Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

גם ניצחון טכני לא יעזור להם.

הם ממש גרועים העונה, רק השופטים וסבע ההוביט הזה מחזיק אותם, ודין דוד - זרים נפילה אחד אחד.

פורסם ב

האמת שהפעם מאמין לסכנין שלא גרעו מיוזמתם את השחקן, ושקיבלו אישור מהתובע. זה שקמו בבוקר לגלות שהתובע שינה עמדתו בעקבות "נסיבות" כאלו ואחרות, רק מראה כמה שהכל רקוב ומושחת פה עד היסוד. במדינה נורמלית המשטרה היתה פושטת על משרדי ההתאחדות ואיגוד השופטים ומחרימה כל מסמך, כל מחשב, כל מכשיר נייד, אבל פה כולם יודעים מה קורה אבל מתעלמים באהלן אהלן..

פורסם ב

תצאו רגע מהשנאה לסכנין, מי שהתנהלה בשכונתיות זו הבקרה התקציבית שהחליטה לגרוע שחקן על דעת עצמה. איכס להקיא על מה שקורה פה.

פורסם ב

תם הטקס. חיפה קיבלו ניצחון טכני.

בלתי יאמן השליטה שלהם בכדורגל הישראלי. הכוח של יענקל'ה מחוץ למגרש הוא הדבר הכי דומיננטי כיום בכדורגל הישראלי. חולני.

פורסם ב

אם ההתאחדות צודקת בטענה, אז גם צריך להדיח את סכנין מהגביע כי השחקן שיחק שם לפני כמה ימים. בואו נראה איך יתרצו עכשיו את הסיפור..

פורסם ב
8 דקות לפני, כהן said:

אם ההתאחדות צודקת בטענה, אז גם צריך להדיח את סכנין מהגביע כי השחקן שיחק שם לפני כמה ימים. בואו נראה איך יתרצו עכשיו את הסיפור..

"נגרע ב16, המשחק גביע היה ב15" אל תדאג, הכינו את הקרקע טוב לפני החרא הזה.

פורסם ב
18 דקות לפני, judymaccabi said:

תצאו רגע מהשנאה לסכנין, מי שהתנהלה בשכונתיות זו הבקרה התקציבית שהחליטה לגרוע שחקן על דעת עצמה. איכס להקיא על מה שקורה פה.

יש לי שאלה

אם יש לי אוטו שהנורת דלק נדלקה לי ואני צריך לנסוע לתל אביב, אני לוקח את הסיכון ונוסע בכל זאת?

לסכנין הובהר אפילו באחוז אחד קטן שיש פה צ'אנס שיש פה בעיה כלשהי(מענין שדוקא מול חיפה זה קפץ, נגד פתח תקווה צרצרים למרות שהם התעוררו עכשיו) הם יכלו פשוט לא להגיע לסיטואציה ולבדוק אותה אחרי המשחק, הם פשוט החליטו שיש להם אישור בלי לבדוק אותו במאה אחוזים, על זה צריך לזרוק אותם מהליגה ולא לצ'פר את חיפה.

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

"נגרע ב16, המשחק גביע היה ב15" אל תדאג, הכינו את הקרקע טוב לפני החרא הזה.

אבל טענו שסכנין ביקשה לגרוע החל מהאחד עשר לחודש. מדהים מה שקורה פה. ההתאחדות גרעה, סכנין שיתפה בידיעה, והקבוצה הלאומית זוכה בניצחון טכני. אין טעם לקיים את הליגה הזו, הכל רקוב עד היסוד. כזה באמת שעוד לא היה.. 

פורסם ב

איכשהו תמיד חיפה נהנית מהבית זונות שסכנין עושה. איכשהו תמיד הם הקבוצה שמתנהלת כאילו זה ליגה ג ולא כדורגל מקצועני

פורסם ב

אם לחיפה היה קורה מה שקרה לב"ש מול סכנין, הם גם היו זוכים לניצחון טכני במקום ביטול המשחק.

פורסם ב

אגב, אם קנסו אותנו בחומרה על "פגיעה בתדמית המוצר" בגלל שאיזה איש צוות כתב משהו בחשבון הפרטי שלו, אז מה יהיה דינם מעבר להפסד? אמורים לחטוף קנס חסר תקדים, הרחקה לאלתר של כל הדרג של ההנהלה, וגם הפחתת נקודות לעניות דעתי. יקרה? אל תעצרו את הנשימה, לא יקרה דבר..

פורסם ב
8 דקות לפני, כהן said:

אגב, אם קנסו אותנו בחומרה על "פגיעה בתדמית המוצר" בגלל שאיזה איש צוות כתב משהו בחשבון הפרטי שלו, אז מה יהיה דינם מעבר להפסד? אמורים לחטוף קנס חסר תקדים, הרחקה לאלתר של כל הדרג של ההנהלה, וגם הפחתת נקודות לעניות דעתי. יקרה? אל תעצרו את הנשימה, לא יקרה דבר..

