Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

האמת שאין לי כוח יותר. רגע לפני הישורת האחרונה פשוט הוציאו לי את האוויר מהמפרשים. אחרי התיקו בשבת נגד טבריה, בא ההפסד המביך אתמול לריינה והוציא לי את האוויר שנשאר לי לעונה הזאת. 2 חיצים ישירות ללב בדקה ה90.

לא יודע איך בדיוק אנחנו אמורים בשבת לעמוד שוב לעוד קרב ועוד נגד הקבוצה של אבוקסיס הנבלה, אבל נהיה שם בטריבונה כמו תמיד. ובינינו, גם אם אנחנו שבורים ולא מאמינים לא בדרך ולא ביכולת, אנחנו עדיין רק 3 נקודות מהמקום הראשון, זאת אומרת הכל עדיין פתוח.

פאן פאקט: השיר שרציתי לשים בכותרת היה "זה כמו תמיד בדקה ה90" כי הוא לא מפסיק להזדמזם לי באוזן כל היום. אבל לא זכרתי של מי השיר אז עשיתי יוטיוב וגיליתי שהשיר הוא של מי שחשוד באונס לאחרונה, מושיקו מור אז ויתרתי. חמי רודנר זכה ממהפקר, אולי הוא יביא את הבראכה.

לפני שמתחילים, קפיצה קטנה ללאומית: גם בלאומית מסתמן מחזור מחורבן ביותר. אמנם בראש ובראשונה, הפועל תשחק היום נגד הפועל חיפה בשמינית גמר הגביע ונאחל לה להפסיד כמובן (אבל היי, הנה משהו אופטימי מאתמול, מובטח חגיגות 11 שנה בלי להפסיד דרבי).

בשני היא כבר תפגוש למשחק ליגה את רעננה הקבוצה הסמי מקצוענית של משפחת ברקוביץ' המטורללת והיא צפויה לטייל. וזה במחזור שבו הראשונה והשנייה, רמת גן וכפר שלם ראש בראש ואחת מהם תאבד נקודות. מחזור מגעיל.

אז מה בתפריט? המחזור ייפתח גם ב15:00 עם עירוני קריית שמונה שתארח תאמינו או לא את בית"ר ירושלים בנתניה. ק"ש בהדרדרות גדולה עם כדור השלג הבלתי נגמר שממשיך להתגלגל.

בית"ר, קבוצת המאניה דיפרסיה של ישראל, שאחרי שהייתה שיכורה מפסטיבל אצילי והניצחון הגדול בסמי עופר קיבלה סטירה מבני ריינה בטדי רגע לפני ששרון מימר עבר גם אלינו לתת לנו סטירה.

ב17:30 בעכו, בני סכנין תארח את מכבי חיפה. בני סכנין תמיד מציגה יכולת עלובה, ספק מכורה נגד מכבי חיפה. הפעם היא לא תצטרך למכור. היא מספיק גרועה גם ככה כדי להפסיד את זה. השבוע של סכנין כלל תבוסה 4-0 משפילה לנתניה וניצחון דרמטי על מכבי פתח תקווה בשמינית גמר הגביע בפנדלים.

השבוע של המטורללים מהכרמל מנגד כלל ניצחון 3-1 על קריית שמונה באדיבותה של הגנת קריית שמונה שחילקה מתנות וגירוד ניצחון ביתי בגביע 1-0 על מכבי נתניה.

כך מצליח פרק פכר עם מעט אופי והרבה תחת שלא מבייש את אברם גרנט בשיאו להשאיר את חלום הדאבל של מכבי חיפה חי. אבל איך זוהר ארגוב אמר בראיון המפורסם שלו? "אני קורא לזה חי - מת", אז זה מה שהם כרגע, חיים ומתים כאחד.

