Jump to content

יתר הליגה מחזור 13 - "תחזיקי חזק בסיבוב"

Recommended Posts

פורסם ב

עוד שבת של כדורגל בדרך אלינו ואנחנו הולכים ומתקרבים לסגור את הסיבוב הראשון של העונה המתישה והמסקרנת הזאת. את הנושא יתר הזה הייתי צריך לכתוב כבר ממזמן אבל יש לי הנחות אחרי יום חמישי השחור אתמול.

כן, ככה זה שבמקום שנהיה במקום הראשון בפער של נקודה מבאר שבע, 2 מביתר ו5 ממכבי חיפה אנחנו פותחים את המחזור ה13 שאנחנו רק במקום השלישי. קשוח, אבל ממשיכים הלאה במטרה לקחת אליפות על הראש ביצה של דניאל בר נתן.

לפני שמתחילים, קפיצה קטנה ללאומית: תוך כדי שאתם קוראים את הנושא הזה השעה 15:00 הגיעה ואתם צריכים לפתוח ספורט 5. כי להפועל תל אביב לא הספיק להיות מקום רביעי אחרי 13 מחזורים, 3 נקודות מרמת גן שבמקום השלישי, 6 מהפועל פתח תקווה השנייה ו7 ממוליכת הטבלה כפר שלם המפתיעה. כל הדברים האלה לא הספיקו לה, אז מה היא תעשה? אז היא תיסע גם לעפולה. כן, סוף סוף היא תיסע קצת לעפולה. שיא ההשפלה בבירת העמק. ולא חשוב איך ייגמר, שווה לראות.

אז מה בתפריט? באדיבות מחזור אמצע השבוע שהיה והמנהלת המסריחה שלנו, השבת תהיה די דלה במשחקים ותכלול רק 2 משחקים. מתחילים ב15:00, במושבה, שם מכבי פתח תקווה תארח את הפועל קריית שמונה. 2 קבוצות שבאות במומנטום הפוך לחלוטין. הלוזונים אחרי הפסד 5-0 לביתר והשפלה מהגדולות בתולדות הכדורגל הישראלי כאשר כבר בדקה ה15 הם יכלו לרדת למקלחות.

קש מנגד היא אחת ההפתעות המרעננות שיש העונה. אני סימנתי אותה כיורדת בטוחה ואמרתי שהגנה ישראלית שהייתה מצוינת בלאומית לא תסחוב גם בליגת העל. והנה הם במקום השביעי, עם חמישה משחקים ללא הפסד וארבעה ניצחונות בתוכם. האם זה רק צבירת נקודות לצורך התחמשות למאבקי ירידה בעתיד או שאנחנו בדרך לכך שקש היא הפתעת העונה? אין לדעת, אבל שאפו לברדה ולשחקנים שלו.

ב19:30, המשחק המרכזי של השבת יהיה בקופסת נעליים באשדוד, שם מס אשדוד המקומית תארח את מכבי חיפה. נתחיל עם האורחים, שבסהכ רשמו שבוע מוצלח בקרבות התחתית שהיו להם. זה התחיל עם ניצחון ביתי על טבריה והמשיך עם חילוץ תיקו 2 הירואי נגד נתניה. האם אשדוד תוכל להמשיך את המומנטום גם בבית מול מכבי חיפה? בפעם שעברה זה נגמר בתבוסה מביכה 5-0 ולא היה אפילו איזה שי הולצמן שיציל להם את הכבוד.

לגבי האורחים המטורללים מהכרמל אין לי הרבה מה להגיד כדי לתאר את המצב שלהם. אם אתם רוצים לראות את המצב שלהם, תפתחו את הדיגיטל של רדיו חיפה ותראו את כל האיציק אהרוניביצ'ים של העולם שורפים בובת וודו של אליליהם לשעבר פפרק פפכר ותילמדו על סף על הלחץ, ההיסטריה והפסיכוזה.

המחזור יימשך בראשון ב20:00 בטדי שהפועל ירושלים תארח בטדי את בני סכנין. על אף התיקו המדהים שהם חילצו בדרבי של ירושלים, משהו חורק לאחרונה במכונה המשומנת של זיו אריה שיותר קרובה לתחתית לאחרונה מאשר לפלייאוף העליון. בצד השני, אין ספק שסכנין שרמוטות. מועדון שצריך להיכחד ועל אף העובדה שהם משחקים זבל לאחרונה, הם עדיין 6 נקודות מעל הקו האדום, בליגה שלנו זה יותר מידיי. הם חייבים לרדת.

