Jump to content

רשמים מהניצחון על אשדוד בבלומפילד | 5-1 מסחרר, עוד מהפך בדרך לקרנבל בבלומפילד!

Recommended Posts

פורסם ב

עדיין שורף לי בלב השוד שאכלנו מהשופט הזין רק לפני 3 ימים בבירת הבדואים, במקום לחזור לראשות הטבלה ולהיות במומנטום נפלא אנחנו ממשיכים עם המירוץ התלת ראשי הסופר צמוד הזה ויודעים שאין מקום לאבד אף נקודה, בטח לא מול אשדוד בבית. קבוצה שיש לה אולי התקפה מסוכנת אבל הגנה בדיחה (ביום טוב) וזה משחק שאני לא רואה בו שום תוצאה מתקבלת מלבד שלוש נקודות.

לאזיטיץ' לא ממהר לעשות יותר מדי שינויים בהרכב, אבל נותן למוזהב את ההזדמנות בחוד.

שופט: (פריד) טוב (נאמר מתחילת המשחק ועד סופו, שיפוט טוב. החליט שלא שורק על שטויות ולא שרק לשני הצדדים, גם אם אנחנו נפגענו מזה פעמיים שלוש וכך גם אשדוד. שפט בצורה אחידה והוגנת והיה מרחק כמה טעויות קטנות לשני הצדדים מלקבל ציון שלא נראה פה במחוזותינו. 4 דק תוספת לראשונה, הצהוב המהיר להרוש.. אין מילים. מעריך שיפוטר מחר מהאיגוד אחריי התצוגה הזאת)

שחקנים: משפתי לא חושב שהוא מאוד אשם בגול, יצא אולי קצת מאוחר אבל הצליח להאט את כנען, יכל לחזור גם יותר מהר אבל לא היה מגיע לכדור. חוצמזה לא יודע היה סביר יחסית לתקופה עם כמה הצלות בסדר. שגיב להבנתי לא פציעה מאוד קשה, נקע(?) בקרסול, כל עוד יחזור כשיר עד חיפה-פורטו-ביתר יהיה בסדר. | רוי היה לדעתי טוב מאוד, פחות מוכר בהגנה והכניס כדורים גדולים (כמו בגול הראשון) בהתקפה. יש לו הרבה כישרון ויכולות כדורגל מוכחות, צריך טיפה לחבר אותו מנטלית והוא בלתי עציר. שלמה מצד אחד משחק קצת שייקי בהגנה, הובך כמה פעמים ולא היה בריכוז מקסימלי מצד שני נתן כמה כדורים אדירים (כמו בגול החמישי) בתור בלם, לפעמים זה מציל אותנו כשאנחנו תקועים. סופר איכותי. סטואיץ' לדעתי היה הטוב/פחות גרוע בהגנה מבחינה הגנתית וגם הוא לא היה במשחק גדול היום. תקופה פחות טובה של הבלמים שלנו אבל מאמין מאוד בצמד הזה. אסנטה הגנתית היה לא מספיק טוב בעיקר במחצית הראשונה, מניות גדולות בגול שלהם וגם בהתקפה הוא לא קונסטיסנטי, התקפה אחת תוקע התקפה הבאה מרים כדור לגול. היו לו כמה הבלחות אבל אין עקביות. סיסוקו מר חוסר עקביות לאחרונה, כל מהלך הוא יכול או להיות אדיר ולהציל אותנו/לדחוף נהדר קדימה, או רכות באמצע/לא לקרוא מסירה ולגמור אותנו שניה אחרי. יוריס כרגע עדיף עליו בהרבה. גבי מחצית ראשונה רעה, מחצית שניה גם לא הבריק יותר מדי אבל מהלך נהדר בשער הראשון שפתח את הסכר, יותר מכולם מרגיש שצריך מנוחה. פרץ נמצא בכושר נדיר, כובש בלי סוף. היום התחיל בהחטאות הרגילות וסיים עם עוד צמד. יש הרבה מה להגיד עליו אבל כרגיל כשקשר כובש צמד אני רק מפרגן. דוידה המצטיין שלי היום, שער אדיר(/הזוי), שני בישולים גדולים - מספרים. זה מה שרציתי ממנו וזה מה שקיבלנו היום. אחלה אושר! פטאצ'י ממשיך להיות מסוכן אך מבולגן, היה צריך לסיים עם בישול אחד לפחות אבל ההחטאות פגעו לו בסטטיסטיקה היום. אציין מאוד לחיוב את המחויבות והירידה להגנה (גם אם לפעמים נגמר בפאול). חשוב לקבוצה. זהבי גדול שחקני הכדורגל בכל הזמנים מוכיח שהוא עדיין כאן עם משחק טוב, איומים מסוכנים לשער (אלוהים יודע איך הרוש לקח את זה) שער אדיר וספק בישול (בשלישי). אוהב אותך ערן. :wubyellow3:

חובה לציין מהספסל את יוריס שהוא פשוט גבר ומלך, מת עליו. איך בישל לתורגי. ענק.

