Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד

Recommended Posts

פורסם ב
11 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אז ב"ש סגרה עם זלאטנוביץ' לעונה הבאה, זריזים.

אני לא מבין איך אמורים להמשיך לשחק ככה באהלן אהלן שמלמד כבר חתום במכבי חיפה לעונה הבאה וזלטאנוביץ' בב"ש. החוק המטומטם הזה שבשנת חוזה אתה יכול לעשות מה שבא לך בינואר חייב להגנז מהעולם. מה הם אמורים לתת גולים לקבוצה שהרגע החתימה אותם במשחקים מולה ולקלקל לה את האליפות?

פורסם ב
10 דקות לפני, קובי השועל said:

אני לא מבין איך אמורים להמשיך לשחק ככה באהלן אהלן שמלמד כבר חתום במכבי חיפה לעונה הבאה וזלטאנוביץ' בב"ש. החוק המטומטם הזה שבשנת חוזה אתה יכול לעשות מה שבא לך בינואר חייב להגנז מהעולם. מה הם אמורים לתת גולים לקבוצה שהרגע החתימה אותם במשחקים מולה ולקלקל לה את האליפות?

גם לי ממש לא ברורה ההזיה הזאת.

פורסם ב
29 דקות לפני, קובי השועל said:

בתכלס גם שחקן שאתה משאיל לקבוצה אחרת יכול לדפוק לך אליפות ולחזור עונה אחרי זה, פעם עוד ניסו למנוע משחקן מושאל לשחק נגד הקבוצה שלו אבל זה בוטל.

פורסם ב
41 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

בתכלס גם שחקן שאתה משאיל לקבוצה אחרת יכול לדפוק לך אליפות ולחזור עונה אחרי זה, פעם עוד ניסו למנוע משחקן מושאל לשחק נגד הקבוצה שלו אבל זה בוטל.

זה ממש לא אותו דבר.

שחקן מושאל יתאמץ מולך כדי להוכיח שהוא שווה סגל אצלך ושטעית כשהשאלת אותו כי הוא שחקן טוב, לגבי זר או ישראלי שלא גדל אצלך ,שמציעים לו חוזה

גדול יותר בקבוצה גדולה יותר בעוד חצי עונה, למה שיתאמץ מולם מעבר לערך הספורטיביות?

פורסם ב
לפני1 שעה , ClinteastwoodFan said:

אז ב"ש סגרה עם זלאטנוביץ' לעונה הבאה, זריזים.

החתמה טובה, מקווה שמנספורד יפגע בחלוץ זר סטייל פריצה/וידאר/פריצה 2.0/ג'ורג'ה/פשיץ (איזה שמות וואו)

פורסם ב
13 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

זה ממש לא אותו דבר.

שחקן מושאל יתאמץ מולך כדי להוכיח שהוא שווה סגל אצלך ושטעית כשהשאלת אותו כי הוא שחקן טוב, לגבי זר או ישראלי שלא גדל אצלך ,שמציעים לו חוזה

גדול יותר בקבוצה גדולה יותר בעוד חצי עונה, למה שיתאמץ מולם מעבר לערך הספורטיביות?

זה ממש לא אותו דבר לדעתך. 

לדעתי זה אותו דבר בדיוק. 

מת על זה שבנאדם קורא חצי תגובה והעיקר לשלול משהו שמישהו אחר כתב בשביל להראות שהוא מבין גדול. 

רשמתי שכמו ששחקן שחותם בקבוצה אחרת בינואר יכול להרוס לקבוצה שהוא חתם בה אליפות ככה גם שחקן שמושאל לקבוצה אחרת יכול להרוס לקבוצה שלו האליפות ואז עוד יחזור אליה בקיץ בהתאם למה שכתב השועל.

תשתדל לקרוא לפני שאתה רץ לשלול דברים.

פורסם ב

הוא לא שחקן מספיק טוב זלטאנוביץ' אתם מודעים לזה נכון? 

ולגביי זה שהוא חתם אצלם כבר לפני, אין מה לעשות. חוקי וקורה בליגות גדולות מישראל.

