Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

זה בדיוק זה, אבל אל תפריע להם לפזר עוד מלח ופלפל ולהזין את ההזיות של עצמם.

כל מה שהוא אומר זה אחד לאחד אותם תירוצים של ההנהלה לאורך שנים, כולל מה שאמר על עזו שעדיף שייצא להשאלה לקבל דקות משחק.

אלו המילים של ההנהלה, והוא מיישר קו.

מוזמן לשבת על איזה פלפל אולי תחווה איזשהי הזייה.

אף אחד כאן לא מחפש את לאזטיץ׳ כולם רוצים את טובת מכבי, יש דעות שונות ואין לאף אחד בעלות על האמת והדברים לא נאמרו כקביעת עובדות, במיוחד כשלאף אחד בטח לא לך אין באמת מושג מה קורה מאחורי הקלעים.

סיכוי סביר בהחלט שלאזטיץ׳ אכן מיישר קו עם ההנהלה לא טענתי אחרת.

בעבר ראינו מאמנים שלא בדיוק עשו את זה ואז עולות עוד שאלות לגביו אבל נעזוב את זה כדי שלא יהיה לך עוד סיבות לכתוב שטויות כאילו יש לך גרם של מושג.

פורסם ב
10 דקות לפני, MTA For Ever said:

מוזמן לשבת על איזה פלפל אולי תחווה איזשהי הזייה.

אף אחד כאן לא מחפש את לאזטיץ׳ כולם רוצים את טובת מכבי, יש דעות שונות ואין לאף אחד בעלות על האמת והדברים לא נאמרו כקביעת עובדות, במיוחד כשלאף אחד בטח לא לך אין באמת מושג מה קורה מאחורי הקלעים.

סיכוי סביר בהחלט שלאזטיץ׳ אכן מיישר קו עם ההנהלה לא טענתי אחרת.

בעבר ראינו מאמנים שלא בדיוק עשו את זה ואז עולות עוד שאלות לגביו אבל נעזוב את זה כדי שלא יהיה לך עוד סיבות לכתוב שטויות כאילו יש לך גרם של מושג.

איזה נעלבי חחחחח

תירגע אבאל'ה

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

איזה נעלבי חחחחח

תירגע אבאל'ה

רגוע אבאל׳ה.

ובטח לא נעלב.

אי אפשר כל תגובה שניה לבלבל את המוח ולבטל ביקורת על ההנהלה או על המאמן.

הרי אין כאן אף אחד שלא חשב שמכבי חייבת להביא רכש אה ? גם לא אלו שמתיימרים להיות שומרי הסף כמוך.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

אתה באמת מאמין שאם מנספורד היה מנחית לו שני תותחים לאזטיץ׳ היה מייבש אותם ביציע? מה הוא לא רוצה להצליח? 

אתה רוצה להנחית לו בכח שחקנים על הראש?

לזאטיץ אמר שהוא לא רוצה שום חיזוק ושהסגל שלו מצויין. מה הוא לא רוצה להצליח?

פורסם ב
5 דקות לפני, Adir12 said:

אם זה ככה, ובהנחה סבירה ביותר שימשיך פה גם לעונה הבאה, אז לא יהיה רכש גם הלאה. מקסימום שחקן אחד לכל היותר. סליחה, אבל עדיין בספק ששם את כל יהבו על לא להביא שום שחקן..

פורסם ב
לפני1 שעה , MTA For Ever said:

רגוע אבאל׳ה.

ובטח לא נעלב.

אי אפשר כל תגובה שניה לבלבל את המוח ולבטל ביקורת על ההנהלה או על המאמן.

הרי אין כאן אף אחד שלא חשב שמכבי חייבת להביא רכש אה ? גם לא אלו שמתיימרים להיות שומרי הסף כמוך.

בחייאת, שחרר מהמושג הזה- שומרי הסף. אני לגמרי לא רואה את עצמי ככזה, אז למה הביטוי הזה חוזר? כי אני לא בעד לפטר מאמן כי הוא לא במקום הראשון? מכבי מועדון מסודר, קיבל את ההחלטות שלו ואנחנו בעיצומה של עונה ונראה לאן זה לוקח אותנו. מה שומר סף קשור לזה בכלל? על מי אני שומר? 

פורסם ב
לפני2 שעות , MTA For Ever said:

זה לא העניין, אין מחלוקת על הצורך שהיה בחיזוק, אם זה בדמות רכש או בדמות מושאל טוב.

