Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הייתה עבירה גם בקרן הקודמת שהשפיעה על ההדיפה של משפתי

פורסם ב

כל עוד יהיה שקט ג'נטלמני נמשיך לקבל בראש בכל שבוע מחדש מהשופטים.

איך אפשר לא לשרוק לעבירה כשלושה שחקנים של היריבה מעיפים את השוער לתוך השער? מת להבין מה התירוץ הקבוע של האיגוד המיותר הזה יהיה הפעם?

מעניין כמה נקודות לקחו לנו כבר על החרא הזה..(ועוד יקחו)

פורסם ב

שתי קרנות שתי עבירות על השוער

בשער היו שלושה שחקנים שלהם שחסמו את השוער ודחפו אותו לשער  שלושה !!!!!!

איך ואר משאר דבר כזה, הזייה

פורסם ב

מאז המשחק מול חדרה גנבו לנו 6 נקודות.

מול חדרה והיום, זה קרה בתוספת הזמן. נחשו מי בואר...

פורסם ב
1 דקה לפני, Elirandani said:

מאז המשחק מול חדרה גנבו לנו 6 נקודות.

מול חדרה והיום, זה קרה בתוספת הזמן. נחשו מי בואר...

שודדים אותנו

פורסם ב

לא נרגע מהשוד הזה. איך שער כזה מאושר איך?!??!?????

פורסם ב

העבירה בקרן הראשונה אפילו הייתה ברורה יותר. איזה ביזיון

פורסם ב

אילולא השופטים זה אליפות ב 15 הפרש

רוצים שיהיה עניין בכוח

שוד אחרי שוד אחרי שוד

פורסם ב
24 דקות לפני, Elirandani said:

העבירה בקרן הראשונה אפילו הייתה ברורה יותר. איזה ביזיון

זה אותו תורג'מן האפס של באר שבע שחיפש לעשות פאול על השופט גם בשער?

כאילו קיבל הוראה מהשופט, לך כנס בשוער.

פורסם ב

עבירה ברורה בקרן הראשונה (תורג׳מן יוזם מגע בזמן המאבק האווירי עם יד שמאל).

בקרן של הגול - כלום. 

שוערים חכמים יודעים ״למכור״ לשופט את העבירה במצבי חסימה בנייחים. זה גם לא מסובך כל כך, טיפה אגרסיביות שתייצר תמונה של מאבק פיזי עם השחקן החוסם בתוך ה 5 עושה את העבודה. משפתי פשוט עמד שם כמו פלקט.

לתחושתי, הראש שלו עדיין היה במהלך הקודם כשלא קיבל את השריקה שהגיעה לו, והוא איבד לגמרי את הפוקוס. 

חבל, אבל לא נורא. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Cosmic said:

בקרן של הגול - כלום. 

שוערים חכמים יודעים ״למכור״ לשופט את העבירה במצבי חסימה בנייחים. זה גם לא מסובך כל כך, טיפה אגרסיביות שתייצר תמונה של מאבק פיזי עם השחקן החוסם בתוך ה 5 עושה את העבודה. משפתי פשוט עמד שם כמו פלקט.

לתחושתי, הראש שלו עדיין היה במהלך הקודם כשלא קיבל את השריקה שהגיעה לו, והוא איבד לגמרי את הפוקוס. 

חבל, אבל לא נורא. 

לא ברור איך לא עבירה בקרן של הגול. מונעים ממנו פיזית להגיע אל הכדור (והוא מגיע אליו בקלות אם לא דוחפים אותו), וזה קורה בתוך רחבת החמש. פשוט קופצים עליו. מה אני מפספס?

פורסם ב
5 דקות לפני, Cosmic said:

בקרן של הגול - כלום. 

חבל, אבל לא נורא. 

בקרן השנייה המוח שלו עוד היה בקרן הראשונה. על זה מאוד הייתי עצבני עליו. מצפה משוער ראשון של מכבי לאופי קצת חזק יותר מזה.

זה לא פעם ראשונה אגב שהוא מאבד את זה בדקות האחרונות.

פורסם ב
1 דקה לפני, חומץ בלסמי said:

לא ברור איך לא עבירה בקרן של הגול. מונעים ממנו פיזית להגיע אל הכדור (והוא מגיע אליו בקלות אם לא דוחפים אותו), וזה קורה בתוך רחבת החמש. פשוט קופצים עליו. מה אני מפספס?

נגעת בדיוק בנקודה - הניסיון שלו להגיע לכדור היה מאוד רך, ולכן המגע עם השחקנים של ב״ש היה מינימלי. 
אם הוא היה מזנק על הגוף של שחקני ב״ש, מנסה לאגרף, ומפספס - הוא היה מקבל שריקה. שוערים חכמים יודעים ״למכור״ את העבירות האלה. משפתי היה פאסיבי מדי. 

פורסם ב

שודדים אותנו פעם אחר פעם. אנחנו צריכים בדקות הסיום יתרון של מעל גול כדי לנצח במרבית הפעמים. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Cosmic said:

נגעת בדיוק בנקודה - הניסיון שלו להגיע לכדור היה מאוד רך, ולכן המגע עם השחקנים של ב״ש היה מינימלי. 
אם הוא היה מזנק על הגוף של שחקני ב״ש, מנסה לאגרף, ומפספס - הוא היה מקבל שריקה. שוערים חכמים יודעים ״למכור״ את העבירות האלה. משפתי היה פאסיבי מדי. 

אין דבר כזה רך קשיח או מחוספס.

