Jump to content

רשמים מההפסד לריינה בבלומפילד בשמינית גמר גביע | עוד שער בתוספת הזמן שמסיים את המסע שלנו בגביע העונה

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Saar said:

מופתע האמת שהוא פה עדיין, חשבתי שכבר תגיע ההודעה עד עכשיו

לאן הלכת

פורסם ב
1 hour ago, Sawyer said:

אני חוזר אם זה לא היה ברור

כל מי שחושב שיש סיכוי שלאזיטיץ יפוטר ו/או שזה ריאלי בתקופה הקרובה פשוט מנותק מהעולם הזה.

שחררו את זה כי זה לא יקרה. 

זה לא יקרה כי אנחנו עדיין באירופה ומיטש לא יפטר בזמן כזה 

זה לא יקרה כי גם אם היכולת מאכזבת והתוצאות לא מדהימות אנחנו עדיין בנקודה סבירה מבחינת הליגה באירופה, בטח בהתחשב בעובדה שאנחנו הקבוצה היחידה בשתי מסגרות

וזה לא יקרה כי מכבי לא מתנהלת בצורה הזאת ואין לזה שום תקדים.

אנחנו יוצאים לרצף הכי חשוב שלנו העונה, ובפער.

נתניה חיפה ביתר, ושני משחקים באירופה באמצע. המועדון צריך את האוהדים שלו מאחוריו, המועדון צריך תמיכה מלאה כדי להשיג את הנקודות החשובות במשחקים האלו. אם זה יקרה, אנחנו לגמרי בסיפור. אם לא? תתחילו שוב לנסות להרוס את המועדון עם בקשות לפיטורים - עד אז פשוט תתמכו.

מסכים עם כל מילה

פורסם ב
30 דקות לפני, hen34 said:

בכל מקום שבו המאמן ממש חלש!

זה המאמן הכי מסרס את קבוצה שאימן במכבי.

הוא מזיק לקבוצה באופן ישיר.

אני ממש לא מבין אך אפשר לסנגר על מאמן כזה חלש?!

אתה לא חושב שמכבי ראויה למאמן טוב יותר?

אל תהיה שבור איפה אתה רואה שהגנתי עליו,בחייאת,אל תכניס לי מילים,אני רוצה את מכבי שתיראה כמו ברצלונה 2015 אבל אני ריאלי.

פורסם ב
2 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אל תהיה שבור איפה אתה רואה שהגנתי עליו,בחייאת,אל תכניס לי מילים,אני רוצה את מכבי שתיראה כמו ברצלונה 2015 אבל אני ריאלי.

מאיפה הבאת את שבור הזה?,?

שאלתי שאלה פשוטה ואתה מתחכם בלי שום צורך

פשוט תענה לגופו של עניין.

אתה חושב שמכבי יכולה לקחת אליפות איתו ועם שיטת המשחק שלו?

פורסם ב
לפני3 שעות , אליהו_הנביא said:

בסוף יצא ששגיב יחזקאל השחקן הכי חשוב במכבי. 

גבי הכי חשוב. חסר תחליף. עם כל אהבתי לג'ינג'י(שיחסית כן נותן מספרים כשהוא משחק), הוא לא מספיק דומיננטי ולא כופה את הנוכחות שלו על המשחק. 

פורסם ב
25 דקות לפני, hen34 said:

מאיפה הבאת את שבור הזה?,?

שאלתי שאלה פשוטה ואתה מתחכם בלי שום צורך

פשוט תענה לגופו של עניין.

אתה חושב שמכבי יכולה לקחת אליפות איתו ועם שיטת המשחק שלו?

אם הוא לא יהיה עקשן ויחזור לקו 4 שההגנה נראתה הכי טוב וההתקפה גם,ללא ספק חושב שכן,אבל אני אופטימי מטבעי

פורסם ב
לפני11 שעות , Brandon Roy said:

הוא כבר שלושה חודשים לא מבין שכל הליגה משחקת מולנו בונקר ואז אם אתה משחק 3-6-1 כל מרכז הכובד שלך נמצא ב-30 מטר רבוע, מספיק איבוד ואז פס אחד ומנטרלים לך את כל הקישור ביחד עם החלוץ ורצים מולך על חצי מגרש ריק 3 על 3 כשיש לנו בלמים שהם גם לא ממש מהירים וגם מה הם כבר יכולים לעשות שהם גם צריכים לרוץ 50 מטר עם הגב לשער וגם מגיע אליהם מכל צד שחקן התקפה עם הפנים לשער...

