Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , ראש הזהב said:

בראגה(צמד דקה 90)

סטיאווה

חדרה 

טבריה

בש

קש(דקה 83)

מכבי פת(דקה 92)

הפועל ים(דקה 84)

אין לכמויות המסחריות האלה אח ורע בעולם של גולים מדקה 80 פלוס זה פסיכי

אם זה מנחם אותך באיזשהי ברמה, אני יכול להגיד לך שאינטר (אהובת ליבי) מצליחה ״להעפיל״ על מכבי בנתון המפוקפק של ספיגות מאוחרות מהדקה ה 80׳ צפונה. 

מתוך 19 השערים שספגנו בכל המסגרות עד כה, 10 (!) הגיעו בעשר הדקות האחרונות. למעלה מ 50%. פסיכי. 

נפלה בחלקי הזכות ששתי הקבוצות שאני אוהד שוברות שיאים תקדימיים בשלשול. מתחיל לחשוב שאולי הבעיה היא אני. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Cosmic said:

אם זה מנחם אותך באיזשהי ברמה, אני יכול להגיד לך שאינטר (אהובת ליבי) מצליחה ״להעפיל״ על מכבי בנתון המפוקפק של ספיגות מאוחרות מהדקה ה 80׳ צפונה. 

מתוך 19 השערים שספגנו בכל המסגרות עד כה, 10 (!) הגיעו בעשר הדקות האחרונות. למעלה מ 50%. פסיכי. 

נפלה בחלקי הזכות ששתי הקבוצות שאני אוהד שוברות שיאים תקדימיים בשלשול. מתחיל לחשוב שאולי הבעיה היא אני. 

זה לא מובן לא תגיד ספגנו הרבה כשהיה תיקו והעלנו את כל העולם סטייל חיפה כדי להשוות, הובלנו ברןב המשחקים

פורסם ב
לפני9 שעות , ראש הזהב said:

מכבי פת(דקה 92)

מה היה מול פת?

פורסם ב

טוב ראיתי את הגול השני של טבריה עוד פעם עכשיו, משפתי צריך לעוף ליציע לא לספסל על הגול הזה, ההרמה גם לא הייתה חזקה בכלל,היה לו מספיק זמן לצאת לכדור ולהעיף אותו קיבינימט, פשוט מכה.

פורסם ב
46 דקות לפני, yello said:

טוב ראיתי את הגול השני של טבריה עוד פעם עכשיו, משפתי צריך לעוף ליציע לא לספסל על הגול הזה, ההרמה גם לא הייתה חזקה בכלל,היה לו מספיק זמן לצאת לכדור ולהעיף אותו קיבינימט, פשוט מכה.

גם בגול הראשון יכל לעשות יותר. זה לא שאמבפה רץ עליו.

פורסם ב

עכשיו כל קבוצה שתבוא נגדנו תעמיס שחקנים בקרן ותשחק על משפתי

הייתי מריץ את מליקה ועובד איתו חזק על כדורי גובה, אין לנו מה להפסיד מזה, כי משפתי גם ככה בכושר לא טוב

לגבי בלמים - לאסטנה יש משחק ראש טוב והוא היה טוב כששיחק בלם, הייתי נותן לו לפתוח על חשבון שלמה\סטואיץ'

פורסם ב
10 דקות לפני, Adir12 said:

עכשיו כל קבוצה שתבוא נגדנו תעמיס שחקנים בקרן ותשחק על משפתי

הייתי מריץ את מליקה ועובד איתו חזק על כדורי גובה, אין לנו מה להפסיד מזה, כי משפתי גם ככה בכושר לא טוב

לגבי בלמים - לאסטנה יש משחק ראש טוב והוא היה טוב כששיחק בלם, הייתי נותן לו לפתוח על חשבון שלמה\סטואיץ'

מוסיף:

• מפסיק לשמור אזורית זה לא עובד.
  • מוריד מהמשכורת לכל שחקן שלא קופץ לכדור גובה.
פורסם ב
לפני3 שעות , דקסטר said:

מה היה מול פת?

