Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב

עזבו נו. כישלון גדול של מכבי לא להביא רכש כשהקבוצה נראית רע ונמצאת במקום השני. שחצנות, יהירות וטיפשות. 

על המאמן הדביל שלנו הכל כבר נאמר, אבל עצוב שמנספורד ופרייס נגררו אחריו במקום לשנות את זה. 

בסוף יש להם חלק גדול במצב הנוכחי שלנו כי הם אלה שהביאו את הליצן הזה, הם זורמים איתו, הם החליטו להביא זרים צעירים כאילו אנחנו מכבי פ״ת וגרמו לזה שרק זר אחד שלנו באמת מעל הליגה ורק עוד שניים מציגים יכולת סבירה ביחס לזרים (סטואיץ ואסנטה). 

מבאס כי חשבתי שהם אנשי מקצוע רציניים. 

חלון ינואר שני שמנספורד לא מביא כלום ואולי זה לא מקרי…

פורסם ב
38 דקות לפני, המכבייה said:

מנספורד הוא מנכל מכבי. הוא גם עוסק בצד המקצועי, אבל לא רק. הוא בחר במאמן(כי סיבות) ומגבה את המאמן, זה לגמרי בהגדרת המקצוע שלו. להביא רכש או לא להביא רכש- זאת אותה החלטה. והיא לגמרי בסמכותו. 

הוא חדמ"ש חלק מזה, לטוב או לרע.

פורסם ב
6 דקות לפני, אלק נילאש said:

הוא חדמ"ש חלק מזה, לטוב או לרע.

ברור, זה נמצא בתוך התשובה שלי. ברור שהוא שם. להביא או לא להביא זאת אותה החלטה. מבחינתי בשמחה שמנספורד יחתום במכבי לעשור, עם הטעויות ועם ההצלחות. 

פורסם ב

אם זו טעות או לא נדע בסוף העונה.

ראינו כבר יותר רכש ינואר שנכשל משמצליח ונשארה לנו רק מסגרת אחת.

לדעתי זה שלנו.

פורסם ב

אם היינו מקום 1 דיינו

אם היינו משחקים כדורגל טוב דיינו

אם היה לנו משחק הגנה טוב דיינו

לא מצליח להבין איך לזאטיץ' מדבר עם עודף בטחון עצמי ומנותק מהמציאות כל פעם מחדש, הבן אדם לא מחובר, מרוויח 800 אלף דולר לשנה ולא נראה שמביא ערך מוסף ממאמן ישראלי אפילו

יש פה מאמנים זרים שהיו על המוקד שהשיגו הרבה יותר ממנו, אשכרה 2 נצחונות על הדשא(לא מחשיב את חיפה) ב10 משחקים האחרונים בכל המפעלים.

פורסם ב

ביזיון של חלון.

ינואר זה קרש מקפצה טוב לשלב שחקנים שירוצו גם עונה הבאה וישתלבו מהר.

פורסם ב
42 דקות לפני, erantheking21 said:

אם היינו מקום 1 דיינו

אם היינו משחקים כדורגל טוב דיינו

אם היה לנו משחק הגנה טוב דיינו

לא מצליח להבין איך לזאטיץ' מדבר עם עודף בטחון עצמי ומנותק מהמציאות כל פעם מחדש, הבן אדם לא מחובר, מרוויח 800 אלף דולר לשנה ולא נראה שמביא ערך מוסף ממאמן ישראלי אפילו

יש פה מאמנים זרים שהיו על המוקד שהשיגו הרבה יותר ממנו, אשכרה 2 נצחונות על הדשא(לא מחשיב את חיפה) ב10 משחקים האחרונים בכל המפעלים.

מי למשל היה על המוקד שהשיג יותר ממנו? ונעזוב לרגע שכולם היו פה על המוקד בשלב זה או אחר, גם הטובים ביותר.

מי השיג יותר ממנו והיה על המוקד בפברואר?