לשחק עם שחקן אגף אחד על כל הקו זו אחת המתנות הגדולות שמאמן של קבוצה גדולה יכול לתת לקבוצות קטנות. 

מימר עשה מה שעשו מאמנים עוד פחות טובים ממנו העונה, התחיל את הלחץ מהצד הנגדי לרז שלמה מתוך מטרה שרז שלמה יתקע שוב ושוב עם רגל שמאל בהנעת כדור, סמוך לקו כשאין לו למי למסור : רביבו הופך לקשר כשלידו עוד עוד מלא קשרים שלנו ( במקרה של אתמול סיסוקו, שחר, מדמון) אז אין לו הרבה מרחב תנועה אז הוא עם הפנים לשער שלנו והוא לא אופציית מסירה טובה ולאיוס שמשחק אגף לבד הוא אוכל קל למגן כי הוא יכול לעמוד עליו, מה כבר יקרה, גם אם יעבור אותו איכשהו בלי הכדור, יש בלם מאחוריו. מי שישב בשער 11 ראה את הדבר הזה בצורה מאוד ברורה במשך מחצית ראשונה שלמה. 

יש פה שילוב של שניים - מאמן שיש לו אפס ניסיון בניהול משחק של קבוצה פייבוריטית ברמות האלה של מכבי ועקומת למידה מאוד נמוכה. מאוד. 

למכבי ת"א יש אתגרים שהם שונים כל-כך מבאצ'קה טופולה שזה כמעט לא אותו ענף. מסתבר. 

פורסם ב

פאטצ'י אתמול לא מבין איך זה הגיוני שבמשך 45 דקות מביאים עליו דאבל-אפ על הקו ואין לו אפילו אופציית מסירה אחת שהיא לא חזרה לבלם (אסנטה) שמסורס כי אסור לו לעקוף אותו. הסיבה היא כי מכבי במקום לרווח מול בונקר, מביאה אוטובוס של קשרים על אוטובוס של שחקני הגנה ואז ליתרון איכותי או ליתרון מספרי, אין באמת משמעות על שטח כל-כך קטן. 

פורסם ב
44 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אם הוא לא יהיה עקשן ויחזור לקו 4 שההגנה נראתה הכי טוב וההתקפה גם,ללא ספק חושב שכן,אבל אני אופטימי מטבעי

זה לא יקרה 

לאזטיץ חושב שהוא המציא את הכדורגל.

רק רכש איכותי מאוד יביא אליפות למרות המאמן.

האמן לי שלא תפגוש בן אדם אופטימי כמוני..במיוחד כשזה קשור למכבי

במקרה שלו צריך להית ריאלי לגמרי. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אלק נילאש said:

נכון, אבל אנחנו לא שונים בזה מאף קהל אחר בארץ, אולי רק של הפועל.

ב"ש בדרך לאליפות ומביאים קהל חוץ כמו ק"ש.

בית"ר אחרי שני הפסדים, כשהם עדיין בפוזיציה לאליפות, רוצים את הראש של יצחקי.

בחיפה עד השבוע האחרון אמרו שאלברמן מחריב את המועדון ובכר לא מאמן.

כל האוהדים במדינה מעודדים לפי התוצאה של שני המשחקים האחרונים. הקהל של מכבי לא תורם למצב הקבוצה, אבל הוא לא ה ה-בעיה.

עם החלק הראשון מסכים מאוד.

אני כן חושב שכשקהל שר למאמן שהוא בן זונה במהלך משחק חי ושורק בוז למאמן בחילוף הוא בהחלט בעיה.

איזה קבוצה לא תיכנס לטילט מדברים כאלה?

איזה מאמן יצליח לא להכניס את זה איפשהו כשיקול כשנדרשת החלטה מקצועית?

ואיזה מנדט נשאר לו מול השחקנים?

