Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מה עם החניקה העבריינית של רפאלוב בשידור חי בטלויזיה?

אדום לא קיבל, יקבל השעיה? משהו?

אגב, פה יש עוד זוויות צילום.

GgUHKLjXwAALYPA?format=jpg&name=medium

פורסם ב

וואלה, יש לזה גם המשך חחח

ערס עבריין בגיבוי הקסקט.

פורסם ב

לפני5 שעות , avi atias said:

זונה בן זונה 

והשחקן הנחנק מקבל גם צהוב, איך הוא מעז להיחנק בכלל חוצפן

פורסם ב
לפני6 שעות , avi atias said:

אגב, פה יש עוד זוויות צילום.

GgUHKLjXwAALYPA?format=jpg&name=medium

זה רפאלוב

זה סמל למופת

זה שחקן שערוץ הבית החמאסניקי ספורט 5 מוצצים לו

פורסם ב

רפאלוב הסמל והמופת אמר גם אחרי המשחק שהוא עשה את זה בכוונה כדי שהבלם יקבל צהוב גם כי הוא בלם מציק וצהוב יגביל אותו בהמשך המשחק. מהמקפצה. 

פורסם ב
לפני8 שעות , avi atias said:

וואלה, יש לזה גם המשך חחח

ערס עבריין בגיבוי הקסקט.

זה לא פחות אדום מהחניקה. להיכנס ככה בשחקן בלי כדור, הזיה..

פורסם ב
1 hour ago, אם אין אני לי נמני said:

מדהים איך אין לזה זכר בספורט 5 או one 

אפ זה שחקן שלנו או של ביתר איזה מטעמים עושים מזה...

אל תיפול לשטויות האלה, ביתר אמנם לא ברמה של חיפה אבל מאותרגת מאוד.

אנחנו ברמה אחרת ובספורט5 זה גם בגלוי

פורסם ב

בצורה מאוד מפתיעה איגוד השופטים הצדיק את אישור השער של ב״ש ושלא הגיע אדום לרפאלוב. 

אוהב את זה שאחרי זה עושים כתבות מי הכי נהנתה מהשיפוט, לפי מה שאיגוד השופטים מאשר בסוף. 

כאילו שזה לא הגוף הכי מושחת שיש 

פורסם ב

איך אפשר להתעלם מהעבירה שהובילה לקרן? ברגע שהם לא מבקרים את עצמם הם נותנים פתח לעוד טעויות ושחיתות.

פורסם ב
36 דקות לפני, עמית ר said:

בצורה מאוד מפתיעה איגוד השופטים הצדיק את אישור השער של ב״ש ושלא הגיע אדום לרפאלוב. 

אוהב את זה שאחרי זה עושים כתבות מי הכי נהנתה מהשיפוט, לפי מה שאיגוד השופטים מאשר בסוף. 

כאילו שזה לא הגוף הכי מושחת שיש 

ועוד "ועדה מקצועית" בדקה, יכלו גם להגיד שיש להם פחד מאיבוד ההונדות והכל יהיה ברור. 

זה אומר שהחל מהיום אפשר להרביץ חופשי לשוערים, לתת צ'וקסלאם לשחקני היריבה. 

בנוסף הגיע הזמן שבכל בעיטה חופשית לטובתנו שחקנים יתחילו ליפול ברחבה חופשי כי נגדנו שורקים על זה כל פעם לפנדלים וגם מצדיקים את זה. 

פורסם ב

למה לעזאזל מכבי לא מציפים את עניין הנבדל ביד של ויטור? אשכרה מעלימים מאיתנו שידור חוזר למצב קריטי (שהוא גם צהוב שני) וזה נראה לכולם לגיטימי.

פורסם ב
לפני3 שעות , judymaccabi said:

למה לעזאזל מכבי לא מציפים את עניין הנבדל ביד של ויטור? אשכרה מעלימים מאיתנו שידור חוזר למצב קריטי (שהוא גם צהוב שני) וזה נראה לכולם לגיטימי.

ברגע שיש קשר ישיר בין מנגנון שיפוטי שאמור להיות בלתי תלוי (צוות הוואר והמצלמות) לגוף שידור שמאוד תלוי, בעיקר בכמה עצים ריחניים תלויים להם בהונדות לכאורה - אז כבר יש לך בעיה עמוקה וחמורה הרבה יותר מלמה לא מראים לנו בתקציר, באותה מידה לכי תדעי מה לכאורה מקבלים השופטים במצלמות הוואר ובואי נעזוב רגע את רמת המקצועיות שלהם שנתונה בספק.

פורסם ב
לפני4 שעות , judymaccabi said:

מה יש להציף אח, היה נבדל. 

דקה 36:10 של המשחק. 

אם רק היה אפשר להעלות כאל תמונה כמו שצריך, הייתי מעלה. 

פורסם ב
7 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אז למה מעלימים את ההילוך החוזר? אלא אם כן היה נבדל של קילומטר זה מצריך הילוך חוזר ועצירה מדויקת של רגע המסירה.

