Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל חיפה בסמי עופר | 4 נקודות ב4 ימים, שני פנדלים מומצאים - הרבה מעבר למה שאנחנו מסוגלים להתמודד איתו כרגע

Recommended Posts

פורסם ב

לא מצליח להרגע מהשוד ביום שבת, פשוט בלתי יאמן הפנדל הלא קיים שקיבלנו בדקה ה9000 במקום 3-1 משמח יוצאים לסופש עם איבוד שתי נקודות שפשוט לא היו צריכות לקרות, 100% גניבה של השיפוט. מכבי? שותקים, הרשת? שותקת, התקשורת? שקטה. הכל בסדר. שתי נקודות אבדו, מומנטום הלך. עולם כמנהגו נוהג. מנסים להמשיך הלאה בתקווה שהשתיקה שלנו לא תנגוס לנו בתחת, משחק חוץ לא קל מול הפועל חיפה המתאוששת בסמי עופר. לאזיטיץ' מעלה הרכב כמעט חזק (למה שני מגנים טבעיים לא חושב שנראה בחיים כבר פותחים משחק)

שופט: (גרינפלד) מכור (אין מילים, כל המשחק אנטי מכבי. שחצן, מגעיל, טועה בהכל, לא שורק דברים ברורים כדי לעשות דווקא, מדביק צהובים לכל מי שאפשר בהגנה מכל סיבה אפשרית כדי לסבך אותנו וכמובן הפנדל המומצא, שאין דרך לדמיין שהוא פנדל ואם הוא פנדל לנו הגיעו 2 רק המשחק הזה, באיחור, בהבנה שהואר לא יכול להפוך. מכור. אין מילים.)

שחקנים: משפתי הייתה לו עצירה אחת מעזעזת, חוץ מזה היה בסדר מול הלא מעט דברים שירו לעברו. יחזקאל בקושי קיים הגנתית, תורם מאוד להתקפה שלנו, הבישול לא שווה כלום אבל הדחיפה קדימה קריטית ליכולת שלנו לכבוש. שלמה לא אשם בפנדל כי לא היה פנדל וכן היה פאול עליו, היה פחות טוב היום. לאזיטיץ' בלם טוב במשחק סולידי. למקין לא מגן, לא היה מגן ולא יהיה מגן. עוד משחק לא טוב שלו. יוריס עושה מה שיכול, בטח עם הצהוב המוקדם. לא תמיד זה מספיק. פרץ עושה בסדר את מה שהוא טוב בו, עושה גרוע את מה שהוא חלש בו, קשה לכולם איתו. גבי דועך ממשחק למשחק, לא דומיננטי לא נותן כלום ומקבל זין בעין מהשופטים. דוידה משחק חלש של אושר, לא היה דומיננטי, עשה פה ושם כמה דברים סבירים אבל רחוק ממה שמצפים ממנו. פטאצ'י נקודת האור עם שער גדול, היה לו עוד לא מעט כדורגל אבל עדיין פחות מדי תכלס (בשאר המהלכים מלבד הגול). תורג'מן היה לו מצב לגול שהיה חייב להכנס, חוץ מזה לא הגיע להמון אבל שחקן איכותי עם הגב לשער וביצירת מצבים, איים יפה באיזה בעיטה רנדומלית.

פיקנטריה:

- שני פנדלים שלא היו ששודדים לנו 4 נקודות ב4

- מכבי הקבוצה ששרקו הכי הרבה פנדלים לחובתה באירופה ב6 משחקים האחרונים (4 פנדלים). תבדקו לבד כמה מהם קרו באמת

- כץ מתקמצן על חשמל, אין במחצית חשמל בשירותים/מזנונים

- פטאצ'י עם שער בכורה אמיתי ואיזה שער זה היה. חבל שכך נגמר.

חייב למות: 

גרינפלד - לא יאמן, אחרי מה שהוא עשה לנו מול מכבי חיפה הוא בא בעוד תצוגה של להוכיח שהוא הבן זונה הכי גדול בארץ, לא מאחל כבר מוות כי אין את מי להניע ואין מה לעשות, קבוצה מתה, קהל מת, הנהלה מתה. רק לי אכפת, אז יאללה הלאה. שימשיך לזיין אותנו בתחת זה מה יש כנראה.