בעיני החלק בקהל שעושה את הדברים האלה, מאבד מהלגיטימציה לבקר את המאמן.

גם מרצדס לא תיסע עם מקלות בגלגלים

פורסם ב
11 דקות לפני, hen34 said:

זה לא יקרה 

לאזטיץ חושב שהוא המציא את הכדורגל.

רק רכש איכותי מאוד יביא אליפות למרות המאמן.

האמן לי שלא תפגוש בן אדם אופטימי כמוני..במיוחד כשזה קשור למכבי

במקרה שלו צריך להית ריאלי לגמרי. 

למרות שהוא נוקט בקו שבו הוא ממציא את הכדורגל, אני דווקא חושב שיש סיכוי גדול שהוא יודה בטעות וישנה שיטה. 

אין לו אגו והוא מאוד רוצה להצליח. אני מקווה שאני לא מערבב תקווה עם מציאות, אבל ככה אני חושב. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Sawyer said:

כל מי שחושב שיש סיכוי שלאזיטיץ יפוטר ו/או שזה ריאלי בתקופה הקרובה פשוט מנותק מהעולם הזה.

זה לא יקרה כי גם אם היכולת מאכזבת והתוצאות לא מדהימות אנחנו עדיין בנקודה סבירה מבחינת הליגה באירופה, בטח בהתחשב בעובדה שאנחנו הקבוצה היחידה בשתי מסגרות

נתניה חיפה ביתר, ושני משחקים באירופה באמצע. המועדון צריך את האוהדים שלו מאחוריו, המועדון צריך תמיכה מלאה כדי להשיג את הנקודות החשובות במשחקים האלו. אם זה יקרה, אנחנו לגמרי בסיפור. אם לא? תתחילו שוב לנסות להרוס את המועדון עם בקשות לפיטורים - עד אז פשוט תתמכו.

אתה בסדר אתה סוייר

פורסם ב
לפני20 שעות , Sawyer said:

רביבו אפתיע ואגיד שלדעתי היה בסדר יחסית, יחסית אחראי, לא רע הגנתית, סביר התקפית. הציל אותנו כמה פעמים

אוהב אותך אבל זה לא בכיוון. בעיניי היה אולי הכי חלש אתמול. 

אינסוף איבודים, אינסוף החזרות כדור אחורה שגמרו את ההתקפות. היה נראה פשוט אבוד על המגרש. כמובן שלהצבה ההזויה שלו יש חלק גדול, אבל עדיין היה נוראי.  

לפני8 שעות , Sawyer said:

אתה באמת מאמין שאפשר לקחת אליפות עם המאמן הזה? זה לא ילך עם העקשנות, השיטה וגניבת הדעת. הוא פשוט לא מתאים לנו. 

אולי אנחנו צריכים לעשות מה שאפשר כדי שהוא יעזוב כמה שיותר מוקדם לפני שבאמת יהיה מאוחר מדי. ברור לכולם שה3 הפרש הזה זה שקר גדול. 

פורסם ב
7 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אוהב אותך אבל זה לא בכיוון. בעיניי היה אולי הכי חלש אתמול. 

אינסוף איבודים, אינסוף החזרות כדור אחורה שגמרו את ההתקפות. היה נראה פשוט אבוד על המגרש. כמובן שלהצבה ההזויה שלו יש חלק גדול, אבל עדיין היה נוראי.  

אתה באמת מאמין שאפשר לקחת אליפות עם המאמן הזה? זה לא ילך עם העקשנות, השיטה וגניבת הדעת. הוא פשוט לא מתאים לנו. 

אולי אנחנו צריכים לעשות מה שאפשר כדי שהוא יעזוב כמה שיותר מוקדם לפני שבאמת יהיה מאוחר מדי. ברור לכולם שה3 הפרש הזה זה שקר גדול. 

יש מאמן שהגיע באמצע העונה ושיפר קבוצה לאליפות בשלושה-ארבעה חודשים שנותרו? לא קיים דבר כזה. זה המצב כרגע, תכבדו את כולם ותבואו לדחוף את הקבוצה, מי שרוצה להגיע ולקלל פשוט תנסו לחשוב חכם ורחב פעם אחת.

