Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
5 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

הם לא "עמדו". קפצו לתוך הגוף שלו, וצריך מעט מאוד בשביל למנוע ממנו להגיע לכדור ככה. לא יודע אם הוא היה צריך "למכור" משהו. את הכדור הוא היה צריך לנסות לעצור, וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא לא הצליח לא כי מישהו עמד בדרכו. זה נראה לי די... פשוט.

ממה שאני ראיתי, המגע של השחקנים שקפצו לכיוונו (שגם הוא היה מינימלי ביותר לדעתי), היה כבר אחרי שהכדור עבר אותו והיה כבר בפועל בתוך הרשת). 
אם יש שופטים שהיו שורקים את זה? בטח. האם זו ההחלטה הנכונה? בעיניי לא. 

הדרך שלי לבחון את המקרים האלו היא לנסות ולדמיין איך הייתי מתייחס לאירוע אם הוא היה קורה ״בצד השני״.
אם היו פוסלים לי גול כזה באותה סיטואציה בדיוק, כנראה שהייתי צריך להזמין ריהוט חדש לסלון :)) 

פורסם ב

מה עם הרפליי לפסילת הפנדל בטענת נבדל מי מוציא לנו את זה כאן? מת לראות למה העלימו את זה בספורט חמאס

פורסם ב
לפני5 שעות , תחיית המתים said:

מה עם הרפליי לפסילת הפנדל בטענת נבדל מי מוציא לנו את זה כאן? מת לראות למה העלימו את זה בספורט חמאס

על מה מדובר? כנראה במחצית הראשונה כשזה היה רחוק קצת

פורסם ב
9 דקות לפני, duduha said:

על מה מדובר? כנראה במחצית הראשונה כשזה היה רחוק קצת

במחצית הראשונה, כן. 

יחזקאל עם רבונה לרחבה עם נגיעת יד ברורה של ויטור. תוך 3 שניות החליטו נבדל והמשיכו הלאה. 

בבדיקות ואר לרעתנו דווקא לוקחים את הזמן יופי יופי. 

פורסם ב

אני בטוח שהמשחק הזה היה מעורב בבטים רציניים, כנראה לטובת נצחון אדום או תיקו

ליבוביץ' רק חיפש משהו כזה

פורסם ב

"זה הפך להרגל לא מקורי שקבוצות בליגה בוכות על השיפוט" - ערוץ הספורט

נו מה חשבתם שהאפסים האלה לא יגבו אותם?

בדיחה

כל מי שמבין קצת בכדורגל יודע שהיה שם חסימה של רוגבי בתוך תיבת ה5 על השוער.

פורסם ב

בכל האתרים כתוב שמכבי הראו ללייבוביץ את הפאולים ושאלו איך הוא לא ראה את זה, אז הוא רק מתעקש עוד יותר שלא היו. אין לי ספק שהאיגוד יגבו אותם ו גול הבא שלנו ככה יפסלו. 

מכבי צריכים לשלוח לאחד כמו קולינה סרטונים לייעוץ ואם הוא יגיד שזה פאול אלף אחוז לצאת במסיבת עיתונאים רשמית עם כל הרעש. בר נתן כבר מזיין אותנו איזה חמישה משחקים רצוף. 

פורסם ב
לפני8 שעות , Cosmic said:

עבירה ברורה בקרן הראשונה (תורג׳מן יוזם מגע בזמן המאבק האווירי עם יד שמאל).

בקרן של הגול - כלום. 

שוערים חכמים יודעים ״למכור״ לשופט את העבירה במצבי חסימה בנייחים. זה גם לא מסובך כל כך, טיפה אגרסיביות שתייצר תמונה של מאבק פיזי עם השחקן החוסם בתוך ה 5 עושה את העבודה. משפתי פשוט עמד שם כמו פלקט.

לתחושתי, הראש שלו עדיין היה במהלך הקודם כשלא קיבל את השריקה שהגיעה לו, והוא איבד לגמרי את הפוקוס. 

חבל, אבל לא נורא. 

בול. שוער חכם מתחיל דחיפות עם שחקנים עוד לפני שהקרן יוצאת בכלל, גם מבזבז זמן וגם גורם לשופט להרחיק את השחקנים ו/או להיות ער לסיטואציה. כשהקרן יוצאת הוא רץ לתוך השחקנים, נכנס בהם ונופל בתיאטרליות. ככה מיליון אחוז מקבלים שריקה. כמו שאמרת, משפתי עמד שם כמו פלקט.

פורסם ב
לפני8 שעות , Cosmic said:

עבירה ברורה בקרן הראשונה (תורג׳מן יוזם מגע בזמן המאבק האווירי עם יד שמאל).

בקרן של הגול - כלום. 

שוערים חכמים יודעים ״למכור״ לשופט את העבירה במצבי חסימה בנייחים. זה גם לא מסובך כל כך, טיפה אגרסיביות שתייצר תמונה של מאבק פיזי עם השחקן החוסם בתוך ה 5 עושה את העבודה. משפתי פשוט עמד שם כמו פלקט.