פורסם ב
לפני5 שעות , itanar said:

איך אפשר להתעלם מהעבירה שהובילה לקרן? ברגע שהם לא מבקרים את עצמם הם נותנים פתח לעוד טעויות ושחיתות.

חייבים איכשהו לפנות לטוטו, שיפסיקו לתקצב אותם.

זו חוצפה. מתעלמים מאלימות בשידור חי.

פורסם ב
58 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

גם אם היה (ולדעתי גם היה ולא של 'קילומטר' כמו שעושים מזה), זאת לא הנקודה.

תראו לנו.

אפילו אל תמתחו קווים (למרות שאני רוצה, אבל אני מרגיש שזה יותר מדי לבקש מהנבלות),

רק תראו לנו ריפליי אחד נורמלי בזווית נורמלית.

תפסיקו להעלים.

ויותר מזה, 

מצידי אל תתנו, תמתחו לעצמכם מה שאתם צריכים כדי למסמס כמו את כל ההחלטות לטובתנו,

אבל תרשמו בבדיקה, גם אם לשניה.

זאת החלטה משנה משחק.

מוסיף כמו שאמרו פה שאם פנדל זה גם צהוב שני.

אבל נו..

מה אני מצפה.

פורסם ב
לפני12 שעות , itanar said:

שהתקשורת שייכת למלך ההונדה הראשון לשמו, קל מאוד להתעלם. זה לא צף בשום מקום, אולי חוץ מפודקאסט חסר חשיבות בצהובון וואן, אז מאוד קל להם לגבות את עצמם ולהגיד שמגע משולש בשוער ברחבת החמש הוא מגע לגיטימי ושמגע מלטף בגרון גם הוא מגע לגיטימי. על העבירה בקרן לפני, תשמע רק צרצרים, מכבי ״בריטים״ מדי כדי לפמפם את זה.

עוד מקרה כמו הליטופי פנדל שעוברים ככה מתחת לרדאר ומנורמלים בכל מקום אפשרי וכבר עלו לנו בלא מעט נקודות השנה.

הרי כולנו יודעים שאם נגד אשדוד יגעו בשוער שלהם ברחבה ויחסמו אותו בצורה לא חוקית, ישרקו עוד לפני שהכדור יגיע לרחבה, ואם זהבי יפול מעוד תפיסה ברחבה יתנו למהלך להמשיך כי לא היה כלום ושום דבר.

אולי כשיכניסו בדיקת מכונה ומצלמות בלתי תלויות בצוות שופטים לא מקצועי וצוות שידור שמגיע מערוץ עם אג׳נדה תלויה, אז אולי נוכל להיות שלמים עם החלטות השיפוט!

פורסם ב

אני חושב שמכבי צריכים לשלוח את כל הסרטונים האלה לשופט בכיר באירופה ואת התוצאות לפרסם באתרים, לא לשלוח לאיגוד או לוועדה ישר לאתרי הספורט

פורסם ב
On 5.1.2025 at 13:40, duduha said:

אני חושב שמכבי צריכים לשלוח את כל הסרטונים האלה לשופט בכיר באירופה ואת התוצאות לפרסם באתרים, לא לשלוח לאיגוד או לוועדה ישר לאתרי הספורט

רעיון טוב גם לשאר הקבוצות הגיע הזמן לעשות את זה, אף אחד לא מאמין להודעות גיבוי שלהם גם לא הם בעצמם. 

פורסם ב
On 6.1.2025 at 14:42, הנדון said:

רעיון טוב גם לשאר הקבוצות הגיע הזמן לעשות את זה, אף אחד לא מאמין להודעות גיבוי שלהם גם לא הם בעצמם. 

אני בטוח שברגע שמכבי יתחילו ואחרינו עוד קבוצה או שתיים, תתחיל לראות פה שינוי מהותי, זה יתחיל ב״גיבוי״ של הוועדה וימשיך עם השיפוט

פורסם ב
1 דקה לפני, duduha said:

אני בטוח שברגע שמכבי יתחילו ואחרינו עוד קבוצה או שתיים, תתחיל לראות פה שינוי מהותי, זה יתחיל ב״גיבוי״ של הוועדה וימשיך עם השיפוט

אני בטוח שינסו בהתחלה להפחיד אותך עם קנסות וזיוני מוח על זלזול בשופטים או משהו כזה, חייבים להתחיל להריץ את זה אפילו איזה פודקאסט פרטני שיעלה שופט מחו"ל כל פעם.

פורסם ב
6 דקות לפני, הנדון said:

אני בטוח שינסו בהתחלה להפחיד אותך עם קנסות וזיוני מוח על זלזול בשופטים או משהו כזה, חייבים להתחיל להריץ את זה אפילו איזה פודקאסט פרטני שיעלה שופט מחו"ל כל פעם.

למה מי שואל אותם?

פורסם ב
4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

למה מי שואל אותם?

אם זה בא בצורה רשמית מהמועדון הם יכולים לטעון שזאת פרובוקציה נגד השופטים או חארטה אחרת שימציאו בשביל לא לקבל ביקורת אמיתית ולדפוק אותך.

אין באיגוד המושחת הזה אינטרס לחשוף את האמת על איך מתבצעת הביקורת שלהם.