Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב

וואו, אפילו לא אחד.

אפילו לא אורי עזו שלא עולה כסף. אני לא האמנתי. באסה.

יש לנו 15 פעמים ''הכי חשוב העונה'' וחייבים להתאבד עליהן בשביל לקחת את זה.

פורסם ב
1 hour ago, Double said:

פעם אחרונה שלא הבאנו רכש בחלון העברות זה לפני 5 שנים בדיוק, אז זה היה בגלל פייר-פליי, הפעם בגלל מאמן סרבי מוזר

ZdMnnV1.jpeg

נייס דאבל.

פורסם ב
לפני1 שעה , Double said:

פעם אחרונה שלא הבאנו רכש בחלון העברות זה לפני 5 שנים בדיוק, אז זה היה בגלל פייר-פליי, הפעם בגלל מאמן סרבי מוזר

ZdMnnV1.jpeg

אני חושב שעונה לאחר מכן עם ואן לוון גם לא הביאו רכש בינואר והמשך העונה היה רע

יכול לבדוק?

פורסם ב
9 דקות לפני, הישראלי היפה said:

יכול לבדוק?

לא הביאו רכש בינואר.

מדובר על תקופת שיא של הקורונה + פייר פליי. פטריק עשה ריצה פסיכית של 20 משחקים ללא הפסד אם אני לא טועה, אחרי ניצחון 3-1 בבלומפילד על הלוזונים הגיעה התרסקות בפלייאוף.

פורסם ב
1 דקה לפני, MTA For Ever said:

לא הביאו רכש בינואר.

מדובר על תקופת שיא של הקורונה + פייר פליי. פטריק עשה ריצה פסיכית של 20 משחקים ללא הפסד אם אני לא טועה, אחרי ניצחון 3-1 בבלומפילד על הלוזונים הגיעה התרסקות בפלייאוף.

כן, זוכר את הרצף המטורף.

זוכר גם שלא הביאו רכש, כנראה זה פגע בנו בפלייאוף.

פורסם ב

מצטער אני מסרב לקבל את זה שעזו לא בסגל

להגיד ששחקן לא יקבל פה דקות בגלל אה ודה שיש לך שחקנים שכן בסגל ובעצמם לא מקבלים דקות, אין סיבה מוצדקת שלא תיתן צ'אנס לשחקן אם לא מביאים זר

בינינו אני מתקשה להאמין שמכבי התאבדה על זר כלשהו בחלון הזה בשום שלב

אני ממש מתוסכל, כאילו החליטו לעשות בכוונה.

פורסם ב
לפני8 שעות , הישראלי היפה said:

יכול לבדוק?

בחלון חורף 20/21 הבאנו את ג'ראלדש

פורסם ב

לי זה היה נראה יותר או מילסון או כלום

לא נראה מסיבות שלהם שמכבי התכוונו להשקיע על קיצוני זר, ברור לכולם שגם הסיבה היתה לזאטיץ', שאמר שהוא לא מעונין ברכש וגם הפחד מלזאטיץ' והשיטה, מכבי כנראה לא באמת האמינו שלזאטיץ' ישנה שיטה בשביל קיצוני ולכן לא נראה שהם התכוונו להשקיע ולהמר.

בנושא מילסון, זה היה נראה שמכבי בנו שמילסון יעשה את רוב העבודה השחורה ויביא השאלה בחינם עד סוף העונה, הכוכב מן הסתם לא התכוונו לתת שחקן כזה בהשאלה, אלא רק בסכום גבוה ומכבי מן הסתם לא התכוונו לשלם עליו.

שוב ככה זה נראה

ככה שכל שאר התפקידים גם לא היו רלוונטים(מגן ימין\8)

האמת שנתנו ללזאטיץ' יותר מדי קרדיט וכח בקבוצה, אני מרגיש שהוא רוצה להשאר בשיטה שהוא מאמין בה ככה שכל רכש בעצם יכל גם להיות בזבוז.

פורסם ב
לפני14 שעות , מנג'ר יונייטד said:

רק רוצה לציין שמי שפתח את הנושא הזה צריך לקחת אחריות אישית. 

מודה באשמה.

פורסם ב

ההחלטה לא להתחזק בינואר: "אמרתי מההתחלה שזו הדעה שלנו, כי אני חושב שיש לנו קבוצה מאוד טובה והוכחנו את זה בלו"ז קשוח - היו לנו 15 משחקים בחודשיים ועכשיו נותרו לנו 15 משחקים בארבעה חודשים. זו החלטה שקיבלנו לא כי מישהו לא רצה להגיע לפה. כל מאמן ירצה שחקנים טובים יותר, אבל אני לא מאמן שתמיד אוהב הרבה שינויים, במיוחד בינואר, אני מספיק בטוח בעצמי, כל עוד אין פציעות גדולות אני מעדיף להישאר עם אותם השחקנים". 

ספורט5

תקפלו את הנושא הזה ואם המתחזה הזה נשאר גם לעונה הבאה אין צורך בנושא חדש

פורסם ב
1 דקה לפני, liron981s said:

ההחלטה לא להתחזק בינואר: "אמרתי מההתחלה שזו הדעה שלנו, כי אני חושב שיש לנו קבוצה מאוד טובה והוכחנו את זה בלו"ז קשוח - היו לנו 15 משחקים בחודשיים ועכשיו נותרו לנו 15 משחקים בארבעה חודשים. זו החלטה שקיבלנו לא כי מישהו לא רצה להגיע לפה. כל מאמן ירצה שחקנים טובים יותר, אבל אני לא מאמן שתמיד אוהב הרבה שינויים, במיוחד בינואר, אני מספיק בטוח בעצמי, כל עוד אין פציעות גדולות אני מעדיף להישאר עם אותם השחקנים". 