התווכנתי הפועל ירושלים גם בטדי ב3-2 הבקיעו לנו דקה 92 והיה עוד 3 4 דק של לחץ מטורף שלא יבוא שיוייון

פורסם ב
לפני16 שעות , Cosmic said:

לפחות אתם מסיימים עם אליפויות, מה אני כיובנטיני יאמר? קבוצה פרווה שנזכרת לשחק רק כשהיא בפיגור, וכאשר עולה בטעות ובלי כוונה ליתרון ישר יורדת אחורה ונותנת ליריבה לשלוט עד שמגיע הגול. מזכיר לי מישהי..

פורסם ב
לפני9 שעות , KIMHI said:

גם בגול הראשון יכל לעשות יותר. זה לא שאמבפה רץ עליו.

לא חושב שיכל לעשות הרבה בגול השני, סיים פגז הסנדלר שלהם. הפקרות הגנתית

פורסם ב
On 11.1.2025 at 22:30, החתול הצהוב said:

אני עדיין בעצבים מהמשחק הזה. פשוט לא מאמין שהובלנו 2 מול הדבר הזה ונגמר תיקו

לא יותר מעצבן מאשר 2-2 מול חדרה אחרי שעשית 3-1 כביכול ועוד בבית

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

עוד מאותו חרא. זאת פשוט לא העונה שלנו. 

פורסם ב
44 דקות לפני, מכביסט לעד said:

עוד מאותו חרא. זאת פשוט לא העונה שלנו. 

קשוח מאוד אבל זאת עונה שאפשר  לקחת הכל מהכל.

הכל תלוי בבן ובפרייס.

פורסם ב
לפני4 שעות , פנחס שוף said:

מעצבן באותה מידה

ריכוז של מספר דקות והיית עכשיו במקום הראשון, במקום זה אתה רודף בפער של 3 כשלפניך רצף משחקים קשים ברמה פסיכית שאם נעבור אותם ונשאר בפער 3 מהצמרת זאת תהיה הצלחה מסחררת.

מבאס ומתסכל

פורסם ב
לפני2 שעות , hen34 said:

קשוח מאוד אבל זאת עונה שאפשר  לקחת הכל מהכל.

הכל תלוי בבן ובפרייס.

לא יודע… פעמיים תיקו מול טבריה אחרי שהובלת, תיקו מול חדרה שניצחה רק משחק אחד העונה ועוד בבית, חירבון דקה 90 נגד ב״ש, הפסד ל10 שחקנים של בית״ר אחרי שהובלת. 

יותר מדי מקרים שלא מתאימים לאלופה. צריך פה חלון מדויק ושינוי מחשבה של לאזטיץ׳. כרגע אני בספק שהדברים האלה יקרו. 

פורסם ב
2 דקות לפני, מכביסט לעד said:

לא יודע… פעמיים תיקו מול טבריה אחרי שהובלת, תיקו מול חדרה שניצחה רק משחק אחד העונה ועוד בבית, חירבון דקה 90 נגד ב״ש, הפסד ל10 שחקנים של בית״ר אחרי שהובלת. 

יותר מדי מקרים שלא מתאימים לאלופה. צריך פה חלון מדויק ושינוי מחשבה של לאזטיץ׳. כרגע אני בספק שהדברים האלה יקרו. 

צודק אבל..

אנחנו כרגע 2/2

במרחק קטן מהמוליכה.

רכש איכותי ומדויק יוביל אותנו ל4/4 האפשרי.

שוב,הכל תלוי במנספורד ופרייס!!

פורסם ב
9 דקות לפני, hen34 said:

צודק אבל..

אנחנו כרגע 2/2

במרחק קטן מהמוליכה.

יש כאן מאמן שלא לומד ככה שרכש בחלון הזה כבר פחות מזיז לי אלא אם זה משהו באמת משדרג. 

פורסם ב
5 דקות לפני, הנדון said:

יש כאן מאמן שלא לומד ככה שרכש בחלון הזה כבר פחות מזיז לי אלא אם זה משהו באמת משדרג. 

הוא לא קובע כלום 

בגלל זה הכל תלוי במנספורד ופרייס.

אתה רוצה להגיד לי שאם פתאום משום מקום מביאים לו את מילסון או זר אחר איכותי, במקום אדו

הוא יגיד לא למהלך כזה?