דרך חסימה ודחיפה מנעו הגעה שלו לכדור. כל הפרשנות כאן מיותרת, זה כתוב שחור על גבי לבן.

אין ניסיון של ויטור או גאריטה לתקוף את הכדור בעצמם.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמאנן said:

בקרן השנייה המוח שלו עוד היה בקרן הראשונה. על זה מאוד הייתי עצבני עליו. מצפה משוער ראשון של מכבי לאופי קצת חזק יותר מזה.

זה לא פעם ראשונה אגב שהוא מאבד את זה בדקות האחרונות.

לא חושב שזה עניין של אופי, אלא של ריכוז.

אם כבר נכנסים לרזולוציה הזאת, דווקא יתר השחקנים יכלו לעשות עבודה טובה יותר כדי לעכב את המשחק בין הקרן הראשונה לשנייה.

תסתערו על השופט, תקבלו כמה צהובים, קצת דחיפות עם שחקני ב״ש וכו׳... נתנו למשחק לזרום מהר מדי. 
מבאס קצת, אבל אלו דברים שקורים. 

פורסם ב
Just now, קמחי said:

אין דבר כזה רך קשיח או מחוספס.

דרך חסימה ודחיפה מנעו הגעה שלו לכדור. כל הפרשנות כאן מיותרת, זה כתוב שחור על גבי לבן.

אין ניסיון של ויטור או גאריטה לתקוף את הכדור בעצמם.

אני בטוח שראית את הקרנות של ארסנל העונה, זה בדיוק זה. הם מביאים חוסמים לשוער שלא באים איתו במגע, רק עומדים קרוב וחוסמים את קו הראייה והתנועה שלו. 

הבקיעו ככה כבר אלוהים יודע כמה שערים. 

באופן כללי, ההנחיות בשנים האחרונות השתנו. מה שהורגלנו אליו בעבר שכל נגיעה קלה עם השוער ברחבת החמש זה פאול כבר לא תופס. 

פורסם ב

אני בטוח שראית את הקרנות של ארסנל העונה, זה בדיוק זה. הם מביאים חוסמים לשוער שלא באים איתו במגע, רק עומדים קרוב וחוסמים את קו הראייה והתנועה שלו. 

באופן כללי, ההנחיות בשנים האחרונות השתנו. מה שהורגלנו אליו בעבר שכל נגיעה קלה עם השוער ברחבת החמש זה פאול כבר לא תופס. 

"A foul should only be called when a player from the opposing team illegally prevents the goalkeeper from touching the ball or blatantly impedes their movement, either by pushing, grabbing or running into them"

אני יודע היטב מה התיקונים והדירוגים לאותם שופטים. אין איסור ליצור מגע כל עוד יש ניסיון לתקוף את הכדור. במידה ואין ניסיון תקיפה של הכדור אלא למנוע תנועה של השוער אל הכדור בצורה אקטיבית(לא עמידה במקום) אלא ריצה/תפיסה/דחיפה זו עבירה. להצדיק טעות בטעות זה לא דרך נכונה לגבות.

פורסם ב

בסדר, בלי לגעת במגע זה דבר אחד, מה שהיה היום זה דבר אחר.

באמת שאני לא ממהר לבוא בטענות לשופטים, אבל אלא אם כן אני באמת לא מבין משהו (ולא הבנתי עדיין מה אני לא מבין) זה נראה כמו פחדנות נטו של הצוות שיפוט.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

"A foul should only be called when a player from the opposing team illegally prevents the goalkeeper from touching the ball or blatantly impedes their movement, either by pushing, grabbing or running into them"

אני יודע היטב מה התיקונים והדירוגים לאותם שופטים. אין איסור ליצור מגע כל עוד יש ניסיון לתקוף את הכדור. במידה ואין ניסיון תקיפה של הכדור אלא למנוע תנועה של השוער אל הכדור בצורה אקטיבית(לא עמידה במקום, אלא ריצה/תפיסה/דחיפה זו עבירה. להצדיק טעות בטעות זה לא דרך נכונה לגבות.

לא הייתה שם ריצה, תפיסה או דחיפה שמנעה ממשפתי להגיע לכדור. עמדו בדרכו - כן. 
לכן כתבתי ששוערים חכמים יודעים ״למכור״ את העבירה במצבים הללו.
אם משפתי היה באמת מנסה לאגרף את הכדור ויוצר מגע משמעותי עם החוסמים, זה היה מתפרש כדחיפה והשער היה נפסל. 

פורסם ב
Just now, Cosmic said:

אם משפתי היה באמת מנסה לאגרף את הכדור ויוצר מגע משמעותי עם החוסמים, זה היה מתפרש כדחיפה והשער היה נפסל. 

אם בעיניך אין תפיסה ודחיפה אז זו בעיה אחרת ואין דרך להסכים.

אתה מכניס כל מיני מושגים שמתאימים לאיגוד ולא לך-"רך", "משמעותי" שאין בשום חוקת כדורגל בעולם. 

יש כאן עבירה ברורה. אתה טוען שלא. סבבה.

פורסם ב

הם לא "עמדו". קפצו לתוך הגוף שלו, וצריך מעט מאוד בשביל למנוע ממנו להגיע לכדור ככה. לא יודע אם הוא היה צריך "למכור" משהו. את הכדור הוא היה צריך לנסות לעצור, וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא לא הצליח לא כי מישהו עמד בדרכו, אלא כי מישהו באופן אקטיבי הפריע לו פיזית. באופן די אגריסיבי, גם, אם יורשה לי.

לא יודע. זה נראה לי די... פשוט.