Jump to content

המאמנים הפחות מוצלחים בעידן מיץ'

Recommended Posts

פורסם ב

איפה אתם מדרגים את לאזטיץ ברשימת המאמנים בעידן מיץ'? לדעתי רק שניים היו פחות טובים ממנו: וידיגאל וקראנקה.

מתלבט לגבי ואן לוון אבל בגלל הריצה היפה שלו בעונה הראשונה כמאמן, הוא מעל לאזטיץ.

לדעתי גם דוניס ושוטה מעליו

פורסם ב

באזור חיוג קראנקה-קרסטאיץ

פורסם ב
1 דקה לפני, Saar said:

באזור חיוג קראנקה-קרסטאיץ

באזור קראנקה, קרסטאיץ מאמן טוב ממנו בהרבה.

בכל מקרה, מקום חזק בצמרת.

פורסם ב

איזה פורום מביך

להקיא

פורסם ב
3 דקות לפני, barak said:

איזה פורום מביך

להקיא

ממש. מפסיד רק בפער קטן לשורקי הבוז בבלומפילד. 

פורסם ב

אתם מאבדים את זה כל שנייה שעוברת.

כל ביקורת עליו היא מוצדקת ונכונה,אבל האובססיה שלכם אליו לא נורמלית,אתם שנייה מלהאשים אותו שעד עכשיו לא הייתה עסקה בגללו.

פורסם ב

אםםםם כבר חשקה נפשך להשוואה כזאת אז המינימום זה בסיום תפקידו, שאני מאמין שכולנו רוצים שיהיה הכי טוב שיכול להיות, ולא עכשיו. 

פורסם ב
13 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אתם מאבדים את זה כל שנייה שעוברת.

כל ביקורת עליו היא מוצדקת ונכונה,אבל האובססיה שלכם אליו לא נורמלית,אתם שנייה מלהאשים אותו שעד עכשיו לא הייתה עסקה בגללו.

פורסם ב
לפני13 שעות , הישראלי היפה said:

באזור קראנקה, קרסטאיץ מאמן טוב ממנו בהרבה.

בכל מקרה, מקום חזק בצמרת.

קרסטאיץ אחלה מאמן לא מבין איפה ההשוואה פה בכלל לקראנקה או לזאטיץ

פורסם ב
7 דקות לפני, BMTA said:

קרסטאיץ אחלה מאמן לא מבין איפה ההשוואה פה בכלל לקראנקה או לזאטיץ

אני כל פעם מתפלא מחדש כמה אנשים מחזיקים מקראסטאיץ, זה עוד מאותו דבר, הוא לא עשה פה כלום

אז הוא נתן הזדמנות לגלוך וניצח את חיפה בגארבג׳ (גם לאזטיץ ניצח את חיפה פעמיים)

גם איתו ספגנו הרבה שערים וגם איתו עלינו במערכים הזויים וגם איתו לא הגענו לכלום, ולקינוח הראיונות שלו עם המתורגמן היו נוראיים

אני סבלתי איתו מאוד, כנראה שהזכרון שלכם קצר מאוד וסלקטיבי

פורסם ב
1 hour ago, קובי החולוני said:

אני כל פעם מתפלא מחדש כמה אנשים מחזיקים מקראסטאיץ, זה עוד מאותו דבר, הוא לא עשה פה כלום

אז הוא נתן הזדמנות לגלוך וניצח את חיפה בגארבג׳ (גם לאזטיץ ניצח את חיפה פעמיים)

גם איתו ספגנו הרבה שערים וגם איתו עלינו במערכים הזויים וגם איתו לא הגענו לכלום, ולקינוח הראיונות שלו עם המתורגמן היו נוראיים

אני סבלתי איתו מאוד, כנראה שהזכרון שלכם קצר מאוד וסלקטיבי

לדעתי לא היה לו סגל שחקנים איכותי כמו שיש לנו היום(לא שהיום זה וואו אבל אז לדעתי הסגל היה הרבה פחות טוב)

פורסם ב
4 דקות לפני, BMTA said:

לדעתי לא היה לו סגל שחקנים איכותי כמו שיש לנו היום(לא שהיום זה וואו אבל אז לדעתי הסגל היה הרבה פחות טוב)

אין לי מילה רעה להגיד על סגל חוץ מטמטום טהור של שוער זר שני, כמעט כל שחקן אצלנו פותח בכל קבוצה בליגה, גם השחקנים הוכיחו כבר שברגע שמשחקים בצורה נורמלית אנחנו גם יודעים לפרק כל קבוצה פה בעשר דקות, אז למה הוא ממשיך להיות עשקן? כבר לא מבין אותו באמת. חיזוקים נקודתיים ויש את אחד הסגלים הכי טובים שהיו כאן אבל זה לא משנה שנותנים כלים למי שלא יודע להפעיל אותם. 