פורסם ב
4 דקות לפני, hen34 said:

הוא לא קובע כלום 

אתה רוצה להגיד לי שאם פתאום משום מקום מביאים לו את מילסון או זר אחר איכותי, במקום אדו

הוא יגיד לא למהלך כזה?

כמובן שלא צריך לשאול כתבתי בנושא המקביל 

פורסם ב
57 דקות לפני, hen34 said:

הוא לא קובע כלום 

הוא יגיד לא למהלך כזה?

הטענה כלפיו שגם אם תביא לו מפלצות של כדורגל, הוא ישאר דבק בשיטה שלו, בהצבות התמוהות של שחקנים לא בעמדה הטבעית שלהם, וימשיך ללכת עם אהובי ליבו ללא קשר ליכולתם או מצבם הפיזי..

פורסם ב

משפתי השוער הראשון הכי חלש שהיה במכבי מאז שאני צופה, ואני לא מדבר על שוערים כמו אדם וזר או יאניוטיס ששיחקו מספר בודד של משחקים.

משחק הגובה שלו מעולם לא היה הצד החזק שלו אבל ככל שהזמן עובר זה רק הולך ומחריף. הוא נתפס כשוער סופר רך פיזית גם על ידי שחקני היריבה, בגלל זה אלון תורג'מן הרשה לעצמו להפיל אותו שם בלי למצמץ.בלי קשר שהייתה עבירה שלא נשרקה, איך אתה נותן לחלוץ להפיל אותך בתוך הרחבה באמצע התקפה של היריבה בדקה ה-89 ביתרון, אחרי מהפך בחוץ? תעמוד! אסור לו לגעת בך בתוך החמש.

נגד טבריה זה בכלל היה הזייה, הוא או לא יוצא לכדורים שהוא חייב לצאת אליהם וגם כשהוא כבר יוצא הוא כאילו לא באמת מנסה להגיע לכדור ראשון, כאילו הוא לא מאמין שהוא יכול לעשות את זה.

אגב, גם לקרוסים שטוחים בתוך הרחבה שקרובים אליו הוא לא יוצא הרבה פעמים, להזכירכם את השער הפסול של בר לין נגד הפועל חיפה בעונה שעברה. זה היה קרוס חלש מאוד שהוא פשוט נתן לו לעבור אותו.

גם במשחק הרגל הוא מסבך אותנו יותר מידי פעמים במהלך העונה, בטח בדקות האחרונות של משחקים, סתם בועט כדורים קדימה והחוצה בלי כתובת ופתאום אנחנו מאפשרים שינוי מומנטום ליריבה כי אנחנו משדרים לחץ. כששוער בועט החוצה פעמיים זה גורם ליריבה לחשוב שאנחנו לא מסוגלים להניע כדור ושאנחנו נלחצים, למרות שהרבה פעמים זו לא הייתה תמונת המצב וזה נטו פאניקה שלו(בין היתר).

אין לי שום דבר אישי נגדו , הוא נראה כמו אחלה גבר וחבר טוב לקבוצה אבל זה שהצוות המקצועי חושב שהוא מספיק טוב כדי להיות שוער ראשון במכבי זה מדאיג מאוד. 

חבל שאנחנו לא הולכים על גלזר, הוא שוער הרבה יותר טוב וגם היה סוגר לנו פינה לכמה שנים.

פורסם ב
11 דקות לפני, maynard_prica said:

נגד טבריה זה בכלל היה הזייה, הוא או לא יוצא לכדורים שהוא חייב לצאת אליהם וגם כשהוא כבר יוצא הוא כאילו לא באמת מנסה להגיע לכדור ראשון

הסיכוי שהוא יקח למישהו ראש, יותר גדול. במשחק האחרון באירופה זה נגמר עם פנדל

פורסם ב
לפני9 שעות , hen34 said:

צודק אבל..

אנחנו כרגע 2/2

במרחק קטן מהמוליכה.

מרחק קטן אבל יוצאים לרצף מאוד קשוח. נקווה שאחריו המרחק לא יגדל

פורסם ב
On 12.1.2025 at 08:31, yello said:

וואלה אני עד עכשיו לא ראיתי את התקציר

פשוט לא רוצה להתעצבן שוב