Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר ההדחה מהגביע בתוספת הזמן, מכבי תמשיך בלוז הקשה עם משחק שלישי בשמונה ימים.

נתניה מגיעה גם לאחר הדחה מהגביע אך נמצאת בתקופה מצויינת עם 6 ניצחונות ב-8 המשחקים האחרונים (2 ההפסדים הם למכבי חיפה) כשבשלושת משחקי הליגה האחרונים היא עם 8:0. 

במכבי יחזקאל וקניקובסקי ימשיכו להעדר.

אכזבה עצומה מהמקללים וגם מהארגון בסיום המשחק האחרון אבל אנחנו לפני רצף משוגע, מה שהיה היה, מסתכלים קדימה ובאים לדחוף.

יום שבת 20:00, בלומפילד.

יאללה מכבי

פורסם ב

יהיה קשוח. ממש מאני טיים. אין לי אשליה לאנרגיות מרימות מהיציעים(מכיר אדם נפש בהמתו). ניתן לסמוך רק על השחקנים, מקווה שיעמדו בזה. 

פורסם ב

מצפה ממנו לחזור לשחק 433 עם כמה שפחות המצאות. 

אני יותר טוב מ-95% מהליגה הזו בכל יום נתון וכל המצאה כזו רק מקטינה את העליונות.

יש לנו 2 מגיני שמאל כשירים, אז שישחקו מגינים ויעשו עקיפות, מצד ימין להפסיק לגרום לאסנטה לשנוא את הרגע שבו בחר כדורגל, לתת לו לשחק מגן ימין עד שיחזקאל יחזור או שיגיע אחד כזה, שיעשה עקיפות, שישחק קרוב לקו. אתה לא רוצה אסנטה? שים את רביבו שם (בפלייאוף העליון האחרון שיחק שם וזה היה בסדר) קניקובסקי לא כשיר, אז שפרץ יחזור למקורות ליד יוריס כשלפניהם פאטצ'י ומצד שמאל מישהו עם דופק כי זה מה יש כרגע. קו הגנה של 4 שנשאר קו של 4 לפני המשחק, במחצית, בסוף המשחק וגם בבית. יש צחוקים ויש חלאס. מספיק עם הכדורסל. 

הוא יכול לקנות את עולמו אם יודה בטעות של ה361 המטומטם הזה. 

פורסם ב

צריך שכולם יתאפסו לקראת המאני טיים.

קהל, הנהלה, מאמן ושחקנים.

פורסם ב
45 דקות לפני, Brandon Roy said:

מצפה ממנו לחזור לשחק 433 עם כמה שפחות המצאות. 

אני יותר טוב מ-95% מהליגה הזו בכל יום נתון וכל המצאה כזו רק מקטינה את העליונות.

יש לנו 2 מגיני שמאל כשירים, אז שישחקו מגינים ויעשו עקיפות, מצד ימין להפסיק לגרום לאסנטה לשנוא את הרגע שבו בחר כדורגל, לתת לו לשחק מגן ימין עד שיחזקאל יחזור או שיגיע אחד כזה, שיעשה עקיפות, שישחק קרוב לקו. אתה לא רוצה אסנטה? שים את רביבו שם (בפלייאוף העליון האחרון שיחק שם וזה היה בסדר) קניקובסקי לא כשיר, אז שפרץ יחזור למקורות ליד יוריס כשלפניהם פאטצ'י ומצד שמאל מישהו עם דופק כי זה מה יש כרגע. קו הגנה של 4 שנשאר קו של 4 לפני המשחק, במחצית, בסוף המשחק וגם בבית. יש צחוקים ויש חלאס. מספיק עם הכדורסל. 

הוא יכול לקנות את עולמו אם יודה בטעות של ה361 המטומטם הזה. 

לא נראה שזה יקרה

בטח אם זה לא קרה עד עכשיו

פורסם ב

מעריך שנראה עוד מאותו דבר והפעם זה גם יראה גרוע יותר. ניכר היה במשחק האחרון שהשחקנים לא מאמינים בשיטה, ככל שזה יימשך הוא יאבד אותם עוד ועוד.

פורסם ב

להיות או לחדול

הוא ימשיך במערך הרגיל

משפתי

שלמה סטויץ נחמיאס

רביבו   יוריס  שחר   דוידה

פטאצ'י   פרץ

תורג'מן

מקווה שאיכשהו נזכה לראות 433

משפתי

רביבו שלמה נחמיאס אסנטה

פרץ יוריס

מדמון      פטאצ'י        דוידה

/אדו     תורג'מן

לתחושתי מנצחים בקלות בלתי נסבלת

פורסם ב

הג'ינג'י צריך לקבל יותר קרדיט באמצע.

