Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

הוא עושה מה שהוא מבין שצריך לעשות. זה לא חייב בהכרח להתאים לרצון הפורום. לחשוב שהוא עושה דווקא זה תמוה מאד בלשון המעטה. העיסוק בו כבר יצא מכל פורפורציה. הוא לא פרגי והוא לא מומי זעפרן. נקווה שזה יספיק. ואני אשמח מאד אם יגיע חיזוק.  

זה לא רצון שלנו זה רצון מקצועי, כל היריבות לאליפות עם חיזוקים מרשימים על הנייר רק אתה נח על זרי הדפנה וחושב שיש לך סגל מושלם, תמיד יש לאן לשאוף להשתפר לכן לא מבין את הסיפור שלו עם רכש. 

פורסם ב
4 דקות לפני, הנדון said:

זה לא רצון שלנו זה רצון מקצועי, כל היריבות לאליפות עם חיזוקים מרשימים על הנייר רק אתה נח על זרי הדפנה וחושב שיש לך סגל מושלם, תמיד יש לאן לשאוף להשתפר לכן לא מבין את הסיפור שלו עם רכש. 

מאמין שיגיע. 

פורסם ב
לפני6 שעות , judymaccabi said:

האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות לחוסר רכש זה מנספורד. בטח בהתחשב בינואר האחרון.

הוא המנהל המקצועי לא?

פורסם ב
5 דקות לפני, פנחס שוף said:

הוא המנהל המקצועי לא?

אם לפטר מאמן או לשים לו רכש על הראש, 2 האופציות מיץ' לא יאשר.

פורסם ב

מלמד בחיפה

ב"ש עם בלם וכנף חדשים

ביתר עם הפדופיל

לא זכור לי ינואר עם החתמות כאלה משמעותיות מהקבוצות הבכירות בליגה 

פורסם ב
10 דקות לפני, הנדון said:

אם לפטר מאמן או לשים לו רכש על הראש, 2 האופציות מיץ' לא יאשר.

מי שמנהל את הצד המקצועי במועדון זה מנספורד ופרייס.

אם הם חושבים שהקבוצה מוכרחה להתחזק בינואר כדי להרים את הרמה,המאמן פה לא פקטור בהחלטה.

גם מיטש יאשר..

הכל על מנספורד ופרייס.

פורסם ב
9 דקות לפני, hen34 said:

גם מיטש יאשר..

הכל על מנספורד ופרייס.

למה שמיץ' יאשר רכש שהמאמן אומר שהכל מושלם? קשה להאמין שאין עסקאות עד עכשיו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

מאמין שיגיע. 

מה29.1 אולי הגלגל יזוז, לא יופתע לכאן או לכאן

פורסם ב
56 דקות לפני, erantheking21 said:

מה29.1 אולי הגלגל יזוז, לא יופתע לכאן או לכאן

במכבי הכל מטמטית, לא עובדים בשליפות ומלחץ קהל. תפנימו כבר.

אם יהיה סיבוב נוסף באירופה יחזקו בווליום גדול יותר. סבלנות. 

פורסם ב

גיא מלמד: "לשחק בסמי עופר מלא זה חלום של כל ילד"

לפני דקה שיחקת בסמי עופר אחי 

פורסם ב
לפני3 שעות , Dalembert said:

תגיד חביבי, זה נשמע לך סביר מה שכתבת? 

הוא איש מוזר שמתנהג באופן מאוד מוזר. עובדתית, קמחי מעיד שמנספורד ופרייס רוצים חיזוק וגם מביאים עסקאות קונקרטיות, עובדתית קמחי מעיד שלאזטיץ מתעקש שלא צריך, מתעקש שלא להשאיל את אדו ולא לשחרר את סלוגה.

להתנהגות בלתי סבירה אין הסבר או שיש הסבר לא סביר

פורסם ב
45 דקות לפני, פנחס שוף said:

האיש רצה לשחק בבלומפילד בכלל

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

נהדר.

פורסם ב
לפני7 שעות , antonio_margheriti2 said:

איזה מטופש זה לשלם מיליון וחצי שקל על שחקן שהוא חופשי בקיץ.