פורסם ב
1 hour ago, פרנק סינטרה said:

אם זו טעות או לא נדע בסוף העונה.

ראינו כבר יותר רכש ינואר שנכשל משמצליח ונשארה לנו רק מסגרת אחת.

לדעתי זה שלנו.

אחי למה אתה אופטימי?

הקטע עכשיו זה להתלונן על המאמן,לכתוב כל משפט שני 3-6-1 ולהגיד שיש לנו הנהלה של פושעים,כן כן לא פחות מפושעים.

פורסם ב

שוברים פה שיאים של בכי. באמת שהגזמתם.

אפשר לבקר החלטות, הרכבים, התנהלות אבל לראות הכל שחור ולבכות כל היום זה כבר בלתי נסבל. יש לנו סגל טוב מספיק כדי לקחת אליפות. להנחית שחקן על מאמן זו בטח לא החלטה הגיונית יותר. נסמוך על מנספורד שהביא הרבה יותר הצלחות מכשלונות ועל השחקנים הקיימים שאמורים להיות מספיק טובים כדי לעשות את זה.

פורסם ב

כל אלה שמפילים את האי רכש על מנספורד אחרי שלזאטיץ' אומר שהוא לא רוצה רכש?

מה מנספורד היה עושה אם היה מביא לו 2 שחקני רכש ולזאטיץ היה מייבש אותם ביציע?

פורסם ב
לפני3 שעות , judymaccabi said:

שוברים פה שיאים של בכי. באמת שהגזמתם.

אפשר לבקר החלטות, הרכבים, התנהלות אבל לראות הכל שחור ולבכות כל היום זה כבר בלתי נסבל. יש לנו סגל טוב מספיק כדי לקחת אליפות. להנחית שחקן על מאמן זו בטח לא החלטה הגיונית יותר. נסמוך על מנספורד שהביא הרבה יותר הצלחות מכשלונות ועל השחקנים הקיימים שאמורים להיות מספיק טובים כדי לעשות על זה.

פורסם ב
On 5.2.2025 at 08:37, אליהו_הנביא said:

יש לי דה ז'ה ווו מטורף, גם בחלונות הקודמים השועל וקימחי הפגיזו כאן שמועות, כולם בולעים את זה ברצון ואז מתפלאים שאין רכש, איך זה יכול להיות? 

אולי כדאי להתעורר מהחלום ן ששני אוהדים מהפורום , נפלאים ככל שיהיו, יודעים את כל הסודות של הקבוצה, הרבה יותר מרז אמיר וטוכמן למשל? ביצים שלי הגישו למלא שחקנים ואף אחד לא רצה לבוא, איזה שטויות, אם הקבוצה תרצה להביא שחקן היא תצליח להביא. כשמנפיצים שמות,ץ ובסוף לא קורה כלום, בעיני זה מס שפתיים להשתיק את האוהדים, הנה ניסינו. 

אולי הם שתולים של מכבי

פורסם ב

אגב כל מי שמפנטז על כך ששלושה חודשים באשדוד יביאו את עזו מוכן יותר לעונה הבאה, יכול להסתכל על הדוגמא של מדמון.

מדמון עשה את אחת עונות "ההשאלה" המרשימות בשנים האחרונות של שחקן צעיר בקבוצה בליגה הראשונה ולמרות זאת בקושי משחק. 

הרבה יותר חשובה מרמת המוכנות של השחקן זה מי המתחרים של השחקן על העמדה ואצל עזו הייתה פה הזדמנות מדהימה לשלב אותו

כשיש שני שחקנים שלא פוגעים שם. בעונה הבאה בסבירות גבוהה הסיטואציה תהיה פחות טובה עבורו כשאנחנו מניחים שיגיע לשם שחקן זר. 

ומבחינת שיטה, אפשרות יותר מסבירה שלאזטיץ יהיה פה גם בעונה הבאה. אז מה, בעונה הבאה הוא יאמין בכדורגל אחר פתאום? 