בשני המחזור יינעל עם עוד 3 משחקים. מתחילים ב19:45, כשהמרוויחה הגדולה ממחזור אמצע שבוע, הפועל חדרה תארח את בני ריינה. נכון, חדרה גילחה לנו נקודה בבלומפילד, אסף נמני קרע את השריר כי הוא בעט בבקבוקים מרוב התלהבות על הספסל ועדיין צריך להזכיר למועדון המיותר הזה שהם בדרך לסגור סיבוב ללא ניצחון ושעם תיקואיים לא הולכים למכולת, אלא לליגה הלאומית.

את הנקודות חדרה תצטרך להשיג נגד ריינה הקשוחה, שמתמקמת לה במקום ה5, מרחק 3 נקודות ממכבי חיפה. צלע נוספת במאבק על אירופה? 

ב20:00 בגרין, הפועל טבריה תארח את מכבי נתניה. קרב תחתית קלאסי על 6 נקודות בין נתניה הביזיונית לטבריה העלובה.  8 משחקים טבריה לא ניצחה, היא גם לא כובשת. מה שהתחיל בתור סיפור סינדרלה, עשוי להיגמר בתור סיפור מהגיהינום אם לא יתעוררו שם.

בנתניה בנו סגל רע והוסיפו חטא על פשע שנתנו לאבוקסיס את המפתחות. הם נראים נורא ועדיין ורגאס וזלאטנוביץ' הופכים אותם לפייבוריטים בקרב התחתית הזה.

ב20:30, המשחק המרכזי הענק של המחזור בטרנר כאשר הפועל באר שבע מארחת את בית"ר ירושלים למשחק עונה. הראשונה נגד השנייה (ושוב תודה ללאזטיץ, דור פרץ ובר נתן על זה).

שח מט, זה מה שקוראים למה שרן קוז'וק עשה לברק בכר במחצית השנייה בסמי עופר ביום רביעי. זו בסה"כ הייתה חותמת על כמה שבאר שבע של השנה היא קבוצה מיוחדת, הקבוצה הכי מאומנת השנה בכדורגל הישראלי. ניצחון על חיפה זה הצהרת כוונות, ניצחון ביתי על בית"ר כבר טירוף חושים.

האורחת מירושלים בעונה גדולה כשלעצמה. נכון, הם מעדו בדרבי הירושלמי בצורה מביכה אבל דאגו להתפוצץ בבית על מכבי פתח תקווה במשחק פשוט משוגע. ליצחקי ולביתר יש גם קייס רציני לניצחון בטרנר. אחרי הכל, הם באים עם קבלות של ניצחונות על מכבי חיפה ועלינו. יהיה משחק לוהט.

המטרות שלנו:

1. שמכבי חיפה תלך לאיבוד בקופסת נעליים באשדוד.

2. תיקו 0-0 עם פצועים בין באר שבע לבית"ר. אם בכל מקרה צריכה להיות הכרעה במשחק הזה, אני הרבה פחות פוחד מיצחקי וביתר מאשר מהקוז'וק בול.

3. שזה לא יספיק לה, והיא תיסע גם בעונה הבאה לעפולה. שיהיה לנו בהצלחה!!!!!

פורסם ב

אם לא טוריאל הזה הפועל בפלייאוף תחתון בלאומית.

פורסם ב

הפועל אשכרה משחקת עכשיו בעפולה, לפחות קצת נחת 

היא הזונה של כל הליגהההה

פורסם ב

אחרי כמה משחקים שראיתי של קריית שמונה העונה, אציין שבנגורה הוא אחד הזרים האנדרייטדים שראיתי. מזכיר לי יוריס ביכולת קריאת משחק שלו וגם יודע להזיז את המשחק קדימה.

גם יאיר מרדכי שחקן חמוד מאוד. אוהב שחקנים צעירים שלא מפסיקים לרוץ.

פורסם ב
2 דקות לפני, elements of life said:

פאול ברור בגול של חיפה, אל תצפו מהואר להתערב

שטויות, שדר הבית הגיע היום לתת עבודה.

פורסם ב

חחח ראיתי עכשיו את הגול של חיפה. באיזה עולם זו לא עבירה?

משתינים מהמקפצה.

זה לא פאול והדחיפה של פרץ כן פאול?

פורסם ב

״תאקל חזק״

זה פאול 300% אזולאי לא ניסה בכלל להגיע לכדור. למה ערוץ הספורט לא מעלה סקר?

פורסם ב
2 דקות לפני, elements of life said:

״תאקל חזק״

זה פאול 300% אזולאי לא ניסה בכלל להגיע לכדור. למה ערוץ הספורט לא מעלה סקר?