קהל:

אין מה לדבר על 4000 צהובים בסמי עופר באמצע שבוע אחרי השברון לב, אין מה לדבר על הצבע ביציעים או על עידוד כי אנחנו קהל חסר משמעות וחסר אפקטיביות, השופט אונס אותך, מגיע לך פנדל (או שניים), אונסים אותך עם פנדל נגדך שאין דרך להמציא בכלל, שופט אונס אותך בתחת כל המשחק ואנחנו מעודדים כמו מפגרים את עצמנו בלי לחיות או להבין מה קורה על המגרש, אנחנו קהל שלא מבין את התפקיד שלו אנחנו לא תורמים ולא שווים כלום וחבל על המאמץ של הארגון ועל הגרונות של האנשים, מיותר. לא יאמן שאנחנו כאלו חסרי השפעה בכל מקום אפשרי, בהשפעה על השופט, בתקשורת, כמועדון - מזיינים אותנו בצורה שלא ניתן להסביר ואנחנו לא קיימים. מימר יותר חזק מהמועדון שלנו אז כן, למרות שהעונה עוד ארוכה, למרות שצבירת הנקודות סבירה למרות הכל, זה לא יכול לקרות לטובתנו כי אנחנו לא שם, אנחנו מועדון מת כבר הרבה שנים וקהל מת יותר שנים. לא רואה מה יעיר אותנו מזה. חמישי נקווה לא לנצח בריגה שלא ימשיכו לבזבז זמן במפעל המיותר הזה. דיכאון.

חמישי, 22:00, בלגרד. תנחומיי לטסים.

פורסם ב

עד עכשיו ההשפלות של הקבוצה ולאזטיץ' בסיבוב הראשון:

1. תיקו מול טבריה שהבקיעה 4 גולים כל הסיבוב הראשון. אחרי שהובלת

2. הפסד לבית"ר ב10 שחקנים כשאתה מוביל 1-0 במחצית.

3. הפסד מביך לקריית שמונה במשחק מול קהל ביתי

4. איבוד נקודות הזוי בבית בדקות האחרונות נגד חדרה האחרונה. אחרי שהובלת פעמיים!

5. תיקו נגד הפועל חיפה. קבוצה של רוני לוי בעטה לנו 22 פעמים לפאקינג שער. סיימנו בתיקו מול קבוצה ששיחקה 80 דקות עם דור מלול בלם. ושוב, אחרי שהובלתתת.

באמת שאני לא יודע לדרג מה יותר מביך. אחד הסיבובים הראשונים העלובים שלנו מאז עידן קרויף. באמת שאני מעריך כל מי שעוד אופטימי לגביי העונה הזאת. בלי צחוק, לא מצליח להבין במה להיאחז.

פורסם ב

מבחינתי שני דברים מהיום שמסכמים את המשחק והתקופה בצורה די שלמה-

1. לאזטיץ שוב קופא כשצריך לעשות שינוי, כשהפועל חיפה יושבת לנו על השער מתחילת המחצית השנייה. שום שינוי עד (כמובן) שאנחנו מקבלים גול צפוי

2. לאזטיץ מחליט ב1-1 לפרק במו ידיו את הקבוצה, ובמשחק בו הוא חייב גול, מוציא את תורג׳מן ופאטאצ׳י, היחידים ששווים גול (ליטרלי כאילו. הם היוצרים המובילים שלנו במשחקים האחרונים) מכניס שוב את מדמון לכנף ואת זהבי להציל את המשחק, כשהיוצר היחיד על המגרש הוא לאיוס, וחצי יחזקאל- אותו הוא עוד הספיק לגמור עוד יותר ולהעביר למגן ימין שיגמר מול דיארה, השחקן הכי טוב בהפועל חיפה. אני חושב שהיה שלב לקראת הסוף בו השחקן שניסה ליצור משהו היה אשכרה עידו שחר. הוא היה הגו טו בדקה ה94.

שני הדברים מסכמים לדעתי 90% מהמשחקים בהם הפסדנו נקודות ומחציות שניות

איך אפשר לנצח ככה? אני באמת שואל

פורסם ב

זה מאמן אפס שוב אני אומר את זה, אין לו מושג והוא לא מאמן לקבוצה דומיננטית, יש לו אפס הבנה באיך לתקוף. תטיס כבר את פרץ. ליציע לתקופה בלתי מוגבלת ותתחיל לשחק כדורגל. איפה אסנטה, איך הוא נמחק ככה? 

