Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי השועל said:

13 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות עד היום מאז איאקס. ריינה לא קבוצה פשוטה והם באו עם ביטחון אחרי הרביעיה בטדי. זה היה נראה רע מאוד, אני מקווה שאיכשהו כולם ידעו לצאת מזה לקראת משחק של להיות או לחדול בשבת.

זה היה נראה רע כי הגענו למצב שכל מאמן בינוני ומטה יודע להכין את עצמו למשחק מול מכבי.

אין מאמן כזה חלש ושקוף כמו לאזטיץ׳.

לפני אייאקס הפסדת 3 משחקים ויחד איתם זה 4, מאז אייאקס היו כמה תוצאות תיקו ונצחונות דחוקים מאוד, אנחנו לא מתעסקים בסטטיסטיקות אלא ביכולת ובמנטליות של הקבוצה ובשניהם זה נראה מחריד חשוך ועלוב.

פורסם ב
11 דקות לפני, MTA For Ever said:

זה היה נראה רע כי הגענו למצב שכל מאמן בינוני ומטה יודע להכין את עצמו למשחק מול מכבי.

אין מאמן כזה חלש ושקוף כמו לאזטיץ׳.

לפני אייאקס הפסדת 3 משחקים ויחד איתם זה 4, מאז אייאקס היו כמה תוצאות תיקו ונצחונות דחוקים מאוד, אנחנו לא מתעסקים בסטטיסטיקות אלא ביכולת ובמנטליות של הקבוצה ובשניהם זה נראה מחריד חשוך ועלוב.

4 תיקו ו9 נצחונות (כל המסגרות)

זה איזורים של 80% הצלחה אבל מי סופר.

עשיתם מלאזטיץ' נגר, אולי הוא לא המאמן הטוב בעולם אבל בהחלט הוא איש כדורגל והוא יבחן כמו כולם במאי(הרוויח ביושר את זה).

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

4 תיקו ו9 נצחונות (כל המסגרות)

זה איזורים של 80% הצלחה אבל מי סופר.

עשיתם מלאזטיץ' נגר, אולי הוא לא המאמן הטוב בעולם אבל בהחלט הוא איש כדורגל והוא יבחן כמו כולם במאי(הרוויח ביושר את זה).

איש כדורגל, לא מספיק טוב למכבי.

נדבר עוד 2-3 שבועות.

פורסם ב
Just now, MTA For Ever said:

איש כדורגל, לא מספיק טוב למכבי.

נדבר עוד 2-3 שבועות.

אני די בטוח שאתה לא תהיה זה שיצטט את ההודעה הזו.

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

אני די בטוח שאתה לא תהיה זה שיצטט את ההודעה הזו.

הלוואי.

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

לא הכל זה שחור ולבן.

יש לך פתרון להציע? לשיר למאמן להתפטר ולקלל את השחקנים מבחינתך זה האידיאל כרגע?

אנחנו פגיעים ורכים כרגע, הדבר היחיד שאנחנו באמת יכולים לעזור בו עכשיו הוא להרים את לאזטיץ' והשחקנים ואת החשבונות נעשה כבר במאי.

אם הוא ימשיך לעשות דווקא, ראש בקיר עם המערך ההזוי הזה אז כן, אני אשיר לו להתפטר, לא בזמן משחק ולא אקלל שחקנים. 

אני מצפה שמנדפורד ידפוק לו על השולחן ויגיד לו שמע, כאן זה מכבי תל אביב, המועדון הכי מעוטר בליגה, הכי גדול, הכי יפה ואתה לא תשחק כמו איזה אדיוט! תפסיק להמציא כדורגל ותשחק פשוט. 4-4-4, מגן תומך כנף וו חיל לשחק כדורגל שאשכרה יוצרים מצבים לחלוצים. 

מישהו כתב על עוד שבועיים שלושה, נראה מה יהיה המצב אז. הלוואי הלוואי הלוואי שנהיה במצב בטבלה כמו היום. 

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

לא הכל זה שחור ולבן.

אנחנו פגיעים ורכים כרגע, הדבר היחיד שאנחנו באמת יכולים לעזור בו עכשיו הוא להרים את לאזטיץ' והשחקנים ואת החשבונות נעשה כבר במאי.

אם הוא ימשיך לעשות דווקא, ראש בקיר עם המערך ההזוי הזה אז כן, אני אשיר לו להתפטר, לא בזמן משחק ולא אקלל שחקנים. 

אני מצפה שמנדפורד ידפוק לו על השולחן ויגיד לו שמע, כאן זה מכבי תל אביב, המועדון הכי מעוטר בליגה, הכי גדול, הכי יפה ואתה לא תשחק כמו איזה אדיוט! תפסיק להמציא כדורגל ותשחק פשוט. 4-4-4, מגן תומך כנף וו חיל לשחק כדורגל שאשכרה יוצרים מצבים לחלוצים. 

מישהו כתב על עוד שבועיים שלושה, נראה מה יהיה המצב אז. הלוואי הלוואי הלוואי שנהיה במצב בטבלה כמו היום. 

פורסם ב

בחיים לא היה פה מאמן כלכך עקשן וכלכך מנותק

נגד נתניה שוב נעלה עם מערך 4-3-3 ונשקף ל3 בלמים תוך כדי

נגד נתניה שוב פעם נראה את החולשות שלנו במשחק הגנה ובמשחק קישור בגלל השיטות המוזרות שלו

אחרי נתניה שוב נשמע את הראיונות שלו וההתעקשות שלו גם שלא צריך רכש ולא מביאים.

אני לא מצליח להבין אם הוא עושה את זה בכוונה או שהוא פשוט באמת מאמין לעצמו שהשיטה שלו והחוסר רצון להתחזק יעבדו עד הסוף לתואר, תתעשת חביבי!, אתה רוצה להצליח או להמשיך להראות כמו אתמול ולאכול גולים קלים כמו זה שדקה 90(בפעם המי יודע כמה)? חאלאס זארקו, בשביל לקחת תואר לפעמים צריך להתיישר וזה כולל גם את המאמן.

פורסם ב

מאוד פשוט

מאמן שהקבוצה שלו נראית רע או בינוני ברןב המשחקים גם אם התוצאןת בסדר

וסופג 2 בכל משחק

ןאומר שהסגל שלו מושלם

סימן שהוא מודה שהוא הבעיה

פורסם ב

לא מבין איך אחרי אתמול יש פה אנשים שחושבים שהכל סבבה איתו. 

זה לא ילך איתו תבינו את זה. הוא עקשן מדי בשביל להשתנות. 

שימשיך לגנוב דעת בראיונות ולחשוב שכולנו מטומטמים. שעון החול שלו החל ואני לא אופתע אם אחרי הרצף הקרוב הוא לא יעוף הביתה. 

פורסם ב
לפני9 שעות , קמחי said:

לא יקרה, טוב אבל לפתח תקווה

לפתח תקווה יש מאמן

פורסם ב
14 דקות לפני, מכביסט לעד said:

שימשיך לגנוב דעת בראיונות ולחשוב שכולנו מטומטמים. שעון החול שלו החל ואני לא אופתע אם אחרי הרצף הקרוב הוא לא יעוף הביתה. 

אני אוסיף שאני לא זוכר מקרה, ואולי אני טועה, שמתחילים לשיר למאמן להתפטר ובסוף הוא מתרומם והקבוצה פתאום שוטפת את הדשא. גם הלחץ מהקהל גובר וגם השחקנים מריחים דם. 

עם שיטת המשחק השקופה והתקועה שלו ועם העקשנות, המאמן האחרון בעולם שאתה רוצה לפגוש במשחק הבא, זה יוסי אבוקסיס. 

חייב לקחת רגיעון לפני המשחק בשבת. 

פורסם ב
52 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הרבה יותר מאגניב לשחק אותה כאילו אין כאן משהו חריג.

כולה תקופה לא טובה.

בינם לבין עצמם הכל ברור.

פורסם ב

אגב אפתיע ואומר שאני לא חושב שהוא מאמן גרוע, השיטה הנוכחית שלו גרועה!  ובטח שלא מתאימה לסגל הנוכחי, מוציאה רע את כל הסגל הנוכחי, את הבלמים, כולל סטואיץ' שהיה בלם מספר 1

להלן מצב הקבוצה בתחילת השנה שחטפנו מעט מאוד, אחרי חודשיים בערך התחלנו לחטוף בקצב של קבוצה שעברה פירוק, כל זה בגלל השיטה והשינוי סגנון שפשוט לא מתאים לקבוצה, לאזטיץ' לא יפוטר כנראה, בטח שלא בקרוב והוא חייב להבין שזה פשוט לא עובד ולא מתאים לקבוצה הזאת, מילא אם היה לו שחקנים מתאימים, אין לו, תפנים חבר.

פורסם ב

הבנתי שקרסטאיץ' פנוי

פורסם ב
19 דקות לפני, erantheking21 said:

אגב אפתיע ואומר שאני לא חושב שהוא מאמן גרוע, השיטה הנוכחית שלו גרועה!  ובטח שלא מתאימה לסגל הנוכחי, מוציאה רע את כל הסגל הנוכחי, את הבלמים, כולל סטואיץ' שהיה בלם מספר 1

להלן מצב הקבוצה בתחילת השנה שחטפנו מעט מאוד, אחרי חודשיים בערך התחלנו לחטוף בקצב של קבוצה שעברה פירוק, כל זה בגלל השיטה והשינוי סגנון שפשוט לא מתאים לקבוצה, לאזטיץ' לא יפוטר כנראה, בטח שלא בקרוב והוא חייב להבין שזה פשוט לא עובד ולא מתאים לקבוצה הזאת, מילא אם היה לו שחקנים מתאימים, אין לו, תפנים חבר.

אבל אם הוא מקובע ולא מצליח להבין שהשיטה לא עובדת אז הוא פשוט מאמן גרוע

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי החולוני said:

אבל אם הוא מקובע ולא מצליח להבין שהשיטה לא עובדת אז הוא פשוט מאמן גרוע

הוא מאמין בשיטה הזאת וככה הוא אימן בסרביה, הוא עבר אליה מהר מאוד בעת שלא הצליח פעם אחת ב4-3-3, אבל הוא לא מבין שהפריסה הזאת לא מתאימה לסגל הנוכחי ולא למכבי תל אביב

אתה רואה את ברצלונה משחקת עם שיטה שלא בDNA שלה? לא.

ספק אם הוא ישנה, לכן אם הוא ימשיך ככה וימשיך עם הבלאגן כבר נאבד את העונה ואולי אז ההנהלה תתעורר, מקווה שהמאמן יתעורר לפני כולם ויחזור למה שמתאים וטוב לקבוצה, יסכים לחיזוק הנקודתי שאנחנו צריכים(קיצוני ומגן) ויפסיק פשוט.

פורסם ב

אחרי שגם הרוחות שלי נרגעו, אני מרשה לעצמי להגיב בנושא 'הביתה' השנתי שלכם.

קודם כל, מבחינה אישית לגביו אני כתבתי עוד לפני חודשיים בערך שהבעיה שלי עם לאזטיץ' שהוא עקשן וזה מה שיכול להרוס לו. כרגע נראה שזאת הבעיה העיקרית כי לא עובד ללכת ראש בקיר. בטח עם ישראלים.

מכאן ועד לפתוח נושא הזוי של המאמנים החלשים בעידן מיץ ולשים אותו ברשימה עם וידיגל וקראנקה הפער הוא תהומי.

ומשהו אליכם.

הסיכוי שהוא ילך הביתה כרגע שואף לאפס אחוז.

לא מבחינתכם, אלא מבחינת המערכת של מכבי והעומד בראשה.

לבקש מאנשים שסימנו מישהו להיות יותר סבלניים, לקרוא את הסיטואציה ולנסות להפיק ממנה את המיטב (גם אם אתם חושבים שהוא לא מאמן למכבי, להמשיך לעודד ולהיות מאחורי הקבוצה ולנסות לדחוף את כל המערכת למעלה. בטח לא להלחיץ עוד יותר) זה רחוק ממני, אני לא בא לחנך אף אחד.

מה שכן, בגלל מה שרשמתי על פיטורים,

ההימור שלי הוא שהחבר'ה של הנושא בסוף הם אלה שיתהפכו.

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

לא הכל זה שחור ולבן.

מסכים

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

לא הכל זה שחור ולבן.

נכון אבל איפה המנהל המקצועי שיקח אותו לשיחה ויגיד לו שהשיטה הזאת לא עובדת ושיחזור ל 4 3 3 שאיפיין את מכבי

כל השנים והביא הצלחות. זה אחד התפקידים של מנהל מקצועי.

