Jump to content

מכבי - ריגה'ס | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב

אפשר לנצח. צריך לנצח. חשוב מאוד.

הרכב שיכול לעשות את זה. יאללה מכבי.

פורסם ב

הרכב:
                 משפתי
רביבו שלמה סטואיץ' נחמיאס
                   יוריס
             גבי        פרץ
  לאיוס     תורג'מן     פטאצ'י

ספסל: סלוגה כהן למקין יחזקאל דוידזאדה אסנטה סיסוקו אדו דוידה מלדה מדמון זהבי

פורסם ב

די כבר עם השקר של נחמיאס מגן.

למה לסנדל את הקבוצה?

מתחיל להרגיש מאמן כמו רובי קין עם ניחוחות של דוניס.

פורסם ב

בחיים שלי לא הרגשתי שמאמן עושה שביתה איטלקית באימון בלי סיבה, מילא היתה לו הצעה

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי השועל said:

אין מילים

מבחינתי הפסיד את המשרה היום

גם אם ינצח היום, השיטה הרעה שלו לאורך זמן פשוט חסרת מושג.

נפלנו איתו וצריך לתקן את זה כמה שיותר מהר

פורסם ב

אני אמרתי את דעתי כבר לפני כמה שבועות, אם לא ישחרר מהאובססיה של פרץ וקניקובסקי ביחד בקישור, הוא לא יסיים את העונה במכבי. וזה לא קשור למה תהיה התוצאה היום. ואנחנו חשבנו שרובי קין מקובע, זה לא רואה אותו ממטר. 

פורסם ב
16 דקות לפני, judymaccabi said:

מה יש לו נגד אסנטה לעזאזל?

הגנתי ואמשיך להגן על לאזטיץ' כי אני חושב שרוב התגובות בפורום מוגזמות, אבל הספסול הבלתי נגמר של אסנטה הוא פשוט פשע. נחמיאס, למקין ואפילו יחזקאל הם לא מגנים. 

אם לאזטיץ' חושב שאסנטה יכול לשחק רק כבלם (כמו שהצהיר בתחילת העונה), אז שלפחות ייתן לו דקות כדי ששלמה וסטואיץ' יוכלו לנוח מדי פעם. 

גם ההתעקשות על דור פרץ בהרכב כשברור שהוא חייב מנוחה ואיפוס. 

משחק גורלי מאוד היום. 

פורסם ב
5 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

הגנתי ואמשיך להגן על לאזטיץ' כי אני חושב שרוב התגובות בפורום מוגזמות, אבל הספסול הבלתי נגמר של אסנטה הוא פשוט פשע. נחמיאס, למקין ואפילו יחזקאל הם לא מגנים. 

אם לאזטיץ' חושב שאסנטה יכול לשחק רק כבלם (כמו שהצהיר בתחילת העונה), אז שלפחות ייתן לו דקות כדי ששלמה וסטואיץ' יוכלו לנוח מדי פעם. 

גם ההתעקשות על דור פרץ בהרכב כשברור שהוא חייב מנוחה ואיפוס. 

משחק גורלי מאוד היום. 

אז אתה לא ממש מגן עליו, אתה מעביר עליו ביקורת (לגיטימית, יש לומר) בדיוק כמו כל הפורום. לא צריך לברוח מזה בשם החיוביות והאופטימיות, הכל טוב.

לעניין- הרכב מקובע ורוטציה קצרה, כרגיל. מזעזע בעיניי.

פורסם ב

רק אסנטה מפריע לכם?(זה רק דוגמא אחת)

אשכרה הבן אדם עושה כל משחק רוטציה אחרת(חלקית) ומעלה הרכבים של שחקנים בלי שום קשר ליכולת שלהם על כר הדשא, הוא גם תוך כדי הרוטציה נותן לשחקנים קבוע לשחק ושוחק אותם ובנוסף להכל שם שחקנים לא בתפקיד שלהם סתם רק להרכיב אותם.

פורסם ב

הייתי שמח אם אחד מהעיתונאים היה שואל אותו שאלה - עידו שחר כמעט לראשונה פתח בהרכב בתפקיד שלו. הוא הבקיע ובישל ובכל זאת לא פתח בשני המשחקים העוקבים. מה כן היה צריך לקרות מבחינתך, בכדי ששחר יצדיק התקדמות במעמדו? 4 שערים ו-6 בישולים?

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

הייתי שמח אם אחד מהעיתונאים היה שואל אותו שאלה - עידו שחר כמעט לראשונה פתח בהרכב בתפקיד שלו. הוא הבקיע ובישל ובכל זאת לא פתח בשני המשחקים העוקבים. מה כן היה צריך לקרות מבחינתך, בכדי ששחר יצדיק התקדמות במעמדו? 4 שערים ו-6 בישולים?

ספציפית במשחק הזה הבנתי שהוא חולה ובכלל לא טס אבל בגדול הנקודה שלך נכונה לגבי הרבה דברים בלי קשר

פורסם ב
1 דקה לפני, סי הצהובה said:

ספציפית במשחק הזה הבנתי שהוא חולה ובכלל לא טס אבל בגדול הנקודה שלך נכונה לגבי הרבה דברים בלי קשר

עזוב מה שהוא עושה לאסנטה, וואלה לא יפה כבר.

ילד הולנדי בן 20, פעם ראשונה מחוץ להולנד. יש שחקנים היו רעים 100 ממנו במשחקים יותר חשובים. 

פורסם ב

מה אתם מופתעים?

חזר ל4-3-3, הפעם שחר חולה אז יש לו תירוץ לשחק עם פרץ. 

אני חושב שברור לכולנו שעם המאמן הזה לא נגיע לשם מקום. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

ילד הולנדי בן 20, פעם ראשונה מחוץ להולנד. יש שחקנים היו רעים 100 ממנו במשחקים יותר חשובים. 

עזבי.

וכן אסנטה זאת דוגמא נוספת, פרץ עשה פי אלף יותר טעויות לאחרונה ועדיין מקבל הזדמנות, וזה לא שיש לנו מגן מחליף שיכול לעשות את העבודה במקומו כמו במקרה פרץ, מחק אותו על כלום ושם מישהו שאני אפילו לא יכולה לקרוא לו שחקן שלא נדבר על מגן/בלם

פורסם ב
6 דקות לפני, Brandon Roy said:

כולם בטוחים שאסנטה כשיר? אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים