Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אחרי כאב הלב ו-4 הנק' שנשדדו מאיתנו (למרות היכולת ובלה בלה בלה) מכבי תצא לסרביה למשחק מס' 4 ב-11 ימים.

ריגה סקולה סיימה את הליגה (כאלופה) לפני חודש ומאז משחקת משחקי ידידות + אירופית. מגיעה למשחק מולנו לאחר שני הפסדים - 0:2 ביתי מול פאוק סלוניקי ו-0:1 מול מאלמו במשחק אימון ביום חמישי האחרון.

למרות שהמשחק החשוב יותר הוא בכלל ביום שני, אין לי ספק שבמכבי יבואו להתאבד על המשחק הזה ולאזטיץ' יעלה את ההרכב הכי חזק מבחינתו.

עידו שחר חולה ולא טס עם הקבוצה, דוידזאדה שעד עכשיו שמעתי שאמור להעדר, בסגל למשחק.

יום חמישי 22:00, בלגרד (ספורט4).

יאללה מכבי

פורסם ב

אם לא ימציאו נגדנו פנדל הפעם, מאמין שמנצחים אותם

חשוב בשביל לשמור סיכוי תאורטי לעלייה

יאללה מכבי

פורסם ב

אני מאמין למאמן הזה שהוא מאמין שהמשחקים האחרונים זה רק חוסר מזל והוא יעלה בדיוק באותו הרכב עם אותו קישור של פרץ, קניקובסקי ויוריס. 

למרות שבשלושת המשחקים האחרונים היריבות (ריינה, חדרה והפועל חיפה) בעטו 16 בעיטות למסגרת שלנו לעומת 12 בעיטות למסגרת שלהם. 

אני גם לא אתפלא אם בהיותו מגיע לאחר מספר שנים בקבוצה שעד לפני שנה לא ידענו שקיימת, שהוא לא רואה בתוצאות תיקו כתוצאה רעה במיוחד ולכן אין סיבה לחשוב אחרת על הכדורגל שהקבוצה מציגה. 

פורסם ב

סטויץ, שלמה, פרץ, יחזקאל וגבי חייבים לנוח, לא יקרה כלום.

משפתי

רביבו למקין נחמיאס אסנטה

סיסוקו יוריס

אדו           מדמון         פטאצ'י

זהבי

4231! בחיאת לאזטיץ' תן לנו לראות קצת כדורגל

פורסם ב
31 דקות לפני, קובי השועל said:

משפתי

רביבו למקין נחמיאס אסנטה

סיסוקו יוריס

זהבי

תענוג של הרכב. קצת רוטציה, להחזיר לחיים שחקנים שמשום מה לא מקבלים כבר קרדיט. 

הדבר היחיד זה שהייתי פותח עם סטואיץ במקום נחמיאס ואז עושה חילוף במחצית שלמה על סטואיץ. נחמיאס זה לא טוב ולא מתקדם. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

אני מאמין למאמן הזה שהוא מאמין שהמשחקים האחרונים זה רק חוסר מזל והוא יעלה בדיוק באותו הרכב עם אותו קישור של פרץ, קניקובסקי ויוריס. 

למרות שבשלושת המשחקים האחרונים היריבות (ריינה, חדרה והפועל חיפה) בעטו 16 בעיטות למסגרת שלנו לעומת 12 בעיטות למסגרת שלהם. 

אני גם לא אתפלא אם בהיותו מגיע לאחר מספר שנים בקבוצה שעד לפני שנה לא ידענו שקיימת, שהוא לא רואה בתוצאות תיקו כתוצאה רעה במיוחד ולכן אין סיבה לחשוב אחרת על הכדורגל שהקבוצה מציגה. 

גם לא ידענו שהקבוצה ההונגרית של סוזה קיימת(:

נקווה לטוב. 

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

משפתי

רביבו למקין נחמיאס אסנטה

סיסוקו יוריס

זהבי

הרכב מרגש.

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

הרכב מרגש.

בעיקר הרכב מרענן ובשני נקווה ששחר יחלים ועולה יוריס גבי ושחר בקישור.. דור פרץ חייב לראות את הספסל כמה משחקים טובים כדי להתאושש.

פורסם ב
49 דקות לפני, קובי השועל said:

בעיקר הרכב מרענן ובשני נקווה ששחר יחלים ועולה יוריס גבי ושחר בקישור.. דור פרץ חייב לראות את הספסל כמה משחקים טובים כדי להתאושש.

אהבתי שנתת לגבי מנוחה מחר. הבן אדם סחוט, גמרנו אותו. כבר לא נעים ממנו.

