Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

תרשו לי להביא לכם דווקא טענה אחרת למה למרות הפאול לא צריך לשרוק על דבר כזה פנדל, ואני טוען את זה כבר שנים,

לדעתי עבירה שלא מנעה גול לא צריך להעניש את כלל הקבוצה בעונש קולקטיבי בדמות בעיטת פנדל, אלא רק את השחקן שביצע עבירה, 

כנ"ל עבירה שבוצעה בזמן שהכדור לא היה בכלל באיזור של השחקן שעשו עליו עבירה.

למשל בפאול על השחקן של חדרה הכדור לא היה באיזור איפה שהיתה הדחיפה והשחקן של חדרה בשום סיטואציה לא היה במצב לכבוש גול כי כאמור הכדור היה באוויר והיה דיי רחוק מהשחקן (ניתן לראות את זה בהילוך החוזר)

מאז כניסת הוואר, בעיטת פנדל הפכה לזמינה בכל מגע קטן ועל כל דבר קטן ברחבה שורקים פנדל, מהלכים רנדומליים ברחבה שלא קרובים למצבים לגול הופכים בקלות לפנדל בגלל עבירה הכי קטנה שמבוצעת בקצה הרחבה לא קרוב בכלל לשער, בעיני זה לא כל כך ספורטיבי ודופק את אלמנט ההגינות של המשחק.

קבוצה שמתבנקרת משחק שלם מצליחה במקרה להגיע לרחבת היריב ועושים על שחקן שלה עבירה שולית שלא מנעה מצב לגול והקבוצה פתאום מקבלת הזדמנות כמעט וודאית לכיבוש גול בדמות בעיטת פנדל, אין יותר חוסר הגינות מזה.

ואני לא אומר שלא לתת בכלל עונש בפאולים כאלה, כן להעניש אבל לא את כל הקבוצה כקולקטיב, אלא רק את השחקן שביצע את העבירה.

פורסם ב

פשוט ביזיון

לראות את השיפוט מול חיפה ואתמול זה פשוט לא יאמן

פורסם ב

נחשו על מה אין אף כותרת ראשית מהבוקר? למישהו יש ספק שאם זה הפוך היו כתבות קלייקביט כל השבוע? 

Screenshot_2024-12-06-13-04-49-456_com.tss.one.jpg

Screenshot_2024-12-06-13-04-33-676_com.walla.wallasports.jpg

פורסם ב

איזה ניתוח עלוב של ועדת איגוד השופטים.

"רואים 2 ידיים", כאילו אין בכל קרן תפיסות ודחיפות.

לא התייחסו בכלל לזה שהכדור לא היה באירוע והשחקן די הקצין את הדחיפה.

דחיפה סופר רכה שלא השפיעה על המהלך.

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

איזה ניתוח עלוב של ועדת איגוד השופטים.

"רואים 2 ידיים", כאילו אין בכל קרן תפיסות ודחיפות.

לא התייחסו בכלל לזה שהכדור לא היה באירוע והשחקן די הקצין את הדחיפה.

דחיפה סופר רכה שלא השפיעה על המהלך.

תענה בכנות, אם זה הפוך במצב של שוויון בדקה כזאת ודור פרץ נדחף ככה, אתה אומר שזה פנדל או לא ?

פורסם ב
8 דקות לפני, yello said:

תענה בכנות, אם זה הפוך במצב של שוויון בדקה כזאת ודור פרץ נדחף ככה, אתה אומר שזה פנדל או לא ?

למרות שלא אני נשאלתי אני אענה, פשוט מאוד, אם מה שעשו על פטאצ'י במחצית הראשונה זה לא פאול (ואדום, כי היה אחרון, והכשיל בכוונה מצב מסוכן), אז דור פרץ, שזה מצב הרבה הרבה פחות מסוכן, גם לא.

חוסר אחידות מזעזע באותו משחק, זיין אותנו השופט אתמול.

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

ומן העבר השני, אם זה אותו מצב באותה דקה, ופרץ נדחף ככה ברחבה, שורקים לזכותנו??..

פורסם ב
Just now, אקיטה said:

למרות שלא אני נשאלתי אני אענה, פשוט מאוד, אם מה שעשו על פטאצ'י במחצית הראשונה זה לא פאול (ואדום, כי היה אחרון, והכשיל בכוונה מצב מסוכן), אז דור פרץ, שזה מצב הרבה הרבה פחות מסוכן, גם לא.

חוסר אחידות מזעזע באותו משחק, זיין אותנו השופט אתמול.