אתם מאשימים את לאזטיץ' כאילו הוא האשם הבלעדי בזה שלא התחזקנו, זה לא מהיום הסיפור הזה בזמן שכבר שנים מכבי מורחת עם הרכש ומתבזה בינואר.

בעיניי הוא בסך הכל משדר בראיונות קו (בוטה, שמושך אליו אש) של מה שההנהלה משדרת, ולא מהיום, אגב גם בנושא שילוב הצעירים; מכבי פעם אחרי פעם נשארת עם הזין ביד אחרי השאלה של שחקן מהאקדמיה שיכל לתרום באופן מיידי כי מאמינים שיצליחו להביא איזה שובר שוויון בסוף חלון, לרוב זה נגמר באדו ולאיוס.

ביום שניגמל מזה, ברמת התנהלות המועדון, נעשה עוד צעד משמעותי קדימה, זה מעבר ללאזטיץ' או כל מאמן אחר שהיה ויהיה פה.

פורסם ב

גם אם אתם צודקים ולאזטיץ' מאוד רצה רכש ומנספורד  לא רצה להביא לו אז הוא יצא גבר וצופף שורות בתקשורת כאילו זאת ההחלטת מועדון מה שלא נכון לדעתי כי כמו שאמרתם חרטטן הוא לא והוא פשוט לא רוצה להתחזק, מאמין בסגל של 15-16 שחקנים ותו לא, אבל נניח ואתם צודקים אז זה בסדר?

זה התנהגות שמצופה ממאמן של מכבי תל אביב? מאמן של מכבי תל אביב תמיד צריך לשאוף ליותר ושהוא מרגיש שהסגל צריך חיזוק אז הוא ידפוק על השולחן של ההנהלה ויגיד שאנחנו צריכים חיזוק. כמו שרובי קין לא התבייש להגיד את זה בשנה שעברה וקיבל 4 שחקנים בינואר.

לאזטיץ' יש לו דרך מאוד עקשנית, אני לא אומר שהוא חסר מושג אבל הוא רואה כדורגל בצורה מאוד מבאסת בעיניי.

וכמו שאמרתם הוא מאוד אמין בעיניי, שהוא אומר שהוא לא צריך חיזוק אז אני מאמין לו שהוא אשכרה חושב שלא צריך חיזוק והסגל אחלה ושאחרי טבריה הוא אומר שגם חיפה וביתר איבדו לה נקודות אז אני באמת מאמין לו שהוא מחזיק מטבריה יריבה כזאת חזקה שלעשות מולה תיקו 2-2 אחרי שהובלת זה לא נורא. הוא פשוט רואה כדורגל בצורה שונה/מוזרה. השלמתי עם זה.

זה לא כל כך רלוונטי וגם ככה אי אפשר לחזור לינואר כדי להביא חיזוק ובטח שעכשיו אני נגד פיטורים של מאמן ובכל מקרה ההחלטה הזאת תימדד באם נזכה באליפות או לא אז מיותר.

פורסם ב
לפני8 שעות , Adir12 said:

איזה מאמן יתנגד להבאת שחקנים טובים לסגל שלו? 

אם העסקה על מילסון הייתה מתאפשרת לא היינו מביאים אותו רק כי המאמן אמר שהוא לא רוצה חיזוק? היינו מביאים את מילסון ואני רוצה לראות שלאזטיץ׳ לא היה נותן לו דקות.  

פורסם ב

רב הנסתר על הגלוי

לא יודע אם מכבי פחדו להביא שחקן בגלל שהם לא האמינו שלזאטיץ' ישנה שיטה בשבילו, הרי אם היו מביאים את מילסון לא היו עושים ממנו WB כמו את דוידה או לאיוס.

אבל אנחנו יודעים שגם לפעמים מכבי רוצה שחקנים בתנאים שמתאימים להם (שחקן בכושר שבא עם השאלה ואופציה או משהו כזה) ויבנואר זה לא אפשרי

קיצר מכבי כנראה כן היו מעורים בשוק, אבל לא התאבדו כי לא מצאו משהו שמתאים להם, סטו.

רק הסיפור עם עזו די הפריע לי אישית, בעיקר שאדו נשאר שהוא שחקן לליגה למקומות עבודה.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

איזה מאמן יתנגד להבאת שחקנים טובים לסגל שלו? 

