Sawyer פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 אין מה להגיד, הכל מצביע על איבוד נקודות. הרכב מוזר קצת, יריבות לפסגה ניצחו, אחרי בשיקטאש. אין מה להגיד אבל הכי חשוב שיכול להיות. כל מי שמגיע שיתן הכל. יאללה מכבי. 1
דקסטר פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 הרכב: משפתי נחמיאס שלמה סטואיץ' שחר יוריס גבי פרץ אדו תורג'י דוידה אולי 3 בלמים עם שחר ואושר בצדדים, אדו למעלה? אנערף. ספסל: סלוגה למקין אסנטה יחזקאל רביבו סיסוקו פטאצ'י מדמון זהבי
הישראלי היפה פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 Just now, דקסטר said: הרכב: משפתי נחמיאס שלמה סטואיץ' שחר יוריס גבי פרץ אדו תורג'י דוידה עכשיו קצת יותר ברור. לא מבין למה לא להמשיך עם הרכב פחות או יותר שהצליח במשחקים האחרונים
yello פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 2 דקות לפני, דקסטר said: הרכב: משפתי נחמיאס שלמה סטואיץ' שחר יוריס גבי פרץ אדו תורג'י דוידה מה זה אמיתי במגנים ? אין מצב לאזטיץ' עושה פה בכר ועולה עם 3 בלמים ?
antonio_margheriti2 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 גם נגד ריינה הוא לא נותן לזהבי לשחק, נו באמת... הרג לנו אגדת מכבי. 1
הישראלי היפה פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 1 דקה לפני, yello said: מה זה אמיתי במגנים ? אין מצב לאזטיץ' עושה פה בכר ועולה עם 3 בלמים ? לא ברור עניין המגנים
car.garsia פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 לדעתי נשאר במערך של 3 בלמים, דוידה ואדו ירוצו על האגפים. אם לא אז אני לא מבין בכלל את ההרכב הזה. בכללי פטאצ'י היה חייב לפתוח, את הרוטציה הוא היה צריך לעשות נגד חדרה. זה משחק מול הגנה מהטובות בליגה, היה צריך את כל הכוח אש ההתקפי שלנו בשביל זה. 1
דקסטר פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 2 דקות לפני, Matan_L said: דוידזאדה פרש? עובר הליך רפואי, לא כשיר
בראון פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 מרגיש לי שזה יהיה ככה: משפתי סטואיץ שלמה נחמיאס יוריס אדו גבי שחר דוידה פרץ תורג׳מן 2
Bob Marley פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 לאחרונה לזטיץ' שיחק עם המערך הזה שמשתנה בהתקפה ל352 (3511) מאמין שנראה את שחר (שהופך למגן כשמגינים ב442/433) ואדו בכנפיים ואולי נראה את גבי כ10 או פרץ כחלוץ מדומה.
car.garsia פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 7 דקות לפני, בראון said: מרגיש לי שזה יהיה ככה: משפתי סטואיץ שלמה נחמיאס יוריס אדו גבי שחר דוידה פרץ תורג׳מן זה יהיה ככה. תן לי פטאצ'י במקום דור פרץ ואני גם הייתי מסכים איתו.
Davidna פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 איזה יופי, בוא נוציא את פטאצי שנמצא בכושר מעולה ונשים את פרץ במקום
הישראלי היפה פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 2 דקות לפני, Armagedon said: גם אם ננצח. אין סיבה לספסל את פטאצי. עד שהוא נכנס לקצב הוא מסופסל
ofirhen96 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 4 דקות לפני, פנחס שוף said: מה יהיה עם אסנטה? באמת מעניין מה קורה שם..
Wade פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 לאזטיץ׳ מציג מה שקודמיו הרבו לעשות, על סטרואידים- אין רוטציה בכלל, עד ששחקן בפורמה. אז יש פתאום רוטציה מטורפת וזה שבפורמה מסופסל. אם נחמיאס מגן שמאלי ושחר ימני אנחנו בחתיכת הרכב הזוי שיש מצב שנאכל עליו בראש. אם זה שלושה בלמים, הזוי אבל פחות. לא מבין את ההתחכמות הזאת
תחיית המתים פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 ישחק בחמישי פטאצי. יכנס היום מחליף. תורידו פאניקה
עמית ר פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 נותן לנוח למי שצריך הכי פחות מנוחה. בנוגע להרכב, אם 3 בלמים אז איכשהו סביר. אם זה 4 אז הזיה מה שעושה
Wade פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 פורסם ב 2 בדצמבר, 2024 3 דקות לפני, תחיית המתים said: ישחק בחמישי פטאצי. יכנס היום מחליף. תורידו פאניקה בקיצור, סדר העדיפויות הוא אירופה (אבדו הסיכויים כמעט לגמרי) ואז ליגה (כרגע מקום רביעי). הגיוני
Recommended Posts