Sawyer פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 נכון, אירופה כבר הפכה להיות מבונוס לסבל. כל משחק קשוח והנקודות עדיין לא כאן. רובנו עברנו לגישה של לשמור את השחקנים לליגה וכו אבל היום זה לא תקף בכלל מול הטורקים צריכים לעשות הכל כדי לא להפסיד, חשוב מאוד. מוות לטורקים. לאזיטיץ' בהרכב.. דיי מעניין. הם עדיפים בהרבה אבל נקווה אולי יהיה נס. יאללה מכבי 1
דקסטר פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 הרכב: משפתי שגיב שלמה סטואיץ למקין יוריס גבי פרץ דוידה תורג'מן פטאצ'י ספסל: סלוגה רביבו! כהן אסנטה נחמיאס שחר סיסוקו לאיוס אדו מלדה מדמון זהבי
הישראלי היפה פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 עוד פעם דור פרץ?? דווקא נגד סכנין היינו בשיפור בלעדיו. חבל שלא פתחנו במערך והרכב זהה כמו נגד סכנין
yello פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פאטצ'י היה אש באמצע אז בוא נחזיר אותו לאגף, הגיוני. לפחות יוריס.
עמית ר פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 דוידה לא יכול לשחק? פטאצי היה חלש בימין. בהחלטה אחת כבר החליש את הקבוצה. פטאצי יכל להיות באמצע במקום דור ואם לא אז לפתוח בספסל. דוידה מעולה ובעיקר גם עושה עבודה הגנתית חשובה
קובי השועל פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 6 דקות לפני, דקסטר said: הרכב: משפתי שגיב שלמה סטואיץ למקין יוריס גבי פרץ דוידה תורג'מן פטאצ'י תיקון: 3-4-3 משפתי שלמה סטויץ' למקין שגיב גבי יוריס דוידה פרץ פטאצ'י תורג'מן * יש מצב לפרץ במקום גבי בתפקוד.
judymaccabi פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 Just now, עמית ר said: דוידה לא יכול לשחק? פטאצי היה חלש בימין. בהחלטה אחת כבר החליש את הקבוצה. פטאצי יכל להיות באמצע במקום דור ואם לא אז לפתוח בספסל. דוידה מעולה ובעיקר גם עושה עבודה הגנתית חשובה דוידה בהרכב
עמית ר פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 וואללה ראיתי פטאצי בימין וישר הסקתי שדוידה לא בהרכב. מודה שמאוד מעניין אותי לראות את דוידה בשמאל. יהיה לו קשה החיתוך לבעיטה אבל את כל השאר הוא אמור לעשות יותר טוב משם
קובי השועל פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 Just now, Davidna said: מחזירים את פטאצ'י לאגף... למה להיות אהבל לא
הלב_הוא_שוב_ישמח פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 16 דקות לפני, קובי השועל said: תיקון: 3-4-3 משפתי שלמה סטויץ' למקין שגיב גבי יוריס דוידה פרץ פטאצ'י תורג'מן * יש מצב לפרץ במקום גבי בתפקוד. ככה גם אני חושב שזה ייראה,חושב שאתה היחיד שראה את זה.
Brandon Roy פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 17 דקות לפני, קובי השועל said: תיקון: 3-4-3 משפתי שלמה סטויץ' למקין שגיב גבי יוריס דוידה פרץ פטאצ'י תורג'מן * יש מצב לפרץ במקום גבי בתפקוד. הרגע קיבלנו בראש לא רק, אבל גם בגלל שינוי פתאום מערך עם שחקנים שזה לא העמדה שלהם ומערך שאנחנו לא יודעים לשחק בו. אז למה שוב להמציא...
car.garsia פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 דווקא לי אין בעיה עם ההרכב. שיחקנו טוב נגד סכנין, הוא ממשיך באותו מערך. אדו פחות תרם, שם את דור פרץ להביא פיזיות ולחזק את הקישור. מספיק להפוך את דור פרץ לנגר. אנחנו צריכים אותו השנה, בטח באירופה. הדבר היחיד שקשה לי בעיניים זה שגיב יחזקאל, ועוד בשמאל.
Davidna פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 11 דקות לפני, car.garsia said: דווקא לי אין בעיה עם ההרכב. שיחקנו טוב נגד סכנין, הוא ממשיך באותו מערך. אדו פחות תרם, שם את דור פרץ להביא פיזיות ולחזק את הקישור. מספיק להפוך את דור פרץ לנגר. אנחנו צריכים אותו השנה, בטח באירופה. הדבר היחיד שקשה לי בעיניים זה שגיב יחזקאל, ועוד בשמאל. דור פרץ לא נכנס לתקלים בכלל איזה פיזיות אתה מדבר? הוא רץ כמו שופט על המגרש
ClinteastwoodFan פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 53 דקות לפני, דקסטר said: הרכב: משפתי שגיב שלמה סטואיץ למקין יוריס גבי פרץ דוידה תורג'מן פטאצ'י ספסל: סלוגה רביבו! כהן אסנטה נחמיאס שחר סיסוקו לאיוס אדו מלדה מדמון זהבי די כבר עם שגיב כמגן, הוא לא מגן!
netanel7 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פורסם ב 28 בנובמבר, 2024 פתיחה טובה מאוד תורגמן היה חייב להכניס כמה חבל
Recommended Posts