אם זה משפר משמעותית את הסיכוי שלך לרוץ עד הסוף, זה עדיין מטופש?

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

כבר יודעים שלא יהיה, נראה לך שישנו תוכניות או שישארו קפואים?

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

הדבר הכי גרוע זה להתחזק רק כשעוברים סיבוב. לא, גוטה, אם נתחזק נצליח לעבור, להיות במקום הראשון וגם לפתוח פער. 

והכי גרוע מבחינתי? לא צריך להוציא אגורה שחוקה על עזו, העתיד שלנו, במצב שבו אין לנו אגף שמאל פעיל. במקום זה מתלבטים האם להשאיל אותו לאשדוד או לקש. בחיי תלמדו ממקרה גלוך כבר

פורסם ב
On 24.1.2025 at 00:59, boys77 said:

הדבר הכי גרוע זה להתחזק רק כשעוברים סיבוב. לא, גוטה, אם נתחזק נצליח לעבור, להיות במקום הראשון וגם לפתוח פער. 

והכי גרוע מבחינתי? לא צריך להוציא אגורה שחוקה על עזו, העתיד שלנו, במצב שבו אין לנו אגף שמאל פעיל. במקום זה מתלבטים האם להשאיל אותו לאשדוד או לקש. בחיי תלמדו ממקרה גלוך כבר

קודם כל אתה לא יכול לעבור סיבוב מחיזוק כי רישום השחקנים לכל שלב הליגה הוא בקיץ. דבר שני, מי הבטיח שעזו יקבל פה את הדקות כדי להשתפר ולהתקדם? אחרי חצי עונה טובה בלאומית הוא יעבור עוד חצי עונה בליגת על ואם יוכיח את עצמו ברמה קצת יותר גבוהה אז בקיץ הרווחנו מכל הבחינות. אם מכבי רוצה ללכת בסופו של דבר כן על מילסון? או על זר אחר בפרופיל גבוה? ימים יגידו.

לגבי התזמון בחלון? אני לא נכנס לשיקולים כספיים של המערכת אבל כן אני כמוך הייתי שמח שיגיעו שחקנים מוקדם יותר. יחד עם זאת אני מאמין שיש סיבה לכל דבר.

פורסם ב
לפני7 שעות , קובי השועל said:

קודם כל אתה לא יכול לעבור סיבוב מחיזוק כי רישום השחקנים לכל שלב הליגה הוא בקיץ. דבר שני, מי הבטיח שעזו יקבל פה את הדקות כדי להשתפר ולהתקדם? אחרי חצי עונה טובה בלאומית הוא יעבור עוד חצי עונה בליגת על ואם יוכיח את עצמו ברמה קצת יותר גבוהה אז בקיץ הרווחנו מכל הבחינות. אם מכבי רוצה ללכת בסופו של דבר כן על מילסון? או על זר אחר בפרופיל גבוה? ימים יגידו.

לגבי התזמון בחלון? אני לא נכנס לשיקולים כספיים של המערכת אבל כן אני כמוך הייתי שמח שיגיעו שחקנים מוקדם יותר. יחד עם זאת אני מאמין שיש סיבה לכל דבר.

אח יקר, מסכים עם רוב מה שאתה אומר אבל לא יכול להיות שבכל אירופה ילדים בני 17 כבר משחקים בהרכבים של הקבוצות הכי גדולות ומקבלים הזדמנות אמיתית ורק אצלנו מחממים אותם על אש קטנה בהשאלות ובמקרה הטוב הם מגיעים אלינו בגיל 22/23. גלוך הוא מקרה חריג לצערי וגם הוא קיבל הזדמנות רק בגלל קרסטאיץ. הגיע הזמן שנראה פירות מהילדים שאנחנו משקיעים בהם כ"כ הרבה שנים ובתוכנית סדורה, לא רק השאלות אין סופיות וחצי הזדמנות ביום פתיחת האימונים ואולי במחנה האימון בקיץ.
גם לגבי שיקולים כספיים, כמו כל שנה, הרווחנו מספיק באירופה כדי לבסס את העסקאות האלו, בניגוד לב"ש וחיפה שעפו בבושת פנים ולא עלו לבתים אבל פותחים את הכיס בינואר ומתחזקים ללא קשר להכנסות מאירופה או ממקורות אחרים.