לתחושתי, הראש שלו עדיין היה במהלך הקודם כשלא קיבל את השריקה שהגיעה לו, והוא איבד לגמרי את הפוקוס. 

חבל, אבל לא נורא. 

בול. וגם משפתי יודע לעשות את זה, פשוט העצבים מהמהלך הקודם הוציאו אותו לגמרי מהפוקוס. הוא בחודש לא טוב. 

פורסם ב
9 דקות לפני, אלק נילאש said:

בול. שוער חכם מתחיל דחיפות עם שחקנים עוד לפני שהקרן יוצאת בכלל, גם מבזבז זמן וגם גורם לשופט להרחיק את השחקנים ו/או להיות ער לסיטואציה. כשהקרן יוצאת הוא רץ לתוך השחקנים, נכנס בהם ונופל בתיאטרליות. ככה מיליון אחוז מקבלים שריקה. כמו שאמרת, משפתי עמד שם כמו פלקט.

אמת, הם הצליחו להפיל את משפתי בפח במקרה הזה.

פורסם ב

קרן לפני הייתה עבירה הכי ברורה שיש.

הבעיה היא מצטברת, לא יתכן שעל מאבקים כמו של פרץ מול חדרה ושלמה מול הפועל חיפה שרקו פנדלים ואתמול השופט מתעלם.

פורסם ב

מישהו צריך לתת את הדעת על התופעה הזו שמתרחבת שהשופטים מעדיפים לא לשרוק ואז לחפש בואר במידה ויש גול.

זו לא המטרה ורק ממחיש כמה השופטים פה חסרי מושג.

פורסם ב

לא מבין יותר מדי מה התלונות על משפתי בקטע של לא מכר את זה מספיק

1. קרן ראשונה הוא מכר מושלם, עלה לכדור, קיבל מגע מובהק באוויר. צעק, עשה עם הידיים, נפל על הרצפה. רץ לשופט באמוק. אין עולם שזה לא נשרק הוא עשה מה שצריך.

2. קרן שניה (גול) תסתכלו על הצילום מהזווית של בש ביציע, הם הכניסו אותו לתוך הרשת הבן אדם הוטבע בתוך הרשת שלנו. מה יש עוד לעשות כדי להראות שהיה פאול? זה הזוי.

יש פה בעיה והיא שאתם משליכים את השנאה/חוסר אמונה שלכם במשפתי וביכולות שלו ובכך מקטינים את השופט מוסיפים למשפתי. אם זה במקומו פרץ כולם פה משתגעים על השופט פי אלף ולא אומרים שפרץ (משפתי) לא מכר מספיק טוב.

פורסם ב
2 דקות לפני, Saar said:

מישהו צריך לתת את הדעת על התופעה הזו שמתרחבת שהשופטים מעדיפים לא לשרוק ואז לחפש בואר במידה ויש גול.

בכלל אין כמעט משחק בלי שהואר מתקן אותם(גם הואר על הפנים)

השופטים ברמה מאוד נמוכה, הכי נמוכה שאני זוכר בהסטוריה, לא מסוגלים כמעט לקבל החלטה נכונה וזה כולל גם את הקוונים

לא ראיתי דבר כזה, לא רואים נבדל, העמידה של פטאצ'י כלכך רחוקה מהרגל שלו, לא יתכן שהקוון ירים ישר

מזכיר לי אותנו שאנחנו לא מסוגלים היום לנסוע בלי וויז למקומות שפעם היינו מגיעים עם מפות בקלות רבה והבנה, ככל שיש יותר טכנולוגיה, גם רמת הבינה יורדת.

פורסם ב
לפני4 שעות , Sawyer said:

לא מבין יותר מדי מה התלונות על משפתי בקטע של לא מכר את זה מספיק

1. קרן ראשונה הוא מכר מושלם, עלה לכדור, קיבל מגע מובהק באוויר. צעק, עשה עם הידיים, נפל על הרצפה. רץ לשופט באמוק. אין עולם שזה לא נשרק הוא עשה מה שצריך.

2. קרן שניה (גול) תסתכלו על הצילום מהזווית של בש ביציע, הם הכניסו אותו לתוך הרשת הבן אדם הוטבע בתוך הרשת שלנו. מה יש עוד לעשות כדי להראות שהיה פאול? זה הזוי.

יש פה בעיה והיא שאתם משליכים את השנאה/חוסר אמונה שלכם במשפתי וביכולות שלו ובכך מקטינים את השופט מוסיפים למשפתי. אם זה במקומו פרץ כולם פה משתגעים על השופט פי אלף ולא אומרים שפרץ (משפתי) לא מכר מספיק טוב.

לא קשור לשנאה למשפתי. כשתופסים חלוץ בחולצה ברחבה הוא צריך ליפול כדי שהשופט לא יוכל להתעלם מזה, כמו שמלמד עשה לנו רק לפני שבועיים. אתה יודע שזו החלטה קריטית שהשופט מעדיף לא לשרוק, רק בקרן הקודמת דקה לפני חווית את זה, אל תתן לו את האפשרות בכלל. בלי קשר, להתחיל דחיפות בתוך הרחבה ולמשוך זמן ולהוציא את היריבים מפוקוס זה מהלך מעולה בדקה 90 כשאתה ביתרון.

