Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

תודה והצלחה

אזכור לעד את המשחק הראשון שהייתי בטוח שהגיע לכאן בלם אירופאי טופ קלאס

פורסם ב
8 דקות לפני, קמחי said:

תודה והצלחה

הוא היה ממש טוב במוקדמות אירופה שרק הגיע. 

רוב המוחלט של שחקנים בגילאים כאלה שמגיעים לכאן לחוזה אחרון, לא מצליחים - קינדה, חמד וכו'. 

לעולם אעדיף שחקנים פחות מוכשרים, אבל צעירים שחוזרים רעבים יותר עם אופק ליציאה נוספת, כי בסוף מנעד הכישרון פה הוא לא רחב ומה שמכריע זה בעיקר הרעב. 

פורסם ב
4 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

מה פספסתי? פורסם משהו ?

פורסם ב

יכלו להוציא ממנו יותר, אבל התאהבו בכך שהוא בלם ולא קשר אחורי כפי שהוא באמת. בנוסף פציעות קשות שעבר לאורך הקריירה לא תרמו וודאי למצבו הנוכחי. מקווה בשבילו שייתן עוד איזה עונה אחת טובה לפני שיתלה סופית את הנעליים. אחד מהשחקנים שעשו קריירה אירופית מכובדת ביותר אבל לא זכה לכבוד הראוי לו, כנראה לא מדליף ולא מקושר לכל האינטרסנטים שמסווגים עצמם כ"עיתונאי ספורט"..

פורסם ב
5 דקות לפני, כהן said:

יכלו להוציא ממנו יותר, אבל התאהבו בכך שהוא בלם ולא קשר אחורי כפי שהוא באמת. בנוסף פציעות קשות שעבר לאורך הקריירה לא תרמו וודאי למצבו הנוכחי. מקווה בשבילו שייתן עוד איזה עונה אחת טובה לפני שיתלה סופית את הנעליים. אחד מהשחקנים שעשו קריירה אירופית מכובדת ביותר אבל לא זכה לכבוד הראוי לו, כנראה לא מדליף ולא מקושר לכל האינטרסנטים שמסווגים עצמם כ"עיתונאי ספורט"..

אני לא זוכר איזה משחק, אבל עונה קודמת רובי קין ניסה לפתוח איתו קשר אחורי והיינו כל כך רעים שהוא שינה במחצית. אולי נגד צ'ליה בחוץ או סכנין משהו. אני לא זוכר בדיוק, אבל היה משחק כזה 100%. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

אני לא זוכר איזה משחק, אבל עונה קודמת רובי קין ניסה לפתוח איתו קשר אחורי והיינו כל כך רעים שהוא שינה במחצית. אולי נגד צ'ליה בחוץ או סכנין משהו. אני לא זוכר בדיוק, אבל היה משחק כזה 100%. 

כן גם אני זוכר משהו מעומעם כזה. השחקן שהגיע אלינו לא היה אותו השחקן שעשה את הקריירה היפה שלו, הפציעות גמרו אותו (וגם אצלנו נפצע לא מעט), ועד שניסו להשתמש בו עשו זאת בעמדה שעוד יותר לא מחמיאה לו. בסוף חבל גם מבחינת השחקן וגם מבחינת המועדון, אבל טוב שידעו לחתוך בזמן לרווחת כל הצדדים, וברוח טובה..

פורסם ב

אחלה ניר ביטון, הצהיר על אהבתו למועדון מהרגע הראשון

הלוואי שהיה מצליח יותר אצלנו

פורסם ב
8 דקות לפני, Brandon Roy said:

אצל איביץ' בדוחא, גירדנו שם 1-0 והוא היה פשוט קטסטרופה כקשר אחורי. גם להתגעגע לדן גלזר.

אני לא חושב שפספסנו משהו או שהוא לא היה טוב בגלל הגיל. פשוט לא חושב שהוא היה כזה שחקן טוב אף פעם. לא באשדוד, לא בסלטיק, לא בנבחרת ולא במכבי. שחקן סביר. גם כבלם וגם כקשר אחורי וככה הוא היה אצלנו.

אבל לזכותו צריך להגיד שהוא היה אישיות חביבה ביותר ושאני אשמח אם הוא ימשיך גם כשחקן אשדוד לפקוד גם את יציעי יד אליהו.

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

הוא היה ממש טוב במוקדמות אירופה שרק הגיע. 

רוב המוחלט של שחקנים בגילאים כאלה שמגיעים לכאן לחוזה אחרון, לא מצליחים - קינדה, חמד וכו'. 

לעולם אעדיף שחקנים פחות מוכשרים, אבל צעירים שחוזרים רעבים יותר עם אופק ליציאה נוספת, כי בסוף מנעד הכישרון פה הוא לא רחב ומה שמכריע זה בעיקר הרעב. 

לא חושב שזה עניין של רעב, הבן אדם ממש רצה וממש ניסה להצליח פה, פשוט לא הסתדר לו ולנו. היה בהרכב בתקופה שהייתה קבוצה מחורבנת ועד שההתחברה פה קבוצה כבר היו בלמים עדיפים עליו. קורה

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

תודה והצלחה

גם אני חשבתי כך, אוהד מכבי ובחור נהדר, שיצליח.

פורסם ב

חבל שלא חזר לארץ כמה שנים קודם.

לא הספקנו באמת להנות ממנו כשחקן מכבי.

שיהיה לו בהצלחה.

פורסם ב

אחלה ביטון,

הגיע מאוחר מידי למכבי בשביל להצליח, אבל אף פעם לא התלונן ותמיד הראה כמה הוא אוהב את המועדון

שיהיה לו המון בהצלחה, הלוואי יצליח באשדוד!

פורסם ב

אחלה גבר, אוהב מכבי ומקצוען שאי אפשר להגיד עליו מילה רעה

בהצלחה

פורסם ב

אישיות, מכביסט ואינטלגנט מאוד ביחס לשחקן ממוצע. מאמין שבעתיד עוד יחזור אלינו לאיזה תפקיד במועדון

פורסם ב

אחלה אישיות. בצד המקצועי לא הרשים יותר מדי, אבל נכס לחדר הלבשה. 

לא היה אפשר לקחת את כנעאן על הדרך? נקווה שביטון יחפור לו לקראת העונה הבאה. 

פורסם ב

איזה נאום פרידה מרגש ומכביסטי

אמר שהוא בטוח שנזכה באליפות ושהוא יתן את הכל נגד היריבות שלנו..

פורסם ב
לפני3 שעות , סיריל מקנאקי said:

לפעמים זה לא מצליח. 

מכביסט, גברי ופטריוט ישראלי. מאחל לו רק בהצלחה

לפני3 שעות , Maccabi96 said:

אחלה ביטון,

הגיע מאוחר מידי למכבי בשביל להצליח, אבל אף פעם לא התלונן ותמיד הראה כמה הוא אוהב את המועדון

שיהיה לו המון בהצלחה, הלוואי יצליח באשדוד!

פורסם ב
לפני2 שעות , erantheking21 said:

אחד הנאומי פרידה הכי מרגשים, בן אדם אמיתי

איפה זה עלה?

פורסם ב

קדנציה מאכזבת אבל מכביסט אמיתי, שיהיה בהצלחה.