פיקנטריה:

- סופגים משחק 10 מתוך 11 האחרונים

- דור פרץ עם עוד צמד

- מהפך לא יודע כמה, אבל מרגיש כמו 7 ברצף או משהו. חסר תקדים.

- תורג'מן שובר את הבצורת וחוזר לכבוש.

- בוז ללאזיטיץ' על החילוף של ערן (למרות שכבש וספק בישל, דקה 75, כבר 3:1 משחק גמור, תורג'י חייב גול והוא בן 37)

- יוריס המלך עם סרט הקפטן (לראשונה?)

- ערן זהבי משווה את מוטלה שפיגלר עם 168 שערים ונכנס היישר למקום השישי בטבלת מלך השערים בכל הזמנים.

חייב למות:

אשדוד - במיוחד הרוש, מהרגע שהובילו ניסו להגעיל את הכדורגל, התחזויות, משיכות זמן, בכי על שטויות. גועל נפש מדקה כ"כ מוקדמת. מזל שכבשנו יחסית מוקדם לתוך המחצית השניה אחרת היה פה סיוט.

קהל:

מצד אחד בלומפילד כמעט מלא, מצד שני אין שום הצדקה בעולם שלא יהיה מלא עד אפס מקום כשאנשים הולכים מכות על הכרטיסים הבודדים הקיימים למשחק כזה. עידוד טוב לאורך כל המשחק, אווירה של קרנבל ברגע שהתחילו להכנס השערים, (כמעט) אין על מה להתלונן. עוד מהפך של הקבוצה, הפך להיות שיטה (לא אוהב את זה) אבל זה כיף ומרגש ואין אחד שלא נהנה בבלומפילד היום במחצית השניה (שאיכשהו הפכה להיות המחצית העדיפה שלנו). סה"כ הקבוצה נמצאת במומנטום טוב ואני מרוצה מאוד ממה שאני רואה, ברור שיש מקום לחיזוק בינואר ואם הוא יגיע כמו שצריך זאת יכולה להסתיים כעונה חלומית.

יוצאים עכשיו לשבוע "מנוחה" לפני שיוצאים לרצף הכי קשה והכי חשוב שהיה לנו העונה (טבריה עד ביתר). צריכים את כולכם בכל רגע עד השניה האחרונה.

שבת, 19:30, גרין. נתראה שם!!

פורסם ב

עוד פעם עולים עם המערך הזה, סופגים ראשונים, משנים מערך, הופכים.

אולי לאזטיץ חושש מנאחס אז הוא פשוט לא רוצה להתחיל נורמלי? רואה שכל משחק זה עובד.

לגבי השריקות בוז - לא בא לחנך אף אחד אבל בעיני זה לא הגיוני. אנחנו ברצף משחקים טוב גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת יכולת. נכון שהרבה דקות נראות לא טוב אבל אין מה לעשות זו עונה ארוכה ואי אפשר לתת 90 דקות קצב רצח כל משחק. במיוחד התזמון המזעזע של כניסה של תורגי שבאמת צריך את תמיכת הקהל כדי לחזור לעצמו. ברור לי שהבוז לא לתורגי אבל עדיין לא מתאים.

פורסם ב
5 דקות לפני, Sawyer said:

עדיין שורף לי בלב השוד שאכלנו מהשופט הזין רק לפני 3 ימים בבירת הבדואים, במקום לחזור לראשות הטבלה ולהיות במומנטום נפלא אנחנו ממשיכים עם המירוץ התלת ראשי הסופר צמוד הזה ויודעים שאין מקום לאבד אף נקודה, בטח לא מול אשדוד בבית. קבוצה שיש לה אולי התקפה מסוכנת אבל הגנה בדיחה (ביום טוב) וזה משחק שאני לא רואה בו שום תוצאה מתקבלת מלבד שלוש נקודות.

לאזיטיץ' לא ממהר לעשות יותר מדי שינויים בהרכב, אבל נותן למוזהב את ההזדמנות בחוד.