פורסם ב

כנראה ספין, אבל לפקיד מפרסם שאנחנו מעוניינים בדיארה של הפועל חיפה לעונה הבאה. אני בעד כמובן. רחוק מלהיות מלוטש, רחוק מלתת מספרים אבל כישרון ענק.

פורסם ב
15 דקות לפני, car.garsia said:

כנראה ספין, אבל לפקיד מפרסם שאנחנו מעוניינים בדיארה של הפועל חיפה לעונה הבאה. אני בעד כמובן. רחוק מלהיות מלוטש, רחוק מלתת מספרים אבל כישרון ענק.

באמת שהתקשורת פה זה ליצנים, הוא כותב במעין חשיפה - "משום מה הפועל חיפה לא שמה סעיף רכישה להשאלה של דיארה מריימס"

כאילו אם הייתה מתעקשת על סעיף רכישה, הוא היה מגיע אליהם. נו

פורסם ב
On 7.2.2025 at 14:30, המכבייה said:

לפחות לאזטיץ כנה. עכשיו זה עליו לשפר, להשתפר ולהביא את זה לידי ביטוי. הוא מאד מאמין בעצמו ובסגל שיש לו? סבבה. לא עניין רע. 

אני איתך הפעם יואב רק קצת לא מסתדר העניין עם הכנות על כך שהוא מאמין בסגל שיש לו, איך זה בא לידי ביטוי ?

מדמון שפתח רק פעם אחת ושיחק במצטבר 280 דקות, שחר 300, אדו 400, לאיוס 550, מלדה כנראה לא שיחק בכלל, ערן עם 750.

הרוטציות הכבדות שנעשו היו בעיקר בחלק האחורי בשל אילוצים של פציעות, ובין יוריס לסיסוקו וגבי (שוב בשל פציעות).

חלקם לא משחקים בכלל כי הם לא ברמה הנדרשת וזה מובן (אבישי, מלדה) אבל אי אפשר לבוא ולהגיד אני מאמין בסגל ומצד שני בפועל הוא לא מאמין.

אם אבישי, מלדה, לאיוס, אדו, שחר, מדמון לא מוכיחים את עצמם באימונים ו/לא מתאימים לשיטת משחק ומבחינתו לא ראויים לקבל דקות (והכל טוב, הוא המאמן בסוף) אזי היה חייב להיות ״כנה״ באמת ולדרוש חיזוק לסגל. 

בינתיים, כל ראיון שלו מרגיש כמו מילים ריקות מתוכן שכל מטרתן לתת ביטחון בשחקני סגל שהוא הלכה למעשה לא נותן בהם אמון וביטחון בדשא.

פורסם ב

אם הוא היה באמת מאמין בסגל, אז היינו מנצחים את בית"ר, פשוט כי נגד פורטו  שהיה משחק לפרוטוקול, הוא לא היה שוחק את אותם 12-13 ודוידה ופאטצ'י לא היו שופכים לאגר דקה 60. 

פורסם ב
12 דקות לפני, MTA For Ever said:

אני איתך הפעם יואב רק קצת לא מסתדר העניין עם הכנות על כך שהוא מאמין בסגל שיש לו, איך זה בא לידי ביטוי ?

מדמון שפתח רק פעם אחת ושיחק במצטבר 280 דקות, שחר 300, אדו 400, לאיוס 550, מלדה כנראה לא שיחק בכלל, ערן עם 750.

הרוטציות הכבדות שנעשו היו בעיקר בחלק האחורי בשל אילוצים של פציעות, ובין יוריס לסיסוקו וגבי (שוב בשל פציעות).

חלקם לא משחקים בכלל כי הם לא ברמה הנדרשת וזה מובן (אבישי, מלדה) אבל אי אפשר לבוא ולהגיד אני מאמין בסגל ומצד שני בפועל הוא לא מאמין.

אם אבישי, מלדה, לאיוס, אדו, שחר, מדמון לא מוכיחים את עצמם באימונים ו/לא מתאימים לשיטת משחק ומבחינתו לא ראויים לקבל דקות (והכל טוב, הוא המאמן בסוף) אזי היה חייב להיות ״כנה״ באמת ולדרוש חיזוק לסגל. 

בינתיים, כל ראיון שלו מרגיש כמו מילים ריקות מתוכן שכל מטרתן לתת ביטחון בשחקני סגל שהוא הלכה למעשה לא נותן בהם אמון וביטחון בדשא.

נכון, קשה ליישב את הסתירה. מצד אחד טוען שמאמין בסגל ומצד שני לא נותן דקות הכרחיות. נשאר רק לייחל שהוא ישפר וישתפר. 

פורסם ב
31 דקות לפני, המכבייה said:

נכון, קשה ליישב את הסתירה. מצד אחד טוען שמאמין בסגל ומצד שני לא נותן דקות הכרחיות. נשאר רק לייחל שהוא ישפר וישתפר. 

לי זה מרמז שהוא לויאלי למערכת - אולי קיבל מסר שמנסים להתחזק אבל רק אם תהיה הזדמנות או משהו בסגנון, והחליט לשדר החוצה (לקהל ולסגל הקיים) שהוא מרוצה ממה שיש. 

פורסם ב
46 דקות לפני, Brandon Roy said:

אם הוא היה באמת מאמין בסגל, אז היינו מנצחים את בית"ר, פשוט כי נגד פורטו  שהיה משחק לפרוטוקול, הוא לא היה שוחק את אותם 12-13 ודוידה ופאטצ'י לא היו שופכים לאגר דקה 60. 

הוא לא מפסיק להגיד כמה הוא מאמין בסגל והסגל טוב, זה בלנדר מסוג גוטמן.

פורסם ב
On 7.2.2025 at 17:50, Adir12 said:

כל אלה שמפילים את האי רכש על מנספורד אחרי שלזאטיץ' אומר שהוא לא רוצה רכש?

מה מנספורד היה עושה אם היה מביא לו 2 שחקני רכש ולזאטיץ היה מייבש אותם ביציע?

אתה באמת מאמין שאם מנספורד היה מנחית לו שני תותחים לאזטיץ׳ היה מייבש אותם ביציע? מה הוא לא רוצה להצליח? 

פורסם ב
47 דקות לפני, Dalembert said:

לי זה מרמז שהוא לויאלי למערכת - אולי קיבל מסר שמנסים להתחזק אבל רק אם תהיה הזדמנות או משהו בסגנון, והחליט לשדר החוצה (לקהל ולסגל הקיים) שהוא מרוצה ממה שיש. 

נוטה להסכים. לי הוא מרגיש כנה וולא מערבב.

פורסם ב
57 דקות לפני, Dalembert said:

זה בדיוק זה, אבל אל תפריע להם לפזר עוד מלח ופלפל ולהזין את ההזיות של עצמם.

כל מה שהוא אומר זה אחד לאחד אותם תירוצים של ההנהלה לאורך שנים, כולל מה שאמר על עזו שעדיף שייצא להשאלה לקבל דקות משחק.

אלו המילים של ההנהלה, והוא מיישר קו.

פורסם ב
6 דקות לפני, אקיטה said:

זה בדיוק זה, אבל אל תפריע להם לפזר עוד מלח ופלפל ולהזין את ההזיות של עצמם.

כל מה שהוא אומר זה אחד לאחד אותם תירוצים של ההנהלה לאורך שנים, כולל מה שאמר על עזו שעדיף שייצא להשאלה לקבל דקות משחק.

אלו המילים של ההנהלה, והוא מיישר קו.

גם לדעתי. 

אין שום הסבר אחר לסתירה בין המילים למציאות בשטח. 

פורסם ב
14 דקות לפני, המכבייה said:

נוטה להסכים. לי הוא מרגיש כנה וולא מערבב.

גם לי.