פורסם ב
לפני15 שעות , car.garsia said:

לא הבנתי את הזלזול ברכש הזה. זה בול פרופיל השחקנים שמנספורד מביא לארץ. שחקנים צעירים שלא הולך להם בקבוצה גדולה מאיתנו ואפשר להמר להם. בטח שזה השאלה עם אופציה.

איך בדיוק הרזומה של הריקרדיניו הזה נמוך מהרזומה של פטאצ'י או סטואיץ' לדוגמא? 

מזכיר לי את הזלזול במלמד. לא צריך להעריץ כל דבר שחיפה עושה אבל גם לא צריך בכל שחקן שהם מביאים לזלזל. זה סתם מציק.

מדויק. מפיקים לקחים ועושים נסיונות לתקן את הדורש תיקון, הביאו חלוץ שאם היה מגיע אלינו היו אומרים פה שיש לו מספרים מכובדים בליגה לא מאוד נחשלת משלנו, ושהתקופה האחרונה שלו לא מדד בגלל איכות הקבוצה שמשחק בה ובגלל שטרם התאקלם שם.

הדבר המרכזי הוא שהם לפחות עושים ככל יכולתם לגרום לקבוצה להראות טוב יותר, מניח שיחתכו גם לפחות זר אחד ממה שיש להם ויביאו תחליף במקומו. בינתיים אצלנו נראה עסקים כרגיל, והמהלך היחיד שניסו לעשות על מלמד (שחקן חופשי) היה כזה של יגיע יגיע, לא אז לא, כלומר לא מאוד עפו עליו לעניות דעתי. וככה נתקעת עם זרים לא טובים , עם ישראלים שרובם בינונים ביום טוב, והכשרונות הצעירים תוצרת בית? מושאלים מקבוצה לקבוצה לקבוצה..

פורסם ב
4 דקות לפני, כהן said:

מדויק. מפיקים לקחים ועושים נסיונות לתקן את הדורש תיקון, הביאו חלוץ שאם היה מגיע אלינו היו אומרים פה שיש לו מספרים מכובדים בליגה לא מאוד נחשלת משלנו, ושהתקופה האחרונה שלו לא מדד בגלל איכות הקבוצה שמשחק בה ובגלל שטרם התאקלם שם.

הדבר המרכזי הוא שהם לפחות עושים ככל יכולתם לגרום לקבוצה להראות טוב יותר, מניח שיחתכו גם לפחות זר אחד ממה שיש להם ויביאו תחליף במקומו. בינתיים אצלנו נראה עסקים כרגיל, והמהלך היחיד שניסו לעשות על מלמד (שחקן חופשי) היה כזה של יגיע יגיע, לא אז לא, כלומר לא מאוד עפו עליו לעניות דעתי. וככה נתקעת עם זרים לא טובים , עם ישראלים שרובם בינונים ביום טוב, והכשרונות הצעירים תוצרת בית? מושאלים מקבוצה לקבוצה לקבוצה..

אחלה אלברמן, הלוואי שהיה המנהל המקצועי שלנו.

שמועות שהוא בדרך לברצלונה לסדר את כל הבלגן שעשו עם הצעירים שם.

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

אחלה אלברמן, הלוואי שהיה המנהל המקצועי שלנו.

שמועות שהוא בדרך לברצלונה לסדר את כל הבלגן שעשו עם הצעירים שם.

זה מה שהבנת ממה שכתבתי? נו טוב, שיהיה לבריאות..

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

זה מה שהבנת ממה שכתבתי? נו טוב, שיהיה לבריאות..

אתה מתלהב מהניהול המקצועי על סטרואידים שלהם. שרפו כל כך הרבה כסף על שחקנים שלא שייכים למקצוע.

להגיד לך שאני מרוצה ממה שקורה אצלנו? כנראה שלא. אבל אני לא באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים.

פורסם ב
1 דקה לפני, itanar said:

אתה מתלהב מהניהול המקצועי על סטרואידים שלהם. שרפו כל כך הרבה כסף על שחקנים שלא שייכים למקצוע.

להגיד לך שאני מרוצה ממה שקורה אצלנו? כנראה שלא. אבל אני לא באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים.