הדבר היחיד שמעניין אותם זה להביא נקודות לנשיא, כל השאר מזיז להם תביצה 

פורסם ב
28 דקות לפני, erantheking21 said:

יש לי שאלה

אם יש לי אוטו שהנורת דלק נדלקה לי ואני צריך לנסוע לתל אביב, אני לוקח את הסיכון ונוסע בכל זאת?

לסכנין הובהר אפילו באחוז אחד קטן שיש פה צ'אנס שיש פה בעיה כלשהי(מענין שדוקא מול חיפה זה קפץ, נגד פתח תקווה צרצרים למרות שהם התעוררו עכשיו) הם יכלו פשוט לא להגיע לסיטואציה ולבדוק אותה אחרי המשחק, הם פשוט החליטו שיש להם אישור בלי לבדוק אותו במאה אחוזים, על זה צריך לזרוק אותם מהליגה ולא לצ'פר את חיפה.

אם אשתך/בת זוגתך לא מילאה דלק ואמרה לך שיהיה בסדר ותצליח להגיע בלי לתדלק אז האחריות עליך לבדוק אבל האשמה עליה שלא דאגה לרכב

פורסם ב

אגב אגב,

מה שעוד מצביע על מכירה זה שבדרך כלל שומעים את זעקות השבר של סכנין עד קטאר תוך סינון המילה גזענות אלפיים פעם במשפט.

היום אבו יונס בדממת אלחוט והם רק מחכים שיפסקו לטובת קבוצת האם שלהם.

ובנוגע לחיפה, התרגלנו..לא מופתע.

שיתקעו להם בגרון הנקודות האלה של ההתאחדות והשופטים.

מקווה שמכבי באים בשני לדחוף להם הכי חזק שיש ולגמור להם את העונה כבר.

מועדון דוחה.

פורסם ב

בוקר טוב לכל הרדומים אוהדי מכבי.

הפער מחיפה עקב הגניבה הוא 2 נק, שבוע הבא משחקים נגדם בסמי עופר. המשחק הוא בין בודו בשלג לפורטו בבלגרד. לחיפה נותרו 7 משחקים מתוכם 5 בבית.

החלטה שמחזירה אותם חזק למרוץ האליפות ושמה אותם בנקודה פתיחה לא פחות טובה מאיתנו.

פורסם ב

וואללה אם ידפקו את סכנין גם בגביע אז פחות יהיה מה להגיד (למרות שברור שמכור).

אבל אם אשכרה ימצאו תירוץ לזה שחיפה מקבלת נצחון טכני אבל בגביע אין שינוי, זה רק מראה כמה הם אפילו לא מנסים להסתיר

פורסם ב

חיפה לא צריכים להנות מההפקר, שיורידו נקודות לסכנין ויסגרו את הסיפור

ואז נזכרתי שמי שמנהל פה את הכדורגל הוא דון קובי שחר

פורסם ב
לפני1 שעה , barak said:

אגב אגב,

מה שעוד מצביע על מכירה זה שבדרך כלל שומעים את זעקות השבר של סכנין עד קטאר תוך סינון המילה גזענות אלפיים פעם במשפט.

היום אבו יונס בדממת אלחוט והם רק מחכים שיפסקו לטובת קבוצת האם שלהם.

ובנוגע לחיפה, התרגלנו..לא מופתע.

שיתקעו להם בגרון הנקודות האלה של ההתאחדות והשופטים.

מקווה שמכבי באים בשני לדחוף להם הכי חזק שיש ולגמור להם את העונה כבר.

מועדון דוחה.

האר את עיני למה זו מכירה, באמת שאני לא מבין. אם סכנין רוצים להפסיד את הנקודות לחיפה, הם פשוט יכלו לא להתאץ, לתת לשוער שלהם לעשות את ההשמטה הרגילה נגד חיפה וזהו. למה הם צריכים לשתף שחקן שלא כחוק לכאורה, להתאמץ, לצאת תיקו ואז למכור? איך זה בדיוק עובד?

פורסם ב
40 דקות לפני, קובי החולוני said:

חיפה לא צריכים להנות מההפקר, שיורידו נקודות לסכנין ויסגרו את הסיפור

בדיוק- בהנחה ויתברר  שיש לשחקן חוזה תקף ומדובר באיזה טעות רישום של הבקרה.

אם סכנין שיתפה אותו שלא כחוק, אז עם כל הצער מגיע לחיפה טכני והלוואי שעל הנקודה הזאת  החלאות ירדו ליגה השנה

פורסם ב

סכנין לא מכרה פה כלום, יש לה ניהול כושל ושכונתי שכל פעם מקבל הנחות על הלייבל של הגזענות.

להעיף אותם מהליגה וזהו, פשוט נמאס מהם.

פורסם ב

נשמע כמו טעות רישום של הבקרה.

פורסם ב
50 דקות לפני, itanar said:

נשמע כמו טעות רישום של הבקרה.

סתם מייחל או שיש לך איזה מידע?

פורסם ב

הקבוצות מליגה א' שמתפרקות כל שבועיים פחות שכונתיות מסכנין,זה לא נורמלי.