Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד

Recommended Posts

פורסם ב
לפני9 שעות , yello said:

אף אחד לא אמר שלא.

אני חושב שלא, שחקן טוב אבל לא שובר שוויון.

פורסם ב
39 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אני חושב שלא, שחקן טוב אבל לא שובר שוויון.

תראה, ברור שאי אפשר לדעת באיזה כושר הוא חוזר ואולי יקח לו זמן להיכנס לעניינים אבל העובדות הן שהוא שלט בליגה 5 שנים. 2 אליפויות עם מכבי ואחרי זה 3 עם חיפה כשבאחרונות היה השחקן הכי טוב בליגה בפער.

פורסם ב
51 דקות לפני, snufkin said:

תראה, ברור שאי אפשר לדעת באיזה כושר הוא חוזר ואולי יקח לו זמן להיכנס לעניינים אבל העובדות הן שהוא שלט בליגה 5 שנים. 2 אליפויות עם מכבי ואחרי זה 3 עם חיפה כשבאחרונות היה השחקן הכי טוב בליגה בפער.

אני לא בא לגמד אותו, הוא שחקן מצויין לכל הדעות.

אם אני צריך להמר בזהירות, השנה הוא לא יהיה שובר שוויון.

פשוט כי הבעיה של הקבוצות (נו באמת, הקבוצה) האלה היא לא בהתקפה (כבשו הכי הרבה).

כמובן שיכול לנצח משחקים לבד כמו שעשה, אבל הוא לא יכול לחפר על משחק הגנה לא מספיק טוב של כל הקבוצה.

ובלי קשר,

שלט בליגה 5 שנים זו הגזמה פראית.

לא הייתי אומר שהוא היה מעל הליגה במכבי. בחיפה בשנתיים האחרונות שלו כן.

פורסם ב
לפני1 שעה , barak said:

ובלי קשר,

שלט בליגה 5 שנים זו הגזמה פראית.

לא הייתי אומר שהוא היה מעל הליגה במכבי. בחיפה בשנתיים האחרונות שלו כן.

התכוונתי שלקח 5 ברצף ושבנתיים האחרונות היה מעל הליגה. אני מסכים איתך שזה לא מבטיח כלום והבעיה של חיפה הרבה יותר בקישור מאשר בהתקפה אבל אצילי שחקן כנף אדיר וזה משהו שיכל להביא אליפות, ע"ע מילסון. בוא נקווה שאיבד מהחדות והכושר

פורסם ב

יודעי דבר יודעים לספר שאשתו של אצילי הטילה וטו על מעבר לבית"ר בגלל שד. מיכה שם

פורסם ב

אמר שחזר כי שחר "עזר לי ברגע הקשה בחיי". במקום שחר הייתי מתכווץ מבושה מהמשפט הזה. זה מנוסח כאילו הוא אסף אותו מהרחוב ולא פשוט הלבין אותו אחרי ששכב עם קטינות.

פורסם ב
45 דקות לפני, Double said:

רשמית חזר לקטינות בכרמל

טוב,זה אומר שצריך להתחמש ומהר(שמישהו יבדוק אם לכוכב יש שחקן כנף מיותר).

פורסם ב

לא חושב שיצליח שם כמו בפעם הקודמת 

יש להם כל כך הרבה שחקני התקפה שאני לא יודע מה יעשו עם כולם

פורסם ב

הם אכן לא מאוזנים בין הגנה להתקפה אבל בואו, אצילי הוא מפלצת לליגה שלנו. כובש, מבשל, לוחץ... שחקן קלאץ' אמיתי.

כל זה לא אמור לשנות אם היינו יודעים לשחק על זה שיש לנו את התקציב הגבוה בליגה מדי שנה ולהביא זרים שוברי שוויון.

פורסם ב
1 hour ago, Replay said:

יודעי דבר יודעים לספר שאשתו של אצילי הטילה וטו על מעבר לבית"ר בגלל שד. מיכה שם

הגיוני האמת

פורסם ב
48 דקות לפני, maor24 said:

לא חושב שיצליח שם כמו בפעם הקודמת 

יש להם כל כך הרבה שחקני התקפה שאני לא יודע מה יעשו עם כולם

מה זאת אומרת? הוא בדיוק מה שחסר להם

חיפה העונה יודעת לתת גולים רק דרך המרכז

פורסם ב
6 דקות לפני, קמאנן said:

מה זאת אומרת? הוא בדיוק מה שחסר להם

חיפה העונה יודעת לתת גולים רק דרך המרכז

חיפה יודעת לתת גולים רק עם סבע ודין דוד בלי שניהם הם בתחתית. 

לא בטוח בכלל שהוא יראה כמו שהיה לפני שעזב בדיוק כמו שברק בכר לא חזר כמו שהיה לפני(וכמובן שפתאום שאין לו סגל מוכן הוא תקוע).

פורסם ב
8 דקות לפני, קמאנן said:

הגיוני האמת

זה היה ככה מהרגע הראשון

יודעי דבר יודעים לספר שגם ההורים של שני הצדדים תמכו בוטו הזה.

ועדיין, זה לא אומר שהוא רצה ללכת לשם.

פורסם ב
7 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

חיפה יודעת לתת גולים רק עם סבע ודין דוד בלי שניהם הם בתחתית. 

לא בטוח בכלל שהוא יראה כמו שהיה לפני שעזב בדיוק כמו שברק בכר לא חזר כמו שהיה לפני(וכמובן שפתאום שאין לו סגל מוכן הוא תקוע).

וזה בלי לדבר על בעיות אגו שיכולות להיות שם.

בקדנציה הקודמת סבע ואצילי היו ביחד חצי עונה בלבד.

