Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד

Recommended Posts

פורסם ב
On 19.12.2024 at 01:20, קובי השועל said:

לא יקבל כלום מעבר לחוזה, קניאס טוען שאצילי מגיע בידיעה שהוא יפסיד מיליון דולר. החוזה שלו אצל הקפריסאים לעוד עונה וחצי שווה לבד באיזור ה800 אלף יורו.

מרגיש לי מהלך שאולי 3% מאוכלוסיית העולם היה הולך עליו בלי קשר אם זה לחיפה/בש/ביתר. 

שמע נראה לך סביר שהוא חוזר לשחק בארץ בשביל לא להרוויח כלום ולשלם כדי לשחק כדורגל? חד משמעית ישלמו לו את רוב (אם לא כל) חבות המס

פורסם ב

לתחושתי ,אצילי יהווה עבורם פקטור משמעותי הרבה יותר ממה שנדמה לחלק מהחברים כאן ולא מעט כאן הולכים לאכול את הכובע והלוואי ואטעה.

פורסם ב

הותקלתי בשאלה בדיוק על זה שמכבי לא מחתימה זרים שכבר בארץ (וואקמה בזמנו) מי הזר האחרון שמכבי החתימה ומתי, שכבר היה לו רזומה בארץ

פורסם ב
42 דקות לפני, מנש שער 11 said:

הותקלתי בשאלה בדיוק על זה שמכבי לא מחתימה זרים שכבר בארץ (וואקמה בזמנו) מי הזר האחרון שמכבי החתימה ומתי, שכבר היה לו רזומה בארץ

איליה יבוריאן לדעתי.

לפניו היו קמאנן ומסודי. כמובן בלי להחשיב את אניימה או סטיב גורי ז"ל או אייגיבור שלא נקנו מקבוצות בישראל אבל היה להם עבר פה.

וכן, זה נתון מטורף ואליטיסטי בצורה מוגזמת.

פורסם ב
11 דקות לפני, car.garsia said:

איליה יבוריאן לדעתי.

לפניו היו קמאנן ומסודי. כמובן בלי להחשיב את אניימה או סטיב גורי ז"ל או אייגיבור שלא נקנו מקבוצות בישראל אבל היה להם עבר פה.

וואו. תודה

פורסם ב

מסתבר שבכר בכלל לא רוצה את אצילי בחיפה. איזה שחקן סמרטוט.

פורסם ב
On 20.12.2024 at 14:51, car.garsia said:

איליה יבוריאן לדעתי.

איזה נתון.

שאני חושב על זה הפספוסים העיקריים הם וואקמה כשהיינו בפער הקבוצה שכל אחד בליגה רוצה לשחק בה, ועלי מוחמד שפספסנו מתחת לאף.

האמת אפשר להוסיף גם את רוקאביצה שדאג להזכיר לנו בכל מפגש שהיינו צריכים להחתים אותו כשהבאנו אותו לארץ.

פורסם ב
52 דקות לפני, itanar said:

מה שעשו בתקשורת השבוע על הכלב הזה

אז צנציפח הפח עיתונאי השנה?

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

מעריך שהקסקט ינסה להנחית אותו בכוכב הקופים בלי שום קשר לרצונו של בכר(הדון יפעיל קשרים כדי לנסות ולטפל בסוגיית המיסוי כדי שתהיה יותר נוחה למכבי חיפה).

בכר יכול להחליט שלא להשתמש בו אבל אצילי יהיה בסבירות מאוד גבוהה בחיפה.

פורסם ב
לפני1 שעה , itanar said:

בכר אמר במפורש שרוצה אותו. 

פורסם ב

אם הוא חוזר לחיפה הוא נשרף אצל אוהדי ביתר אחרי כל הברדק הזה והשימוש בהם ואם הוא חוזר לביתר אוהדי חיפה הולכים לשרוף את המשרדים של הונדה ולזיין תמוח שהם היחידים שקיבלו אותו אחרי הפרשה ושהוא סמרטוט. רוצה לומר שהוא מטומטם בן מטומטם (וקוקסינל), הרווחת ארגזים וסדרת את העתיד שלך, תשאר עוד שנה שנתיים בקפריסין תוריד את המס ל0 ואז תבוא לפרישה כמו מלך של קטנות.

פורסם ב

לא יכול לשמוע יותר על סאגת אצילי. לא מסוגל. זה גורם לי להתגעגע לקרב המביך שהיה פה שנה שעברה על ליאור קאסה.

שיחתום בחיפה, שייעשה איחוד פדופילים עם מיכה בבית"ר רק שהחרא הזה ייגמר כבר. 

כל בוקר כל האתרים מתעסקים בזבל הזה וברב המסחרה שלו.

פורסם ב
48 דקות לפני, car.garsia said:

לא יכול לשמוע יותר על סאגת אצילי. לא מסוגל. זה גורם לי להתגעגע לקרב המביך שהיה פה שנה שעברה על ליאור קאסה.

לגמרי

פורסם ב
לפני6 שעות , car.garsia said:

כמה מלל מיותר, ברור שהוא כבר בחיפה עוד מהקיץ.  

פורסם ב

מה יש לו לחפש בחיפה הוא השיג שם הכל

אני במקומו הולך לביתר 

פורסם ב

תגידו מה שתגידו, מקצועית בליגה שלנו הוא שובר שוויון

פורסם ב
16 דקות לפני, snufkin said:

הבנאדם לא שיחק כדורגל קרוב ל3 שנים והסוכן שלו בעצמו קורא לו עצלן, אל תהיה כל כך בטוח שהוא עדיין שובר שוויון 

פורסם ב
17 דקות לפני, snufkin said:

אף אחד לא אמר שלא.

פורסם ב
1 hour ago, winteraviv said:

הבנאדם לא שיחק כדורגל קרוב ל3 שנים והסוכן שלו בעצמו קורא לו עצלן, אל תהיה כל כך בטוח שהוא עדיין שובר שוויון 

3 שנים? 

פורסם ב
1 hour ago, winteraviv said:

לפני שנה וחצי הבקיע 22 גולים בעונה

פורסם ב
לפני1 שעה , קמאנן said:

מה יש לו לחפש בחיפה הוא השיג שם הכל

אני במקומו הולך לביתר 

זה מה שההיגיון אומר, בביתר לא יהיה עליו לחץ גם מקום שני שלישי הישג שם, בחיפה אם הוא ייכשל הקהל יכול לשרוף אותו עוד ישירו לו מזיין קטינות.

פורסם ב

אם הוא בביתר קניאס יטען שזה על זהבי והקצבים והוא יפתח שם חתיחת קמפיין. רק בשביל הצחוקים אני רוצה שהוא יחתום בביתר, הם שוברים ליענקלה את המוזיאון של השני עשורים.