אני מבין למה יש כאלה שחושבים שהוא קצת אפור, הוא צריך להיות בשלב בו הוא מעיף ומנער שחקני קישור יריבים קיבנימט, בפועל משהו לוקה שם באגריסביות ויש לו איטיות מסוימת עם הכדור.

ועם כל זה, הוא שחקן כדורגל מהחכמים שיש בקבוצה בעיניי, עם תנועה אדירה, מיקום מצויין וכזה שלא מפסיק לעבוד על המגרש, אלו הדברים החשובים שצריכים להיות לקשר במכבי, מזה הוא אמור לעשות קריירה מעולה ואין סיבה שלא יהיה שחקן *משמעותי* בסגל, הוא פוטנציאל משמעותי למכונת מספרים מהקישור.

פורסם ב
13 דקות לפני, אקיטה said:

אני מבין למה יש כאלה שחושבים שהוא קצת אפור, הוא צריך להיות בשלב בו הוא מעיף ומנער שחקני קישור יריבים קיבנימט, בפועל משהו לוקה שם באגריסביות ויש לו איטיות מסוימת עם הכדור.

ועם כל זה, הוא שחקן כדורגל מהחכמים שיש בקבוצה בעיניי, עם תנועה אדירה, מיקום מצויין וכזה שלא מפסיק לעבוד על המגרש, אלו הדברים החשובים שצריכים להיות לקשר במכבי, מזה הוא אמור לעשות קריירה מעולה ואין סיבה שלא יהיה שחקן *משמעותי* בסגל, הוא פוטנציאל משמעותי למכונת מספרים מהקישור.

נפלא עידו שחר. 

"חטאו" העיקרי זה שהוא כל-כך מכביסט שהוא סבל מההתנהלות הלא מסודרת עם שחקני בית צעירים ומנגנון ההשאלות. 

הוא שחקן שפותח בכמעט כל הקבוצות בליגה כבר מלפני שנתיים ופה עדיין מעדיפים לקנות כל מיני לאיוסים במקום לתת לעזו או אבו פרחי מקום בסגל. הוא כדורגלן בכל מובן המילה ומקווה שיקבל כמה שיותר קרדיט. יהפוך את הקישור שלנו ליותר שלם. 

פורסם ב
17 דקות לפני, אקיטה said:

השער הדחה מול ריינה 90% עליו כן?

כמו שכתבת משהו בפיזיות ובזה שהוא כמעט ולא מחלץ כדורים מפריע לי, אבל עדיין מדובר בשחקן טוב מאוד.

פורסם ב
15 דקות לפני, קובי השועל said:

השער הדחה מול ריינה 90% עליו כן?

כמו שכתבת משהו בפיזיות ובזה שהוא כמעט ולא מחלץ כדורים מפריע לי, אבל עדיין מדובר בשחקן טוב מאוד.

רוצה וצריך אותו יותר דומיננטי. שיכפה את הנוכחות שלו על המשחק. 

פורסם ב

מתחנן ל4-3-3. ה3-6-1 כבר מתחיל להגיע לי בסיוטים.

פורסם ב

משחק על עונה, אם מאבדים פה נקודות, שום סיכוי לאליפות בטח עם המאמן הזה, ולא משנה כמה יהיה הפער בסיום המחזור. עוד משחק ללא ניצחון זו כבר דינמיקה של קבוצה לא במשברון אלה במשבר עמוק שספק אם תדע איך לצאת ממנו בעונה כזו. 

בלומפילד הולך ומסתמן כנקודת החולשה שלנו, לא ברור לי איך כל משחק חוץ רנדומלי שבאים כמה מאות בודדים של אוהדי מכבי, מרגיש יותר בית מאצטדיון של למעלה מעשרים אלף.

גבי השחקן החשוב ביותר שלנו חסר, וזו מכה קשה מאוד לקבוצה שלא בדיוק ניחנה באינטליגנציית משחק משובחת, וככה שנקווה למהלכים יוצאי דופן של פטאצ'י ושל תורג'מן, שדוידה יצליח להעביר איזה כדור אחד לפחות לפני שנגמר לו המגרש, ואת האנרגיות של פרץ, כי כרגע לא בטוח שיש לנו הרבה יותר לתת..

פורסם ב
לפני23 שעות , קובי השועל said:

להיות או לחדול

הוא ימשיך במערך הרגיל

משפתי

שלמה סטויץ נחמיאס

רביבו   יוריס  שחר   דוידה

פטאצ'י   פרץ

תורג'מן

מקווה שאיכשהו נזכה לראות 433

משפתי

רביבו שלמה נחמיאס אסנטה