כמו שכתבתי בנפילה עם רובי שנה שעברה, את החשבונות נעשה במאי. 

פורסם ב
4 דקות לפני, קובי השועל said:

יש מאמן שהגיע באמצע העונה ושיפר קבוצה לאליפות בשלושה-ארבעה חודשים שנותרו? לא קיים דבר כזה. זה המצב כרגע, תכבדו את כולם ותבואו לדחוף את הקבוצה, מי שרוצה להגיע ולקלל פשוט תנסו לחשוב חכם ורחב פעם אחת.

השיפור צריך לבוא מבית, המאמן צריך לחזור ל4-3-3 עם פריסה כזאת ולתת יד לרכש נקודתי, מה צריך עוד? 

פורסם ב
לפני10 שעות , Saar said:

מופתע האמת שהוא פה עדיין, חשבתי שכבר תגיע ההודעה עד עכשיו

הוא לא יפוטר אלא אם תהיה התרסקות. 

פורסם ב
10 דקות לפני, קובי השועל said:

יש מאמנים ששיפרו את הקבוצה. 

אני חושב שהגענו עם לאזטיץ׳ למצב שברור לכולנו איך הוא יגמר. היינו בתסריטים האלה לא מעט בשנים האחרונות. 

המשבר של קין היה שונה כי הוא נתן קבלות במשחק חצי שנה רצוף ואז הגיעה תקופה פחות טובה. גם היה לו תירוץ בדמות מילסון ואליפות אפריקה. 

לא חושב שיש לנו מה להפסיד מלהחליף מאמן עכשיו גם אם זה מהלך לא רגיל. לפעמים צריכים להיות אמיצים. 

פורסם ב
23 דקות לפני, מכביסט לעד said:

לא חושב שיש סיכוי סביר לאליפות איתו והכי גרוע שזה נראה לו סבבה לגמרי לסיים מקום 3 ומי צריך חיזוק. ועדין, זה בשום אופן לא תלוי בקהל. לא חושב שמה שהקהל יעשה ישנה את ההחלטה של מיץ'

פורסם ב
22 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אני חושב שהגענו עם לאזטיץ׳ למצב שברור לכולנו איך הוא יגמר. היינו בתסריטים האלה לא מעט בשנים האחרונות. 

המשבר של קין היה שונה כי הוא נתן קבלות במשחק חצי שנה רצוף ואז הגיעה תקופה פחות טובה. גם היה לו תירוץ בדמות מילסון ואליפות אפריקה. 

לא חושב שיש לנו מה להפסיד מלהחליף מאמן עכשיו גם אם זה מהלך לא רגיל. לפעמים צריכים להיות אמיצים. 

אם אני לא טועה אתה בין אלו שדרשו לפטר את רובי, די יש במכבי בעלי מקצוע ובעל בית שלא רוצה פחות מאיתנו בהצלחת הקבוצה.

פורסם ב
23 דקות לפני, snufkin said:

הוא לא יפוטר אלא אם תהיה התרסקות. 

זו כבר התרסקות, גם אם לא בא לידי ביטוי בטבלה כרגע

פורסם ב
22 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אם אני לא טועה אתה בין אלו שדרשו לפטר את רובי, די יש במכבי בעלי מקצוע ובעל בית שלא רוצה פחות מאיתנו בהצלחת הקבוצה.

פורסם ב
34 דקות לפני, snufkin said:

לא חושב שיש סיכוי סביר לאליפות איתו והכי גרוע שזה נראה לו סבבה לגמרי לסיים מקום 3 ומי צריך חיזוק. ועדין, זה בשום אופן לא תלוי בקהל. לא חושב שמה שהקהל יעשה ישנה את ההחלטה של מיץ'

אני לא יודע אם הקהל לא יכול לזרז את התהליך. מיטש לעולם לא יתנהל לפי הקהל, אבל הקהל כן יכול להשפיע. 

4 דקות לפני, קובי השועל said:

אתה טועה. לא רשמתי לפטר את קין. 