ב18:00 באצטדיון גרין, בני ריינה תנצח את מכבי פתח תקווה. ריינה היא כמובן המנצחת הגדולה של השבוע שאחרי שפירקה את בית"ר בטדי עברה אתמול לבלומפילד כדי לשלוח אותנו לחשוב שנית. מחזיקת הגביע אשתקד, מכבי פתח תקווה נפרדה שלשום מהתואר בו היא לא תזכה העונה אבל היא יכולה להתנחם בזה שלפחות כרגע היא מעל הקו האדום בליגה. בעונה כזאת, גם זה משהו.

קופצים לראשון, שעה 20:15 בטדי, הפועל ירושלים מארחת את הפועל באר שבע. הירושלמים של זיו אריה נמצאים במגמת ירידה, הם לא יירדו ליגה אבל אם ימשיכו להיות חלביים, יהיה להם קשה להיכנס לפלייאוף.

מוליכת הטבלה מבאר שבע הספיקה השבוע את כל הקלישאות של קבוצה אלופה. לנצח במשחק קשה ובינוני ניצחון מלא אופי עם שער אחרי דקה 80 את הפועל חיפה ולפרק בבית את הפועל חדרה בגביע 6-0. מרשים כהרגלם.

בשני ב20:00 המחזור יינעל עם 2 משחקים באותה שעה. הראשון בנתניה הוא קרב תחתית של ממש בין האחרונה בטבלה הפועל חדרה לעירוני טבריה מהמקום ה12 שגם זכורה לנו מהשבוע סיוט הזה לשלילה. מאבק על 6 נקודות קלאסי.

השני יתרחש בסמי עופר שם הפועל חיפה תארח את מ"ס אשדוד. האורחים מאשדוד מתחת לקו האדום ומצבם רע מאוד אבל לפחות אצלם די ברור מי החלוץ, מי המאמן ומה הסגל. אצל הפועל חיפה שוב דבר כבר לא כזה ברור, תנו ליואב כץ עוד ישיבה קצרה בשירותים והוא יגיע להחלטות.

המטרות שלנו:

רק שנזכרה לראות במהרה בימינו 4-3-3, שנזכה לראות כדורגל טוב ושננצח. בחייאת, רק שננצח (שימו לב שלא הייתי גרידי וביקשתי לא לספוג, אני יודע ששם קשה לנו). תנו לי את זה ובאמת כל השאר לא מעניין. באמת שאין לי כוח להתעסק באחרות. טוב אולי חוץ מהפועל, בה אני מתעסק, שיפסידו היום וייאבדו נקודות בשני. ושיהיה לנו בהצלחה!!!

פורסם ב
6 דקות לפני, החתול הצהוב said:

הפועל מובילה 0-2 ופיבן כבש

כיף.

הפועל חיפה נראית כמו קבוצה שהולכת לרדת ליגה.

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

והפועל חיפה זו קבוצה שלא ניצחנו, כן? 

אולי טוב שלא עלינו, נמנענו מדרבי שיכל להביא עלינו הפסד בדקה ה 90 אחרי 11 שנים

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי החולוני said:

אולי טוב שלא עלינו, נמנענו מדרבי שיכל להביא עלינו הפסד בדקה ה 90 אחרי 11 שנים

ללאזטיץ יש פרצוף להפסיד כזה משחק

פורסם ב
13 דקות לפני, החתול הצהוב said:

ללאזטיץ יש פרצוף להפסיד כזה משחק

לגמריי.

מתי פעם אחרונה אנחנו הודחנו והם המשיכו לשלב הבא בגביע? לדעתי אולי 13/14, עוד שיא שלילי מכובד של לאזטיץ'.

אגב, לדעתי זה אחד השבועות הכי גרועים בשנים האחרונות מבחינת כדורגל. שבוע מטורף.

פורסם ב

רמת גן מנצחת את רמת השרון 7-0, שגיא דרור (מי?) עם שישייה! 

פורסם ב
54 דקות לפני, Barksdale said:

נראה מכור לאללה

שיא כיבושים ישראלי לשחקן ושיא התוצאה הכי גבוהה במשחקי גביע לא ככה?

