Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אז נכון כועסים על המערך של לזאטיץ

אז נכון באסה שכל משחקים סופגים דקה 90 כמו קבוצת תחתית

אז נכון בהרבה משחקים לא נראים מספיק טוב

אבל לדעתי יש קצת חלק לקהל (בעיקר במשחקי הבית) שלי אישית מרגיש שרק מחכה לטעות כדי לצעוק / לקלל / לשים משהו על הגריל. 

תגיעו באנרגיה טובה

לעודד ולהנות בלי אווירת דכאון ולחץ

ואני בטוח שזה יחלחל לקבוצה בדשא. 

לא סתם רוב איבודי הנקודות שלנו הם בבלומפילד (לא בדקתי, סתם תחושת בטן) 

פורסם ב

אחי

כל מי שנותן את הטון ביציע לא קורא פה

בחייאת ראית את האנשים שירדו למטה לקלל את השחקנים שבאו כמו גברים אחרי הפסד כואב להודות לקהל על התמיכה?

איזה אנרגיות טובות, אנחנו הקהל הכי פח בליגה, כפויי טובה שלא מיישמים את מה שאנחנו שרים

פורסם ב

בגלל שהקהל קילל לא ניצחנו את חדרה קבוצת ליגה א' בבלומפילד והודחנו בגביע נגד ריינה, שחקן שלא מסוגל להתמודד עם קללות שילך לשחק בק"ש עם 15 אוהדים.

* לא קיללתי בחיים שחקן של מכבי, אבל מצחיק שכל פעם שלא הולך זה כי הקהל מקלל ושורק בוז, עם לזאטיץ' ממשיך היום להיות חכמולוג ולהמציא מערכים אז הוא יקבל קללות כי הוא מאמן מכבי ת"א ולא באיזה חור בסרביה.

לא יהיה פה הפועל שמקבלים 5 בדרבי וממשיכים לעודד כי רק הפועל זה מרגש

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

בגלל שהקהל קילל לא ניצחנו את חדרה קבוצת ליגה א' בבלומפילד והודחנו בגביע נגד ריינה, שחקן שלא מסוגל להתמודד עם קללות שילך לשחק בק"ש עם 15 אוהדים.

* לא קיללתי בחיים שחקן של מכבי, אבל מצחיק שכל פעם שלא הולך זה כי הקהל מקלל ושורק בוז, עם לאזטיץ' ממשיך היום להיות חכמולוג ולהמציא מערכים אז הוא יקבל קללות כי הוא מאמן מכבי ת"א ולא באיזה חור בסרביה.

לא יהיה פה הפועל שמקבלים 5 בדרבי וממשיכים לעודד כי רק הפועל זה מרגש

בול!!!!! לקלל שחקנים באופן מכוער ואישי או לירוק לעברם כפי שהיה לפני שנים, זה לא מתקבל על הדעת. אבל להביע אכזבה בשריקות בוז לאחר סיום משחק זה לגיטימי לחלוטין (ואומר זאת בתור אדם שמעולם לא עשה זאת), אם שחקן או מאמן כל כך עדיני נפש שכל שריקה קטנה פוגעת בו ולא מאפשרת לו להצליח, אז כנראה שאינו צריך להיות ספורטאי. 

יש לנו קהל לא מספיק משפיע ומעורב אבל להאשים אותו על היכולת הלא טובה מתחילת העונה זה מביך. יש לנו קהל תובעני לטוב ולרע ואוי לנו אם נגיע למצב שגם אחרי תצוגות עלובות נריע במלוא גרון רק בשביל לקבל לייקים על כמה שאנו קהל טוב ומיטיב..

פורסם ב
לפני7 שעות , כהן said:

בול!!!!! לקלל שחקנים באופן מכוער ואישי או לירוק לעברם כפי שהיה לפני שנים, זה לא מתקבל על הדעת. אבל להביע אכזבה בשריקות בוז לאחר סיום משחק זה לגיטימי לחלוטין (ואומר זאת בתור אדם שמעולם לא עשה זאת), אם שחקן או מאמן כל כך עדיני נפש שכל שריקה קטנה פוגעת בו ולא מאפשרת לו להצליח, אז כנראה שאינו צריך להיות ספורטאי. 

יש לנו קהל לא מספיק משפיע ומעורב אבל להאשים אותו על היכולת הלא טובה מתחילת העונה זה מביך. יש לנו קהל תובעני לטוב ולרע ואוי לנו אם נגיע למצב שגם אחרי תצוגות עלובות נריע במלוא גרון רק בשביל לקבל לייקים על כמה שאנו קהל טוב ומיטיב..

אפשר בלי להיתמם?

אף אחד לא מדבר על בוז בסוף משחק (גם על זה אפשר לפתוח דיון).

בינתיים הייתה פה שירה שבה מקללים את המאמן באמצע משחק, בוז באמצע משחק בגלל חילוף, והיום בוז לפני משחק (!) בהקראת ההרכב כשהגיעו ללאזטיץ'.

