Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד

Recommended Posts

• 2 weeks later...
פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

חיפה הביאו מחליף לפיירו

התחילו לעבוד 

זה אומר שגיא מלמד זמין, אפשר להביא אותו כמחליף שני לזהבי?

פורסם ב
לפני11 שעות , פנחס שוף said:

חיפה הביאו מחליף לפיירו

התחילו לעבוד 

רכש הזוי מבחינת רזומה, אבל זה אומר שהם שומרים את הכסף לאצילי מה שבכלל לא מעודד. 

פורסם ב
On 11.12.2024 at 08:38, מכביסט לעד said:

רכש הזוי מבחינת רזומה, אבל זה אומר שהם שומרים את הכסף לאצילי מה שבכלל לא מעודד. 

אבל הרבי של הדבר הזה, איך שלא תקרא לו, אמר לו לשחק בבית״ר. מי יותר חזק הדון או המחזק של המתחזק?

פורסם ב
27 דקות לפני, GoldenAxe said:

אבל הרבי של הדבר הזה, איך שלא תקרא לו, אמר לו לשחק בבית״ר. מי יותר חזק הדון או המחזק של המתחזק?

מה עמדת הרבי בנוגע לקשרי ידידות עם קטינות? 

פורסם ב
48 דקות לפני, GoldenAxe said:

מדהים לראות עד כמה רחוק הסוכנים של אצילי ילכו עם הסיפורים כדי לגרום לנשיא לשלם את הפיצויים של אצילי על המיסוי. 

פורסם ב

הסוכן של אצילי עובד שעות נוספות.

לא שזה מפתיע אבל תעודת עניות לליגה שלנו ששחקן שעשה מעשה כל כך לא מוסרי ולא מקצועי הוא מושא המאבק בין קבוצות שרצות לאליפות. 

פורסם ב
15 דקות לפני, מכביסט לעד said:

מדהים לראות עד כמה רחוק הסוכנים של אצילי ילכו עם הסיפורים כדי לגרום לנשיא לשלם את הפיצויים של אצילי על המיסוי. 

רבע שעה מאז שרשמתי את זה ובן דור עם כתבה על שיחה של הנשיא עם אצילי שאמר שהוא רוצה רק חיפה. 

זה כזה שקוף שמדובר במשחק סוכנים על חשבון הקהל התמים של בית״ר. כולם יוצאים מורווחים - אצילי מקבל את הכסף והפיצוי שהוא רוצה, אברמוב מראה לאוהדי בית״ר כאילו הוא נלחם עליו והנשיא מראה לאוהדי חיפה שהוא משלם כמה שצריך בשביל שהמצב ישתפר. 

זה קורה כל פעם כשחיפה רוצה שחקן ישראלי בכיר וכל פעם התקשורת מפמפמת את זה. הסוף קבוע, מצחיק שעדיין יש תמימים שנופלים בזה. 

פורסם ב
17 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

הסוכן של אצילי עובד שעות נוספות.

לא שזה מפתיע אבל תעודת עניות לליגה שלנו ששחקן שעשה מעשה כל כך לא מוסרי ולא מקצועי הוא מושא המאבק בין קבוצות שרצות לאליפות. 

ועוד אחד עצלן שלא יצאה לו טיפת זיעה אחת בשביל לנסות להצליח בחו"ל כי ידע שיביאו לו בארץ כל סכום שידרוש. 

פורסם ב

״בית״ר מתחננים שיבוא אבל אצילי התחנן לשחק רק אצל הנשיא הנערץ הראשון לשמו״.

אין על הכתבות של בן דור

פורסם ב
לפני3 שעות , GoldenAxe said:

הרבי לא אמר באר שבע? 

למה הרבי לא עושה כמו לברון ג'יימס. מסיבת עיתונאים ומכריז איפה הפדופיל ישחק בשידור ישיר.

כל המדינה עוצרת את נשימתה.

פורסם ב
55 דקות לפני, snufkin said:

אצילי סגור בחיפה

לא מדברים עליו פה

בכל אופן כל הסיפור עם "הרב" קצת מזכיר לי נשכחות מימי ליאור אסולין הי"ד (בשביל אחד כמוני זה היה בדיחה כאילו שביתר ניסו לייצר מצב שהם יותר דתיים ממכבי בגלל ירושלים הוא צריך לפסוק בית"ר, למרות שהרב אמר מכבי הרב איפרגן לשיימן: אסולין צריך לשחק במכבי ת"א)

כל הסיפורי הרב קובע לי ואני בתור בן אדם מסורתי מאוד סולד מסיפורי הרב וכדורגל, מצטער אי אפשר לערבב את זה ביחד ורבנים שעושים את זה לא רצינייים.