פורסם ב
48 דקות לפני, Saar said:

זו היתה אחת הטענות הכי מובהקות כנגד המערכת הזו מהיום שהחלו להשתמש בה. השופטים יהפכו לפלקטים כי לא ירצו לקבל החלטות בעצמם ויחפשו תמיד להאשים את הואר, והמערכת עם כל היתרונות שלה לא באמת יכולה להחליף שופט שנמצא מ"מ וחצי מהאירוע. אז קבלנו שעטנז שכזה שהשופטים מורתעים מלקבל החלטות והואר מחליט על דעת השופט הלא אובייקטיבי שיושב בנקודת הצפייה ולמעשה נהפך לאיש החשוב במשחק..

פורסם ב
לפני11 שעות , חומץ בלסמי said:

הם לא "עמדו". קפצו לתוך הגוף שלו, וצריך מעט מאוד בשביל למנוע ממנו להגיע לכדור ככה. לא יודע אם הוא היה צריך "למכור" משהו. את הכדור הוא היה צריך לנסות לעצור, וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא לא הצליח לא כי מישהו עמד בדרכו, אלא כי מישהו באופן אקטיבי הפריע לו פיזית. באופן די אגריסיבי, גם, אם יורשה לי.

לא יודע. זה נראה לי די... פשוט.

תסתכל שוב על אלון תורג'מן, הוא בכלל לא מסתכל לכדור, הוא רק התעניין בלחסום את השוער. 

במקרה הכדור פגע לו בכתף ונכנס.

פורסם ב
לפני4 שעות , אליהו_הנביא said:

בכל האתרים כתוב שמכבי הראו ללייבוביץ את הפאולים ושאלו איך הוא לא ראה את זה, אז הוא רק מתעקש עוד יותר שלא היו. אין לי ספק שהאיגוד יגבו אותם ו גול הבא שלנו ככה יפסלו. 

מכבי צריכים לשלוח לאחד כמו קולינה סרטונים לייעוץ ואם הוא יגיד שזה פאול אלף אחוז לצאת במסיבת עיתונאים רשמית עם כל הרעש. בר נתן כבר מזיין אותנו איזה חמישה משחקים רצוף. 

הגיע הזמן שיהיה לאיש צוות שלנו על הספסל ודיאו ערוך עם כל המכירות שלנו, כל פעם שיבטלו לנו שער או יאשרו שישימו להם בפרצוף (כמובן לא יקרה).

פורסם ב
לפני11 שעות , Cosmic said:

ממה שאני ראיתי, המגע של השחקנים שקפצו לכיוונו (שגם הוא היה מינימלי ביותר לדעתי), היה כבר אחרי שהכדור עבר אותו והיה כבר בפועל בתוך הרשת). 
אם יש שופטים שהיו שורקים את זה? בטח. האם זו ההחלטה הנכונה? בעיניי לא. 

הדרך שלי לבחון את המקרים האלו היא לנסות ולדמיין איך הייתי מתייחס לאירוע אם הוא היה קורה ״בצד השני״.
אם היו פוסלים לי גול כזה באותה סיטואציה בדיוק, כנראה שהייתי צריך להזמין ריהוט חדש לסלון :)) 

שחקני מכבי מראש לא עושים תרגילים מלוכלכים. זו המומחיות של ב"ש לדורותיה.

שוערים שגונבים את קו השער בפנדל, פאולים על שוער בתיבת ה 5, וכל מיני הצקות בתחום האפור שמטרתם להוציא אותך משיווי משקל. 

בשורה תחתונה, מול חיפה הם מתבכיינים שהשופטים לא מאפשרים להם את מה שמאפשרים להם מול מכבי.

פורסם ב

איפה אתם רואים פה פאול?  (קרן ראשונה)

GgSGgZbW4AAJnSa?format=jpg&name=medium

פורסם ב
לפני2 שעות , הנדון said:

הגיע הזמן שיהיה לאיש צוות שלנו על הספסל ודיאו ערוך עם כל המכירות שלנו, כל פעם שיבטלו לנו שער או יאשרו שישימו להם בפרצוף (כמובן לא יקרה).

זה מה שכתוב שעשו, בסוף המשחק הראו לעיני הנץ בכבודו ובעצמו את הפאולים והוא מתעקש שלא היה מגע! אל תדאג הוא יקבל גם גיבוי מהחברים של קובי ובזה יסגר הסיפור.

בינתיים כבר הכל מלא בכתבות על הדפוק הזה שקרא להם קופים.

פורסם ב

למי שיש טוויטר, יכול להכנס ולהפעיל הילוך איטי. אפשר לראות דרך הזווית הזאת שאלון תורג'מן יוצר מגע עם משפתי, דוחף אותו עם היד ומזיז אותו לתוך השער.

אין סיכוי שהשער הזה חוקי 

פורסם ב

צריך להיות באמת חסר מוח כדי לומר שאין פאול על משפתי