Jump to content

יתר הליגה מחזור 11 - "בכל זאת הגענו למרות הכל"

Recommended Posts

פורסם ב

מרגיש לי שב"ש קבוצה טובה מחיפה. נצחון שלהם בסמי והם היריבה שלנו.

פורסם ב
17 דקות לפני, itanar said:

מרגיש לי שב"ש קבוצה טובה מחיפה. נצחון שלהם בסמי והם היריבה שלנו.

זה כנראה בגלל ששכחת מי מאמן כל קבוצה.

פורסם ב

‏‎

אגיד משהו בהקשר של בש(בזהירות כי היא עדיין לא פגשה את חיפה וביתר)- אף קבוצה בעשור האחרון, אולי למעט באזל, לא גרמה למכבי להיראות כל כך סקנד בסט בבלומפילד כמו בש השנה. אני חושב שקורה שם משהו. 

פורסם ב
9 דקות לפני, המכבייה said:

‏‎לא מזמן התנבאת לגבי קוזו 

אגיד משהו בהקזר של בש(בזהירות כי היא עדיין לא פגשה את חיפה וביתר)- אף קבוצה בעשור האחרון, אולי למעט באזל, לא גרמה למכבי להיראות כל כך סקנד בסט בבלומפילד כמו בש השנה. אני חושב שקורה שם משהו. 

צריך להזכיר גם שהם שיחקו כמעט את כל הסיבוב הראשון בבית.

פורסם ב
16 דקות לפני, המכבייה said:

‏‎לא מזמן התנבאת לגבי קוזו 

אגיד משהו בהקזר של בש(בזהירות כי היא עדיין לא פגשה את חיפה וביתר)- אף קבוצה בעשור האחרון, אולי למעט באזל, לא גרמה למכבי להיראות כל כך סקנד בסט בבלומפילד כמו בש השנה. אני חושב שקורה שם משהו. 

עוד צפויים לה מבחנים העונה, אבל אין ספק שהיא משחקת כדורגל מאוד מהנה. חונקת את היריבות מהשנייה הראשונה.

לדעתי מכל ארבעת הקבוצות, היא הכי מאומנת עד עכשיו והכי יודעת מה היא רוצה מעצמה.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

עוד צפויים לה מבחנים העונה, אבל אין ספק שהיא משחקת כדורגל מאוד מהנה. חונקת את היריבות מהשנייה הראשונה.

לדעתי מכל ארבעת הקבוצות, היא הכי מאומנת עד עכשיו והכי יודעת מה היא רוצה מעצמה.

הם צריכים חלוץ בינואר ובגדול הם יכולים לרוץ בקלות עד הסוף אם לא פציעות וכאלה.

פורסם ב
לפני9 שעות , חרישי הוא הלילה ואפל said:

הפועל בפיגור עושים מהפך בדקות 85+
חיפה כנל
בש כובשים 89

מסתמן שזה מחזור שחור, רק שנעבור את ריינה בשלום

@car.garsia נתת פוש עד הסוף, למה להישבר בדקה 80+?

קלאסי מכבי..

צריך אותך מרוכז עד שריקת הסיום.

פורסם ב
לפני8 שעות , המכבייה said:

‏‎

אגיד משהו בהקשר של בש(בזהירות כי היא עדיין לא פגשה את חיפה וביתר)- אף קבוצה בעשור האחרון, אולי למעט באזל, לא גרמה למכבי להיראות כל כך סקנד בסט בבלומפילד כמו בש השנה. אני חושב שקורה שם משהו. 

זה נכון, אבל חושב שזה יותר קשור למכבי במשחק ההוא ספציפי

היו כבר משחקים שהביכו אותנו בבלומפילד (הפועל ירושלים ב 10 שחקנים) והיו עוד אבל כן בגדול באר שבע לא סתם ללא הורדת נקודות במקום הראשון, קבוצה מצוינת

פורסם ב
לפני15 שעות , itanar said:

השדר הכי גרוע בישראל.

איפה עוד בעולם שדרן כדורגל עוקץ שחקן ועוד כזה שלא משחק בכלל במשחק שאותו הוא משדר?

אפס.

מה אמר?

פורסם ב
לפני10 שעות , המכבייה said:

‏‎

בגלל משחק אחד נגדנו? לא הייתי ממהר להסיק...עדיין חושב שהפייבוריטיות זה אנחנו וחיפה.