פורסם ב
לפני9 שעות , קובי השועל said:

אחרי חצי עונה טובה בלאומית הוא יעבור עוד חצי עונה בליגת על ואם יוכיח את עצמו ברמה קצת יותר גבוהה אז בקיץ הרווחנו מכל הבחינות. אם מכבי רוצה ללכת בסופו של דבר כן על מילסון? או על זר אחר בפרופיל גבוה? ימים יגידו.

אף אחד לא יבטיח לעזו דקות, זה בדיוק העניין.

עזו יבוא, יוכיח שהוא עדיף על אדו ולאיוס ויקבל את הדקות בזכות ולא כי הוא שחקן צעיר של המועדון.

אולי במועדון אחר הוא כן, אבל לא מן הנמנע שגם בהשאלה הוא יקבל ייבוש כי הוא כנראה יושאל לקבוצה במאבקי תחתית שצריכה ניסיון, כשלא ברור מי המאמן שם כרגע.

יתרה מזאת, נניח והבאת וינגר זר הצגה, מי מבטיח לעזו להשתלב בקיץ הבא? הרי אמור להיות לו על הראש בקיץ הבא אותו וינגר זר חדש + לאיוס שמכבי מסרבת בתוקף לשחרר כי מחזיקים ממנו ויניסיוס מסיבה לא ברורה.

אז אם כבר, מדובר בסיטואציה פחות נוחה עבור עזו, להשתלב כראוי בקבוצה.

אני חושב שברור לכולם מה יקרה, יחשבו להוציא את עזו להשאלה בקבוצה פח גם בקיץ הבא כי עכשיו יש קיץ שלם לתרץ שהנה נביא וינגרים הצגה, יתחילו הפרצופים והרצון להתקדם (ויש הצעות מאירופה), ויימכר עוד לפני שהשלים סיבוב במכבי (אם בכלל יישחק במכבי).

דבר אחרון, בין כל חישובי הדקות האלה, נראה ששכחנו למה מלכתחילה מגדלים נוער; לא כי זה חברתון שצריך לתת לכולם דקות אלא כדי לגדל שחקנים שיקבלו הזדמנות הבוגרים על חשבון מליון יורו על לאיוס שיהיה אפשר להשכיב כשדרוג למשכורת של מילסון למשל.

מרטיט את ביצה שמאל כמה דקות שחקן נוער יקבל בעתיד בליגה, אותי מעניין אם ישתלב במכבי ויידע לכל הפחות לתפוס תקן של ישראלי טוב+.

אנשים נוטים להביא את הדוגמה של גלוך, אז לא צריך עוד גלוך, צריך עוד תורג'מן, עוד רביבו, אפילו סתם שחקן רוטציה ראוי ואמין כזה כמו עידו שחר. זה היתרון הכי גדול שלך בליגה עם הגבלת זרים. תראה ממה הסגל הישראלי של זו שבמקום הראשון מורכב היום.

פורסם ב
On 23.1.2025 at 19:33, קובי השועל said:

סליחה שאני קרצייה אבל ה"מטמטית" מציק לי בעין.

מניח שאפשר לתקן את זה למתמטית(למרות שאני מניח שהתכווונת ל"מתודי" או משהו דומה).

פורסם ב
5 דקות לפני, Raumdeuter said:

סליחה שאני קרצייה אבל ה"מטמטית" מציק לי בעין.

מניח שאפשר לתקן את זה למתמטית(למרות שאני מניח שהתכווונת ל"מתודי" או משהו דומה).

יש לי דיסלקציה קלה, סליחה שמפריע לך

פורסם ב
9 דקות לפני, קובי השועל said:

יש לי דיסלקציה קלה, סליחה שמפריע לך

לא ידעתי על זה,מתנצל מקרב לב.