Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר השוד בבלומפילד מכבי תצא לחיפה למשחק השלישי שלה בשבעה(!) ימים.

הפועל חיפה מגיעה למשחק הזה לאחר ניצחון 0:2 על סכנין בחוץ עם צמד שערים של מלמד, כשערב המחזור היא נמצאת במקום ה-6 בטבלה.

במכבי דוידזאדה ימשיך להעדר, רז שלמה עם רגישות בשריר התאומים והוא בספק למשחק.

לא ראיתי שום ידיעה על יחזקאל מאז המשחק מול ריינה כך שלא ברור למה לא היה בסגל מול חדרה והאם אמור לחזור מול חיפה. 

*עידכון - רז ושגיב ערכו אימונים מלאים ואמורים להיות כשירים.

למרות סיום המשחק המזעזע שלו, אין לי ספק שפרץ יחזור להרכב, מקווה שגם יוריס שלא ראה דקה מול חדרה יפתח. 

אני הייתי רוצה לראות את רביבו ואסנטנה בקו 4 עם אמצע של יוריס שחר ופטאצ'י, אדו ודוידה בכנפיים, אבל אני רק מהמר אז להרגשתי נראה משהו כזה:

משפתי

רביבו סטואיץ' נחמיאס שגיב

יוריס

גבי      פרץ

פטאצ'י   תורג'מן      דוידה 

אני יודע שיש אכזבה גדולה מהיכולת שהצגנו בבית מול נועלת הטבלה אבל בואו ננשום, העונה עוד ארוכה ויש עוד המון נקודות בקופה. בואו נעשה הכל כדי להביא 3 נקודות במשחק הקרוב ונמשיך משם.

קצת יותר מ-3,000 כרטיסים נרכשו למשחק, בהחלט לא מספיק. מקווה שכל אלו שבוכים על הניקוד וכמה מגיע להם כרטיסים במשחקים מסויימים יסתערו על יציע J.

יום ראשון 20:15, סמי עופר.

יאללה מכבי

פורסם ב

אם אסנטה כבר חודש לא משחק בגלל אייאקס בחוץ, מחכה לראות אם לאזטיץ גבר לעשות סדרת חינוך גם לדור פרץ על חדרה בית. או שהוא גבר רק על זר הולנדי בן 20 ששנה ראשונה משחק מחוץ להולנד. חוץ מזה, לעשות 2 נק' מ-9 בסיבוב אחד מול טבריה, ק"ש וחדרה (כולם משחקי בית) זה דורש חשיבה מחדש. 

פורסם ב

לדעתי אם לאזטיץ לא ישחרר מהאובססיה לקניקובסקי ופרץ ביחד בקישור, הוא לא יסיים את העונה.

2-9 בסיבוב אחד נגד חדרה, קש וטבריה בבית, זה לא משהו שאפשר להמשיך כרגיל מבלי שינוי מחשבתי...

פורסם ב

מת על ההימורים שלך. בא לי ללכת לכל המשחקים מתחילת העונה ולראות מה מהם מתסכל יותר. לעשות מצעד ההרכבים הנוראיים. לרוב הם גם לא רחוקים מהמציאות לצערי.

פורסם ב

גם עונה שעברה קין הלחים את פרץ וזהבי לאורך התקופה הגרועה שאיבדנו את הפער מחיפה (10 נקודות?), באיזשהו שלב נתן להם קצת לנוח על הספסל וזה עשה לנו רק טוב

פורסם ב

במשחקים נגד המתבנקרות אין טעם לגבי, פרץ/שחר ויוריס/סיסוקו יחד.

פטאצ'י או מדמון חייבים לעלות בקישור.

בנוסף, מה הטימטום הזה לעלות את אחד המגנים לאמצע? איך הוא יכול לחזור בדיוק להגנה? ועוד שחקן כמו רביבו שהוורק ראיט שלו לא בשמיים וחזר מפציעה של חודשיים.

המגנים תפקידם להגן ולתמוך באגף, אין בעיה אם הוא רואה לנכון לשלב אותם קצת בקישור האחורי במקום בקו אבל ממש לא על ה16.

מקווה שהוא יבין את הבעיות כמו גם הבעיות בסגל שהוא רחוק ממושלם. אני מאמין בו.

פורסם ב

אין אפשרות למשהו חוץ מניצחון, איבוד נקודות פה ביחד עם התסכול על איבוד הנקודות מהמשחק האחרון יכול להוביל לכדורון שלג שיתפתח ליותר מזה.

פרץ לא צריך לראות מגרש ולא רק בגלל הטעות, גבי גם כן יכול לפתוח על הספסל, העולם ימשיך להתקיים גם במצב כזה. אסנטה גם כן צריך לפתוח, מספיק עם הניסויים של נחמיאס/למקין/שחר בעמדת המגן..

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי השועל said:

במשחקים נגד המתבנקרות אין טעם לגבי, פרץ/שחר ויוריס/סיסוקו יחד.

פטאצ'י או מדמון חייבים לעלות בקישור.

בנוסף, מה הטימטום הזה לעלות את אחד המגנים לאמצע? איך הוא יכול לחזור בדיוק להגנה? ועוד שחקן כמו רביבו שהוורק ראיט שלו לא בשמיים וחזר מפציעה של חודשיים.

המגנים תפקידם להגן ולתמוך באגף, אין בעיה אם הוא רואה לנכון לשלב אותם קצת בקישור האחורי במקום בקו אבל ממש לא על ה16.

מקווה שהוא יבין את הבעיות כמו גם הבעיות בסגל שהוא רחוק ממושלם. אני מאמין בו.