גבי כבר גמור טוטלית, אבל מעל לכל שוב חילופים שמזיינים את המשחק שוב שחקנים לא בתפקיד שלהם. מדמון נכנס לכנף ימין, ואיך אתה מוציא דווקא את תורג'מן ומכניס את זהבי, מי ימסור כדורים לזהבי לרחבה? גם ככה מחצית שלמה הגענו לשער פעם אחת. וזהו. 

פורסם ב
47 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מעניין אותי אם מישהו ידע לשלוף את הניקוד שלנו בסוף. סיבוב בעידן גולדהאר, יש מצב שזה הכי נמוך? 

23- 34 נק'

22- 29 נק'

21 - 21 נק'

20 - 23 נק'

19 - 33 נק'

18 - 33 נק'

17 - 23 נק'

16 - 24 נק'

15 - 29 נק'

14 - 27 נק'

13 - 32 נק'

בגדול, 27 נק' זה לא כזה רע ודי ממוצע של השנים אבל שמסתכלים איפה איבדנו את הנקודות ואיך אז מסתמנת עונה מפוספסת.

פורסם ב
לפני4 שעות , קובי השועל said:

23- 34 נק'

22- 29 נק'

21 - 21 נק'

20 - 23 נק'

19 - 33 נק'

18 - 33 נק'

17 - 23 נק'

16 - 24 נק'

15 - 29 נק'

14 - 27 נק'

13 - 32 נק'

בגדול, 27 נק' זה לא כזה רע ודי ממוצע של השנים אבל שמסתכלים איפה איבדנו את הנקודות ואיך אז מסתמנת עונה מפוספסת.

וואי איזה מלך, תודה, בהחלט לאור היכולת לאורך כל העונה, הקושי להבקיע, חוסר ההשתפרות ובאמת איפה איבדנו נקודות זה מרגיש הרבה יותר גרוע. 

פורסם ב

מאמן דפוק.

מדהים שששיחקנו טוב אחרי שהוא השכיל לשנות קצת ולשים את פטאצ'י באמצע, פרץ ביציע ואדו בשמאל נראנו טוב

אבל לא, חייבים לשנות שוב ... דפוק

פורסם ב

להתלונן על השיפוט בזמן שאתה נראה כמו גוש חרא זה לא מכביסטי

עם כל הכבוד לתצוגת האימים של גרינפלד אתמול

פורסם ב

אני רואה את הסירטונים מההיכל ופשוט נגנב כמה אטימות וכמה שונאים פה את הספורט הישראלי.

באיזה סרט אגודה שיש לה 2 קבוצות עם הקהל הכי גדול בארץ משחקות באותו יום?!

במקום 4 אלף בקריה היו צריכים להיות 6-7 לפחות.

בזיון.

וזה עוד לפני המקצועי, השופטים וכו׳.

פורסם ב
14 דקות לפני, רן יעקובי said:

אני רואה את הסירטונים מההיכל ופשוט נגנב כמה אטימות וכמה שונאים פה את הספורט הישראלי.

באיזה סרט אגודה שיש לה 2 קבוצות עם הקהל הכי גדול בארץ משחקות באותו יום?!

במקום 4 אלף בקריה היו צריכים להיות 6-7 לפחות.

בזיון.

וזה עוד לפני המקצועי, השופטים וכו׳.

קורה בכל מקום באירופה אחי

אין סינרגיה מוחלטת בין כל הענפים 

פורסם ב
לפני3 שעות , KIMHI said:

חד משמעי!

פורסם ב
לפני5 שעות , KIMHI said:

כל קבוצה על הגלובוס עושה את זה חוץ מאיתנו בטח האימפריות הגדולות, אנחנו היחידים שהמצאנו את גישת הג'נטלמניות ורואים איך זה עוזר לנו, זה שאנחנו נראים זוועה לא אומר שאי אפשר להתלונן על שיפוט להפך ככה הם עוד יותר משפיעים על המשחק. העונה השופטים לקחו קראק או משהו ו2 מחזורים אחרונים נגמרו המילים והחשק להמשך העונה הזאת (לא בגלל יכולת מקצועית).

פורסם ב
לפני18 שעות , הנדון said:

כל קבוצה על הגלובוס עושה את זה חוץ מאיתנו בטח האימפריות הגדולות, אנחנו היחידים שהמצאנו את גישת הג'נטלמניות ורואים איך זה עוזר לנו, זה שאנחנו נראים זוועה לא אומר שאי אפשר להתלונן על שיפוט להפך ככה הם עוד יותר משפיעים על המשחק. העונה השופטים לקחו קראק או משהו ו2 מחזורים אחרונים נגמרו המילים והחשק להמשך העונה הזאת (לא בגלל יכולת מקצועית).