פורסם ב

קראתם את ההזיה שחיפה רוצה להעביר חוק שיחייב את הקבוצות להרטיב את הדשא לפני משחקים? (לא, זה לא יתרום לאיכות, אלה יהיה טוב לאחת הקבוצות בלבד במקרה הטוב), מה הלאה, לחייב את היריבה לפתוח עם שחקן פחות בנימוק שזה יגרום ליותר גולים???. אבל זה לא מפתיע בהתחשב בכך שהקפטן שלהם בראיון בסוף משחק תוקף את היריבה על שהעיזה לא לפתוח רגליים.

המועדון הזה הוא בעצם המקבילה הספורטיבית של הממשלה, הם העיקר וכולם צריכים לעבוד רק אותם ואת צורכיהם..

פורסם ב
לפני1 שעה , כהן said:

קראתם את ההזיה שחיפה רוצה להעביר חוק שיחייב את הקבוצות להרטיב את הדשא לפני משחקים? (לא, זה לא יתרום לאיכות, אלה יהיה טוב לאחת הקבוצות בלבד במקרה הטוב), מה הלאה, לחייב את היריבה לפתוח עם שחקן פחות בנימוק שזה יגרום ליותר גולים???. אבל זה לא מפתיע בהתחשב בכך שהקפטן שלהם בראיון בסוף משחק תוקף את היריבה על שהעיזה לא לפתוח רגליים.

המועדון הזה הוא בעצם המקבילה הספורטיבית של הממשלה, הם העיקר וכולם צריכים לעבוד רק אותם ואת צורכיהם..

לא טוב לנו גם?

פורסם ב
לפני2 שעות , כהן said:

הפעם הדרישה שלהם מוצדקת,

דשא יבש יכול לגרום לפציעות ובעיקר תורם למשחק איטי ואנטי כדורגל עבור קבוצה יוזמת,

גם אצלנו התלוננו על זה לא מעט פעמים ובצדק,

הלוואי שיוציאו חוק כזה ואז הויכוח הזה יסתיים.

פורסם ב
לפני1 שעה , סבסטנו said:

לא טוב לנו גם?

1 hour ago, daniel1 said:

הפעם הדרישה שלהם מוצדקת,

דשא יבש יכול לגרום לפציעות ובעיקר תורם למשחק איטי ואנטי כדורגל עבור קבוצה יוזמת,

גם אצלנו התלוננו על זה לא מעט פעמים ובצדק,

הלוואי שיוציאו חוק כזה ואז הויכוח הזה יסתיים.

אולי יכול להועיל לנו ואולי לא, טרם ראיתי מחקר שהרמה עולה כשהדשא רטוב, בדרך כלל דווקא שומע תלונות בכל חורף או שהדשא רטוב מדי מה שגורם לבוציות או לחלופין שהכדור מתגלגל מהר מדי ואי אפשר להתנהל איתו כמו בדרך כלל.

אבל הויכוח הספציפי הזה הוא בעיניי העניין הפעוט, זה שקבוצה פתאום באה ודורשת להעביר חוק שייטב עימה וכולם צריכים להתיישר לגחמותיה זה טירוף (יש כל כך הרבה דוגמאות בלא מעט השנים האחרונות).

ובואו נדבר ספורטיבית ואיך החלטה כזו פוגעת בביתיות של המארחת שתנאי המגרש הם נדבך חשוב בכך..

פורסם ב
לפני20 שעות , itanar said:

השדר הכי גרוע בישראל.

איפה עוד בעולם שדרן כדורגל עוקץ שחקן ועוד כזה שלא משחק בכלל במשחק שאותו הוא משדר?

אפס.

ישר עלה לי לראש אבל יאמר לזכותו שלאחר החפירה הוא כן ציין את זהבי של שנה שעברה.

פורסם ב

גם עבירה של מרסלן גם בהרמה הכדור עבר את קו הרוחב

פורסם ב
לפני7 שעות , רן יעקובי said:

ישר עלה לי לראש אבל יאמר לזכותו שלאחר החפירה הוא כן ציין את זהבי של שנה שעברה.

הוא קלט שהוא הגזים

פורסם ב
16 דקות לפני, Barksdale said:

גם עבירה של מרסלן גם בהרמה הכדור עבר את קו הרוחב

השופטים רצים עם בית"ר. די בולט.