פורסם ב

תחזור ישרמוטה, נזיין אותך ואותם ביחד 

פורסם ב

אצילי זה חיזוק רציני איך שלא תסובבו את זה. ביחד עם סבע ודוד יש להם את ההתקפה הכי טובה בארץ. 

אם הם באמת יחזירו גם את קורנו כמו שהם שהכתבים שלהם טוענים הם שוב יהיו עם הסגל הכי טוב בארץ.  

נקווה שהאגו בחדר ההלבשה יחגוג ושאצילי ידרוך על התפקיד של סבע. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Omer said:

אמר שחזר כי שחר "עזר לי ברגע הקשה בחיי". במקום שחר הייתי מתכווץ מבושה מהמשפט הזה. זה מנוסח כאילו הוא אסף אותו מהרחוב ולא פשוט הלבין אותו אחרי ששכב עם קטינות.

ויותר מזה, אז למה התלבטת בין חיפה לבית"ר? נוכל

פורסם ב
לפני2 שעות , Omer said:

אני עד היום טוען שיש אנשים בחיפא שהיו אחראים מאחורי הקלעים לכל הפרשה הזאת, לפחות לכל החשיפה שלה לתקשורת כדי לגרום לאצילי ומיכה לשבת בכלא או לפחות שמכבי תשחרר אותם והירוקים יקפצו על אצילי, שחקן שהם מאוד רצו במשך שנים בקבוצה שלהם.

פורסם ב

כל העסק הזה עם הרב היה בדיחה אחת גדולה, ניצן ראובן, לך תעשה משהו אחר ואל תתקרב לכל מיני אנשים מפוקפקים, אני לא היתי הולך לשמוע אותך בשיעורים.

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

אני עד היום טוען שיש אנשים בחיפא שהיו אחראים מאחורי הקלעים לכל הפרשה הזאת, לפחות לכל החשיפה שלה לתקשורת כדי לגרום לאצילי ומיכה לשבת בכלא או לפחות שמכבי תשחרר אותם והירוקים יקפצו על אצילי, שחקן שהם מאוד רצו במשך שנים בקבוצה שלהם.

אילומינטי

פורסם ב
31 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אצילי זה חיזוק רציני איך שלא תסובבו את זה. ביחד עם סבע ודוד יש להם את ההתקפה הכי טובה בארץ. 

אם הם באמת יחזירו גם את קורנו כמו שהם שהכתבים שלהם טוענים הם שוב יהיו עם הסגל הכי טוב בארץ.  

נקווה שהאגו בחדר ההלבשה יחגוג ושאצילי ידרוך על התפקיד של סבע. 

לדעתי אתם מגזים לגביי יהיה להם את הסגל הכי טוב בארץ, הם רחוקים מזה. 

פורסם ב
8 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

הוא טוען ובצדק שיש להם סגל עם שחקני הכרעה טובים מאוד ובצדק

סבע, אצילי, דוד ואפילו רפאלוב שחקנים עם נסיון גדול ושחקנים שיודעים לנצח משחקים קשים.

אני מאוד מקווה שמכבי עובדים בגזרת מילסון\זר אחר 

משהו לא מתחבר לי עם האנשים במועדון היום, לא מצליח להתחבר למאמן הזה שלא מבין שאין לו שחקני הכרעה.

פורסם ב
18 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

למה בעצם? ועוד רחוקים מזה? 

הפדופיל זה שחקן מעל הליגה, סבע החזיק אותם בחיים עם יכולת אדירה, דוד חלוץ נהדר, רפאלוב נותן להם הרבה. מבחינה התקפית הם הכי טובים. 

בקישור הם די שווים אלינו עם עלי מוחמד וג׳אבר. כנראה שפחות מב״ש בזכות הזרים.  

ההגנה שלהם עם סק, גולדברג, פדראו וקורנו אם יחזור זאת הגנה שלא נופלת משלנו וטובה מזאת של ב״ש. 

קיצר חיפה + קורנו ואצילי עם הסגל הכי טוב בליגה, בעיקר בזכות ההתקפה.

זה כמובן לא מבטיח להם כלום כי כרגע הם לא התחברו ואי אפשר לדעת מתי אצילי יכנס לעניינים.  

פורסם ב
7 דקות לפני, מכביסט לעד said:

למה בעצם? ועוד רחוקים מזה? 

הפדופיל זה שחקן מעל הליגה, סבע החזיק אותם בחיים עם יכולת אדירה, דוד חלוץ נהדר, רפאלוב נותן להם הרבה. מבחינה התקפית הם הכי טובים. 

בקישור הם די שווים אלינו עם עלי מוחמד וג׳אבר. כנראה שפחות מב״ש בזכות הזרים.  

ההגנה שלהם עם סק, גולדברג, פדראו וקורנו אם יחזור זאת הגנה שלא נופלת משלנו וטובה מזאת של ב״ש. 

קיצר חיפה + קורנו ואצילי עם הסגל הכי טוב בליגה, בעיקר בזכות ההתקפה.

זה כמובן לא מבטיח להם כלום כי כרגע הם לא התחברו ואי אפשר לדעת מתי אצילי יכנס לעניינים.  

הכל על הנייר, יש להם את השמות הכי נוצצים, סוג של גלאקטיקוס בהתקפה אבל זה לא מבטיח כלום.

ועדין הקישור שלהם לא מספיק טוב. מוחמד בירידה חדה ביכולת, אזולאי בינוני ורק ג'אבר מחזיק להם את האמצע. בהגנה סק הוא יותר יח"צ, דןוקא כששיחקו עם סירוטה ופדראו היו טובים יותר. 

בקיצור, על הנייר פייבוריטים אבל לא לוקחים אליפות עם שמות בלבד אם בכר ימשיך עם הרכבים וחילופים חברתיים, הם בבעיה