שופט: (פריד) טוב (נאמר מתחילת המשחק ועד סופו, שיפוט טוב. החליט שלא שורק על שטויות ולא שרק לשני הצדדים, גם אם אנחנו נפגענו מזה פעמיים שלוש וכך גם אשדוד. שפט בצורה אחידה והוגנת והיה מרחק כמה טעויות קטנות לשני הצדדים מלקבל ציון שלא נראה פה במחוזותינו. 4 דק תוספת לראשונה, הצהוב המהיר להרוש.. אין מילים. מעריך שיפוטר מחר מהאיגוד אחריי התצוגה הזאת)

שחקנים: משפתי לא חושב שהוא מאוד אשם בגול, יצא אולי קצת מאוחר אבל הצליח להאט את כנען, יכל לחזור גם יותר מהר אבל לא היה מגיע לכדור. חוצמזה לא יודע היה סביר יחסית לתקופה עם כמה הצלות בסדר. שגיב להבנתי לא פציעה מאוד קשה, נקע(?) בקרסול, כל עוד יחזור כשיר עד חיפה-פורטו-ביתר יהיה בסדר. | רוי היה לדעתי טוב מאוד, פחות מוכר בהגנה והכניס כדורים גדולים (כמו בגול הראשון) בהתקפה. יש לו הרבה כישרון ויכולות כדורגל מוכחות, צריך טיפה לחבר אותו מנטלית והוא בלתי עציר. שלמה מצד אחד משחק קצת שייקי בהגנה, הובך כמה פעמים ולא היה בריכוז מקסימלי מצד שני נתן כמה כדורים אדירים (כמו בגול החמישי) בתור בלם, לפעמים זה מציל אותנו כשאנחנו תקועים. סופר איכותי. סטואיץ' לדעתי היה הטוב/פחות גרוע בהגנה מבחינה הגנתית וגם הוא לא היה במשחק גדול היום. תקופה פחות טובה של הבלמים שלנו אבל מאמין מאוד בצמד הזה. אסנטה הגנתית היה לא מספיק טוב בעיקר במחצית הראשונה, מניות גדולות בגול שלהם וגם בהתקפה הוא לא קונסטיסנטי, התקפה אחת תוקע התקפה הבאה מרים כדור לגול. היו לו כמה הבלחות אבל אין עקביות. סיסוקו מר חוסר עקביות לאחרונה, כל מהלך הוא יכול או להיות אדיר ולהציל אותנו/לדחוף נהדר קדימה, או רכות באמצע/לא לקרוא מסירה ולגמור אותנו שניה אחרי. יוריס כרגע עדיף עליו בהרבה. גבי מחצית ראשונה רעה, מחצית שניה גם לא הבריק יותר מדי אבל מהלך נהדר בשער הראשון שפתח את הסכר, יותר מכולם מרגיש שצריך מנוחה. פרץ נמצא בכושר נדיר, כובש בלי סוף. היום התחיל בהחטאות הרגילות וסיים עם עוד צמד. יש הרבה מה להגיד עליו אבל כרגיל כשקשר כובש צמד אני רק מפרגן. דוידה המצטיין שלי היום, שער אדיר(/הזוי), שני בישולים גדולים - מספרים. זה מה שרציתי ממנו וזה מה שקיבלנו היום. אחלה אושר! פטאצ'י ממשיך להיות מסוכן אך מבולגן, היה צריך לסיים עם בישול אחד לפחות אבל ההחטאות פגעו לו בסטטיסטיקה היום. אציין מאוד לחיוב את המחויבות והירידה להגנה (גם אם לפעמים נגמר בפאול). חשוב לקבוצה. זהבי גדול שחקני הכדורגל בכל הזמנים מוכיח שהוא עדיין כאן עם משחק טוב, איומים מסוכנים לשער (אלוהים יודע איך הרוש לקח את זה) שער אדיר וספק בישול (בשלישי). אוהב אותך ערן. :wubyellow3:

חובה לציין מהספסל את יוריס שהוא פשוט גבר ומלך, מת עליו. איך בישל לתורגי. ענק.

פיקנטריה:

- סופגים משחק 10 מתוך 11 האחרונים

- דור פרץ עם עוד צמד

- מהפך לא יודע כמה, אבל מרגיש כמו 7 ברצף או משהו. חסר תקדים.

- תורג'מן שובר את הבצורת וחוזר לכבוש.

- בוז ללאזיטיץ' על החילוף של ערן (למרות שכבש וספק בישל, דקה 75, כבר 3:1 משחק גמור, תורג'י חייב גול והוא בן 37)

חייב למות:

אשדוד - במיוחד הרוש, מהרגע שהובילו ניסו להגעיל את הכדורגל, התחזויות, משיכות זמן, בכי על שטויות. גועל נפש מדקה כ"כ מוקדמת. מזל שכבשנו יחסית מוקדם לתוך המחצית השניה אחרת היה פה סיוט.

קהל:

מצד אחד בלומפילד כמעט מלא, מצד שני אין שום הצדקה בעולם שלא יהיה מלא עד אפס מקום כשאנשים הולכים מכות על הכרטיסים הבודדים הקיימים למשחק כזה. עידוד טוב לאורך כל המשחק, אווירה של קרנבל ברגע שהתחילו להכנס השערים, (כמעט) אין על מה להתלונן. עוד מהפך של הקבוצה, הפך להיות שיטה (לא אוהב את זה) אבל זה כיף ומרגש ואין אחד שלא נהנה בבלומפילד היום במחצית השניה (שאיכשהו הפכה להיות המחצית העדיפה שלנו). סה"כ הקבוצה נמצאת במומנטום טוב ואני מרוצה מאוד ממה שאני רואה, ברור שיש מקום לחיזוק בינואר ואם הוא יגיע כמו שצריך זאת יכולה להסתיים כעונה חלומית.

יוצאים עכשיו לשבוע "מנוחה" לפני שיוצאים לרצף הכי קשה והכי חשוב שהיה לנו העונה (ריינה עד ביתר). צריכים את כולכם בכל רגע עד השניה האחרונה.

שבת, 19:30, גרין. נתראה שם!!

זהבי משווה את כמות השערים (168) לשפיגלר

פורסם ב

אנחנו הקהל עם האיי קיו הכי נמוך בליגה. מה הקשר הבוז הזה רגע אחר השלישי יא קהל של גמורים 

פורסם ב

טילטיל מרגיע אותי כל מחצית. כשהוא אומר חוזרים למשחק, אני מאמין לו. 

פורסם ב
6 דקות לפני, YoniC said:

אנחנו הקהל עם האיי קיו הכי נמוך בליגה. מה הקשר הבוז הזה רגע אחר השלישי יא קהל של גמורים 

הזיה.

וגם מילה לאיש גדר שעשה תנועה מגונה לשער 8, בצהוב עכשיו שלא ממש התרומם- זו לא הדרך לגייס את השער לעודד, תנסה משהו אחר

פורסם ב

מסכים איתך לגביי פריד. אני חושב שהוא השופט הכי טוב בארץ. משתדל לתת למשחק לרוץ (עד כמה שהיה אפשר עם אשדוד השרמוטות האלה).

יש לנו כמות כישרון בסגל שהיא משוגעת. מהספסל עלו יוריס, תורג'מן, רביבו, ג'ינג'י ומדמון. יש סיכוי שהם פותחים כמעט בכל קבוצה בליגה בהרכב. זה רמות פסיכיות של כישרון. לדעתי אנחנו מרחק קיצוני שמאלי מהסגל הכי טוב שהיה פה מאז עידן פאולו סוזה.

זה עוד יותר שם את הלחץ על לאזטיץ', חייב להפנים את זה ולא להתחכם. שיבוץ השחקנים הכי טובים בעמדות הנכונות הוא משמעותי. ראינו את השינוי היום שרביבו החליף את יחזקאל. משהו במכבי נפתח.

פורסם ב

מתי פעם אחרונה נתנו 5 בחצי שעה ? יש מצב בדרבי עם ריקן שכבש מהקרן ?

פורסם ב

משפתי מהוסס מאוד ומקשה על הבלמים שבמילא אוכלים חצץ וצריכים לסגור אין סוף פערים ןשטח. צא ותקוף כדור. סטואיץ' הצליח להפסיד במאבק על כדור לגמד 1.68 שהוא אמור להרוג עם הכתף. גול עלוב.

3-6-1 לא עובד. ההוראות רעות, וגם כשיש תנועה הבלמים נמנעים מחיצים לעומק.

אם השינוי הגיע בגלל או למרות לאזא זה לא מעניין. זה הבדל של שמיים וארץ. מספיק עם ההתחכמות הזו.

פורסם ב

סטואיץ הכי פחות גרוע? הגול הזה חצי עליו. לא מבין את הסגירה הזאת. בכלל, כל קרן של היריבה זה חצי גול, משהו קורה עם ההגנה שלנו.

