסם ב
לפני1 שעה , קמחי said:

חד משמעית. שחקן מרגש, רצוי שלאזטיץ' יאפשר לו לצאת יותר קדימה כמו היום כי ההצטרפויות שלו להתקפה חשובות מאוד.

מחמאות גם לפטאצ'י שלא מפסיק לרוץ ורודף אחרי מגנים בדקה 89. כמה פוטנציאל יש ל2 האלה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

הפנדל הראשון לא פנדל פשוט מצטער, לא בעיטה, תפיסות די הדדיות. פנדל שאני משתגע אם שורקים נגדינו. נכון שזה מתקזז עם הלא פנדל על מלמד שגרינפלד שרק בסמי עופר שהיה יותר גרוע וגם לקח לנו נקודות.

בכללי לא יכול לראות את גרינפלד גם כשהוא שורק לטובתנו. שופט כזה שחצן ומעצבן. מבחינתו, משחק טוב זה משחק שמזכירים את השם שלו 3-4 פעמים.

מציע לך להסתכל הרגליים של המגן ושל דווידה, הוא דופק לו שם אחת על השוק מאחורי הברך, אין מצב לא ליפול מזה, זה פנדל. 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

מציע לך להסתכל הרגליים של המגן ושל דווידה, הוא דופק לו שם אחת על השוק מאחורי הברך, אין מצב לא ליפול מזה, זה פנדל. 

ראיתי כמה זויות ולדעתי זה עדיין רך. בוא נגיד, מבין למה הואר לא התערב וביטל אבל וואר בחיים לא היה קורה לפנדל אם גרינפלד לא היה שורק את זה בדשא. מקרה שהוא בתחום האפור.

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

לגבי הפנדל הראשון,

מהיציע היה נראה שאין פנדל, אפילו אמרתי לחברים ביציע שהVAR יבטל, אבל אחרי שראיתי הילוכים של הפנדל אני משוכנע שכן היה.

על הדחיפה אולי לא הייתי שורק, אבל זה בא בנוסף למגע עם הרגליים, הוא פשוט בעט בו מאחורה

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

לדעתי השחקן הראשון שמגיע לישראל כשתוך כדי הוא נמנה על סגל הולנד הצעירה. היו פה כל מיני כאלה שהגיעו אחרי עשור, לא בזמן אמת. 

אז נשגב מבינתי איך בהינתן זה שאין לנו קצת בצדדים בהגנה, הוא לא מולחם להרכב. כשעוד שיחקנו עם רביעייה בהגנה, היחיד שהיה טוב ממנו בבראגה בחוץ היה סטואיץ'. נכון שהוא צעיר ולעיתים מפוזר, אבל בהיעדר אתלטיות ומהירות במרכז ההגנה, בלתי אפשרי לוותר עליו. 

כבר חודשיים לפחות שאני כותב כאן שלא ברור לי למה לאזטיץ' מחק את אסנטה. הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו, ולמרות ההרפתקנות שלו (גם היום הוא ניפק גלישה חסרת אחריות באזור החצי במתפרצת של נתניה), וקצת מגבלה במשחק ההתקפה (לדעתי חלק ממנה באשמת לאזטיץ' ודוידה, כי עם פטאצ'י זה זורם טוב יותר), אני שקט איתו באגף ושמח מאוד שהוא חזר להרכב. 

יוריס הוא השחקן הכי חשוב במכבי ואולי הכי איכותי בליגה. הכל עובר דרכו והוא בכל מקום כל הזמן. טוב שקיבל מנוחה היום.

לא מבין את הביקורת על סיסוקו. במשחקים כאלה אני מעדיף את סיסוקו על גבי או על פרץ. במחצית הראשונה היה די ברור שסיסוקו ויוריס חילקו את הקישור האחורי ביניהם, כשסיסוקו בשמאל ויוריס בימין, וסיסוקו פשוט ביטל וסיכל כל כך הרבה ניסיונות של נתניה. הוא פחות מוכשר מיוריס בניווט המשחק והנעת הכדור, אבל כן מייצר לחץ יותר טוב ממנו. השילוב של שניהם במרכז הקישור הוא כנראה השילוב הכי איכותי שיש לנו. לא בטוח את מי אני מעדיף כקשר הקדמי, אבל זה לא משנה את מי אני מעדיף כי פרץ מולחם להרכב ברמה שהמאמן עוד מעט שר מהספסל "פרץ להיות איתך בכל דקה". 

בשורה התחתונה - הופעה מעודדת, חיובית ובזמן הנכון. 

הגענו למאני טיים. אם נחבר רצף ניצחונות בשבועיים הקרובים אנחנו נהייה בראשות הטבלה ובשלב הבא באירופה. בכל מקרה, אנחנו בתמונה (ואם נפסיד בנורבגיה אז המשחק מול פורטו יהפוך למשחק על ניקוד וכסף בלבד לדעתי). 

פורסם ב

פיקנטריה - רוב הקהל לא זורם עם סידי אחרי הגולים :)

פורסם ב

כמה פשוט זה שמשחקים 4-3-3.

גם שאנחנו לא מדהימים (ולא היינו מדהימים מחצית ראשונה למרות השלישייה) ניטרלנו אותם לחלוטין.

מפתיע ההזזה של סטואיץ׳ להיות קשר אחורי, אבל המאמן הזה כנראה לא יכול משחק שלם בלי איזה מהלך של פפ מאליאקספרס 

פורסם ב
לפני3 שעות , מנג'ר יונייטד said:

כבר חודשיים לפחות שאני כותב כאן שלא ברור לי למה לאזטיץ' מחק את אסנטה. הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו, ולמרות ההרפתקנות שלו (גם היום הוא ניפק גלישה חסרת אחריות באזור החצי במתפרצת של נתניה), וקצת מגבלה במשחק ההתקפה (לדעתי חלק ממנה באשמת לאזטיץ' ודוידה, כי עם פטאצ'י זה זורם טוב יותר), אני שקט איתו באגף ושמח מאוד שהוא חזר להרכב. 

גלישה שהוציאה אותי מדעתי בזמן אמת.

בדיעבד, זה תוצאה של חוסר דקות משחק.

לא היה בטוח אם לצאת לתקוף את הכדור או לחכות לשחקן ההתקפה. ההיסוס גרם לו לבטל את עצמו במתפרצת הזאת.

מאמין שעם זמן בהרכב ושהבטחון יעלה, לא יקרו מקרים כאלה.

אפרופו גלישות..

במצב של 0-0, סטואיץ' עם גלישה בשניה האחרונה לפני שהכדור מגיע לזלאטנוביץ' באחד על אחד ומשם זה סיפור אחר ושוב לרדוף אחרי יריבה.

מהלך המשחק שלי.

פורסם ב
39 דקות לפני, ג'ורדי said:

כמה פשוט זה שמשחקים 4-3-3.

גם שאנחנו לא מדהימים (ולא היינו מדהימים מחצית ראשונה למרות השלישייה) ניטרלנו אותם לחלוטין.

מפתיע ההזזה של סטואיץ׳ להיות קשר אחורי, אבל המאמן הזה כנראה לא יכול משחק שלם בלי איזה מהלך של פפ מאליאקספרס 

לא שיחקנו 433

פורסם ב

לא להיקשר לזר

לא להיקשר לזר 

לא להיקשר לזר

לא להיקשר לזר

יא-אללה שלך נהוראי :wubyellow3: