Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
23 דקות לפני, מכביסט לעד said:

״לא צריכים עוד שחקנים, מה שיש לנו זה מספיק״

איך העיתונאים הכושלים האלה לא שואלים אותו בתגובה שאולי הבעיה היא בו 

כזה יצור בלתי נסבל. הוא פשוט חייב לעוף. 

הוא בטוח שאנחנו סוג של באצ'קה, קבוצה למקום 3 ולנצח מידי פעם את המובילות, רקמת ניתוק כמו של קראנקה.

מוזר שאף אחד לא עושה לו שיחה לפחות על השאיפות של המועדון, על התקציב לעומת מועדונים אחרים בארץ. הוא כבר חצי שנה כאן ופשוט מדבר כמו מאמן קבוצת אמצע טבלה

זה מביך ברמות

פורסם ב
5 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

עם איך שנראינו ועם השמוק הזה על הקווים אני באמת לא רואה אותנו לוקחים נקודה אחת מאף משחק ברצף הקרוב. אחת.

יום שבת נגד נתניה של אבוקסיס, אמאלה ואבאלה.

פורסם ב

מכבי סופגת העונה 1.17 שערים למשחק.

‏זה הנתון הכי גרוע מאז עונת 11/12, אז ספגנו 1.26 שערים למשחק.

פורסם ב

מתחרה מוביל להכי גרוע בעידן מיץ. 

לא רואה דרך בה נעיף אותו באמצע עונה לצערי 

פורסם ב
38 דקות לפני, Double said:

יפוטר בדו-ספרתי כשהעונה כבר תהיה אבודה

אף אחת לא תברח לדו ספרתי העונה מסתמן

פורסם ב
48 דקות לפני, מכביסט לעד said:

״לא צריכים עוד שחקנים, מה שיש לנו זה מספיק״

איך העיתונאים הכושלים האלה לא שואלים אותו בתגובה שאולי הבעיה היא בו 

כזה יצור בלתי נסבל. הוא פשוט חייב לעוף. 

פורסם ב

13 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות עד היום מאז איאקס. ריינה לא קבוצה פשוטה והם באו עם ביטחון אחרי הרביעיה בטדי. זה היה נראה רע מאוד, אני מקווה שאיכשהו כולם ידעו לצאת מזה לקראת משחק של להיות או לחדול בשבת.

פורסם ב
11 דקות לפני, הישראלי היפה said:

יש לכם אומץ, מעריך אתכם מאוד על זה.

הקומץ שלו פה לא הפסיק לתקוף אותי בגלל הדעה שלי עליו

אותך??תראה מה עשו לי

פורסם ב
5 דקות לפני, קובי השועל said:

13 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות עד היום מאז איאקס. ריינה לא קבוצה פשוטה והם באו עם ביטחון אחרי הרביעיה בטדי. זה היה נראה רע מאוד, אני מקווה שאיכשהו כולם ידעו לצאת מזה לקראת משחק של להיות או לחדול בשבת.

רצף משחקים ללא הפסד זה לא הישג במכבי, בטח כשאתה מאבד נקודות לטבריה, חדרה ועף בגביע לריינה בבית.

פורסם ב
8 דקות לפני, קובי השועל said:

תיקו בליגה נגד קבוצות פלייאוף תחתון, זה לא הישג למכבי, זה כישלון. רק בעיני לאזטיץ זה סבבה

פורסם ב
3 דקות לפני, Saar said:

רצף משחקים ללא הפסד זה לא הישג במכבי, בטח כשאתה מאבד נקודות לטבריה, חדרה ועף בגביע לריינה בבית.

ממש. הציג את זה כאילו אנחנו קריית שמונה.

פורסם ב
Just now, בראון said:

ממש. הציג את זה כאילו אנחנו קריית שמונה.

זו הרוח של לאזטיץ

פורסם ב
1 דקה לפני, Saar said:

בין לבין נתת שלישיה לחיפה, חמישיה לאשדוד ושלישיות לחצי ליגה. אין לנו גרנטי לכלום כרגע, אנחנו סופגים שערים במינימופ מצבים ואני אישית חושב ששום מאמן לא יכול לשנות אותנו דרמטית בשלושה חודשים, אז צריך לתמוך במאמן ובקבוצה ולא סתם למלכד אותנו בפצצות.

זה כואב, מאכזב ואני מבין את הקהל אבל יהיה בסדר.

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

תיקו בליגה נגד קבוצות פלייאוף תחתון, זה לא הישג למכבי, זה כישלון. רק בעיני לאזטיץ זה סבבה

מכבד אותכם, תחפשו קצת זוויות אחרות למצב.

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי השועל said:

מכבד אותכם, תחפשו קצת זוויות אחרות למצב.

הנה זווית: זו רק עונה אחת, בכדורגל תמיד יש עונה הבאה וכל עוד מיץ' פה יהיה מצויין בטווח הארוך. העונה, אני לא רואה איך משיגים משהו מעבר לסיום מכובד עם לאזטיץ'. אולי נהנה מכמה נצחונות יפים בפלייאוף כי לאזטיץ טוב בלהכין קבוצה למשחק כאנדרדוג. זה המקסימום אופטימי שלי כרגע

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

הנה זווית: זו רק עונה אחת, בכדורגל תמיד יש עונה הבאה וכל עוד מיץ' פה יהיה מצויין בטווח הארוך. העונה, אני לא רואה איך משיגים משהו מעבר לסיום מכובד עם לאזטיץ'. אולי נהנה מכמה נצחונות יפים בפלייאוף כי לאזטיץ טוב בלהכין קבוצה למשחק כאנדרדוג. זה המקסימום אופטימי שלי כרגע

אחשלי אתה

פורסם ב

חשבתי על זה עכשיו

ותכלס אין מה לפטר אותו 

היתרון היחיד שלו זה הכנת קבוצה למשחק מול קבוצה שקולה / משחק מול יריבה טובה שבאה לתקוף. 

מאחר שרוב הפלייאוף יהיה משחקים כאלה

עדיף להשאיר ואז כנראה נזכה באליפות

ולשחרר סוף עונה

פורסם ב
Just now, YallaMaccabi said:

חשבתי על זה עכשיו

ותכלס אין מה לפטר אותו 

היתרון היחיד שלו זה הכנת קבוצה למשחק מול קבוצה שקולה / משחק מול יריבה טובה שבאה לתקוף. 

ולשחרר סוף עונה

אבל העניין שהוא שככל הנראה תגיע לפלייאוף בלי כמעט סיכוי בדרך הזאת.

מה עשית בזה?

אני יודע ודי ברור לי שמיץ לא יפטר אותו בשלב הזה, אבל האופטימיות והתקווה שלך לגבי הפלייאוף לדעתי לא נכונה.

פורסם ב
20 דקות לפני, YallaMaccabi said:

חשבתי על זה עכשיו

ותכלס אין מה לפטר אותו 

ולשחרר סוף עונה

קח בחשבון שגם היריבות יתכוננו אלינו ביודעין בפני מה הם יתמודדו. אם נשחק מול הגדולות ונחזיק שוב בכדור רק שליש מהזמן, נחטוף ונחטוף..

פורסם ב
51 דקות לפני, קובי השועל said:

וזה משהו שאמור לשמח אותי? כמה תיקו היו מתוכם? אתה יודע להגיד? בכמה ספגנו גול דקה תשעים את יודע להגיד? אני רואה שהגישה של המאמן חילחלה לך. לראש, מברוק. 

פורסם ב
1 hour ago, בראון said:

מכבי סופגת העונה 1.17 שערים למשחק.

‏זה הנתון הכי גרוע מאז עונת 11/12, אז ספגנו 1.26 שערים למשחק.

נתון מעניין ממש, מישהו יכול להביא את המומצע ספיגות של כל עונה מאז 2011?

פורסם ב
1 hour ago, אלמוג מלול said:

אף אחת לא תברח לדו ספרתי העונה מסתמן

אנחנו כבר עכשיו -3 מב״ש, תוסיף מחזור-שניים שאנחנו לא מנצחים וזה עולה לאיזור ה7-8 ונגמר הסרט שלנו…

פורסם ב
54 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

וזה משהו שאמור לשמח אותי? כמה תיקו היו מתוכם? אתה יודע להגיד? בכמה ספגנו גול דקה תשעים את יודע להגיד? אני רואה שהגישה של המאמן חילחלה לך. לראש, מברוק. 

לא הכל זה שחור ולבן.

יש לך פתרון להציע? לשיר למאמן להתפטר ולקלל את השחקנים מבחינתך זה האידיאל כרגע?

אנחנו פגיעים ורכים כרגע, הדבר היחיד שאנחנו באמת יכולים לעזור בו עכשיו הוא להרים את לאזטיץ' והשחקנים ואת החשבונות נעשה כבר במאי.

פורסם ב
5 דקות לפני, קובי השועל said:

לא הכל זה שחור ולבן.

יש לך פתרון להציע? לשיר למאמן להתפטר ולקלל את השחקנים מבחינתך זה האידיאל כרגע?

אנחנו פגיעים ורכים כרגע, הדבר היחיד שאנחנו באמת יכולים לעזור בו עכשיו הוא להרים את לאזטיץ' והשחקנים ואת החשבונות נעשה כבר במאי.

בדיוק