אוקיי התלוננת על השיפוט

זה סתם מסך עשן מהנושא האמיתי הוא שאנחנו קבוצה לא טובה פשוט

פורסם ב
לפני10 שעות , KIMHI said:

אוקיי התלוננת על השיפוט

זה סתם מסך עשן מהנושא האמיתי הוא שאנחנו קבוצה לא טובה פשוט

קבוצה לא טובה

אבל בלי השוד של השופטים בשני המשחקים האחרונים אנחנו מקום ראשון עם 31 נקודות ועם אירופה על הראש.

אבל לא משנה שישדדו אותנו, אנחנו קבוצה לא טובה

פורסם ב
17 דקות לפני, Maccabi96 said:

קבוצה לא טובה

אבל בלי השוד של השופטים בשני המשחקים האחרונים אנחנו מקום ראשון עם 31 נקודות ועם אירופה על הראש.

אבל לא משנה שישדדו אותנו, אנחנו קבוצה לא טובה

תגיד אתה אמיתי?

הפועל חיפה ישבו לך על השער כל המחצית השניה לא העברת 2 פסים מדויקים אם אתה חושב שלא היית סופג בלי הפנדל אתה טועה ומטעה

הפועל חדרה מקום אחרון בטבלה 20 דקות אחרונות ישבו לך על השער ולא עשית כלום , אז היית מנצח בקושי בלי הפנדל קבוצה ברמת של ליגה לאומית 

ואתה מדבר איתי על טעויות שיפוט נו בחייאת 

קבוצות ליגה לאומית עושות לך בית ספר ואתה אומר שתיהיה מקום ראשון

כמה עיוור אפשר להיות

פורסם ב

דלפ - מהזווית מצד שמאל של הפנדל זה הרבה יותר פנדל מאשר לא פנדל. שלמה פשוט משך אותו לרצפה, מלמד הגזים קצת אבל עדיין זה סתם מתנה שנתונה לפרשנות לכאן או לכאן ואם היו עושים את זה לשחקן שלנו הייתי רותח אם לא היה נשרק לפנדל.

לגבי היד שלא נתנו, זין שלי צמודה לגוף. הכף יד שפגעה בכדור בכלל היתה מחוץ לגוף ומנעה מהכדור להמשיך הלאה.

בגדול ההתעסקות עם שיפוט רק מעלימה את האנמיות והחולשה שלנו כקבוצה, אנחנו לא טובים ולא בגלל השופטים.

פורסם ב
21 דקות לפני, Davidna said:

דלפ - מהזווית מצד שמאל של הפנדל זה הרבה יותר פנדל מאשר לא פנדל. שלמה פשוט משך אותו לרצפה, מלמד הגזים קצת אבל עדיין זה סתם מתנה שנתונה לפרשנות לכאן או לכאן ואם היו עושים את זה לשחקן שלנו הייתי רותח אם לא היה נשרק לפנדל.

לגבי היד שלא נתנו, זין שלי צמודה לגוף. הכף יד שפגעה בכדור בכלל היתה מחוץ לגוף ומנעה מהכדור להמשיך הלאה.

בגדול ההתעסקות עם שיפוט רק מעלימה את האנמיות והחולשה שלנו כקבוצה, אנחנו לא טובים ולא בגלל השופטים.

זה לא ישנה לבכייני השיפוט.

הם מעדיפים  להתעלם מזה שהקבוצה שלנו חלשה ולא טובה ובצדק היא עם 3 מ12 מהקבוצות החלשות בליגה ולהתעסק בגרינפלד . 

פורסם ב
לפני1 שעה , KIMHI said:

הם מעדיפים  להתעלם מזה שהקבוצה שלנו חלשה ולא טובה ובצדק היא עם 3 מ12 מהקבוצות החלשות בליגה ולהתעסק בגרינפלד . 

הקבוצה חלשה, את זה הבנו.

גם בפעמים שנצחנו והיו טעויות שיפוט התייחסתי לזה.

להגיד שזה לא משפיע זה צחוק מעבודה וזלזול בשחקנים.

כל שריקה שלא נשרקת כל טעות שיפוט יושבת לשחקנים על הראש וגם אם יהיו אלף מאמנים מנטלים קשה לנתק את החרא הזה מהשחקנים.