בכל אופן אם כבר נגעת בנקודה, ממה שהבנתי, אצילי שבוע שעבר פנה ליענקלה, התנאים היו ברורים, יענקלה לא החזיר תשובה מהירה וכאן אברמוב בנסיון נואש נכנס לתמונה והיה נראה שאולי בכל זאת ואז יענקלה החזיר תשובה, אצילי מעדיף את הכסף והירקת, סתם שימוש ציני ברבנים ובבית"ר ליצור קצת קנאה ומהירות אצל יענקל.

פורסם ב
53 דקות לפני, snufkin said:

אצילי סגור בחיפה

shocked-bean-mr-bean.gif

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

אצילי סגור בחיפה

חיפה עובדים נכון.

פורסם ב

החדר הלבשה של חיפה זה החדר הלבשה עם הכי הרבה אגו שהיה פה מאז ימי הגלאקטיקוס לדעתי.

פורסם ב
53 דקות לפני, החתול הצהוב said:

אצילי בחו"ל זה כזה כישלון מוחלט הא

הבן אדם בא להעביר פעמים את הזמן לינואר בקפריסין, לא מאמין שפעם שניה אכלו שם את העקיצה הזאת.

בכל אופן אני מאוד מאוד מקווה שאצילי גמור, פעם שעברה זה נאמר ואמרתי שצריך להזהר מזה, גם הפעם אני לא מספיד אותו.

פורסם ב

אני מאוד אתאכזב אם נועם בן הרוש לא יהיה במכבי - עוד לפני גיל 20 יהיו לו 60 הופעות בליגת העל בקבוצה שעושה (כנראה) פעמיים פלייאוף עליון. 

עם כץ אפשר לסגור עסקה ומאמין שיש גם לפחות שחקן אחד שניתן להעביר לשם ולא תהיה לו תהיה לו התנגדות. מגן ימין לשנים קדימה עם אופי נכון. 

שם את יחזקאל קיצוני שמאלי, רביבו המגן איתו על הקו. בצד ימין פאטצ'י (בהנחה ולאזטיץ לא מוכן שישחק אמצע כי בפעם היחידה שהוא שיחק שם הוא רק נתן גול ובישול מול סכנין) כשמאחוריו בן הרוש מגן ימין. הרבה יותר מאוזן. כולם משחקים פחות או יותר בעמדה שלהם. אין המצאות, לא צריך מגן שהוא חלוץ וקשר שהוא 10 ובלם שעושה ממולאים אדון לאזטיץ'. אני יותר טוב מ-95% מהליגה הזו. 

פורסם ב
11 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מאוד אתאכזב אם נועם בן הרוש לא יהיה במכבי - עוד לפני גיל 20 יהיו לו 60 הופעות בליגת העל בקבוצה שעושה (כנראה) פעמיים פלייאוף עליון. 

עם כץ אפשר לסגור עסקה ומאמין שיש גם לפחות שחקן אחד שניתן להעביר לשם ולא תהיה לו תהיה לו התנגדות. מגן ימין לשנים קדימה עם אופי נכון. 

שם את יחזקאל קיצוני שמאלי, רביבו המגן איתו על הקו. בצד ימין פאטצ'י (בהנחה ולאזטיץ לא מוכן שישחק אמצע כי בפעם היחידה שהוא שיחק שם הוא רק נתן גול ובישול מול סכנין) כשמאחוריו בן הרוש מגן ימין. הרבה יותר מאוזן. כולם משחקים פחות או יותר בעמדה שלהם. אין המצאות, לא צריך מגן שהוא חלוץ וקשר שהוא 10 ובלם שעושה ממולאים אדון לאזטיץ'. אני יותר טוב מ-95% מהליגה הזו. 

כמה פשוט ככה חכם.

פורסם ב
לפני4 שעות , snufkin said:

אצילי סגור בחיפה

היה ידוע עוד בשנייה שחתם בקפריסין.

פורסם ב
22 דקות לפני, erantheking21 said:

הבן אדם בא להעביר פעמים את הזמן לינואר בקפריסין, לא מאמין שפעם שניה אכלו שם את העקיצה הזאת.

בכל אופן אני מאוד מאוד מקווה שאצילי גמור, פעם שעברה זה נאמר ואמרתי שצריך להזהר מזה, גם הפעם אני לא מספיד אותו.

רק שבפעם הקודמת הוא הגיע בגיל 26, עכשיו הוא כבר 31.

יש לזה משמעות.