תיקון: בעצם הגמר המפורסם שלנו נגד ב"ש יותר גבוה

פורסם ב
1 hour ago, Barksdale said:

להביא

פורסם ב
6 דקות לפני, Replay said:

נראה מכור לאללה

שיא כיבושים ישראלי לשחקן ושיא התוצאה הכי גבוהה במשחקי גביע לא ככה?

תיקון: בעצם הגמר המפורסם שלנו נגד ב"ש יותר גבוה

פרימו כתב שגידי דמתי במדי שמשון ת"א כבש שישייה בליגה נגד עמידר

האמת כל גול שלו בצבע, מפתיע ומרשים.

פורסם ב
11 דקות לפני, Barksdale said:

השיר שייך למישהו שהבקיע שביעייה, טרום הקמת המדינה. גם גיורא שפיגל הבקיע שישייה במדים שלנו לפני עידן ועידנים אם זוכר נכון..

פורסם ב
33 דקות לפני, Barksdale said:

סיפור ידוע, הראשון שקיבל 10 בעיתון במשחק ליגה.

ו7-0 זו כמובן לא התוצאה הכי גבוהה בגביע, היו גבוהות יותר. זה אכן חריג בצורה פרופורציונלית.

לא בטוח שזה מכור, לרמת השרון יש הגנה של ילדים + שוער מחליף ילד לא ברמה.

אגב, ה7-0 שאני זוכר בגביע, ב"ש עפולה בהצגה ראשונה בטדי בחצי גמר 14/15. אנחנו ניצחנו את אחי נצרת בהצגה השנייה.

פורסם ב
לפני4 שעות , car.garsia said:

לגמריי.

מתי פעם אחרונה אנחנו הודחנו והם המשיכו לשלב הבא בגביע? לדעתי אולי 13/14, עוד שיא שלילי מכובד של לאזטיץ'.

אגב, לדעתי זה אחד השבועות הכי גרועים בשנים האחרונות מבחינת כדורגל. שבוע מטורף.

שמע זה לא עליו שהם הצליחו לנצח קבוצה שאמורה להיות פלייאוף עליון. מה שכן עליו ועל השחקנים זה שאנחנו אוכלים גולים דקה 90 משחק אחרי משחק

פורסם ב

השיפוט בליגה כל כך לא אחיד.

הדריכה של סבע היתה פי 1000 אדום מזה, ושם לא הוציאו אדום.

פורסם ב

אם שחקן דורך ככה על שחקן שלנו בחיים לא מרחיקים אותו (וגם לא בודקים כלום בואר), מסבירים שזו תנועה טבעי של הרגל ושלא היתה כוונה לפגוע.

ובינתיים פדוצילי עם שער שני שלו במשחקו השני, העיקר שהיו את האלו ששיחקו אותה לא מתעניינים במה שיבחר, וש"הלוואי ויחזור לחיפה כדי שנפרק אותו ואותם"..

פורסם ב
לפני2 שעות , כהן said:

אם שחקן דורך ככה על שחקן שלנו בחיים לא מרחיקים אותו (וגם לא בודקים כלום בואר), מסבירים שזו תנועה טבעי של הרגל ושלא היתה כוונה לפגוע.

ובינתיים פדוצילי עם שער שני שלו במשחקו השני, העיקר שהיו את האלו ששיחקו אותה לא מתעניינים במה שיבחר, וש"הלוואי ויחזור לחיפה כדי שנפרק אותו ואותם"..

לא מעניין ולא מתעניין. גם לא כששיחק בחיפה. זה חסר משמעות עבורי. 

פורסם ב

אני באמת באמת חושב ומאמין בזה שיש לנו את הזרים הכי גרועים בארץ.

פורסם ב
5 דקות לפני, דרור שווץ said:

סכנין הולכת למכור להם את המשחק הזה

זה באוויר

כמובן