אולי אתה מתבלבל עם זה שאמרתי שאני לא אבכה אם הוא לא ימשיך. אני עדיין חושב שהוא לא היה מאמן גדול. הוא הסתמך רק על מילסון וזה הספיק לאליפות, אבל לפחות הוא לא הפריע יותר מדי לקבוצה ולא היה עקשן. הוא ידע לתקן כשצריך. 

יש במכבי בעלי מקצוע שעשו דברים טובים לצד דברים לא טובים. מותר לחלוק עליהם ולחשוב שבמקרה הזה הם טועים. 

פורסם ב
1 hour ago, Saar said:

זו כבר התרסקות, גם אם לא בא לידי ביטוי בטבלה כרגע

כשהיא תבוא לידי ביטוי בטבלה, נדבר. גם נראה לי שהגדרת קטסטרופה שלך ושל מיץ' היא שונה.

אני חושב שהוא יסיים בין 3 הראשונות, בעיקר בגלל כמות הכישרון בסגל שלנו חעומת שאר הקבוצות וחוסר היציבות של בית"ר.

כל עוד הוא על הגלגל של 3 הראשונות ובמרחק לא דו ספרתי ממקום ראשון, לא רואה שום סיכוי שיפוטר. אני מעריך שהפער מהראשון יגדל ושנרד למקום 3 אבל עדין נהיה באיזור של בערך 7-11 ממקום ראשון עד סוף העונה. אולי גם נראה נצחונות יפים בפלייאוף על ב"ש וחיפה. הוא יסיים פה את העונה

פורסם ב

אידיוט האוהד שפרץ לדשא כדי לרוץ לגד עמוס, אם נקבל על זה עונש הלוואי שלא תוכל להיכנס למשחקים אף פעם.

פורסם ב
On 15.1.2025 at 23:54, Sawyer said:

קהל:

נעזוב את הכמות המביכה שהגיעה (איך אין פה 15-20 אלף מינימום, מה ההסבר? לא מבין) ואת העידוד, שריקות לשופט וכ"ו. ההתנהגות של הקהל בסוף המשחק זה פשוט הזיה. זה נראה לי כאילו הקהל משתף פעולה עם ספורט5 וכל השונאים שלנו כדי לפגוע במועדון ולגמור לנו את העונה מוקדם מהצפוי. גם אני לא מרוצ מהמאמן, גם לי יש ביקורת אבל קצת ריאליות, קצת הבנה של המציאות. זה לא שהוא יפוטר וזה לא שאתם תעזרו בהתנהגות המפגרת והמביכה הזאת, אתם סתם עושים לנו נזק. לחפש לצאת על ערן, לצרוח כמו חולי כלבת לשחקנים שיתביישו וירדו לחדרי הלבשה. וואלה אתם חבורת הזויים, הייתי שם בתקופות הרעות באמת, הייתי שם כשהיינו בושה וחרפה של מועדון והתביישתי שזה המצב שלנו, זה כ"כ רחוק ממה שיש היום, כשהכל עוד בהשג יד. רציתי לדבר פה על למה ההפסד הזה הוא לא כזה נורא כי עומס משחקים הוא האויב מספר 1 שלנו וכשכל היריבות שלנו יתקדמו בגביע לנו יהיה טיפה אוויר לסגור פערים ולנסות להלחם על האליפות אבל כמו שזה נראה ככה עם התנהגות כזאת של הקהל, אתם מובילים אותנו לסיום מהיר של העונה. תתאפסו על עצמכם יא מביכים.

שבת, 20:00, בלומפילד. מי שלא מסוגל להחזיק את עצמו, שלא יבוא. צריכים רק את האוהדים לא את האויבים.

אף מילה על הארגון שבשחקים האחרונים הולך אחורה? נשמע שיש תוף אחד וגם הוא לא תמיד מתפקד, והגוש עצמו רוב המשחק לא מעודד.

הולכים קצת ימינה קצת שמאלה בשער 11 ולא שומעים איזה שיר זה בכלל.

מצטרף מאד למה שאתה אומר על הלחץ של הקהל על המשחק והשופט, לדעתי זה דורש מעורבות הרבה יותר גדולה של הארגון במחוברות למשחק.

אגב, זה משחק ״גדול״ ראשון של השופט הזה - היינו חייבים להלחיץ אותו הרבה יותר מהשנייה הראשונה.