Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, R24 said:

עם איך שנתניה נראים היום זה בדיוק המשחק ללחוץ על הגז ולתת 3-4 שישפרו את הביטחון של השחקנים. מקווה שהחצי לא יגמר ב1-0 כי זה תמיד לא נגמר טוב

קיבלת

פורסם ב

מוכנים לקמפיין הכי רווי שנאה שהיה פה אי פעם שהולך לצאת נגדנו בגין "שופטים של מכבי"??. נקבל את זה בפרצוף במשחקים הבאים..

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

בניגוד להרננדז הוא הגיע תמורת בוכטה ומקבל שכר גבוה מאוד ולא מראה שום תכונה יוצאת דופן במשחק הכללי שלו. הוא לא החתמה רעה, אבל כרגע אחרי שראיתי אותו ואת פדראו בעיניים אני חושב שהאחרון היה מסייע ומתאים לנו יותר.

מה לעשות, זה מה שהמאמן רצה והכיר

פורסם ב

לחץ מדהים של פטאצי בתחילת המשחק של נתניה אחרי הפנדל, הוביל לאיבוד כדור שלהם

פורסם ב
Just now, erantheking21 said:

מה לעשות, זה מה שהמאמן רצה והכיר

בעיניי זו בעיה גדולה. ללאזא יש מעורבות כבדה ועמוקה מדי בעניינים לא לו. בשביל זה פרייס ובן מנהלים את הבק אופיס.

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

בניגוד להרננדז הוא הגיע תמורת בוכטה ומקבל שכר גבוה מאוד ולא מראה שום תכונה יוצאת דופן במשחק הכללי שלו. הוא לא החתמה רעה, אבל כרגע אחרי שראיתי אותו ואת פדראו בעיניים אני חושב שהאחרון היה מסייע ומתאים לנו יותר.

אף בלם שהשיטה תשים אותו מול חלוץ 5-6 פעמים כל משחק לאורך עונה שלמה, יראה טוב. כששיחקנו בתחילת עונה בקו של 4 הוא היה אדיר. 

גם אמאדור שהיה עילוי אתלטי, היה לידו את טיבי שיעזור. ההנחה שלך שאם רק יהיה פה בלם מהיר אז כל הבעיות יפתרו, תלושה. במחילה ממך כמובן. 

פורסם ב

גם להבקיע פנדלים זה מקצוע, וגם לנצל מתנות מההגנה. שאפו לדור שהגיע מפוקס וחד היום.

לזכור שיש לנו יותר מדי שחקנים שבסכנת הרחקה באם חוטפים כרטיס, מקווה שהמאמן ער לכך..

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

אף בלם שהשיטה תשים אותו מול חלוץ 5-6 פעמים כל משחק לאורך עונה שלמה, יראה טוב. כששיחקנו בתחילת עונה בקו של 4 הוא היה אדיר. 

גם אמאדור שהיה עילוי אתלטי, היה לידו את טיבי שיעזור. 

ברור, השיטה מבליטה את החסרונות שלו. הוא כבד רגליים ולא אגרסיבי שיותר טוב במיקום מאשר לתקוף את היריב.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

בעיניי זו בעיה גדולה. ללאזא יש מעורבות כבדה ועמוקה מדי בעניינים לא לו. בשביל זה פרייס ובן מנהלים את הבק אופיס.

סביר להניח שפדראו היה נוחת כאן אם לא היה קורה משהו יוצא דופן עם הקבוצה הרוסית.

בקשר למשחק שלו, קשה לבוא אליו בטענות, משחקים גבוה והוא לא מהיר בלשון המעטה.

פורסם ב
1 דקה לפני, erantheking21 said:

סביר להניח שפדראו היה נוחת כאן אם לא היה קורה משהו יוצא דופן עם הקבוצה הרוסית.

בקשר למשחק שלו, קשה לבוא אליו בטענות, משחקים גבוה והוא לא מהיר בלשון המעטה.

ההנחה שלכם שלו רק היה בלם מהיר יותר, אז היה בסדר עושה הנחה גדולה לשיטה שמפקירה בלם מול חלוץ 5-6 פעמים בכל משחק לאורך כל העונה.

בכדי להכיל את זה, צריך להרוויח משהו גדול בחלק הקדמי או בשאר המגרש שאני כרגע לא מצליח לאתר משהו. 

פורסם ב

באיצטדיון זה נראה כמו קו של 2 בלמים, אסנטה ואופיר ממש מגנים. אני מדמיין?

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

לא, רוב הזמן זה 433

פורסם ב

לא להשתגע עכשיו לתת לנתניה לצאת החוצה ולגמור אותם.

דוידה ודוידזאדה מכריחים משחק קו אמיתי.

איזה כיף ככה

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

כן.

אוף דה בול מכבי ב 433.

כשמכבי תוקפת הפרסי ודוידה על הקווים ופטאצ׳י נכנס לאמצע ומייצר את הרביעיית קישור.

אסנטה לעיתים מצטרף אבל התבנית ברורה, 3421/361.

פורסם ב
11 דקות לפני, כהן said:

מוכנים לקמפיין הכי רווי שנאה שהיה פה אי פעם שהולך לצאת נגדנו בגין "שופטים של מכבי"??. נקבל את זה בפרצוף במשחקים הבאים..

פנדלים מוצדקים?

פורסם ב
12 דקות לפני, כהן said:

כי עד עכשיו מה היה?