לגבי לאזטיץ׳- לא ברור בעיניי כמה פעמים עוד נצטרך להיכנס לפיגור כדי שיבין שהמערך, ובכלל שיבוץ השחקנים פשוט לא עובד. דוידה לא יכול לשחק ווינגבק בימין- הוא פשוט לא מספיק להגיע לסגור פעם אחרי פעם, משחק אחרי משחק (פלאשבק לצעקות של שלמה עליו), יחזקאל לא שחקן לווינגבק שמאל ופאטאצי לא יכול לשחק כשחקן נוסף באמצע של ארבעה שחקנים, צפוף מדי. בכללי, אנחנו לא יכולים לשחק בשלושה בלמים- זה מערך שפשוט לא מתאים לנו וכל פעם שאנחנו משנים זה פשוט משהו אחר לגמרי.

פורסם ב

מחלקים חמישייה ב30 דקות.

הקהל-שורק בוז

הפורום-גועש

הספייס-חשדן

הקהל הגרוע בעולם

פורסם ב

בפעם המי יודע כמה מחצית שניה יוצאת דופן כאילו מדובר בקבוצה אחרת.

חייב לשמור על איזון לאורך המשחק. לא יכול להיות שאנחנו יורדים עם כל כך הרבה סימני שאלה מהמחצית הראשונה.

דוידה חייב לשחק על צד שמאל, לא מסתדר עם הרגל הופכה.

משפחתי חסר בטחון ואסנטה לא מתאים למכבי.

מנגד, חילופים מעולים שעשו שינוי במשחק.

5 שערים במחצית לא זוכר מתי היה

פורסם ב

אין לי טענות למשחק ההתקפה היום. היינו צריכים לתת לפחות 2 במחצית הראשונה - יותר מדי החטאות. הבעיה הגדולה היא במשחק הגנה שלנו שהוא בין חלש לזוועתי. מספיק כבר עם המערך 3 בלמים הזה. מספיק!!!

פורסם ב

כשמשחקים מהר (יחסית) כובשים. 

כשמשחקים לאט נתקעים פעם אחר פעם בקיר

פורסם ב

לא מבין מה הבעיה עם הבוז על החילוף? תשאיר את ערן, תוציא את דור פרץ ושים את תורג'מן. תן לשחק עם שניהם ביחד

פורסם ב
4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא מבין מה הבעיה עם הבוז על החילוף? תשאיר את ערן, תוציא את דור פרץ ושים את תורג'מן. תן לשחק עם שניהם ביחד

כי מה הקשר בוז. החלטה לגיטימית להוציא אותו.

פורסם ב
5 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אתה מוביל עם 3 שערים דקה 80, זהבי כבר לא בשיאו, חילוף לגיטימי להכניס את החלוץ המוביל של הקבוצה ששבר את הבצורת, לגבי 2 חלוצים זאת לא השיטה בה המאמן דובק.

פורסם ב
7 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מה הבעיה להוציא את ערן?

פורסם ב

הפתיע מאוד דוידה על כנף שמאל עם רגל על הקו. היה פשוט מדהים. לא יודע אם זה יעבוד כל הזמן אבל הפעם זה עבד פגז

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

הפתיע מאוד דוידה על כנף שמאל עם רגל על הקו. היה פשוט מדהים. לא יודע אם זה יעבוד כל הזמן אבל הפעם זה עבד פגז

מה הפתיע? כבר שיחק מלא פעמים בעמדה הזו השנה

פורסם ב
1 hour ago, Elirandani said:

מתי פעם אחרונה נתנו 5 בחצי שעה ? יש מצב בדרבי עם ריקן שכבש מהקרן ?

דרבי 5:0 הלפני אחרון, 5 שערים ב 30 דקות ושופט בן זונה שגנב לנו פנדל מרחמים עליהם

ו 6:0 על חיפה ב 2016 היה כנ' השיא 5 שערים ב 18 דקות

פורסם ב
1 דקה לפני, תחיית המתים said:

מה הפתיע? כבר שיחק מלא פעמים בעמדה הזו השנה

הפתיע שהיה מצויין. לא ראיתי אותו ככה במעט דקות ששיחק שם במשחקים אחרים

פורסם ב

מי שאכזב אותי מאוד זה עידו שחר

היו לו מספר מצבים להרמה והוא הרים נורא, גם התזמון היה בעייתי והוא נתן למגינים לבוא לחסום לו את ההרמה וחבל.

זה אומנם היה במשחק גמור, אבל יש משחקים שזה יכול להכריע