תחושת קיפוח שבוע אחרי שבוע, לא מבין איך אפשר לזלזל בזה בכלל.

פורסם ב
לפני1 שעה , KIMHI said:

אתה בונה איזה תיאוריה כדי לצאת צודק בכל מקרה, אף אחד לא מתעלם מהעובדה שסבל לראות אותנו משחקים השנה, חרא מאמן, אין שיטת משחק אין התקפה , ההגנה גם חרבנה ויש שחקנים מוגבלים שמתעקשים לעלות איתם, הכל טוב ויפה. 

בשורה התחתונה, הרחיקו לנו שחקן (בצדק) לחיפה לא הרחיקו פעמיים שחקן ביום לפני (אותו שחקן כבש במחזור הבא, אחרי פאול הרבה יותר חמור משני הפנדלים שנשרקו נגדנו) ובעוד משחקים שלהם לא הרחיקו על פקקים לרגל. 

קיבלנו פעמיים פנדלים על פאולים רכים בטירוף וכשאנחנו נופלים ככה ברחבה, אז אומרים שזה פאול רך שלא מצדיק רף ענישה של פנדל. 

במחשק נגד חדרה, דחיפה ברורה על פטאצי שהפריעה לו בבעיטה ושווה כרטיס אדום, לא נשרקה ואין וואר. 

במשחק שלשום, פאול על רביבו (נדמה לי) תפיסה ברחבה וכלום. 

אז נכון משחקים חרא, אין שום קשר, אפשר וצריך להתלנונן על השיפוט ואני אומר גם מעבר, מכבי צריכה לדרוש חקירה של אדלר וגרינפלד, אני רוצה לשמוע מה נאמר בוואר בפנדל . 

פורסם ב
32 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אתה בונה איזה תיאוריה כדי לצאת צודק בכל מקרה, אף אחד לא מתעלם מהעובדה שסבל לראות אותנו משחקים השנה, חרא מאמן, אין שיטת משחק אין התקפה , ההגנה גם חרבנה ויש שחקנים מוגבלים שמתעקשים לעלות איתם, הכל טוב ויפה. 

בשורה התחתונה, הרחיקו לנו שחקן (בצדק) לחיפה לא הרחיקו פעמיים שחקן ביום לפני (אותו שחקן כבש במחזור הבא, אחרי פאול הרבה יותר חמור משני הפנדלים שנשרקו נגדנו) ובעוד משחקים שלהם לא הרחיקו על פקקים לרגל. 

קיבלנו פעמיים פנדלים על פאולים רכים בטירוף וכשאנחנו נופלים ככה ברחבה, אז אומרים שזה פאול רך שלא מצדיק רף ענישה של פנדל. 

במחשק נגד חדרה, דחיפה ברורה על פטאצי שהפריעה לו בבעיטה ושווה כרטיס אדום, לא נשרקה ואין וואר. 

במשחק שלשום, פאול על רביבו (נדמה לי) תפיסה ברחבה וכלום. 

אז נכון משחקים חרא, אין שום קשר, אפשר וצריך להתלנונן על השיפוט ואני אומר גם מעבר, מכבי צריכה לדרוש חקירה של אדלר וגרינפלד, אני רוצה לשמוע מה נאמר בוואר בפנדל . 

כל מילה.

פורסם ב
לפני3 שעות , KIMHI said:

תשמע

אתה חושב שאם תצעק את זה כל הודעה אז ישמעו אותך?

מדברים נטו על השיפוט ואתה כל שניה מכניס את זה שמכבי נראית רע כאילו זה כלים שלובים.

אין קשר.. אני מספר לך על האריה שאהב תות ואתה עונה לי על מעשה בחמישה בלונים.

מישהו דיבר על איך הקבוצה נראית?

אם אני בוכה על השיפוט אז אני לא יכול להגיד באותה נשימה שהקבוצה נראית רע?

מדברים על השיפוט נטו ועל זה שדוחפים לנו עמוק כל שני וחמישי והגיע הזמן שכולם יתעוררו כולל שחקני הקבוצה ויעלו את זה לסדר היום ולא לתת לגבי לצאת עם זה לבד ושם זה נגמר כי זה קצת לא נעים.

אתה רוצה לדון מקצועית - תדון.

לאזטיץ זבל לך הביתה, הקבוצה פח אשפה, מה שתרצה.

זה אומר שזה בסדר שאין פה פייר פייט?

אני בטוח שלא.

תשחרר מבכייני השיפוט

אתה סתם מערבב.