ספורט5

תקפלו את הנושא הזה ואם המתחזה הזה נשאר גם לעונה הבאה אין צורך בנושא חדש

איזה אופי של פחדן, עם אפס סיכונים ואפס שאיפות. כמה לא מכבי הוא

פורסם ב

על כך שלא הגיע רכש בינואר אמר: “אמרתי מהתחלה, אני עומד מאחורי ההחלטה לא להתחזק בינואר. הוכחנו את זה שיש לנו סגל מספיק עמוק בחודשיים האחרונים. שגיב יחזור בקרוב, אנחנו לא צריכים רכשים חדשים. זו החלטה מקצועית. כל מאמן תמיד רוצה שחקנים טובים מאוד, אבל אני מאמן שלא אוהב יותר מדי שינויים בינואר, קשה לשלב אותם. אם זה לא הכרחי בגלל פציעות או משהו בסגנון, אז אני מעדיף לתמוך בשחקנים שנמצאים במועדון”.

פורסם ב

אם זה באמת נכון זו בושה ומחדל של מנדספורד, הוא המנהל ואמור לזהות חוסרים והזדמנויות. המאמן הזה כאילו יודע את כל הדיבורים סביבו על השיטה והרכש ועושה בכוונה, שם עלינו זין בכוונה. אתה לא אוהב שינויים? די לא שמנו לב שאתה מקובע.

גם איזה תשובה מפגרת שלו על השימוש בסגל? מה אתה מזיין את השכל. 

פורסם ב
19 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

על כך שלא הגיע רכש בינואר אמר: “אמרתי מהתחלה, אני עומד מאחורי ההחלטה לא להתחזק בינואר. הוכחנו את זה שיש לנו סגל מספיק עמוק בחודשיים האחרונים. שגיב יחזור בקרוב, אנחנו לא צריכים רכשים חדשים. זו החלטה מקצועית. כל מאמן תמיד רוצה שחקנים טובים מאוד, אבל אני מאמן שלא אוהב יותר מדי שינויים בינואר, קשה לשלב אותם. אם זה לא הכרחי בגלל פציעות או משהו בסגנון, אז אני מעדיף לתמוך בשחקנים שנמצאים במועדון”.

לא אוהב יותר מדי שינויים בינואר ? לא עשית אחד... קשה לשלב אותם? 

אם אלה דברים אמיתיים שהוא אמר התפקיד פשוט גדול עליו ולא יעזור מה אנשים יגידו...

פורסם ב

״הוכחנו שיש לנו סגל מספיק עמוק״ ואז באותה הנשימה ״אסאנטה לא התאמן״ כשאין מחליף על הספסל. 

פורסם ב

אחרי ההודאה שלו בעניין הרכש

אפשר להגיד סופית שהגיע למכבי מאמן טיפש,רגיל לבינוניות ובעיקר מהמר.

מקווה מאוד שההימור ההזוי שלו יצליח,אחרת הוא קובר לעצמו בור גדול מאוד עם האוהדים שכבר הבחינו בטמטום שלו, ודי מזמן יש לומר. 

עם כל הכבוד למאמן

האשם העיקרי בכך שהקבוצה לא השתדרגה בינואר

הוא בן מנספורד.

סיכום החלון: 

מבאס ומכעיס.

פורסם ב
45 דקות לפני, קובי החולוני said:

זה מאמן שמקום שלישי בשבילו זה הישג

שיהיה ברור שאם לוקח אליפות, קל שנשאר לעוד עונה.

פורסם ב
16 דקות לפני, hen34 said:

עם כל הכבוד למאמן

הוא בן מנספורד.

לא חושב שהוא יכול להנחית לו שחקן אם הוא לא מעוניין בכך

פורסם ב
38 דקות לפני, hen34 said:

הוא בן מנספורד.

פורסם ב
21 דקות לפני, דקסטר said:

לא חושב שהוא יכול להנחית לו שחקן אם הוא לא מעוניין בכך

מפנה אותך לפודקאסט של קומץ עמה

פורסם ב
15 דקות לפני, Dalembert said:

מפנה אותך לפודקאסט של קומץ עמה

אחים יקרים אבל אין כזה דבר לדעתי

בן ופרייס יכולים לנסות לשכנע, להגיד לו שמה שיהיה זה עליהם וכו אבל אם המאמן מתנגד, ולפי מה שאמר במסעת זה הוא שלא רצה, הם לא יכולים להחתים שחקן אם אין רצון/הסכמה.

פורסם ב

אם המאמן יכול להחליט רכש כן או לא אז אין טעם בכלל לבן מנספורד. אפשר לפטר חבל על הכסף.

בשביל מה אתה מנהל מקצועי  אם על רכש אתה לא יכוח להחליט

פורסם ב

לפחות לאזטיץ כנה. עכשיו זה עליו לשפר, להשתפר ולהביא את זה לידי ביטוי. הוא מאד מאמין בעצמו ובסגל שיש לו? סבבה. לא עניין רע. 

פורסם ב
52 דקות לפני, Davidna said:

אם המאמן יכול להחליט רכש כן או לא אז אין טעם בכלל לבן מנספורד. אפשר לפטר חבל על הכסף.

בשביל מה אתה מנהל מקצועי  אם על רכש אתה לא יכוח להחליט

מנספורד הוא מנכל מכבי. הוא גם עוסק בצד המקצועי, אבל לא רק. הוא בחר במאמן(כי סיבות) ומגבה את המאמן, זה לגמרי בהגדרת המקצוע שלו. להביא רכש או לא להביא רכש- זאת אותה החלטה. והיא לגמרי בסמכותו.