פורסם ב

עשרה גרועים באמת(ועוד מבלי להיכנס לעומקם של האייטיז):

נמני(השבר הכי גדול שלי עם מכבי אוור),

קאנן(היציע ממנה ליצן)

קראנקה(הפער הכי גדול בין שחקן למאמן)

וידיגל(נו באמת)

לוין(יסמן, סתמי),

פטריק(שחצן ומקובע),

גרנט(קדנציה שניה שלקח שנים להשתקם), ארבלדזה(אנמי)

דוניס(פירק אלופה)

גיורא וברנור(כי 10- 0).

פורסם ב
17 דקות לפני, המכבייה said:

עשרה גרועים באמת(ועוד מבלי להיכנס לעומקם של האייטיז):

נמני(השבר הכי גדול שלי עם מכבי אוור),

קאנן(היציע ממנה ליצן)

קראנקה(הפער הכי גדול בין שחקן למאמן)

וידיגל(נו באמת)

לוין(יסמן, סתמי),

פטריק(שחצן ומקובע),

גרנט(קדנציה שניה שלקח שנים להשתקם), ארבלדזה(אנמי)

דוניס(פירק אלופה)

גיורא וברנור(כי 10- 0).

קדנצינ שניה של גרנט, הייתי משתגע בתור ילד מהראיונות אחרי משחקים. "בונים קבוצה" בכל מיני וריאציות של משפטים סתמיים אחרי הפסדים. פעם אחת שלמה שרף (כפרשן) השתגע עליו, "מה זה בונים, בונים, כל הזמן בונים, מה אתה עובד בסולל בונה?!"

פורסם ב
8 דקות לפני, snufkin said:

קדנצינ שניה של גרנט, הייתי משתגע בתור ילד מהראיונות אחרי משחקים. "בונים קבוצה" בכל מיני וריאציות של משפטים סתמיים אחרי הפסדים. פעם אחת שלמה שרף (כפרשן) השתגע עליו, "מה זה בונים, בונים, כל הזמן בונים, מה אתה עובד בסולל בונה?!"

חח בול. ולוני אכל כל מה שאברם האכיל אותו. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Davidna said:

בקיצור הרב היו גרועים

כמה קשה להיות אוהד מכבי, נולדנו לסבול :(

פורסם ב
7 דקות לפני, Dalembert said:

כמה קשה להיות אוהד מכבי, נולדנו לסבול :(

החיים בזבל. כל כך קשה:huh:

פורסם ב

יש לי זמן פנוי אז עשיתם לי חשק לדרג . כמובן שהדירוג הוא מתקופת ג'ורדי כי על ההזייה שהייתה פה בעשור לפניו אין צורך כבר להרחיב, גם מאז שהגיע ג'ורדי למועדון הזה הוא בסטנדרטים אחרים וככה גם כל הכדורגל הישראלי ולדירוג.

14. ליטו - קוריוז שקרויף הנחית פה משום מה. קשה לי להתייחס לאיש ברצינות.

13. קראנקה - תחרות עם טום קאנן על האיש מקצוע הכי גרוע שאימן במכבי. אסון מהלך.

12. יורגוס דוניס - אם משחק ההגנה של לאזטיץ' רע מאוד, מה אפשר להגיד על משחק ההגנה של האיש התמוה הזה? חובבני מאוד.

11. שוטא ארבלדזה - די חיבבתי את שוטא וחייב להגיד שהוא די פספוס. אזכור ממנו עוד לפני ה5-0 בדרבי את הטראומה מזניט וזה אומר הכל.

10. קרויף - כמנהל מקצועי וכדמות הוא בין החשובים במכבי/אולי הכי חשובים בליגה. אבל כמאמן הוא התבסס בעיקר על כריזמה אישית שזו תכונה מאוד חשובה למאמן ולכן היא לא שמה אותו בגרועים ביותר. לא הותיר חותם על הקווים.

9. קראסטיץ' - הוא היה רחוק מלהבריק אבל תחתיו שיחקנו כדורגל הרבה יותר טוב מהכדורגל תחת פטריק. אם לא איביץ', סביר להניח שהיה נשאר עוד עונה.

8. פטריק ואן לוון - החצי שנה השנייה שלו במכבי היו מהקשות לצפייה ובכללי הוא מסתמן כבן אדם מעיק אבל אני לא אשכח לו שהוא לקח סגל חלש מאוד למאבק ראש בראש עם חיפה של ברק בכר + הוסיף גביע מרגש בגמר הכי כיף שהיה.