איזה כיף זה להיות שחקן של חיפה,אתה יכול לכוון שאטגן לראש של מישהו ולכל היותר תקבל אזהרה לצהוב.

פורסם ב
2 דקות לפני, Matan_L said:

אשכרה לייבה בואר שם 

אתה צוחק? לא יאומן.

פורסם ב

2 שערים 2 עבירות חחחחחחחחחח זה בדיחה.

חיפה משחקת כדורגל כזה מחורבן ועדיין אנשים ישאלו אותי למה אני כועס על לאזטיץ' שבעונה כזאת (כן, כן, בעונה כזאת, עונה שהיריבה שלנו לאליפות נראית כמו מזבלה) אנחנו רק 3 נקודות מעליהם.

פורסם ב

מתלבט מה יותר ברור, העבירה בשער הראשון או בשער השני.

וייץ הירוק וורמוט הקומוניסט לא ידברו מילה בעניין.

VAR שערורייתי

פורסם ב
1 דקה לפני, elements of life said:

מתלבט מה יותר ברור, העבירה בשער הראשון או בשער השני.

וייץ הירוק וורמוט הקומוניסט לא ידברו מילה בעניין.

VAR שערורייתי

השני מוגזם, אשכרה הוא בעט לו בקרסול. 

מה זה משנה אם רק אנחנו מתעצבנים על זה.

פורסם ב
8 דקות לפני, car.garsia said:

השני מוגזם, אשכרה הוא בעט לו בקרסול. 

מה זה משנה אם רק אנחנו מתעצבנים על זה.

ועוד רמי וייץ אומר לא נראה לי. אשכרה בעט לו ברגל.

עשו עלינו סיבוב.

פורסם ב

ניערו בקלילות מוקש לא הכי פשוט. בזמן שאנחנו ים 2 מ 9 במשחקים מול חדרה, ק"ש וטבריה - הטענות הן אך ורק למכבי ובמיוחד ללאזטיץ חסר המושג

פורסם ב

אומר זאת בעדינות, החלאיילי לעניים הזה הוא לא הפתרון שיגאל את מכבי חיפה מהעונה העלובה שהם נותנים. כמו רפאלוב, זה לא פיתרון שיחזיק מים לאורך זמן.

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

אומר זאת בעדינות, החלאיילי לעניים הזה הוא לא הפתרון שיגאל את מכבי חיפה מהעונה העלובה שהם נותנים. כמו רפאלוב, זה לא פיתרון שיחזיק מים לאורך זמן.

אמרת נכון, לא יחזיק מים לאורך זמן. העניין הוא שכולנו יודעים שבינואר הם אוהבים להשתגע, בעוד אם אנחנו נביא רכש אחד אני אופתע.

פורסם ב
13 דקות לפני, snufkin said:

ניערו בקלילות מוקש לא הכי פשוט. בזמן שאנחנו ים 2 מ 9 במשחקים מול חדרה, ק"ש וטבריה - הטענות הן אך ורק למכבי ובמיוחד ללאזטיץ חסר המושג

שטויות.

גם אנחנו טיילנו שם.

חיפה זו לא הבעיה, ב"ש חזקה יותר.

פורסם ב
4 דקות לפני, itanar said:

שטויות.

גם אנחנו טיילנו שם.

חיפה זו לא הבעיה, ב"ש חזקה יותר.

4 הקבוצות חזקות. אני לא רואה שאנחנו ביתרון מובהק מול אף אחת מהן אבל אם לאזטיץ ימשיך בדרך שלו מול הקטנות, זה יגמר רע מבחינתנו גם מבחינת המיקום בסוף העונה

פורסם ב

נשבר הזין כבר מהמכירות האלה.

שתי עבירות ברורות, שני שערים שעושים את ההבדל במשחק.

בלי קשר,

במחצית השניה חיפה של שנה שעברה דופקת תשעייה. היה מביך לראות את ההגנה של אשדוד שכל התקפת מעבר הם יוצאים עליהם ביתרון מספרי.

זה וזה שהם ספגו מהם רק מראה שהם לא שם ועוד רחוק רחוק ממה שהם אמורים להיות.

ועדיין יהיו שם עד הסוף, פשוט בגלל הליגה הזאת.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אומר בעדינות גם, אם 2 מתחרות שלנו לאליפות, עולות בהרכב פה ושם עם שחקן באגף שהרגע עלה מהנוער, אז אין שום סיבה שבעולם, שאנחנו לא נעשה זאת ונפריח את השממה שנקראת אגף שמאל במכבי.

הגיע הזמן שהמליונים שמושקעים במחלקה, יתחילו לדבר בתחרות הזאת.