פורסם ב

נחמיאס צריך לפתוח על רז שלמה שנראה גמור במשחקים האחרונים.

פורסם ב

סטיאווה בוקרשט שזלזלנו בה עם 10 נק' בליגה האירופית. היה להם לו"ז נוח משלנו, אבל ניצחו בבית את מייטלנד (הפסדנו להם 2:0) וניצחו גם את ריגה, שנשחק מולה מחר, 1:4. ניצחו בחוץ את פאוק ותיקו 0 מול אולימפיאקוס.

פורסם ב

המשחק הכי חשוב באירופה העונה (אחרי בשיקטאש). ניצחון שווה לנו נקודת דירוג נוספת, שתעלה אותנו לארבע נקודות דירוג העונה (כרגע אנחנו עדיין עם השלוש המובטחות מההעפלה לשלב הבתים), ואם איכשהו נצליח להשתחל ל-24 הראשונות (לא סביר), זה יהיה שווה עוד שתי נקודות דירוג יקרות. 

פורסם ב
לפני13 שעות , Brandon Roy said:

סטיאווה בוקרשט שזלזלנו בה עם 10 נק' בליגה האירופית. היה להם לו"ז נוח משלנו, אבל ניצחו בבית את מייטלנד (הפסדנו להם 2:0) וניצחו גם את ריגה, שנשחק מולה מחר, 1:4. ניצחו בחוץ את פאוק ותיקו 0 מול אולימפיאקוס.

אם היה לנו את בלומפילד אז אני מעריך שהיינו עכשיו עם 6-7 נקודות

פורסם ב

עם מאמן אחר הייתי מגיע למשחק הזה בביטחון מלא שזה שלנו.

איתו אני בפחדים לקראת המשחק למרות שעל הנייר אנחנו עדיפים, כי ראינו מה קורה עם המאמן הזה נגד יריבות קלות בליגה.

פורסם ב
לפני14 שעות , מנג'ר יונייטד said:

המשחק הכי חשוב באירופה העונה (אחרי בשיקטאש). ניצחון שווה לנו נקודת דירוג נוספת, שתעלה אותנו לארבע נקודות דירוג העונה (כרגע אנחנו עדיין עם השלוש המובטחות מההעפלה לשלב הבתים), ואם איכשהו נצליח להשתחל ל-24 הראשונות (לא סביר), זה יהיה שווה עוד שתי נקודות דירוג יקרות. 

אני דווקא מאמין שאם ננצח היום ואת בודו גלימט ואנחנו ב24.

יהיה קשה אבל אם נבוא לשחק כדורגל ולא עם הרכבים הזויים ושפעם אחת המאמן הזה יגיב למשחק ואפשר לעלות.

כמה חסר לי בלומפילד היום אוף כוס אמא שלהם יש הפסקת אש תנו לי לפחות את ריגה בבית :/

פורסם ב
On 11.12.2024 at 14:46, קובי השועל said:

משפתי

רביבו למקין נחמיאס אסנטה

סיסוקו יוריס

זהבי

יופי של הרכב, לא הייתי משנה כלום.

מניח שלאזטיץ' יעלה:

משפתי

רביבו סטואיץ' שלמה יחזקאל

סיסוקו פרץ גבי

אדו תורג'מן פטאצ'י

פורסם ב
8 דקות לפני, Yellow_Hell said:

יופי של הרכב, לא הייתי משנה כלום.

מניח שלאזטיץ' יעלה:

משפתי

רביבו סטואיץ' שלמה יחזקאל

סיסוקו פרץ גבי

אדו תורג'מן פטאצ'י

יעלה עם יוריס ודוידה על סיסוקו ואדו

פורסם ב
1 hour ago, חרישי הוא הלילה ואפל said:

אני דווקא מאמין שאם ננצח היום ואת בודו גלימט ואנחנו ב24.

יהיה קשה אבל אם נבוא לשחק כדורגל ולא עם הרכבים הזויים ושפעם אחת המאמן הזה יגיב למשחק ואפשר לעלות.

כמה חסר לי בלומפילד היום אוף כוס אמא שלהם יש הפסקת אש תנו לי לפחות את ריגה בבית :/

הפסקת אש בחזית אחת

קיים סיכוי נמוך להתראה אבל ברגע שיהיה התראה במשחק באירופה יקח הרבה זמן אחרי זה להחזיר את המשחקים לארץ

עד שלא תסתיים המלחמה לגמרי לא יהיה משחקים בארץ באירופה

פורסם ב

להבריג את פטאצ'י לאמצע עד סוף העונה