אם העסקה על מילסון הייתה מתאפשרת לא היינו מביאים אותו רק כי המאמן אמר שהוא לא רוצה חיזוק? היינו מביאים את מילסון ואני רוצה לראות שלאזטיץ׳ לא היה נותן לו דקות.  

אתה כאילו בכח מנסה להתעלם מעובדות

המאמן שלך אמר שהוא לא רצה רכש, הוא אמר בעצמו, אז מה אתה שואל אותי איזה מאמן יתנגד להבאת שחקנים טובים לסגל שלו??

גם אני חושב שהיינו צריכים להתחזק במגן ימני וכנף שמאל, שגם זה לא יכלת להביא היית כבר משאיר את עזו

פורסם ב
לפני3 שעות , Adir12 said:

אתה כאילו בכח מנסה להתעלם מעובדות

המאמן שלך אמר שהוא לא רצה רכש, הוא אמר בעצמו, אז מה אתה שואל אותי איזה מאמן יתנגד להבאת שחקנים טובים לסגל שלו??

גם אני חושב שהיינו צריכים להתחזק במגן ימני וכנף שמאל, שגם זה לא יכלת להביא היית כבר משאיר את עזו

אולי הוא מגבה את ההנהלה שלא רוצה להביא? 

פורסם ב

זו צריכה להיות החלטה שלו , אם להביא רכש או לא, הוא המאמן.

אני נגנב מזה שהוא אומר שהוא מאמין בסגל אבל מצד שני לא משתמש ברובו, אם כך ,איפה האמונה שלו בסגל באה לידי ביטוי?

פורסם ב
לפני2 שעות , oferr said:

אולי הוא מגבה את ההנהלה שלא רוצה להביא? 

זה כבר קונספירציה ועם זה אין לי דרך להתווכח

אם זאת החלטה של ההנהלה אז אני במקומו אומר "ההנהלה החליטה שנישאר עם הסגל הנוכחי עד סוף העונה, אני מכבד את ההחלטה ועם זה נרוץ לאליפות"

פורסם ב
לפני4 שעות , אליהו_הנביא said:

בינתיים לאיוס לא בסגל למשחק. מקווה שהוא סתם חולה... 

סתם שחקן...

פורסם ב
29 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

סתם שחקן...

לא כי כל הסגל שלנו כוכבים, חברו של עגלים עם מאמן בן אלף זונות מתחזה מסריח. איזה כדורגל מביש, כל העונה הזאת סבל טהור. 

פורסם ב
On 8.2.2025 at 22:11, Adir12 said:

ברור שהוא רוצה. אבל לרצות זה לא מספיק. אולי זו גאוותנות, אולי חוסר ניסיון עם הכדורגל הישראלי, אולי הוא באמת מפספס את הבעיות. הקבוצה הזאת לא מפסיקה לספוג שערים!

זה חריג מאוד. עוד מעט פלייאוף ואין לו פתרונות. 

יכלו לקבוע לו עובדה שהקבוצה הזאת מתחזקת בינואר. תחליט איך ומי.

פורסם ב

צנציפר טוען שאנחנו בדרך לחטוף להפועל חיפה את דיארה לעונה הבאה

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

צנציפר טוען שאנחנו בדרך לחטוף להפועל חיפה את דיארה לעונה הבאה

אין להפועל חיפה סעיף רכישה. הם בכלל לא צד בעניין. 

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

אין להפועל חיפה סעיף רכישה. הם בכלל לא צד בעניין. 

צודק, לא ידעתי.

נחכה לראות אם ייהיו עוד שיכתבו בנושא.

אגב אם זה נכון אז זה יכול להיות שיחוק, באמת מדובר בכשרון גדול, במכבי אולי יביא מספרים יפים.

לדעתי נערכים לעונה הבאה גם שזרים אחרים ימכרו.

פורסם ב
10 דקות לפני, erantheking21 said:

צודק, לא ידעתי.

נחכה לראות אם ייהיו עוד שיכתבו בנושא.

אגב אם זה נכון אז זה יכול להיות שיחוק, באמת מדובר בכשרון גדול, במכבי אולי יביא מספרים יפים.

לדעתי נערכים לעונה הבאה גם שזרים אחרים ימכרו.

הוצע למכבי בקיץ אני חושב, או כבר בינואר לפני שנה.

פורסם ב

ראוי שחקן מוכשר 

הוא מהיר עם יציאה מהמקום טובה ויש לו אינטליגנצית משחק גבוה ממה שראיתי