פורסם ב
54 דקות לפני, Replay said:

הבנתי שקרסטאיץ' פנוי

עדיף, גם יתעקש להביא את עזו כמו שקידם את גלוך

פורסם ב
51 דקות לפני, barak said:

קודם כל, מבחינה אישית לגביו אני כתבתי עוד לפני חודשיים בערך שהבעיה שלי עם לאזטיץ' שהוא עקשן וזה מה שיכול להרוס לו. כרגע נראה שזאת הבעיה העיקרית כי לא עובד ללכת ראש בקיר. בטח עם ישראלים.

מכאן ועד לפתוח נושא הזוי של המאמנים החלשים בעידן מיץ ולשים אותו ברשימה עם וידיגל וקראנקה הפער הוא תהומי.

ומשהו אליכם.

לבקש מאנשים שסימנו מישהו להיות יותר סבלניים, לקרוא את הסיטואציה ולנסות להפיק ממנה את המיטב (גם אם אתם חושבים שהוא לא מאמן למכבי, להמשיך לעודד ולהיות מאחורי הקבוצה ולנסות לדחוף את כל המערכת למעלה. בטח לא להלחיץ עוד יותר) זה רחוק ממני, אני לא בא לחנך אף אחד.

בגדול אני מסכים איתך, אבל העונה זה באמת חריג לרעה.

שבשונה משנים אחרות שהיו מאמנים טובים יותר או פחות, לכולם די ברור שיש השנה סגל יחסית מפלצתי, והוא לא מוציא מה שצריך להוציא מהקבוצה. 

תוסיף לזה התעקשות לא ברורה על מערך מסרטן בעיניים. 

תוסיף גם 12 (!) משחקים בחצי עונה שאתה חוטף דקה 90, כולל מהפכים על הראש שלך, דברים שבעונה נורמלית קורים פעם פעמיים בעונה, קרו לך פאקינג 12 פעמים, ואנחנו כולה בינואר. 

בנוסף, אתה סופג הכי הרבה למשחק בממוצע מ-2011. 

זה באמת חריג בצורה רעה, ואם ב"ש לא מקבלת עונש אתה 6 הפרש מהם מחפש מבצעים בבילבונג לבגד ים. 

נראה גם שהשחקנים לא מרוצים ממנו, לא שהם נקיים, אבל שנינו ראינו מספיק עונות כדי לדעת שברגע שמתחילים הדברים האלה כמעט תמיד זה נגמר בפיצוץ. 
* ברור לי שבגלל שמדובר במכבי, הוא כנראה יסיים פה את העונה אלא אם יקרה משהו באמת חריג, זאת מכבי, לרוב לטוב ולפעמים לרע. 

פורסם ב
לפני4 שעות , barak said:

ומשהו אליכם.

אני פותח נושא ומקווה ומתפלל להתהפך. שיצטטו אחרי שנקח אליפות ויגידו איזה פיתה יצא סנופקין, טמבל חסר מושג. מה אתה חושב שזה לא מה שאני רוצה שיקרה? מה אכפת לי מיוזר  באתר אוהדים יותר משאכפת לי ממכבי? שנקח בדו ספרתי ולאזטיץ יצא מלך. אבל נכון לכרגע אני חושב שהוא חלש, עקשן ומנותק.

רק לדייק, קראתי לנושא "הפחות מוצלחים" ולא החלשים, מתוך כבוד לפרסונות

פורסם ב

גרוע הוא לא, אבל לא מתאים למכבי.

מוציא מעט מאוד מהגנה ששווה שער נקי לפחות אחת לשני משחקים.

הקבוצות הכי חלשות בליגה מגיעות לבלומפילד עם פול אמונה שאפשר לנצח, לא תיקו אפילו, פאקינג לנצח

פורסם ב

אנשים פה מתפללים שיחזור ל4-3-3 אבל אני לא רואה את זה קורה כל עוד יחזקאל בחוץ והוא מסרב לחיזוק ורכש בעמדת המגן.

גם מ שעדיין בעדו מודה שהשיטה שבה הוא משחק היא רעה והזויה, גם מודים שחייבים חיזוק והוא מסרב - אז אנחנו ממש לא רחוקים מהדעה עליו.