דור פרץ חסר מוח, תיתן לו גוף, אתה חתיכת קרנף תיצמד אליו, למה לקחת סיכון בכלל ?

פורסם ב
4 דקות לפני, כהן said:

ומן העבר השני, אם זה אותו מצב באותה דקה, ופרץ נדחף ככה ברחבה, שורקים לזכותנו??..

כן.

פורסם ב
8 דקות לפני, yello said:

זה משהו אחר לגמרי, ובהחלט ניתן להסכים.

אבל כל הדיבור על הנושא זה להאשים את הקורבן. 

מחרפן ששמעתי את הפודקאסט של רז אמיר ואורן קדוש, ציינו שם את המקרה של פטאצ'י רק בדרך אגב ושהוא "היה צריך ליפול", אם רז אמיר הוא האוהד מכבי בתקשורת, ברור לי למה המצב שם בנושא בכי רע. אפס דיבור על חוסר האחידות המסריח.

פורסם ב

לא הפסדנו נקודות בגלל השיפוט, מכבי לא טובים וכנראה נפלנו עם המאמן

פורסם ב
9 דקות לפני, yuri said:

לא הפסדנו נקודות בגלל השיפוט, מכבי לא טובים וכנראה נפלנו עם המאמן

עובדתית, אתה כן.

במקום לנצח 3-1 על השריקה, שרקו נגדך פנדל, שבסיטואציה הרבה יותר חמורה לא שרקו לטובתך וממש באותו משחק, ומיד אחרי זה סיימו את המשחק.

אפשר להתווכח על היכולת של מכבי, ולהאשים את מכבי שלא שמה שם חמישייה, אבל עובדתית עדיין היית מספיק טוב בשביל לנצח את המשחק הזה, גם אם אתה מצפה ממכבי ליותר.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

זה משהו אחר לגמרי, ובהחלט ניתן להסכים.

אבל כל הדיבור על הנושא זה להאשים את הקורבן. 

מחרפן ששמעתי את הפודקאסט של רז אמיר ואורן קדוש, ציינו שם את המקרה של פטאצ'י רק בדרך אגב ושהוא "היה צריך ליפול", אם רז אמיר הוא האוהד מכבי בתקשורת, ברור לי למה המצב שם בנושא בכי רע. אפס דיבור על חוסר האחידות המסריח.

לא הייתי מסוגל לראות את התקציר עד עכשיו, מצטער, הפעולה של דור פרץ צריכה לשלוח אותו לחודש ביציע, אם לא הייתי יודע שזה ליגת העל הייתי חושב שהוא מכר בליגה א' דרום, פטאצ'י כן היה צריך ליפול, אגב גם לאיוס בתחילת המחצית השנייה הוכשל ובתוך הרחבה ובמקום ליפול המשיך.

פורסם ב
14 דקות לפני, yello said:

לא הייתי מסוגל לראות את התקציר עד עכשיו, מצטער, הפעולה של דור פרץ צריכה לשלוח אותו לחודש ביציע, אם לא הייתי יודע שזה ליגת העל הייתי חושב שהוא מכר בליגה א' דרום, פטאצ'י כן היה צריך ליפול, אגב גם לאיוס בתחילת המחצית השנייה הוכשל ובתוך הרחבה ובמקום ליפול המשיך.

אבל מה זה היו צריכים ליפול? היה פאול או לא היה פאול? למה השופט לא שרק את הדחיפה על פטאצ'י שהפריעה לו לבעוט (והוא אכן נפל בגלל הדחיפה, אגב) ממצב של לבד מול שוער ופתאום שינה את הרף של עצמו באורח פלא דקה 99, ממצב שהיה לו 0 השפעה על המהלך?

אנחנו לא חלוקים על דור פרץ, יותר מזה, לא על הפנדל אפילו אלא על המסירה לסיסוקו באדום, אבל איך אפשר להתעלם כל כך מהחוסר אחידות?

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

אבל מה זה היו צריכים ליפול? היה פאול או לא היה פאול? למה השופט לא שרק את הדחיפה על פטאצ'י שהפריעה לו לבעוט ממצב של לבד מול שוער ופתאום שינה את הרף של עצמו באורח פלא דקה 99, ממצב שהיה לו 0 השפעה על המהלך?

אנחנו לא חלוקים על דור פרץ, יותר מזה, לא על הפנדל אפילו אלא על המסירה לסיסוקו באדום, אבל איך אפשר להתעלם כל כך מהחוסר אחידות?