7. יוקאנוביץ' - הוא כן מאמן מעולה אבל הוא פה רק על ליגת האלופות. מעבר לבריחה שלו בינואר, לא נשכח את הסאבוטז' שלו נגד באר שבע בבלומפילד לפני שעזב (ורמוט העגלון בהרכב? באמת???)

6. רובי קין - לא הטקטיקן הכי גדול (ואני תמיד הייתי מתומכיו) אבל סיבוב ראשון אלוהי, כריזמה משוגעת, אליפות אחרי 3 שנים קשות וגרף שיפור שלצערינו נגדע ברגע שהחליט לעזוב.

5. פטר בוס - נכון, שלשלנו איתו במאני טיים אבל הוא בפיק שלו זה היה הכדורגל הכי חוויתי שאפשר לדמיין. טוטאל פוטבול קלאסי. לא סתם הוא עושה חיל מאז.

4. פאקו - אנדרייטד. אפשר להתכווח על אחוזים ועל רמת כדורגל, בסוף היינו מכונה משומנת תחתיו שהביאה את כל התארים עם 6-2 מדהים לקינוח. פספוס שלא נשאר פה.

3. אוסקר - הקדנציה השנייה מעיבה על האליפות הראשונה, שהייתה פשוט מפחידה בעוצמות. הראשון להכניס סטנדרטיים מקצועים במכבי.

2. סוזה - מאמן מבריק שלקח שחקנים מעולים והפך אותם לכדורגלנים חלומיים. ללא ספק הכי מהנה שהיה פה.

1. איביץ' - לא מעניינת אותי הקדנציה השנייה (שהדבר הכי גרוע בה הייתה הבריחה שלו כי גם שם שיחקנו כדורגל מעולה ועמדנו כמו חיילים). אני מתגעגע אליו כל כך, לסדר למשמעת, לכריזה, להגנת ברזל. מת עליו.

שורה תחתונה, אם שרדתם עד לפה כדי לקרוא אתם רואים הרבה נפילות. בזמנו בעידן קרויף אני הייתי מאוד קנאי לנושא המאמן הבא. זה בא עם הרבה מאוד פרסטיז'. הבד יוטה, הטכנולוגיה שלא הייתה פה לאף אחד, הצוות הענק שלא היה בשום מועדון, הסקאוטינג. ליגה אחרת.

היום וייאמר לזכותו של קרויף, כל מועדון קטן העתיק ממנו חלק מהסטנדרטים והפערים בינינו למועדונים גדולים אחרים ברמת כל המסביב הצטמצמו.

אז אני לא רואה סיבה בדיפולט כל הזמן להמר על מאמן זר. גם ישראלי יכול להצליח פה. לראיה קוז'וק בבאר שבע.

פורסם ב

כל מי שפה שלא מבין למה הנושא או חושב שיש פה משהו שמגזים.

מטלה עבורכם. תנו לי 5 משחקים העונה שהיינו טובים באמת ושיחקנו טוב. 

גם שמנצחים. האם תוכלו למנות לי משחק ניצחנו בו והרגשתם טוב עם הקבוצה? (אולי אשדוד המהפך). 

הקבוצה אפורה. לא משנה מי היריב. אנחנו קבוצה אפורה וצפויה בצורה בלתי רגילה. 

המאמן הזה גרוע מאוד. הרוויח ביושר את הנושא, מה עדיף לבכות בסוף העונה ולשחק אותה מופתע שאנחנו מסיימים מקום 3?

המאמן הזה לא קשור לרמות שלנו ואיתו אין לנו באמת סיכוי למשהו. 

פורסם ב
35 דקות לפני, מרגוליס said:

כל מי שפה שלא מבין למה הנושא או חושב שיש פה משהו שמגזים.

מטלה עבורכם. תנו לי 5 משחקים העונה שהיינו טובים באמת ושיחקנו טוב. 

גם שמנצחים. האם תוכלו למנות לי משחק ניצחנו בו והרגשתם טוב עם הקבוצה? (אולי אשדוד המהפך). 

הקבוצה אפורה. לא משנה מי היריב. אנחנו קבוצה אפורה וצפויה בצורה בלתי רגילה. 

המאמן הזה גרוע מאוד. הרוויח ביושר את הנושא, מה עדיף לבכות בסוף העונה ולשחק אותה מופתע שאנחנו מסיימים מקום 3?

המאמן הזה לא קשור לרמות שלנו ואיתו אין לנו באמת סיכוי למשהו. 

מעניין שאתה מופיע באופן עקבי רק שהקבוצה במצב לא טוב.