אה והתחלנו עם שלטים בקרית שלום, שזה תמיד בונה ומקדם.

תגיד לי שזה לא משפיע בכלל לדעתך סבבה, אבל אל תגנוב דעת

פורסם ב

התביישתי היום בבוז ללאזטיץ׳ לפני המשחק.

הייתי שולל להם את המנוי לחארות, מי שלא טוב לו שלא יבוא, לא צריך אוהדים כאלה.

פורסם ב
לפני3 שעות , Art Vandelay said:

אפשר בלי להיתמם?

אף אחד לא מדבר על בוז בסוף משחק (גם על זה אפשר לפתוח דיון).

בינתיים הייתה פה שירה שבה מקללים את המאמן באמצע משחק, בוז באמצע משחק בגלל חילוף, והיום בוז לפני משחק (!) בהקראת ההרכב כשהגיעו ללאזטיץ'.

אה והתחלנו עם שלטים בקרית שלום, שזה תמיד בונה ומקדם.

תגיד לי שזה לא משפיע בכלל לדעתך סבבה, אבל אל תגנוב דעת

אני נגד כל מה שלא בוז סטנדרטי (בד"כ בסיום משחק. אף פעם לא הבנתי בוז בחילופים למשל), ציינתי זאת גם בתגובה שלי. אבל מפה ועד לעשות חרקירי ושהקהל אשם בכל? בולשיט בעיניי. אם יש מי שמחליט לקלל את המאמן, או להביא שלט מטופש, אז גם זו זכותו למרות שלא תומך בכך. סליחה אבל לא חושב שזה מה שמשפיע על יכולת השחקנים ובטח לא על קבלת ההחלטות של המאמן. 

מישהו כתב שהשחקנים יצאו גברים על שבאו להודות לקהל אחרי הפסד, אז לא, זה לא לצאת גברים, זה המינימום ההכרחי שמצפה מהם, המינימום שמניח שגם ההנהלה והבוס מצפים מהם. זה שיש אנשים שאחרי משחק מאכזב במקום ללכת הביתה ולהרגע מחכים באצטדיון בכדי שהשחקנים יבואו בכדי לשלוח להם קללה אישית, אז כבר אמרתי רבות את דעתי על הנושא הזה, אבל זה לא "הקהל" אלה אנשים ספציפיים שכנראה מתנהגים כמו טינופות גם בשאר תחומי החיים..

פורסם ב
לפני3 שעות , כהן said:

אני נגד כל מה שלא בוז סטנדרטי (בד"כ בסיום משחק. אף פעם לא הבנתי בוז בחילופים למשל), ציינתי זאת גם בתגובה שלי. אבל מפה ועד לעשות חרקירי ושהקהל אשם בכל? בולשיט בעיניי. אם יש מי שמחליט לקלל את המאמן, או להביא שלט מטופש, אז גם זו זכותו למרות שלא תומך בכך. סליחה אבל לא חושב שזה מה שמשפיע על יכולת השחקנים ובטח לא על קבלת ההחלטות של המאמן. 

מישהו כתב שהשחקנים יצאו גברים על שבאו להודות לקהל אחרי הפסד, אז לא, זה לא לצאת גברים, זה המינימום ההכרחי שמצפה מהם, המינימום שמניח שגם ההנהלה והבוס מצפים מהם. זה שיש אנשים שאחרי משחק מאכזב במקום ללכת הביתה ולהרגע מחכים באצטדיון בכדי שהשחקנים יבואו בכדי לשלוח להם קללה אישית, אז כבר אמרתי רבות את דעתי על הנושא הזה, אבל זה לא "הקהל" אלה אנשים ספציפיים שכנראה מתנהגים כמו טינופות גם בשאר תחומי החיים..

אתה ממשיך.

אם תמצא לי הודעה אחת שמישהו פה רשם שהקהל אשם בהכל, אני מצטרף אל שורקי הבוז במשחק הבא עם לפיד וקלשון

פורסם ב
לפני5 שעות , Art Vandelay said:

אתה ממשיך.

אם תמצא לי הודעה אחת שמישהו פה רשם שהקהל אשם בהכל, אני מצטרף אל שורקי הבוז במשחק הבא עם לפיד וקלשון

למה סוגיית הקהל בכלל קשורה לדיונים על הקבוצה?? זה מה שטוען. למה כל איזה בוז של בנאדם וחצי מדווח פה, למה דעות לגיטימיות (מדגיש לגיטימיות) בפורום שמעיזות לבקר את המאמן או השחקנים נתקלות בשיימינג לא פעם ולא פעמיים?. יותר מדי התבחבשות בנושאי קהל מרגיש לי, ולא, הקהל לא חף מביקורת, וזכותך וזכות כל אדם אחר גם להביע עמדה זו, פשוט חושב שיותר מדי נושאים מקצועיים נסחבים לדיוני סרק על חלקו של הקהל ביכולת הקבוצה, ואני טוען שההשפעה של אותו הקהל פחותה משמעותית ממה שאחרים אולי נוטים לייחס..