וולקאם לכדורגל הישראלי, מניח שאתה לא חדש פה, אתה רוצה לקחת אליפות ? תתנהג כמו בן זונה, למה הוא לא שרק על פטאצ'י ? לא יודע, אם הוא היה נופל ולא בועט אולי היו הולכים ל-var, אולי לא.

דוחפים אותך ב-2 ידיים ? תיפול, יורדים עלייך בגליץ' ? תתפוס את הרגל ותתגלגל. ( לאיוס )

פורסם ב
49 דקות לפני, yello said:

הרשה לי לחלוק עליך, הוא לא קרנף ולא שום דבר, הוא חלש מאוד פיזית, רק אתמול במשחק הוא נכנס גוף עם שחקן סטנדרטי שנפנף אותו וזה קורה כל משחק. באמת באמת שחוץ מריצה אינסופית לא רואה בו כלום. הוא לא מתקל, לא מחלץ, לא לוקח כדורי גובה, טכניקה רמת גן חובה, מדי פעם התנועה שלו מחלצת לו גול. בעיני יחס התועלת /נזק שלו נמוך מאוד אפילו בהשוואה נניח לעידן שחר. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

הרשה לי לחלוק עליך, הוא לא קרנף ולא שום דבר, הוא חלש מאוד פיזית, רק אתמול במשחק הוא נכנס גוף עם שחקן סטנדרטי שנפנף אותו וזה קורה כל משחק. באמת באמת שחוץ מריצה אינסופית לא רואה בו כלום. הוא לא מתקל, לא מחלץ, לא לוקח כדורי גובה, טכניקה רמת גן חובה, מדי פעם התנועה שלו מחלצת לו גול. בעיני יחס התועלת /נזק שלו נמוך מאוד אפילו בהשוואה נניח לעידן שחר. 

היו לו 2 משחקים טובים מול בשיקטאש וריינה. אתמול הוא לא היה צריך להיכנס.

פורסם ב
לפני3 שעות , yello said:

לא פנדל. הכדור לא היה באירוע ויש לזה משמעות.

בערך כל משחק מול ריינה הבלם שלהם תופס שחקנים ב2 ידיים ומפריע לשחקנים להגיע לכדור.

אני מעריך שמצב כזה, בליגות רציניות בעולם, 90% מהפעמים לא נשרק פנדל.

פורסם ב
לפני3 שעות , yello said:

וולקאם לכדורגל הישראלי, מניח שאתה לא חדש פה, אתה רוצה לקחת אליפות ? תתנהג כמו בן זונה, למה הוא לא שרק על פטאצ'י ? לא יודע, אם הוא היה נופל ולא בועט אולי היו הולכים ל-var, אולי לא.

דוחפים אותך ב-2 ידיים ? תיפול, יורדים עלייך בגליץ' ? תתפוס את הרגל ותתגלגל. ( לאיוס )

אמרת שלא ראית תקציר/שידור חוזר, אז פטאצ'י כן נפל והתלונן שם. הוא פשוט דחף אותו תוך כדי התנועה במהלך הבעיטה, רגע לפני המפגש שלו עם הכדור כשהרגל באוויר.

פורסם ב
לפני4 שעות , yello said:

תקשיב אם כל הסיטואציה הזו הפוכה לטובתנו ערוץ הספורט משחיר את הערוץ ומוציא אנשים לרחובות.

פורסם ב

חברים, מי שחושב שהפסדנו בגלל השיפוט זורה חול בעיניים. מכבי פשוט לא טובה. אחת מהסיבות (אולי המרכזית) היא המאמן. 

פורסם ב
14 דקות לפני, yuri said:

חברים, מי שחושב שהפסדנו בגלל השיפוט זורה חול בעיניים. מכבי פשוט לא טובה. אחת מהסיבות (אולי המרכזית) היא המאמן. 

לא הפסדנו. עובדתית עשינו תיקו בגלל שיפוט אחרי שהבקענו את ה3-1

פורסם ב

רואה עכשיו את הפנדל

יש שם מצב לנבדל אחרי בעיטת הפנדל?

אחרי ההדיפה הראשונה של משפתי באה השנייה ואז נגיעה של שחקן חדרה (זה שכבש) - בנגיעה הזאת יש שחקן בנבדל ברגע הנגיעה והוא אפילו מנסה להגיע לכדור לפני שנכנס (אותו שחקן שבעט את הפנדל)

זה נבדל?

תראו בסרטון, יכולים גם לראות בתקציר הרגיל