איפה ראית שאני מתלהב?. גם הם וגם אנחנו נמצאים באותו המקום למעשה, הקבוצות לא נבנו טוב ומאוזן מספיק, וכעת משהגיע החלון לשינויים, צריך לבדוק ולברר ולנסות לשפר. הם מנסים, אולי יצליח להם, אולי לא, בית"ר מנסה למצוא פתרונות להגנה, ב"ש כנ"ל, ואצלנו למראית עין לפחות נראה שהכל בסדר, לא מאוד יוצאים מהכלים בכדי לנסות לבצע איזה שפצור ולו קטן בסגל, וגם אם נכון הדבר שהמאמן הוא המכשול להכל (את מלמד הוא דווקא רצה כך עושה רושם) אז בכך שמיישרים קו עימו, גורמים לקבוצה להמשיך ולהראות כמו שנראית עד כה, וזה לא מספיק.

אגב, לא חושב ששאלו לדעתו ברכישה של אסנטה, של סיסוקו, ובספק אם בהמשך דרכו בקבוצה של אדו (כבר בסיום העונה שעברה היו כתבות חד משמעיות שימשיך כאן ויקבל הזדמנויות כי רואים בו פוטנציאל ובלה בלה), ככה שלא בטוח שבאמת אומרים אמן לכל גחמה של זארקו, ואם היו חושבים שיש הזדמנות להביא לפה שחקן טוב שאפשר גם להרוויח עליו בעתיד שזו כבר לגמרי מדיניות גלויה, היו הולכים על זה בכל זאת. יש לך שני זרים על תקן קונוס, לא השוער עתיד לקבל דקות משמעותיות הלאה באם בכלל, וגם אדו כבר כמעט שלא נספר, ולא חושב שזארקו היו "מתאבד" עליהם..

פורסם ב

אז בזמן שאנחנו ישנים בעמידה ומחזיקים ב 2 זרים לא רלוונטיים, עוד יריבה שלנו לצמרת מתחזקת בזרים כשב״ש מחתימה בלם זר מהליגה הפורטוגלית ומשחררת את אנתוניו ספר בהשאלה כשלפי דיווחים ברשת יש שחקן כנף אחר שסיכם ויגיע במקומו . 

פורסם ב
On 18.1.2025 at 08:41, ClinteastwoodFan said:

גם לי ממש לא ברורה ההזיה הזאת.

חוק בוסמן נעים להכיר.

פורסם ב
21 דקות לפני, הנדון said:

אבל בכר אמר שהם מאמינים שכואב לו

כואב לו בחשבון הבנק, כואב לו לגלות שהוא לא בטופ 11 מרוויחים בקבוצה וכאב לו לגלות שמציעים לו שדרוג של 25 אלף דולר לעונה בזמן שקבוצה כמו נאשוויל מציעה לו 700 אלף דולר לעונה לפני מו"מ

פורסם ב
10 דקות לפני, קמחי said:

כואב לו בחשבון הבנק, כואב לו לגלות שהוא לא בטופ 11 מרוויחים בקבוצה וכאב לו לגלות שמציעים לו שדרוג של 25 אלף דולר לעונה בזמן שקבוצה כמו נאשוויל מציעה לו 700 אלף דולר לעונה לפני מו"מ

אצלנו מה שהוא מרוויח זאת משכורת חייל 

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

כמה כתבתי על זה שחיפה והסוכן שלו מזנברים אותו מכל הכיוונים. שחקן שאמור להרוויח במינימום כפול כבר כמה שנים.

אף אחד לא יספר לכם את זה אבל חיפה יודעת תקשורת, הם לא ימכרו אותו עד שמלמד יגיע כדי שהמחיר לא יקפוץ משמעותית. כרגע יציירו תמונה שדין נשאר ולא ישוחרר, גם ג'אבר אגב בסיטואציה דומה שמחזיק בהצעות ועושה מיני שביתה.

חיים שם בסרט של עצמם בחיי הם חושבים שכולם מטומטמים.

פורסם ב

זלטנוביץ \ מלמד לא שחקנים שוברי שוויון בליגה בשום צורה. אם היו מגיעים למכבי הייתי מתבאס.