מילא אתה עושה את זה, יש לך צוות שלם, אתה מוביל 1:2, הדקה 80 והכנסת לכנף שמאל שחקן שהוא בכלל חלוץ (מדמון), מה לא תשנה את ההוראה ותגיד לו להישאר נמוך? תמשיך כמו כבש לתת להם כל מעבר חצי גול? 

פורסם ב

אשמח ל-3 נקודות, ואם אפשר להיות חזיר-לזיין יריבה בליגה כי זה לא מוסבר איך אנחנו לא מראים עליונות מול רוב קבוצות הליגה.

פורסם ב

לפי וואן שגיב ערך אימון מלא, מקווה לראות אותו פותח בימין ואת רביבו בשמאל (כמובן בהתאם לאיך שאני חושב שלאזטיץ' רואה את הדברים, אני אישית הייתי רוצה לראות אותו בהתקפה).

פורסם ב

מאמן שאומר 50-50 במשחק מול הפועל חיפא, אין לו את הד.נ.א לאמן קבוצה כזאת, מצטער.

פורסם ב

מאוכזב מאוד מההתנהלות של לאזטיץ׳, זו אולי חזירות לנוכח מצב הקבוצה(אירופה, טיסות אינסופיות ולו״ז צפוף) אבל לחשוב שעם התנהלות קצת יותר טובה היינו עם יותר נקודות.
עדיין, בשביל הפרופורציות אנחנו יחסית במצב טוב, הזייה שחיפה לא ניצלה את העובדה שאנחנו בעומס כזה ואירופה ואנחנו פאקינג 3 נקודות מעליהם.

פורסם ב
25 דקות לפני, רן יעקובי said:

מאוכזב מאוד מההתנהלות של לאזטיץ׳, זו אולי חזירות לנוכח מצב הקבוצה(אירופה, טיסות אינסופיות ולו״ז צפוף) אבל לחשוב שעם התנהלות קצת יותר טובה היינו עם יותר נקודות.
עדיין, בשביל הפרופורציות אנחנו יחסית במצב טוב, הזייה שחיפה לא ניצלה את העובדה שאנחנו בעומס כזה ואירופה ואנחנו פאקינג 3 נקודות מעליהם.

זה לא רק עניין הנקודות "שאיבדנו" אלא האופן שהקבוצה משחקת, התנודתיות, והרעיונות המוזרים שלאזטיץ מחיל על הקבוצה.

מתקבל הרושם שהוא עקשן שמנסה להתחכם שבפועל רק מסבך את העניינים.

התחושה היא שאם מאמן אחר אפשר להוציא מהסגל הזה הרבה יותר (ואני לא מדבר רק על תוצאות).

העבר לא מעניין, העתיד מלחיץ.

פורסם ב
14 דקות לפני, PLASTOMAN said:

זה לא רק עניין הנקודות "שאיבדנו" אלא האופן שהקבוצה משחקת, התנודתיות, והרעיונות המוזרים שלאזטיץ מחיל על הקבוצה.

מתקבל הרושם שהוא עקשן שמנסה להתחכם שבפועל רק מסבך את העניינים.

התחושה היא שאם מאמן אחר אפשר להוציא מהסגל הזה הרבה יותר (ואני לא מדבר רק על תוצאות).

העבר לא מעניין, העתיד מלחיץ.

יש מאמן בשנים האחרונות שלא באתם על הראש שלו?

פורסם ב

אפשר בבקשה שזהבי ייכנס דקה 60 וייתן צמד? תודה

פורסם ב

עם אירופה ובלאגן, מכבי ת"א לא אמורה להוציא 2/9 בבית נגד ק"ש, טבריה וחדרה בסיבוב אחד. 

מקווה שהוא יגיע עם גמישות מחשבתית ויבין שיש צורך לחשוב ולעשות דברים קצת אחרת ממה שהוא עשה עד כה. 

פורסם ב
9 דקות לפני, Brandon Roy said:

עם אירופה ובלאגן, מכבי ת"א לא אמורה להוציא 2/9 בבית נגד ק"ש, טבריה וחדרה בסיבוב אחד. 

מקווה שהוא יגיע עם גמישות מחשבתית ויבין שיש צורך לחשוב ולעשות דברים קצת אחרת ממה שהוא עשה עד כה. 

הוא בעיקר צריך להבין שיש פער בין משחק נגד יריבה לוחצת ליריבה שבאה להפעיל פנגו ברחבה. אי אפשר לעלות עם 3 דפנסיבים בקישור נגד המתבנקרות, שחקן יצירתי בקישור הוא בגדר חובה במשחקים האלה.

פורסם ב

לא הייתי מושקע רגשית ככה ב2 משחקים באותו יום מאז אותו יום קדוש בסמי עופר. ההבדל הוא שאז המשחק של הפועל נגמר עד שהמשחק שלנו התחיל. פה במחצית בסמי אני אדליק שידור של הדרבי.

פורסם ב
לפני3 שעות , העכבר הצהוב said:

יש מאמן בשנים האחרונות שלא באתם על הראש שלו?

עברו פה הרבה סנדלרים בשנים האחרונות. 

פורסם ב

דיארה הקיצוני שלהם טכני ומהיר, מלמד עושה תנועות עומק טובות בין הבלמים, שני אלה יכולים להביך אותנו בשטחים שנתן להם במתפרצות.

פורסם ב
1 hour ago, קובי השועל said:

הוא בעיקר צריך להבין שיש פער בין משחק נגד יריבה לוחצת ליריבה שבאה להפעיל פנגו ברחבה. אי אפשר לעלות עם 3 דפנסיבים בקישור נגד המתבנקרות, שחקן יצירתי בקישור הוא בגדר חובה במשחקים האלה.

פרץ לא קשר דפנסיבי כבר כמה שנים. אפילו לא 8. אתה בדרך כלל עולה עם דפנסיבי מובהק אחד.